Mercedes-Benz CLS

Mercedes-Benz CLS
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

 

Εξωτερική σχεδίαση


Η μορφή παραμένει εμβληματική από την πρώτη γενιά.

Εμβληματική μορφή. Η νέα CLS εντυπωσιάζει με τις γραμμές διαχρονικής κομψότητας και την αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας. Οι μεταβάσεις από το επανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα με τη μάσκα star grill, στην εκπληκτική, κεκλιμμένη οροφή έως την κλασική γραμμή coupé στο πίσω μέρος, παραμένουν αρμονικές.

Νέα CLS Coupe εξωτερική σχεδίαση

 

Εσωτερική σχεδίαση


Εκφραστική μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ο εκλεπτυσμένος χαρακτήρας της νέας CLS είναι εμφανής και στο εσωτερικό. Εδώ, η σύγχρονη πολυτέλεια δεν είναι απλώς ορατή, αλλά μπορείτε και να την αισθανθείτε. Οι ρέουσες γραμμές και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας αλληλοσυμπληρώνονται, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη αίσθηση του χώρου. Χάρη στα εξατομικευμένα διακοσμητικά στοιχεία σε Smokey Grey ή τα νέα χρώματα δέρματος, όπως Γκρι Νέβα, η νέα CLS αποκτά το δικό σας, προσωπικό στιλ.

Νέα CLS Coupe εσωτερική σχεδίαση

 

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

 

Πακέτο Night

Με το πακέτο Night το σπορτίφ εξωτερικό δείχνει ακόμη πιο εκφραστικό χάρη στα πολυάριθμα στοιχεία σε Μαύρο ή πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι, προκύπτουν αντιθέσεις ή συνεχείς μεταβάσεις, ανάλογα με το χρώμα βαφής. Σε κάθε περίπτωση, εσείς απολαμβάνετε σαφώς μεγαλύτερη αποκλειστικότητα.

 • Επένδυση ψυγείου με σχέδιο Mercedes-Benz και γρίλια με διακοσμητικό ένθεμα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Μπροστινό splitter, διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος, πλαίσιο παραθύρων και διακοσμητική λωρίδα στον πίσω προφυλακτήρα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο (σε συνδυασμό με βαφή σε Μαύρο Οψιδιανού μεταλλικό στο χρώμα του αμαξώματος)
 • Θερμομονωτικά, σκούρα τζάμια από τη Β κολόνα και πίσω (δυνατότητα αποεπιλογής)
 • Ζάντες βασικού εξοπλισμού για το πακέτο Night στη βάση του AVANTGARDE εξωτερικού:
  Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων (R70), βαμμένες σε Μαύρο ματ και στιλβωμένες
 • Ζάντες βασικού εξοπλισμού για το πακέτο Night στη βάση AMG Line εξωτερικού:
  Ζάντες αλουμινίου AMG 48,3 cm (19") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων (RRF), βαμμένες σε Μαύρο και στιλβωμένες
Close
Πακέτο βελούδινου υποστρώματος πορτμπαγκάζ
Πακέτο βελούδινου υποστρώματος πορτμπαγκάζ

 

Πατάκια ποδιών με παχύ πέλος designo και πακέτο βελούδινου υποστρώματος πορτμπαγκάζ

Τα πατάκια ποδιών με παχύ πέλος designo και το πακέτο βελούδινου υποστρώματος πορτμπαγκάζ συνδυάζουν μοναδικά υλικά με τη βέλτιστη προστασία από ακαθαρσίες και ζημιές. Τα πατάκια ποδιών με παχύ πέλος designo και το βελούδινο αντιολισθητικό υπόστρωμα designo ταιριάζουν τέλεια στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και συνεχίζουν την μοναδική εμφάνιση του εσωτερικού έως το πορτμπαγκάζ.

 • Πατάκια ποδιών με παχύ πέλος designo και δερμάτινο σιρίτι (B62)
 • Αντιολισθητικό υπόστρωμα designo με δερμάτινο σιρίτι (304) σε νάπα, με χρώμα αντίστοιχο της επένδυσης
Close
Ειδικές βαφές
Ειδικές βαφές

Με τον αποκλειστικό εργοστασιακό εξοπλισμό το αυτοκίνητο σας προσελκύει αμέσως βλέμματα θαυμασμού. Οι ειδικές βαφές είναι επιλεγμένες βαφές Mercedes-Ben, οι οποίες εφαρμόζονται μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, ως επι το πλείστον με το χέρι. 

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεση σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι, που μπορούν να εναλλάσσονται δυναμικά ή να φωτίζουν πολλές περιοχές με διαφορετικά χρώματα. 

Close
Διακοσμητικά στοιχεία ανθρακονημάτων AMG
Διακοσμητικά στοιχεία ανθρακονημάτων AMG

Ο διάκοσμος χαρίζει μια μοναδική λάμψη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Δημιουργεί αρμονικούς συνδυασμούς και ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, εμπλουτίζοντας και τονίζοντας τη σχεδίαση στο εσωτερικό. Ταυτόχρονα, ο διάκοσμος αποτελεί ένα απτό ποιοτικό χαρακτηριστικό ενός premium προιόντος που έχει υποστεί προσεκτική κατεργασία. 

  Οδηγικά χαρακτηριστικά

  Πρωτοφανής άνεση. Όπου πηγαίνει ο δρόμος.

  Η ανάρτηση, το κιβώτιο ταχυτήτων και το σύστημα μετάδοσης κίνησης αποτελούν τη βάση της μοναδικής οδηγικής άνεσης στη νέα CLS. Ανάλογα με το έδαφος και τις συνθήκες οδήγησης, η αερανάρτηση και η πρόσφυση ρυθμίζονται δυναμικά, ώστε να απολαμβάνετε πάντα μια κορυφαία εμπειρία οδήγησης.

  Γραμμές Εξοπλισμού
  AMG Line εξωτερικού
  AMG Line εξωτερικού

  Με το μοναδικό στιλ της γραμμής AMG Line, επιλέγετε μια άκρως σπορ σχεδίαση με εντυπωσιακή δυναμική. Ξεχωρίζει κυρίως η χαρακτηριστική μπροστινή ποδιά AMG. Ο συνδυασμός όλων των στοιχείων συνθέτει μια εκφραστική συνολική εικόνα. Η χαμηλωμένη ανάρτηση εντείνει αυτή την εντύπωση. 

  Εξωτερικό AVANTAGARDE
  Εξωτερικό AVANTAGARDE

  Σπορτίφ χαρακτήρας και μοναδικότητα στον βασικό εξοπλισμό. Ήδη από τη βασική της έκδοση η CLS σας διαθέτει την σαφώς δυναμική γραμμή AVANTAGARDE εξωτερικού. Ο συνδυασμός όλων των στοιχείων αποπνέει κομψότητα και συνάμα ευελιξία. Η χαμηλωμένη ανάρτηση εντείνει αυτή την εντύπωση. 

  AVANTAGARDE εξωτερική σχεδίαση AMG Line εξωτερική σχεδίαση

  Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

  Γνωρίστε την Mercedes-Benz CLS τώρα.

  Διαμόρφωση τώρα.

  Car Configurator

  Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

  Ζητήστε μας Προσφορά

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας