Mercedes-Benz E-Class Cabrio

Mercedes-Benz E-Class Cabrio

Η νέα E-CLASS cabrio.

Ο απόλυτος δυναμισμός.

Ζήτησε προσφορά

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εξωτερικό


Ανοικτή στις προκλήσεις της ημέρας.

Η νέα σχεδίαση της E-Class Cabrio είναι μινιμαλιστική. Οι απέριττες γραμμές αποπνέουν αυτοσυγκράτηση και συγχρόνως σπορτίφ χαρακτήρα. Οι σαφείς φόρμες και οι ισορροπημένες αναλογίες δημιουργούν μία δυναμική και επιβλητική εμφάνιση.

E CABRIO FACE

Εσωτερικό


Ξεκινήστε σωστά την κάθε σας μέρα.

Οι μινιμαλιστικές σχεδιαστικές γραμμές της νέας E-Class Cabrio συνεχίζονται και στο εσωτερικό. Οι απέριττες γραμμές αποπνέουν τον κυρίαρχο σπορτίφ χαρακτήρα που προσδίδει στη νέα E-Class Cabrio τη δυναμική της έκφραση.

E CABRIO FACE INTERIOR

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Ψηφιακό κόκπιτ με το ευφυές σύστημα infotainment MBUX.
Ψηφιακό κόκπιτ με το ευφυές σύστημα infotainment MBUX.
Close
Τιμόνι νέας σχεδίασης.
Τιμόνι νέας σχεδίασης.
Close
Υψηλής ποιότητας, πολυτελή υλικά.
Υψηλής ποιότητας, πολυτελή υλικά.
Close
Μηχανισμός προώθησης ζώνης ασφαλείας
Μηχανισμός προώθησης ζώνης ασφαλείας

Ο μηχανισμός προώθησης ζώνης ασφαλείας μετακινεί τη ζώνη του καθίσματος πιο μπροστά. Έτσι, η μέρα σας ξεκινάει με μέγιστη άνεση. 

Close
AIRSCARF
AIRSCARF

Για να μην στερείστε την άνεση κατά την ανοικτή οδήγηση καμία εποχή του χρόνου, το σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF περιβάλει τον λαιμό και τον αυχένα σας με θερμό αέρα σαν κασκόλ 

Close
AIRCAP
AIRCAP

Το αυτόματο σύστημα αλεξήνεμου AIRCAP είναι μια καινοτομία που ανέπτυξε η Mercedes-Benz. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μειώνει τα ρεύματα αέρα κατά την ανοικτή οδήγηση και στις τέσσερις θέσεις. Έτσι, η διαδρομή είναι ευχάριστα ήσυχη και η θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο διατηρείται σταθερή.  

Extra εξοπλισμός
Close
Εσωτερική επένδυση οροφής designo
Εσωτερική επένδυση οροφής designo

Η θέα προς τα ψηλά καθησυχάζει και ξεκουράζει το βλέμμα. Γι' αυτό, η designo εμπιστεύτηκε τα καλύτερα υλικά στα χέρια έμπειρων ταπετσιέρηδων, που τελειοποιούν την επένδυση οροφής της Mercedes-Benz σας σύμφωνα με τις ανάγκες. Έτσι, επιτυγχάνεται τέλεια αρμονία στο εσωτερικό, την οποία αισθάνεστε.

Οι επενδύσεις οροφής designo με μια ματιά:

 • Επένδυση οροφής από ύφασμα μικροϊνών DINAMICA designo σε Μπεζ Μακιάτο
 • Εσωτερική επένδυση οροφής από ύφασμα μικροϊνών DINAMICA designo σε Μαύρο
Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Ακολουθήστε τον δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση. Μοντέρνα συστήματα σας υποστηρίζουν στην προσαρμογή της ταχύτητας οδήγησης, στη διεύθυνση, στην αλλαγή λωρίδας και σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης ανάλογα με τις συνθήκες. Ο κίνδυνος ατυχήματος μειώνεται, οι επιβάτες και οι άλλοι συμμετέχοντες της κυκλοφορίας προστατεύονται αποτελεσματικά. Έτσι, φτάνετε στον προορισμό σας ήρεμα και σίγουρα.

Στοιχεία

Τα αποκλειστικά στοιχεία και οι λειτουργίες του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης επισημαίνονται με αστερίσκο (*):

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC (233)
  Ενεργό σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας* (546)
  Διευρυμένη λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης σε αυτοκινητόδρομο*
  Προσαρμογή ταχύτητας βάσει διαδρομής με λειτουργία ανίχνευσης τέλους μποτιλιαρίσματος*
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης*
  Ενεργό σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας*
  Ενεργό σύστημα υποβοήθησης ακινητοποίησης έκτακτης ανάγκης με λειτουργία SOS*
  Λειτουργία δημιουργίας λωρίδας έκτακτης ανάγκης*
  Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
  Λειτουργία αλλαγής κατεύθυνσης και διασταύρωσης*
  Λειτουργία πέδησης έκτακτης ανάγκης σε μποτιλιάρισμα*
 • Υποβοήθηση ελιγμών αποφυγής*
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (238)
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας* (237)
  Λειτουργία προειδοποίησης αποβίβασης
 • Λειτουργία προειδοποίησης για πεζούς σε διαβάσεις πεζών*
 • PRE-SAFE® PLUS*
Close
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

 

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας ελέγχει για εσάς την κατάσταση, ειδικά μόλις ανάψετε τα φλας. Έτσι, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πλευρικές συγκρούσεις με άλλους συμμετέχοντες της κυκλοφορίας που βρίσκονται στη νεκρή γωνία ορατότητας. Το σύστημα παραμένει σε ετοιμότητα και μετά τη διαδρομή και σας προειδοποιεί αν ανοίξετε την πόρτα τη λάθος στιγμή.

Close
AIR BODY CONTROL
AIR BODY CONTROL

Το AIR BODY CONTROL συνδυάζει τα πλεονεκτήματα διαφόρων αναρτήσεων και σας επιτρέπει να επιλέγετε άνετη ή δυναμική οδήγηση όποτε θέλετε. Το φάσμα των ρυθμίσεων είναι εντυπωσιακό. Η αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων διαθέτει τριπλή ρύθμιση. Προσφέρει εκπληκτική άνεση κύλισης, ακόμη και σε δύσκολα εδάφη, ή σπορ χαρακτηριστικά. Μια πρακτική λειτουργία είναι το σύστημα ρύθμισης ύψους ανάρτησης.

Close
Ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL με μεταβαλλόμενη απόσβεση
Ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL με μεταβαλλόμενη απόσβεση

 

Μία ανάρτηση – τρεις διαμορφώσεις. Με την ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL επιλέγετε ανάμεσα στη μέγιστη ευκινησία ή την εξαιρετικά άνετη απόσβεση. Ανάλογα με τη διαδρομή και το προσωπικό σας στυλ οδήγησης. Το κατά 15 mm χαμηλότερο ύψος ανάρτησης και το σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης σας προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για ιδιαίτερα δυναμική οδήγηση.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

 

Η καλύτερη υπηρεσία στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360° διευκολύνει την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς.

Οι εύκολα κατανοητές, οπτικοακουστικές οδηγίες μπορούν να σας βοηθούν να αποφεύγετε εκνευριστικές ζημιές κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς. Χάρη στην απεικόνιση ολόκληρου του περιβάλλοντος χώρου με πρακτικές βοηθητικές γραμμές, μπορείτε να εκτιμάτε καλύτερα τη διαδρομή, το πλάτος του αυτοκινήτου και τις αποστάσεις από τα αναγνωρισμένα αντικείμενα.

Το πακέτο στάθμευσης αυξάνει και την ασφάλεια, αφού χάρη στη λειτουργία Rear Cross Traffic Alert σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά όταν ανιχνευθεί διασταυρούμενη κυκλοφορία κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης με όπισθεν. Εάν χρειαστεί, το σύστημα ξεκινά αυτόματα πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας  
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας  

 

Με το πακέτο αυτό έχετε την επιλογή να σταθμεύετε μόνοι σας ή να αφήνετε το σύστημα να σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο. Η πρακτική υποστήριξη ξεκινά ήδη από την αναζήτηση και την επιλογή μιας θέσης στάθμευσης. Μόλις αυτή εντοπιστεί, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας ή να αφήσετε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης να σας βοηθήσει κατά την είσοδο και έξοδο από τη θέση στάθμευσης.

Οι εύκολα κατανοητές, οπτικοακουστικές οδηγίες μπορούν να σας βοηθούν να αποφεύγετε εκνευριστικές ζημιές κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς. Χάρη στην απεικόνιση ολόκληρου του περιβάλλοντος χώρου πίσω από το αυτοκίνητο με πρακτικές βοηθητικές γραμμές, μπορείτε να εκτιμάτε καλύτερα τη διαδρομή, το πλάτος του αυτοκινήτου και τις αποστάσεις από τα αναγνωρισμένα αντικείμενα.

Close
Τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας MBUX για πλοήγηση
Τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας MBUX για πλοήγηση

Εικονικές πληροφορίες για την γύρω περιοχή εμφανίζονται στο ψηφιακό κόκπιτ και σας υποστηρίζουν κατά την πλοήγηση. Ταμπέλες, ονόματα και αριθμοί οδών προβάλλονται στην οθόνη πολυμέσων κατά μήκος της εικονιζόμενης διαδρομής σας, διευκολύνοντας τον προσανατολισμό σας. 

Close
Εξελιγμένες λειτουργίες MBUX
Εξελιγμένες λειτουργίες MBUX

Το MBUX είναι ο έξυπνος φωνητικός βοηθός της Mercedes-Benz. Ενεργοποιήστε το λέγοντας απλώς  ¨Hey Mercedes" και εκφραστείτε ελεύθερα - το σύστημα βρίσκει συγκεκριμένες διευθύνσεις, αναπαράγει συγκεκριμένα τραγούδια ή αλλάζει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μέσα στο αυτοκίνητο, όπως, για παράδειγμα, τη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου. 

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν στις τρέχουσες συνθήκες της κυκλοφορίας με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν θαμπώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός μεγάλης σκαλας ULTRA RANGE μεγιστοποιεί την εμβέλεια. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το οπτικό πεδίο ορατότητας.

Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

 

Οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα και χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα προσαρμοζόμενα πίσω φώτα τεχνολογίας LED προσαρμόζουν την ένταση φωτισμού τους στις συνθήκες περιβάλλοντος.

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις  ή τη διάθεση σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί συνδυασμοί, που μπορούν να εναλλάσσονται δυναμικά ή να φωτίζουν πολλές περιοχές με διαφορετικά χρώματα.  

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Κύρια χαρακτηριστικά οδηγικής άνεσης

Με τις καλύτερες επιδόσεις.

Στην εποχή μας, η ευελιξία θεωρείται προσόν. Γι' αυτό και αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας E-Class Cabrio. Η ανάρτηση, τα αμορτισέρ και το κιβώτιο ταχυτήτων προσαρμόζονται στο προσωπικό σας στιλ οδήγησης και σας προσφέρουν οδηγική άνεση που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Δείξτε πόσο σημαντικός είναι για εσάς ο σπορ χαρακτήρας, με τα μοντέρνα και δυναμικά στοιχεία της γραμμής εξοπλισμού AMG Line. Ο συνδυασμός όλων των στοιχείων συνθέτει μια συνολικά εκφραστική εικόνα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου AMG και η ειδική πίσω ποδιά με διαχύτη AMG.

AVANTGARDE
AVANTGARDE

Μοναδικότητα και σπορτίφ χαρακτήρας στον βασικό εξοπλισμό. Ήδη από τη βασική της έκδοση, η E-Class αποκτά την όμορφη γραμμή AVANTAGARDE εξωτερικού η οποία προσφέρει στο αυτοκίνητό σας δυναμισμό και κομψότητα. Ο συνδυασμός πολυάριθμων σχεδιαστικών στοιχείων δημιουργεί ένα ακαταμάχητο σύνολο. Η χαμηλωμένη ανάρτηση εντείνει αυτή την εντύπωση. 

Γνωρίστε την Mercedes-Benz E-Class Cabrio τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz E-Class Cabrio : απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.