Mercedes-Benz GLE Coupé

Mercedes-Benz GLE Coupé
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Ζήστε τη GLE Coupé.

Επιβλητικός, σπορ σχεδιασμός, που φροντίζει για μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Εξωτερικό

Το εξωτερικό της νέας GLE Coupé.

Ισχυρή, δυναμική και πιο σπορτιφ από ποτέ: η νέα GLE Coupé έρχεται στη βασική έκδοση με τη γραμμή AMG και συνδυάζει εντυπωσιακά στοιχεία SUV και κομψά χαρακτηριστικά Coupé. Το νέο μπροστινό μέρος και τα χρώματα βαφής καθώς και οι τροχοί έως 22 ιντσών προσφέρουν μοναδικότητα στο εξωτερικό. Ανακαλύψτε τα κύρια χαρακτηριστικά του εξωτερικού της GLE.

new gle coupe

Εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας GLE Coupé.

 

Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός σε κάθε λεπτομέρεια. Το εσωτερικό της GLE Coupé εντυπωσιάζει με νέα χρώματα επενδύσεων και διακοσμητικά στοιχεία, καθώς και αεραγωγούς αερισμού από υψηλής ποιότητας υλικά για μια ανεπιτήδευτα χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Η τελευταία γενιά του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών και του συστήματος πολυμέσων MBUX με κόκπιτ ευρείας οθόνης ολοκληρώνουν την ιδέα.

new gle coupe interior

Εναλλακτικά συστήματα κίνησης

GLE Coupé plug-in hybrid.

 

Οδηγείστε την SUV αθόρυβα και σχεδόν χωρίς εκπομπές ρύπων στην πόλη και επιστρέψτε στον κλασικό μηχανισμό μετάδοσης κίνησης για μεγαλύτερες διαδρομές. Τα plug-in υβριδικά μοντέλα της GLE Coupé διατίθεται σε έκδοση βενζίνης ή Diesel και εντυπωσιάζουν με την ηλεκτρική αυτονομία έως και 100 km χάρη στη μεγάλη μπαταρία τους. 

new gle coupe plugin

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών
Νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών

Με το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών της νέας γενιάς οδηγείτε την GLE Coupé σας άνετα. Μέσω των ενσωματωμένων και χωρητικών πινάκων χειρισμού αφής, μπορείτε να ελέγχετε σημαντικές λειτουργίες του οχήματος, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, π.χ. σε έκδοση ξύλου και δέρματος (προαιρετικά) και προκαλεί εντύπωση και οπτικά.

Close
Διακοσμητικά στοιχεία και αεραγωγοί αερισμού
Διακοσμητικά στοιχεία και αεραγωγοί αερισμού

Η GLE Coupé υποδέχεται τώρα τον οδηγό με μια ακόμη πιο αποκλειστική ατμόσφαιρα. Για αυτό φροντίζουν κυρίως οι νέοι γωνιακοί αεραγωγοί αερισμού με γρίλιες ψυγείου και το διακοσμητικό στοιχείο από ξύλο φλαμουριάς linestructure σε καφέ γυαλιστερό χρώμα.

Close
Κεντρική κονσόλα
Κεντρική κονσόλα

Τα πάντα υπό έλεγχο: η κεντρική κονσόλα σε ψηλή θέση ενσωματώνει με τις δύο λαβές το παιχνιδιάρικο στοιχείο της εμπειρίας Offroad. Εκτός από την τέλεια εργονομία, οι ρευστές δερμάτινες επιφάνειες κάνουν πολυτελή εντύπωση. Μέσω του ενσωματωμένου touchpad υπάρχει δυνατότητα διαισθητικού ελέγχου των λειτουργιών πολυμέσων.

Close
Ηχοσύστημα Surround Burmester®
Ηχοσύστημα Surround Burmester®

Εμπειρία ακρόασης σε μια νέα διάσταση. Απολαύστε κορυφαίο ήχο με το υψηλής ποιότητας Burmester® 3D Surround Sound System. Τα 13 ηχεία υψηλών επιδόσεων και η ισχύς του συστήματος 590 Watt δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό ήχου, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης μορφής πολλαπλών καναλιών για πραγματικό Surround ήχο με το Dolby Atmos®, την οποία μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα και να εντείνετε για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Συνδεσιμότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC.
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC.

Δεν χρειάζεται να στερείστε πλέον την άνεση του ενεργού συστήματος υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC στην κυκλοφοριακή συμφόρηση. Προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα στα προπορευόμενα οχήματα και η επιθυμητή απόσταση μπορεί να ρυθμίζεται σε διάφορες βαθμίδες. Έτσι, στην κανονική λειτουργία οδήγησης, δεν χρειάζεται να φρενάρετε και να επιταχύνετε συνεχώς, μόνο όποτε το απαιτεί η κυκλοφορία. Επομένως, οι μετακινήσεις σας γίνονται ακόμα πιο ξεκούραστες.

Close
Πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE®
Πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE®

Ο πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE® μπορεί να προετοιμάζει τον οδηγό και τον συνοδηγό για πλευρική σύγκρουση και να μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού. Το σύστημα μπορεί να σας μετατοπίζει προς το κέντρο του αυτοκινήτου μακριά από την πλευρά σύγκρουσης, επιδρώντας θετικά σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

Close
E-ACTIVE BODY CONTROL
E-ACTIVE BODY CONTROL

Το έξυπνο σύστημα ανάρτησης τροχών E-ACTIVE BODY CONTROL μπορεί να αξιολογεί την ταχύτητα, το φορτίο και την κατάσταση οδήγησης και να προσαρμόζει ανάλογα την απόσβεση και τη ρύθμιση ύψους για κάθε τροχό ξεχωριστά. Για διακεκριμένη οδηγική άνεση και εξαιρετική σταθερότητα – εντός και εκτός δρόμου, σε στεγνό, βρεγμένο και ολισθηρό οδόστρωμα.

Close
MBUX
MBUX

Το σύστημα πολυμέσων MBUX μαθαίνει σε κάθε διαδρομή – και σας γνωρίζει καλύτερα. Η νέα γενιά έρχεται με μια νέα διεπαφή χρήστη και καθιστά το εσωτερικό της GLE Coupé ακόμα πιο έξυπνο και ψηφιακό. Απολαύστε έναν νέο κόσμο πληροφορικής και ψυχαγωγίας με τον διαισθητικό χειρισμό μέσω φωνής, αφής ή χειρονομιών.

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLE Coupé τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας