Mercedes-Benz GLE Coupé

Mercedes-Benz GLE Coupé

GLE Coupé.

Έκφραση εσωτερικής δύναμης.

Κλείσε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη σας εμφάνιση;

Τότε επιβιβαστείτε. Η GLE Coupé μοιάζει να έχει φτιαχτεί για να κατακτά τις καρδιές με κάθε της εμφάνιση σε κάθε γωνιά του κόσμου. Με τη συναρπαστικά σπορ σχεδίασή της. Με ένα επαναστατικό κόκπιτ. Και με μια πλήρως ενεργή ανάρτηση που θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία της.

 

gle lights

Γεννημένη να πρωταγωνιστεί: η νέα GLE Coupé.

Το επίπεδο μπροστινό παρμπρίζ, το χαμηλωμένο αμάξωμα και η καθοδική γραμμή στο πίσω τμήμα δημιουργούν τη χαρακτηριστική, κομψή σιλουέτα της GLE Coupé. Η νέα σχεδίαση του μπροστινού τμήματος με την εντυπωσιακή μάσκα ψυγείου diamond αναδεικνύει τον άκρως σπορτίφ χαρακτήρα της, ο οποίος συνεχίζεται με συνέπεια μέχρι το πίσω τμήμα. Οι μυώδεις ώμοι και τα πίσω φώτα δύο τμημάτων κάνουν το αυτοκίνητο να δείχνει πιο δυναμικό και πιο φαρδύ. Άλλο ένα highlight είναι οι μεγάλοι τροχοί έως 55,9 cm (22 ίντσες), οι οποίοι υπογραμμίζουν τον χαρακτήρα SUV της νέας GLE Coupé.

Εσωτερικό

Υποδεχθείτε τη σύγχρονη πολυτέλεια και την κορυφαία άνεση.

Γνωρίστε τη μοναδική GLE Coupé. Μια νέα προσθήκη είναι οι δύο μεγάλες οθόνες στο εσωτερικό, οι οποίες καλύπτονται από ενιαίο κρύσταλλο. Επίσης, νέα προσθήκη αποτελούν τα πολυτελή σπορ καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, για καλύτερο κράτημα και πιο δυναμική οδήγηση χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην άνεση. Ένα ακόμη highlight είναι ο γενναιόδωρος χώρος πίσω επιβατών, που προσφέρει ιδιαίτερη άνεση.

gle interior

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Πιο έντονος χαρακτήρας και πιο εκφραστικό Στιλ. Το πακέτο Night σε συνδυασμό με την AMG Line αναδεικνύει την εμφάνιση με αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία σε Μαύρο. Έτσι, τονίζεται ο σπορ χαρακτήρας και η αθλητική σχεδίαση του αυτοκινήτου σας. Απευθύνεται ειδικά σε ιδιαίτερους ανθρώπους, που αναζητούν μια εξαιρετικά εκφραστική σχεδίαση.

Στοιχεία:

 • Μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία σε χρώμιο, ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και γρίλια σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό με ένθεμα χρωμίου
 • Ζάντες αλουμινίου AMG 50,8 cm (20'') σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, Μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένες (RZW), προαιρετικά επιπλέον εκδόσεις ζαντών AMG έως 55,9 cm (22")
 • Μπροστινή ποδιά AMG με διακοσμητική λωρίδα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Πίσω ποδιά AMG με διαχύτη σε Μαύρο και διακοσμητική λωρίδα σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό
 • Οπτική προστασία κάτω μέρους σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Ένθετα στις εισαγωγές αέρα στην επένδυση ψυγείου και τον μπροστινό προφυλακτήρα σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό
 • Διακοσμητική λωρίδα στο ύψος των παραθύρων και διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Θερμομονωτικά, σκούρα τζάμια από τη Β κολόνα και πίσω

 

Close
Πακέτο Μνήμης
Πακέτο Μνήμης

Όσο περισσότεροι οδηγοί, τόσο περισσότερη υποστήριξη.

Η GLE Coupé με πακέτο μνήμης αποθηκεύει τις θέσεις καθίσματος έως τριών ατόμων.

Εάν το αυτοκίνητό σας έχει πολλούς χρήστες, το πακέτο μνήμης προσφέρει ιδιαίτερη άνεση. Μπορείτε να αποθηκεύετε και να ανακαλείτε έως και τρεις διαφορετικές θέσεις των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων μπροστινών καθισμάτων, της κολόνας τιμονιού και των εξωτερικών καθρεπτών με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πακέτο σας βοηθά επίσης και κατά την στάθμευση.

Όταν επιλέγετε την όπισθεν, ο εξωτερικός καθρέπτης στην πλευρά συνοδηγού χαμηλώνει αυτόματα και σας παρέχει καλύτερη ορατότητα. Όταν επιλέξετε άλλη ταχύτητα, ο καθρέφτης επανέρχεται στην αρχική του θέση.

Close
Πακέτο καθρεφτών
Πακέτο καθρεφτών

Πακέτο καθρεφτών: Προστασία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ηλεκτρική ρύθμιση – η αποτελεσματική προστασία των περιβλημάτων καθρεφτών στην GLE Coupé.

Η κυκλοφορία στην πόλη κρύβει πολλές παγίδες. Οι στενοί δρόμοι και οι στενόχωρες θέσεις στάθμευσης αποτελούν καθημερινές προκλήσεις για κάθε οδηγό. Είναι πολύ χρήσιμο να μπορείς να μειώνεις κάπως το πλάτος του αυτοκινήτου. Οι δύο εξωτερικοί καθρέφτες διπλώνουν και εκτείνονται ηλεκτρικά πατώντας ένα πλήκτρο, ώστε να προστατεύονται τα περιβλήματα καθρεπτών από ζημιές, π.χ. κατά την στάθμευση. Για βελτιωμένη ορατότητα και ασφάλεια, ο εξωτερικός καθρέφτης στην πλευρά του οδηγού και ο εσωτερικός καθρέφτης σκουραίνουν συνεχώς αυτόματα. Ιδιαίτερο highlight: τα φώτα σε σχήμα αστεριού που είναι ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέφτες προβάλλουν στο έδαφος το αστέρι Mercedes.

Close
Πακέτο designo Exclusive
Πακέτο designo Exclusive

Μοναδικά προσωπικό.

Απολαύστε μέγιστη οδηγική ευγένεια και εξατομίκευση με το πακέτο designo Exclusive.

Το πακέτο designo Exclusive υπογραμμίζει την αποκλειστικότητα του εσωτερικού με το συνδυασμό χρώματος Πορσελάνης και Μαύρου. Τα καθίσματα με αποκλειστική ρομβοειδή ραφή, ευγενές δέρμα νάπα designo και πλακέτες "designo“ αποπνέουν πολυτέλεια.

Δεν διατίθεται για τις Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC και Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Οθόνη Head-up
Οθόνη Head-up

Οι καλύτερες προοπτικές για σπορ οδηγική απόλαυση και αίσθηση υπεροχής: η οθόνη Head-Up μετατρέπει το μπροστινό σας παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κοκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα τις σημαντικότερες πληροφορίες στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στον δρόμο και στην κυκλοφορία μπροστά σας. 

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Πλέον δεν χρειάζεται να στερείστε την άνεση του ενεργού συστήματος υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC στη ρέουσα και αργή κυκλοφορία σε φάλαγγα. Το σύστημα σάς ξεκουράζει ρυθμίζοντας αυτόματα την ταχύτητα κίνησης στα προπορευόμενα οχήματα που κινούνται πιο αργά. Η επιθυμητή απόσταση μπορεί να ρυθμίζεται σε διάφορες βαθμίδες.

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus

Το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια καθ' οδόν προς την αυτόνομη οδήγηση. Συμπληρωματικά στο πακέτο υποβοήθησης οδήγησης, διατίθεται η ενεργή υποβοήθηση σε μποτιλιάρισμα, για βέλτιστη υποστήριξη κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους. Ένα ακόμα πλεονέκτημα αυτού του πακέτου, είναι ότι με τον παλμό πλευράς σύγκρουσης PRE-SAFE® μπορεί να παρέχει επιπλέον προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης που οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες.

 

Τα στοιχεία και οι λειτουργίες που διατίθενται μόνο με τα πακέτα υποβοήθησης οδήγησης επισημαίνονται με έναν αστερίσκο (*). Τα στοιχεία και οι λειτουργίες που διατίθενται μόνο με το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus επισημαίνονται με δύο αστερίσκους (**):

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC (233)
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας* (546)
 • Διευρυμένη λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης σε αυτοκινητόδρομο*
 • Προσαρμογή ταχύτητας βάσει διαδρομής με λειτουργία μποτιλιαρίσματος*
 • Ενεργή υποβοήθηση σε μποτιλιάρισμα**
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης*
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας*
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης ακινητοποίησης έκτακτης ανάγκης με λειτουργία SOS*
 • Λειτουργία Λ.Ε.Α.*
 • Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
 • Λειτουργία αλλαγής κατεύθυνσης και διασταύρωσης*
 • Λειτουργία πέδησης έκτακτης ανάγκης σε μποτιλιάρισμα*
 • Υποβοήθηση ελιγμών αποφυγής*
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (238)
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας* (237)
 • Λειτουργία προειδοποίησης εξόδου
 • Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας (513)
 • PRE-SAFE® PLUS*
 • Πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE®** (292)
Close
Σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας

Το σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας διευκολύνει την τήρηση των ορίων ταχύτητας, εμφανίζοντάς τα στην οθόνη. Μπορεί να εμφανίζει και σήματα με πρόσθετους περιορισμούς. Έτσι, συμβάλλει με τις οδηγίες του στις ασφαλείς, καθημερινές μετακινήσεις σας.

Close
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας

Το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας ελέγχει για εσάς την κατάσταση, ειδικά μόλις ανάψετε τα φλας. Έτσι, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πλευρικές συγκρούσεις με άλλα οχήματα που βρίσκονται στη νεκρή γωνία. Το σύστημα παραμένει σε ετοιμότητα και μετά τη διαδρομή και σας προειδοποιεί αν ανοίξετε την πόρτα τη λάθος στιγμή.

Close
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Διατηρεί τον προσανατολισμό για εσάς: χάρη στην έξυπνη δικτύωση των δεδομένων κάμερας και χάρτη, το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας μπορεί να αναγνωρίζει εκτός από όρια ταχύτητας, απαγορεύσεις προσπέρασης και τα σήματα κατάργησής τους, απαγορεύσεις εισόδου και να σας προειδοποιεί για εσφαλμένη κατεύθυνση πορείας.

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων πρόσκρουσης και σύγκρουσης με πεζούς και ποδηλάτες. Εκτός από την προειδοποίηση απόστασης και σύγκρουσης, σας προσφέρει ενίσχυση πέδησης ανάλογα με τις συνθήκες, σε περίπτωση που δεν πατήσετε με δύναμη το φρένο. Εάν δεν αντιδράσετε, μπορεί να ξεκινήσει αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, καθώς μετριάζονται οι επιπτώσεις του με μια σειρά μέτρων. Ο καινοτόμος ήχος PRE-SAFE® παράγει έναν θόρυβο που εκπέμπεται από τα ηχεία και διεγείρει ένα προστατευτικό αντανακλαστικό. Έτσι, το εσωτερικό του αυτιού προστατεύεται χάρη στην απορρόφηση των θορύβων του ατυχήματος.

Close
Πακέτο AIRMATIC
Πακέτο AIRMATIC

Το πακέτο AIRMATIC συνδυάζει ένα σύστημα προσαρμοζόμενης απόσβεσης με μια προηγμένη αερανάρτηση. Το αποτέλεσμα είναι μια ευφυής ανάρτηση ανέσεων, που μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα στην κατάσταση οδήγησης, την ταχύτητα κίνησης και το φορτίο. Έτσι, απολαμβάνετε εξισορροπητική οδηγική ευστάθεια και κορυφαία άνεση σε ομαλό αλλά και ανώμαλο έδαφος.

Στοιχεία:

 • Σύστημα αερανάρτησης με σύστημα προσαρμοζόμενης απόσβεσης ADS+
 • Αυτόματη ρύθμιση ύψους ανάρτησης, ανάλογα με
  το φορτίο: αναγνώριση φορτίου για σταθερό ύψος ανάρτησης
  την ταχύτητα κίνησης: χαμήλωμα για υψηλότερες ταχύτητες κίνησης
  Πρόγραμμα οδήγησης DYNAMIC SELECT: χαμήλωμα στο πρόγραμμα "Sport"/"Sport plus" ή/και ανύψωση στο πρόγραμμα "Offroad"
 • Ρύθμιση ύψους ανάρτησης ανάλογα με τις ανάγκες:
  Χαμήλωμα πίσω τμήματος για φόρτωση και εκφόρτωση
  Εξατομικευμένη επιλογή του ύψους ανάρτησης
Close
E-ACTIVE BODY CONTROL
E-ACTIVE BODY CONTROL

Κυρίαρχη αίσθηση οδήγησης σε όλες τις συνθήκες. Το E-ACTIVE BODY CONTROL συνδυάζει άνεση, ακρίβεια και δυναμική, με μοναδικά χαρακτηριστικά οδήγησης εκτός δρόμου. Βιώστε την κορυφαία εμπειρία αντιστάθμισης κλίσεων και κραδασμών που προσφέρει μια σύγχρονη, πλήρως ενεργή ανάρτηση. Εντός και εκτός δρόμου. Σε καλές και κακές συνθήκες οδήγησης.

Close
Υποβοήθηση ελιγμών ρυμουλκούμενου
Υποβοήθηση ελιγμών ρυμουλκούμενου

Εξοικονομήστε χρόνο και γλιτώστε τον εκνευρισμό κατά τους ελιγμούς: με την υποβοήθηση ελιγμών ρυμουλκούμενου, πραγματοποιείτε τους ελιγμούς οπισθοπορείας με ευκολία, ακρίβεια και ξεγνοιασιά – ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Ειδικά για τους οδηγούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με την οδήγηση με ρυμουλκούμενο, η υποβοήθηση αποτελεί τεράστια διευκόλυνση.

 

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Η καλύτερη υπηρεσία στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360° διευκολύνει την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς.

Στοιχεία:

 • 12 αισθητήρες υπερήχων, από έξι στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης:
  Αναγνωρίζει θέσεις στάθμευσης στο κοντινό περιβάλλον όταν κινείστε με ταχύτητα έως 35 km/h και τις προβάλλει στην οθόνη μέσων εάν έχετε πατήσει το πλήκτρο στάθμευσης στην κεντρική κονσόλα. Εάν εντοπιστούν πολλές θέσεις, μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που προτιμάτε
 • Υποβοηθούμενη στάθμευση: με εμπροσθοπορεία και οπισθοπορεία σε κάθετες θέσεις στάθμευσης ή μόνο με οπισθοπορεία σε παράλληλες θέσεις
 • Υποβοηθούμενη έξοδος από στάθμευση: μόνο εάν χρησιμοποιήθηκε η υποβοηθούμενη στάθμευση
 • Κάμερα 360°:
  Τέσσερις δικτυωμένες κάμερες μικρής εμβέλειας (στην επένδυση ψυγείου, στη λαβή απασφάλισης του πίσω καπό και στα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών) καταγράφουν το περιβάλλον του αυτοκινήτου από όλες τις πλευρές και πανοραμικά
 • Προβολή στην οθόνη μέσων: δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε βασική και ευρυγώνια προβολή
 • Τρόπος λειτουργίας ρυμουλκούμενου: πρόσθετη δυνατότητα προβολής με λειτουργία μεγέθυνσης (μόνο σε οχήματα με διάταξη ρυμουλκούμενου)
 • Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC:
  Οπτική και ηχητική προειδοποίηση σε περίπτωση αναγνώρισης εμποδίων ανάλογα με την απόσταση και τη θέση τους: μπροστά, στο πλάι και πίσω από το αυτοκίνητο με ταχύτητα έως περ. 10 km/h
  Πλαϊνά εμπόδια αναγνωρίζονται μόνο εάν τα προσπεράσει το αυτοκίνητο
 • Προβολή στην οθόνη μέσων κατά μήκος του εξωτερικού περιγράμματος του αυτοκινήτου – με κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα, ανάλογα με την απόσταση του αναγνωρισμένου εμποδίου
 • Rear Cross Traffic Alert: μπορεί να προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά και, εφόσον χρειαστεί, να ενεργοποιεί αυτόματα μια διαδικασία πέδησης έκτακτης ανάγκης (μόνο σε συνδυασμό με το ενεργό σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας), εάν αναγνωρίσει διασταυρούμενα οχήματα κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης με την όπισθεν
 • Drive Away Assist: μπορεί να μειώνει στιγμιαία την ταχύτητα εκκίνησης, όταν κατά την αλλαγή σχέσης από στάση ανιχνευθεί εμπόδιο σε απόσταση μικρότερη από περ. 1 μέτρο προς την κατεύθυνση πορείας
 • Πλήκτρο για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC στην κεντρική κονσόλα ή στη ζώνη χειριστηρίων συστημάτων υποβοήθησης
Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Με το πακέτο αυτό έχετε την επιλογή να σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας το αυτοκίνητο ή να το σταθμεύει αυτόματα το σύστημα, χωρίς κανένα άγχος για εσάς. Η πρακτική υποστήριξη ξεκινά ήδη από την αναζήτηση και την επιλογή μιας θέσης στάθμευσης. Μόλις αυτή εντοπιστεί, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας ή να αφήσετε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης να σας βοηθήσει κατά την είσοδο και έξοδο από τη θέση στάθμευσης.

 • 12 αισθητήρες υπερήχων: από έξι στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης:
  Αναγνωρίζει θέσεις στάθμευσης στο κοντινό περιβάλλον όταν κινείστε με ταχύτητα έως 35 km/h και τις προβάλλει στην οθόνη μέσων εάν έχετε πατήσει το πλήκτρο στάθμευσης στην κεντρική κονσόλα. Εάν εντοπιστούν πολλές θέσεις, μπορείτε να επιλέξετε αυτήν που προτιμάτε
 • Υποβοηθούμενη στάθμευση: Με εμπροσθοπορεία και οπισθοπορεία σε κάθετες θέσεις στάθμευσης ή μόνο με οπισθοπορεία σε παράλληλες θέσεις
 • Υποβοηθούμενη έξοδος από στάθμευση: Μόνο εάν χρησιμοποιήθηκε η υποβοηθούμενη στάθμευση
 • Κάμερα οπισθοπορείας:
  Τοποθετημένη στη λαβή του πίσω καπό και προστατευμένη από ακαθαρσίες
  Προβολή στην οθόνη μέσων: Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε βασική και ευρυγώνια προβολή
 • Τρόπος λειτουργίας ρυμουλκούμενου: Πρόσθετη δυνατότητα προβολής με λειτουργία μεγέθυνσης (μόνο σε οχήματα με διάταξη ρυμουλκούμενου)
 • PARKTRONIC:
  Οπτική και ηχητική προειδοποίηση σε περίπτωση αναγνώρισης εμποδίων ανάλογα με την απόσταση και τη θέση τους: μπροστά, στο πλάι και πίσω από το αυτοκίνητο με ταχύτητα έως περ. 10 km/h
  Πλαϊνά εμπόδια αναγνωρίζονται μόνο εάν τα προσπεράσει το αυτοκίνητο
 • Προβολή στην οθόνη μέσων κατά μήκος του εξωτερικού περιγράμματος του αυτοκινήτου – με κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα, ανάλογα με την απόσταση του αναγνωρισμένου εμποδίου
 • Rear Cross Traffic Alert: Μπορεί να προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά και, εφόσον χρειαστεί, να ενεργοποιεί αυτόματα μία διαδικασία πέδησης έκτακτης ανάγκης (μόνο σε συνδυασμό με το ενεργό σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας και το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας), εάν αναγνωρίσει διασταυρούμενα οχήματα κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης με την όπισθεν
 • Drive Away Assist: Μπορεί να μειώνει στιγμιαία την ταχύτητα εκκίνησης, όταν κατά την αλλαγή σχέσης από στάση ανιχνευθεί εμπόδιο σε απόσταση μικρότερη από περ. 1 μέτρο προς την κατεύθυνση πορείας
 • Πλήκτρο για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC στην κεντρική κονσόλα ή στη ζώνη χειριστηρίων συστημάτων υποβοήθησης
Close
Ενσωμάτωση smartphone
Ενσωμάτωση smartphone

Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει το κινητό τηλέφωνο με το σύστημα Infotainment μέσω Apple CarPlay™ και Android Auto. Έτσι, έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του smartphone σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε γρήγορα και εύκολα εφαρμογές τρίτων, όπως το Spotify®.

Close
Ασύρματη φόρτιση και σύνδεση
Ασύρματη φόρτιση και σύνδεση

Ο χρόνος οδήγησης αξιοποιείται ως χρόνος φόρτισης, τοποθετώντας το smartphone σας με μία κίνηση στη θήκη της κεντρικής κονσόλας, όπου φορτίζεται ασύρματα. Μπορείτε να φορτίζετε ασύρματα όλα τα συμβατά smartphone ανεξαρτήτως μοντέλου και μάρκας.

Close
Ψηφιακό κλειδί οχήματος

Κάντε το επόμενο βήμα προς το μέλλον και αποσύρετε το συμβατικό κλειδί του αυτοκινήτου σας: με την προεγκατάσταση έχετε στη διάθεσή σας την τεχνική υποδομή για τη χρήση του smartphone ως ψηφιακού κλειδιού οχήματος. Από το smartphone ξεκλειδώνετε και κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και μπορείτε να ενεργοποιείτε τον κινητήρα.

* Για τη χρήση της υπηρεσίας, απαιτείται η εγγραφή στο Mercedes me Portal, καθώς και η συμφωνία με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος είναι εφικτή η ανανέωση των υπηρεσιών έναντι χρέωσης. Η πρώτη ενεργοποίηση των υπηρεσιών από τους πελάτες είναι εφικτή εντός 1 έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή θέση σε λειτουργία, όποιο συμβεί πρώτο.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Ενεργοποιείτε το σύστημα με μία κίνηση και επωφελείστε από τη μεγάλη ακτίνα προβολέων. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας ενεργοποιεί πάντα τον φωτισμό μεγάλης σκάλας, εφόσον δεν ανιχνεύσει οχήματα μπροστά του ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε καλύτερα το οδόστρωμα ή να εντοπίζετε κινδύνους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

Εκτός από τη χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση, οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν επίσης περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα προσαρμοζόμενα πίσω φώτα τεχνολογίας LED προσαρμόζουν την ένταση φωτισμού τους στις συνθήκες περιβάλλοντος.

 

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες της κυκλοφορίας με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν ενοχλεί τους άλλους οδηγούς. Εάν ο δρόμος είναι ελεύθερος, ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE αυξάνει την εμβέλεια κατά 150 μέτρα. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το πεδίο ορατότητας.

βασικός εξοπλισμός εξωτερικό AMG Line εξωτερικό

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLE Coupé τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz GLE Coupé: απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.