Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS

Η νέα GLS 

θα διατίθεται σύντομα.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ | WLTP: Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 13,2-12,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο: 298-289 g/km [1]

Εξωτερικό

Το εξωτερικό της νέας GLS.

Εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της και ενθουσιάζει με τη μοντέρνα σχεδίασή της: η νέα GLS μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Οι προβολείς MULTIBEAM LED[2]  εκπέμπουν καθαρή κομψότητα, ενώ το νέο μπροστινό τμήμα και τα πίσω φώτα, καθώς και οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου της προσδίδουν, εντός και εκτός δρόμου, ένα δυναμικό παρουσιαστικό. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κύρια χαρακτηριστικά του εξωτερικού.

 

NEW GLS EXTERIOR

Εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας GLS.Η περιπέτεια γίνεται ένα με την άνεση: στο εσωτερικό της GLS, τα στοιχεία σχεδίασης SUV, όπως οι στιβαρές λαβές συγκράτησης στην κεντρική κονσόλα, συνδυάζονται με καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το τιμόνι νέας σχεδίασης. Το κόκπιτ με ευρεία οθόνη με σύστημα πολυμέσων MBUX σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χειρισμού σε κάθε διαδρομή: σαφής, γρήγορη και αποδοτική. Παράλληλα, ο σύγχρονος ατμοσφαιρικός φωτισμός σας μεταδίδει μια αίσθηση αποκλειστικότητας [2]

NEW GLS INTERIOR

[1] Όλα τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2, την κατανάλωση ρεύματος και την αυτονομία είναι προσωρινά και υπολογίστηκαν εσωτερικά σύμφωνα με τη μέθοδο πιστοποίησης «Διαδικασία ελέγχου WLTP». Μέχρι στιγμής, δεν υφίστανται τιμές επικυρωμένες από έναν επίσημα αναγνωρισμένο οργανισμό δοκιμών, έγκριση τύπου ΕΚ ή πιστοποίηση συμμόρφωσης με επίσημες τιμές. Ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις ανάμεσα στα στοιχεία και τις επίσημες τιμές.

[2] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Νέα σχεδίαση μπροστινού τμήματος
Νέα σχεδίαση μπροστινού τμήματος

Με το νέο μπροστινό τμήμα, η GLS πείθει από την πρώτη κιόλας εντύπωση: η μοντέρνα μπροστινή ποδιά, με την εντυπωσιακή, μεγάλη μάσκα με τέσσερις γρίλιες σε Ασημί Χρωμίου, ενσαρκώνει τον δυναμικό χαρακτήρα SUV και την αισθητική του κομψότητα.

Close
Πολυμορφικότητα χώρου φόρτωσης
Πολυμορφικότητα χώρου φόρτωσης

Περισσότερος χώρος για περιπέτειες: η GLS διαθέτει χώρο φόρτωσης έως και 2.400 λίτρα. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι πλάτες της δεύτερης και της τρίτης σειράς καθισμάτων αναδιπλώνονται ξεχωριστά ή μαζί. Επιπλέον, το πίσω μέρος του αυτοκινήτου μπορεί να χαμηλώνει πολύ εύκολα.

 

 

Close
Τρίτη σειρά καθισμάτων
Τρίτη σειρά καθισμάτων

Μοιραστείτε τη μοναδική εμπειρία οδήγησης της GLS με έως και επτά άτομα. Χάρη στην τρίτη σειρά καθισμάτων, υπάρχει αρκετός χώρος για όλους. Κάθε κάθισμα προσφέρει κορυφαία άνεση, ενώ η ελευθερία κίνησης των ποδιών στη δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να επεκταθεί ευέλικτα με την ηλεκτρική διαμήκη ρύθμιση.

Close
Νέα σχεδίαση πίσω φώτων
Νέα σχεδίαση πίσω φώτων

Τα πίσω φώτα νέας σχεδίασης είναι κάτι παραπάνω από μια απαστράπτουσα λεπτομέρεια. Η χαρακτηριστική σχεδίαση των φώτων με τα τρία οριζόντια μπλοκ υπογραμμίζει τον επιβλητικό και διαχρονικό χαρακτήρα SUV της νέας GLS.

Close
Νέο τιμόνι
Νέο τιμόνι

Η καινοτόμος άνεση χειρισμού συναντά τα εκλεκτά υλικά: το νέο τιμόνι[3] της GLS είναι πραγματικά πολυτάλαντο. Τα εργονομικά διατεταγμένα πλήκτρα ελέγχου αφής επιτρέπουν τον διαισθητικό έλεγχο της πλοήγησης, της τηλεφωνίας, της ταχύτητας και της ψυχαγωγίας. Έτσι, ελέγχετε τα πάντα, χωρίς να πρέπει να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

 

[3] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Extra εξοπλισμός
Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Με την πανοραμική συρόμενη οροφή[3] της GLS αισθάνεστε λίγο πιο κοντά στον ουρανό. Αφενός σας προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για αερισμό τις ζεστές ημέρες και αφετέρου περιλούζει τον εσωτερικό χώρο με φυσικό φως ημέρας, δημιουργώντας μια φωτεινή ατμόσφαιρα.

 

[3] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Close
Ζάντες αλουμινίου 23 ιντσών
Ζάντες αλουμινίου 23 ιντσών

Όπου και εάν σας οδηγήσει ο δρόμος, οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους έως και 23 ιντσών[3] της GLS είναι ένας εντυπωσιακός και κομψός σύντροφος. Ιδιαίτερα οι στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου AMG, που απεικονίζονται εδώ, αποτελούν μια εκπληκτική σχεδιαστική λεπτομέρεια, που εντυπωσιάζει «εις τετραπλούν» σε κάθε διαδρομή.

 

[3] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Καθ' οδόν προς την οδήγηση χωρίς οδηγό, το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια και μετατρέπει τη Mercedes-Benz σας σε έναν σύντροφο που σκέφτεται για εσάς. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά είναι η ενεργή υποβοήθηση μποτιλιαρίσματος, η οποία μπορεί να σας ξεκουράζει αισθητά σε διαδρομές με συχνές στάσεις στον αυτοκινητόδρομο. [2]

 

[2] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, προσφέροντας τη δυνατότητα μετριασμού των επιπτώσεων με μια σειρά μέτρων. Ο καινοτόμος ήχος PRE-SAFE® παράγει έναν θόρυβο που εκπέμπεται από τα ηχεία και διεγείρει ένα προστατευτικό αντανακλαστικό. Έτσι το εσωτερικό του αυτιού προστατεύεται χάρη στην απόσβεση των θορύβων του ατυχήματος.

Close
E-ACTIVE BODY CONTROL
E-ACTIVE BODY CONTROL

Κυρίαρχη αίσθηση οδήγησης σε όλες τις συνθήκες. Το E-ACTIVE BODY CONTROL[3] συνδυάζει άνεση, ακρίβεια και δυναμική με μοναδικά χαρακτηριστικά οδήγησης εκτός δρόμου. Βιώστε την κορυφαία εμπειρία αντιστάθμισης κλίσεων και κραδασμών που προσφέρει μια σύγχρονη, πλήρως ενεργή ανάρτηση. Εντός και εκτός δρόμου. Σε καλές και δυσμενείς συνθήκες οδήγησης.

Close
MBUX νέας γενιάς
MBUX νέας γενιάς

Με την τελευταία γενιά τηλεματικής MBUX, το σύστημα Infotainment της GLS κάνει ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον, τόσο με το υλικό όσο και με το λογισμικό του. Εκτός από την αυξημένη υπολογιστική ισχύ και τη βελτιωμένη αναγνώριση φωνής, η διάταξη και η εμφάνιση των εφαρμογών έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες σας ακόμη καλύτερα.

Close
Σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών MBUX High-End
Σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών MBUX High-End

Αποφασίστε εύκολα μόνοι σας: με το σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών MBUX,[3] μπορείτε να διαμορφώνετε το πρόγραμμα σε κάθε διαδρομή ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες. Οι υψηλής ανάλυσης οθόνες αφής σας επιτρέπουν άμεση και εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο και την τηλεφωνία, καθώς και στο σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης.

 

[3] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

 

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Οι προβολείς υψηλής ισχύος με τεχνολογία[3]MULTIBEAM LED δεν αποτελούν απλώς ένα στοιχείο του πολυτελούς εξωτερικού της GLS, καθώς ταυτόχρονα φωτίζουν το οπτικό σας πεδίο όσο το δυνατόν καλύτερα. Με τις ξεχωριστά ελεγχόμενες LED, οι προβολείς μπορούν να αντιδρούν σε διάφορες καταστάσεις της κυκλοφορίας, σε στροφές ή διαδρομές εκτός δρόμου.

 

[3] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLS τώρα.

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας