Mercedes-Benz B-Class

Mercedes-Benz B-Class

B-Class

Justify nothing.

Κλείσε Test Drive                                                                                                

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εφηύραμε ξανά το οικογενειακό αυτοκίνητο.

Η νέα B-Class είναι εδώ. Τόσο δυναμική, άνετη και ασφαλής όσο ποτέ άλλοτε.

Εξωτερικό


Σχεδίαση που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Έντονα σπορτίφ ή δυναμικά μοντέρνα, εσείς έχετε τον πρώτο λόγο για την εξωτερική εμφάνιση της νέας B-Class.

Ταινία για εξωτερική σχεδίαση

Οι αναλογίες της νέας B-Class, το μακρύ μεταξόνιο και οι κοντοί πρόβολοι εξασφαλίζουν ένα διάχυτα δυναμικό παρουσιαστικό. Το μπροστινό τμήμα με χρωμιωμένη μάσκα ψυγείου diamond και μεγάλο κεντρικό αστέρι αναδεικνύει την αθλητική και μοντέρνα πλευρά της. Για ακόμη πιο σπορτίφ εμφάνιση φροντίζουν οι προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 48,3 cm (19"). Οι αισθαντικά καθαρές επιφάνειες και μορφές είναι ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό της ιδιαίτερα πολυτελούς και διαχρονικά μοντέρνας σχεδίασης της Mercedes-Benz.

 

Εσωτερικό


Αγκαλιάζει τις αισθήσεις.

Καθίστε άνετα και απολαύστε το αισθαντικά καθαρό και σύγχρονο όσο ποτέ εσωτερικό της νέας B-Class.

 

Ταινία εσωτερικής σχεδίασης

Με τέτοιο εσωτερικό χώρο, η νέα B-Class θα μπορούσε να χρεώνει είσοδο. Πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις περιμένουν και τους επιβάτες, και κυρίως οι δύο ανεξάρτητες οθόνες με εμφάνιση widescreen. Επίσης σπορτίφ μοντέρνο περιβάλλον δημιουργούν προαιρετικά τα φωτιζόμενα στόμια αεραγωγών, ο διάκοσμος από ξύλο με ανοικτούς πόρους ή ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με 64 χρώματα.

Β 250 e

b 250e

Από 44.176€

Η σπορ, compact οικογενειακή έκδοση της B 250e χρησιμοποιεί την υβριδική ηλεκτρική τεχνολογία τρίτης γενιάς. Η ισχύς συστήματος 160 kw (218 hp) και η ροπή στρέψης συστήματος 450 Νm εξασφαλίζουν μεγάλη οδηγική αυτονομία 70-77 χιλιομέτρων (NEDC) γίνεται σημείο αναφοράς για την κατηγορία 

B-Class 250 e Sports Tourer: συνδυασμένη κατανάλωση 6,7-7,3 1/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 33.0 - 25.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 21,1 - 24,3 kWh/100km. 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Άνετη επιβίβαση.
Άνετη επιβίβαση.

Χάρη στην ελαφρώς υπερυψωμένη θέση οδήγησης, δεν χρειάζεται να σκαρφαλώνετε στη νέα B-Class: απλώς γλιστράτε εντελώς άνετα στη θέση σας. Επιπλέον, έχετε βέλτιστη εποπτεία της κυκλοφορίας, γεγονός που διευκολύνει αισθητά την οδήγηση ιδίως στην πόλη. Οι μεγάλες επιφάνειες των παραθύρων βελτιώνουν επίσης την περιμετρική ορατότητα.

Close
Χαμηλό κατώφλι φόρτωσης.
Χαμηλό κατώφλι φόρτωσης.

Άφθονος χώρος για κορυφαία άνεση. Στη νέα B-Class φορτώνετε άνετα τα πράγματά σας χάρη στο χαμηλό κατώφλι φόρτωσης. Ο χώρος φόρτωσης προσαρμόζεται κάθε φορά εύκολα στο μέγεθος των αναγκών σας, χάρη στο άκρως ευέλικτο πίσω ενιαίο κάθισμα. Μπορείτε να ρυθμίζετε την κλίση της πλάτης ή να την αναδιπλώνετε πλήρως ή εν μέρει. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας έναν χώρο φόρτωσης που χωράει 1.540 λίτρα. Χάρη στο ιδιαίτερα μεγάλο άνοιγμα, χωράνε ακόμη και ογκώδεις αποσκευές.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Το πακέτο Night αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση. Με τα υψηλής αισθητικής χαρακτηριστικά του, εντείνει τον σπορτίφ και ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου εξωτερικά, χάρη στα πολυάριθμα στοιχεία σε Μαύρο και πολύ γυαλιστερό Μαύρο.

Στοιχεία:

 • Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, αεροδυναμικά βελτιωμένες, σε Μαύρο γυαλιστερό (66R), σε συνδυασμό με τη γραμμή Progressive
 • Ζάντες αλουμινίου AMG 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, αεροδυναμικά βελτιωμένες, σε Μαύρο και στιλβωμένες (RQT), σε συνδυασμό με την AMG Line
 • Επένδυση ψυγείου με διπλή γρίλια σε Μαύρο με ένθεμα χρωμίου, σε συνδυασμό με τη γραμμή Progressive
 • Μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία χρωμίου, γρίλια σε Μαύρο και ένθεμα χρωμίου, σε συνδυασμό με AMG Line
 • Μπροστινή ποδιά με ένθεμα σε Μαύρο γυαλιστερό, σε συνδυασμό με τη γραμμή Progressive
 • Μπροστινή ποδιά AMG με ένθεμα σε Μαύρο γυαλιστερό, σε συνδυασμό με την AMG Line
 • Πίσω ποδιά με διακοσμητικό στοιχείο σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε Μαύρο
 • Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και διακοσμητική λωρίδα στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
 • Θερμομονωτικό σκούρο κρύσταλλο από την κολόνα Β
Close
Οθόνη Head up
Οθόνη Head up

Η οθόνη Head-up προβάλλει σημαντικές πληροφορίες μπροστά από το παρμπρίζ, ώστε να μην αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο και την. κυκλοφορία. Επιπλέον τα μάτια σας κουράζονται λιγότερο αφού δεν είναι απαραίτητες οι συνεχείς εναλλαγές μεταξύ κοντινής και μακρινής όρασης. Ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα για την συγκέντρωσή σας.

Η εικονική οθόνη μεγέθους 24x8 εκατοστών μοιάζει να αιωρείται σε απόσταση περ. 2,5 μέτρων μπροστά από το καπό του κινητήρα. Μπορείτε να την προσαρμόζετε ως προς το ύψος και να αποθηκεύετε τη θέση της με τη λειτουργία μνήμης των καθισμάτων.

Close
Πακέτο καθρεφτών
Πακέτο καθρεφτών

Με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι εξωτερικοί καθρέφτες διπλώνουν ηλεκτρικά και μειώνεται το φάρδος του αυτοκινήτου. Έτσι, χωρά και σε στενότερες θέσεις στάθμευσης. Επίσης, οι καθρέφτες προστατεύονται με αυτόν τον τρόπο από ζημιές. Επιπλέον, ο εξωτερικός καθρέφτης του οδηγού και ο εσωτερικός καθρέφτης μπορούν να ανιχνεύουν το ενοχλητικό φως προβολέων των πίσω οχημάτων και να σκουραίνουν αυτόματα.

Στοιχεία:

 • Οι εξωτερικοί καθρέφτες διπλώνουν και εκτείνονται ηλεκτρικά από ένα πλήκτρο στη ζώνη χειριστηρίων της πόρτας οδηγού
 • Από το μενού μπορεί να ρυθμιστεί η αυτόματη αναδίπλωση των εξωτερικών καθρεφτών κατά το κλείδωμα του αυτοκινήτου και η αυτόματη έκτασή τους κατά το ξεκλείδωμα
 • Ο εξωτερικός καθρέφτης στην πλευρά του οδηγού και ο εσωτερικός καθρέφτης σκουραίνουν συνεχώς αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος
Close
Πακέτο δέρματος AMG
Πακέτο δέρματος AMG

Η σπορ σχεδίαση στην πολυτελέστερη εκδοχή της. Το πακέτο δέρματος AMG προσφέρει σε συνδυασμό με την AMG Line εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Τα δίχρωμα δερμάτινα σπορ καθίσματα, καθώς και οι διακοσμητικές ραφές στο ταμπλό οργάνων και τις ακμές παραθύρων, αναβαθμίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα. Ο διάκοσμος από αλουμίνιο ολοκληρώνει την αίσθηση.

Close
Πακέτο δέρματος
Πακέτο δέρματος

Ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα μετατρέπει το εσωτερικό σε εμπειρία. Τα καθίσματα αναβαθμίζονται με τη χρήση φυσικού δέρματος υψηλής ποιότητας. Άλλες εντυπωσιακές πινελιές είναι οι διακοσμητικές ραφές στην ακμή του παραθύρου και στο ταμπλό οργάνων. Όμορφη εμφάνιση και όμορφη αίσθηση.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Αυτό το προηγμένο σύστημα θα σας γίνει απολύτως απαραίτητο, κυρίως σε μονότονες διαδρομές ή μποτιλιάρισμα. Η ενεργή υποβοήθηση απόστασης DISTRONIC σάς ξεκουράζει αισθητά, ρυθμίζοντας αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Σε συνδυασμό με την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, μπορείτε να αποδέχεστε τα όρια ταχύτητας απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

 • Ο αισθητήρας ραντάρ στη μάσκα του ψυγείου επιτηρεί την περιοχή μπροστά από το όχημα

Λειτουργίες:

 • Ρύθμιση της απόστασης που έχει επιλέξει ο οδηγός για κινούμενα και ακινητοποιημένα οχήματα: μεταξύ 0 -200 km/h
 • Οπτική και ηχητική προειδοποίηση, σε περίπτωση που πρέπει να επέμβει ο ίδιος ο οδηγός
Close
Ανάρτηση άνεσης
Ανάρτηση άνεσης

Στον αυτοκινητόδρομο απολαμβάνετε υψηλά επίπεδα άνεσης και στις κλειστές στροφές σπορ ευελιξία. Η ισορροπημένη ανάρτηση άνεσης προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό υψηλής απόδοσης απόσβεσης των κραδασμών και ιδιαίτερης οδηγικής ευστάθειας. Έτσι, κάνει τις διαδρομές σας ασφαλείς και απίστευτα απολαυστικές.

Close
Χαμηλωμένη ανάρτηση άνεσης
Χαμηλωμένη ανάρτηση άνεσης

Η ανάρτηση άνεσης σάς προσφέρει ένα δυναμικό συνολικό πακέτο. Το κράτημα στον δρόμο είναι ακόμα καλύτερο. Η χαμηλωμένη κατά 15 mm ανάρτηση χρησιμοποιεί ειδικά ελατήρια και αποσβεστήρες, που έχουν σχεδιαστεί στοχευμένα για πιο σπορ οδήγηση συγκριτικά με την κανονική ανάρτηση.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Παρκάρετε με την άνεσή σας. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σάς υποστηρίζει σε συνεργασία με την κάμερα 360° στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης, αλλά και στην είσοδο και έξοδο από θέση στάθμευσης και τους ελιγμούς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η περιμετρική ορατότητα που εξασφαλίζει η κάμερα 360°, αλλά και η εικονική, πανοραμική άποψη.

Στοιχεία

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης συμπεριλαμβανομένου του PARKTRONIC με οπτική και ηχητική προειδοποίηση για εμπόδια, μήνυμα για αναγνωρισμένες θέσεις στάθμευσης στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ένδειξη βέλους, άνετη είσοδος και έξοδος από οριζόντιες και κάθετες θέσεις στάθμευσης
 • Κάμερα 360° με τέσσερις συνδεδεμένες κάμερες μικρής εμβέλειας στη μάσκα ψυγείου, στη λαβή απασφάλισης του πίσω καπό, καθώς και στα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών, για την προβολή και των τεσσάρων πλευρών του αυτοκινήτου και την πανοραμική απεικόνιση του αυτοκινήτου και της γύρω περιοχής στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων
 • Προβολή εμποδίων που βρίσκονται κάτω από το ύψος των παραθύρων, π.χ. πεζοδρομίων
 • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες προβολές, για βέλτιστη ορατότητα κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς
 • Αισθητήρες υπερήχων στον μπροστινό και τον πίσω προφυλακτήρα
Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας

Ενεργοποιείτε το σύστημα με μία κίνηση και επωφελείστε από τη μεγάλη ακτίνα προβολέων. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας ενεργοποιεί πάντα τον φωτισμό μεγάλης σκάλας εφόσον δεν ανιχνεύσει οχήματα μπροστά του ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε καλύτερα το οδόστρωμα ή να εντοπίζετε κινδύνους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Στοιχεία

 • Αυτόματη αυξομείωση της έντασης του φωτισμού μεγάλης σκάλας
 • Κάμερα στην εσωτερική πλευρά του μπροστινού παρμπρίζ
 • Αναγνωρίζει οχήματα με αναμμένα φώτα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα και μπροστά από το αυτοκίνητο
 • Ενεργοποιείται μετακινώντας τον μοχλό χειρισμού του τιμονιού στη θέση φωτισμού μεγάλης σκάλας
Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

Οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα και χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς – προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει οπτικό πεδίο επιτρέποντάς σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα πιθανούς κινδύνους.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE
AMG Line

HAMG Line αναδεικνύει την ελκυστική και αθλητική σχεδίαση του εξωτερικού και του εσωτερικού. Τα κυριότερα αποκλειστικά χαρακτηριστικά είναι το AMGStylingκαι η μάσκα ψυγείου diamondμε ενιαία γρίλια. Η χαμηλωμένη, δυναμικά σχεδιασμένη ανάρτηση και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης εντείνουν την οδηγική εμπειρία και συμπληρώνονται ιδανικά από το σπορ τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα σε κομψό δέρμα νάπα.

progressive
Progressive

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Η γοητεία και η προηγμένη τεχνολογία ενός ελκυστικού SportsTourerείναι πιο έντονες από κάθε οπτική γωνία. Επιπλέον, η γραμμή προσφέρει περαιτέρω ελκυστικούς συνδυασμούς μέσα και έξω, όπως για παράδειγμα με το πακέτο δέρματος και Night. 

STYLE
Style

 Με τη γραμμή εξοπλισμού Style το αυτοκίνητο σας διαφοροποιείται από τον βασικό εξοπλισμό. Για νεανική, μοντέρνα εμφάνιση, στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Περιλαμβάνονται στοιχεία, όπως οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, καθώς και επενδύσεις και διακοσμητικές ραφές σε μοντέρνα χρώματα, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι'αυτήν τη γραμμή εξοπλισμού. 

Βασικός
Βασικός Εξοπλισμός

Απολαμβάνετε ήδη πολλά στοιχεία της B-Class, χωρίς να επιλέξετε τίποτα από τον προαιρετικό εξοπλισμό. Έτσι, το αυτοκίνητο δείχνει τον γενναιόδωρο χαρακτήρα του ήδη από τον βασικό εξοπλισμό. Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Ιδιαίτερη άνεση προσφέρουν οι πτυσσόμενες σε αναλογία 40:20:40 πλάτες των πίσω καθισμάτων και το δάπεδο φόρτωσης ρυθμιζόμενου ύψους.  

βασικός εξοπλισμός εξωτερικό Style

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε την Mercedes-Benz B-Class τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας