Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Benz GLS
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Κύρια χαρακτηριστικά αυτοκινήτου

Μόνο στη νέα GLS απολαμβάνετε στο έπακρο τους χώρους και την άνεση.

Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να μοιράζεστε αυτή την εκπληκτική εμπειρία πολυτέλειας με έξι ακόμη άτομα.

Εξωτερικό

Τίποτα δεν είναι πιο εντυπωσιακό από το ωραίο στιλ.

Και σχεδόν τίποτα δεν είναι πιο απαιτητικό από την κομψή και καθαρή σχεδίαση ενός μεγάλου, πολυτελούς SUV όπως η νέα GLS.

GLS EXTER

 

Εσωτερικό

Ένα μεγάλο SUV μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Τα κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία SUV δημιουργούν ενδιαφέρουσα αντίθεση με την πλήρως ψηφιακή ευρεία οθόνη και παραπέμπουν στον offroad χαρακτήρα της νέας GLS. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα μεγάλα διακοσμητικά στοιχεία από ξύλο με ανοικτούς πόρους, οι εντυπωσιακοί γωνιακοί αεραγωγοί και, ως κυρίαρχα χαρακτηριστικά, οι λαβές συγκράτησης στην κεντρική κονσόλα. Τα μπροστινά καθίσματα διαθέτουν την ανάγλυφη επένδυση που χαρακτηρίζει τη σχεδίαση των SUV και αναδεικνύει τα offroad χαρακτηριστικά.

GLS INTER

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Πλήρως ψηφιακό κόκπιτ με ευρεία οθόνη
Πλήρως ψηφιακό κόκπιτ με ευρεία οθόνη

Με το κόκπιτ με ευρεία οθόνη, η νέα GLS ξεχωρίζει και ψηφιακά.

Με το κόκπιτ με ευρεία οθόνη, η οθόνη του ταμπλό και η οθόνη μέσων διαμορφώνουν ένα οπτικά ενιαίο σύνολο. Οι δύο πλήρως ψηφιακές έγχρωμες οθόνες βρίσκονται κάτω από ένα ενιαίο κρύσταλλο και ενσωματώνονται αρμονικά στη σχεδίαση του εσωτερικού ως μια ενιαία επιφάνεια. Σε αυτή την έκδοση, η οθόνη μέσων εμφανίζεται πρώτη φορά ως ανεξάρτητη και προκαλεί εντύπωση με την κομψότητά της.

Extra εξοπλισμός
Close
Ηχοσύστημα Surround Burmester High End 3D
Ηχοσύστημα Surround Burmester High End 3D

Ποιότητα ήχου παρόμοια με εκείνη ενός πολυτελούς ηχοσυστήματος για το σπίτι. Τα ηχεία στην εσωτερική επένδυση της οροφής εξασφαλίζουν τρισδιάστατο ήχο. Εσείς διευθύνετε το σύστημα σας την προσωπική σας ορχήστρα- με ρυθμίσεις VIP για μεμονωμένες θέσεις ή προεπιλεγμένα στιλ όπως "live" ή "easy listening".

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Δεν χρειάζεται πλέον να στερείστε την άνεση του ενεργού συστήματος υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC στη ρέουσα και πυκνή κυκλοφορία. Το σύστημα σάς ξεκουράζει ρυθμίζοντας αυτόματα την ταχύτητα κίνησης στα προπορευόμενα οχήματα που κινούνται πιο αργά. Η επιθυμητή απόσταση μπορεί να ρυθμίζεται σε διάφορες βαθμίδες.

Εσείς απλά καθορίζετε την ταχύτητα κίνησης που επιθυμείτε. Έπειτα, το σύστημα υποβοήθησης τη διατηρεί σταθερή για λογαριασμό σας. Έτσι, στην κανονική λειτουργία οδήγησης, δεν πρέπει να φρενάρετε και να επιταχύνετε συνεχώς, όποτε το απαιτεί η κυκλοφορία. Επομένως, οι μετακινήσεις σας γίνονται ακόμα πιο ξεκούραστες.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο: το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας μπορεί να σας προειδοποιεί με μια δόνηση στο τιμόνι, εάν πατήσετε κατά λάθος σε διαγράμμιση. Επιπλέον, σε επικίνδυνες καταστάσεις, το σύστημα μπορεί να επεμβαίνει ενεργά με πέδηση στη μία πλευρά και να σας επαναφέρει στη λωρίδα.

Η προσέγγιση σε οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα ή παράλληλα μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε μια εν δυνάμει επικίνδυνη κατάσταση. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή της υποβοηθώντας την παραμονή του αυτοκινήτου στη λωρίδα. Στην έσχατη περίπτωση, επεμβαίνει ενεργά στα φρένα της μίας πλευράς, εάν αναγνωρίσει ότι πατήσατε σε συνεχή ή διακεκομμένη διαγράμμιση, ενώ υπάρχουν κινούμενα οχήματα στο αντίθετο ρεύμα. Ως οδηγός, έχετε τη δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να αναλάβετε οι ίδιοι τη διεύθυνση του αυτοκινήτου. Το σύστημα δεν επεμβαίνει, εάν ανάψετε φλας, στρίψετε το τιμόνι, φρενάρετε ή επιταχύνετε απότομα.

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων πρόσκρουσης και σύγκρουσης με πεζούς και ποδηλάτες. Εκτός από την προειδοποίηση απόστασης και σύγκρουσης, σας προσφέρει και μια ενίσχυση πέδησης ανάλογα με τις συνθήκες, σε περίπτωση που δεν πατήσετε με δύναμη το φρένο. Εάν δεν αντιδράσετε, μπορεί να ξεκινήσει μια αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναγνωρίζει προπορευόμενα και σταματημένα οχήματα, καθώς και πεζούς που διασχίζουν τον δρόμο εντός της περιοχής κινδύνου μπροστά από το όχημα. Οι λειτουργίες έχουν βελτιστοποιηθεί για κανονικές ταχύτητες εντός πόλης. Αλλά ακόμη και σε υψηλότερες ταχύτητες, το σύστημα μπορεί να αντιδρά και σε οχήματα που κινούνται πιο αργά. Ο στόχος είναι πάντα η αποτροπή ατυχημάτων ή, τουλάχιστον, ο μετριασμός της σοβαρότητάς τους.

Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, καθώς μετριάζονται οι επιπτώσεις του με μια σειρά μέτρων. Ο καινοτόμος ήχος PRE-SAFE® παράγει έναν θόρυβο που εκπέμπεται από τα ηχεία και διεγείρει ένα προστατευτικό αντανακλαστικό. Έτσι, το εσωτερικό του αυτιού προστατεύεται χάρη στην απορρόφηση των θορύβων του ατυχήματος.

Close
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας

Το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας ελέγχει για εσάς την κατάσταση, ειδικά μόλις ανάψετε τα φλας. Έτσι, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πλευρικές συγκρούσεις με άλλα οχήματα που βρίσκονται στη νεκρή γωνία. Το σύστημα παραμένει σε ετοιμότητα και μετά τη διαδρομή και σας προειδοποιεί αν ανοίξετε την πόρτα τη λάθος στιγμή.

Με το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας έχετε δύο επιπλέον αισθητήρες ραντάρ τοποθετημένους στον πίσω προφυλακτήρα. Έτσι, το σύστημα μπορεί να αναγνωρίζει αυτοκίνητα, αλλά και δίκυκλα εντός της περιοχής νεκρής γωνίας. Σε αυτή την περίπτωση, ανάβει ένα κόκκινο προειδοποιητικό τρίγωνο στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη. Εάν ανάψει και φλας, το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας σάς προειδοποιεί ηχητικά για πιθανή σύγκρουση. Αυτή η προειδοποίηση σάς βοηθά να διαχειρίζεστε με ασφάλεια συνηθισμένες περιπτώσεις κινδύνου, όπως αλλαγή λωρίδας, αλλαγή κατεύθυνσης και αποβίβαση ενώ υπάρχουν παράλληλα κινούμενα οχήματα.

Close
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Διατηρεί τον προσανατολισμό για εσάς. Χάρη στην έξυπνη δικτύωση των δεδομένων κάμερας και χάρτη, το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας μπορεί να αναγνωρίζει εκτός από όρια ταχύτητας, απαγορεύσεις προσπέρασης και τα σήματα κατάργησής τους, καθώς και απαγορεύσεις εισόδου, και να σας προειδοποιεί για εσφαλμένη κατεύθυνση πορείας.

Close
E-ACTIVE BODY CONTROL
E-ACTIVE BODY CONTROL

Με το E-ACTIVE BODY CONTROL διατίθεται για τη νέα GLS μια ενεργή ανάρτηση που έχει αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου από την αρχή. Περιλαμβάνει τη λειτουργία αναγνώρισης οδοστρώματος βάσει κάμερας ROAD SURFACE SCAN και την ενεργή λειτουργία κλίσεων σε στροφές CURVE, ενώ αξιολογεί την κατάσταση οδήγησης, την ταχύτητα κίνησης και το φορτίο. Η απόσβεση και η ρύθμιση ύψους ανάρτησης προσαρμόζονται αντίστοιχα για κάθε τροχό ξεχωριστά. Για μοναδική οδηγική άνεση και εκπληκτική ευστάθεια, τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Η καλύτερη υπηρεσία στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360° διευκολύνει την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς.

Εάν επιλέξετε την αυτόματη στάθμευση, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης διευθύνει το αυτοκίνητο προς την επιλεγμένη θέση στάθμευσης. Συγχρόνως, σας βοηθάει σε διάφορες ενέργειες που έχουν σχέση με τη στάθμευση – από το άναμμα των φλας, τη διεύθυνση, την επιτάχυνση και την πέδηση μέχρι την αλλαγή ταχύτητας. Το ίδιο ισχύει για τη διαδικασία εξόδου από τη θέση στάθμευσης στη συνέχεια.

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε εσείς την είσοδο στη θέση στάθμευσης και την έξοδο, επωφελείστε από την περιμετρική ορατότητα μέσω της κάμερας οπισθοπορείας και των τριών πρόσθετων καμερών. Όλη η γύρω περιοχή μπροστά, δίπλα και πίσω από το αυτοκίνητο εμφανίζεται στην οθόνη μέσων. Την εικόνα της κάμερας συμπληρώνουν εύκολα κατανοητές γραμμές καθοδήγησης που εξαρτώνται από τη γωνία διεύθυνσης. Επιπλέον, από τη δικτύωση όλων των οπτικών γωνιών κάμερας προκύπτει μια εικονική, πανοραμική προβολή. Έτσι, παρκάρετε και ξεπαρκάρετε αμέσως ακόμη και σε στενές θέσεις στάθμευσης ή θέσεις στάθμευσης σε γωνίες.

Close
Πακέτο στάθμευσης

Με το πακέτο αυτό έχετε την επιλογή να σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή το σύστημα να σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς. Η πρακτική υποστήριξη ξεκινά ήδη από την αναζήτηση και την επιλογή μιας θέσης στάθμευσης. Μόλις αυτή εντοπιστεί, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας ή να αφήσετε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης να σας βοηθήσει κατά την είσοδο και έξοδο από τη θέση στάθμευσης.

Αυτό το σύστημα υποβοήθησης μπορεί, εάν θέλετε, να σας φανεί χρήσιμο κατά τη διαδικασία εισόδου και εξόδου από θέση στάθμευσης: ανάβει τα αλάρμ, διευθύνει, επιταχύνει και επιβραδύνει το όχημα – ακόμα και οι ταχύτητες αλλάζουν μόνες τους.

Αντίθετα, όταν κρατάτε εσείς το τιμόνι, η κάμερα οπισθοπορείας αποτελεί το πιο σημαντικό βοήθημα. Η εικόνα της περιοχής πίσω και γύρω από το όχημα προβάλλεται στην οθόνη πολυμέσων και κατά την οπισθοπορεία συμπληρώνεται από εύκολα κατανοητές γραμμές καθοδήγησης που εξαρτώνται από τη γωνία του τιμονιού. Τα μη ορατά εμπόδια και κράσπεδα εμφανίζονται στο οπτικό σας πεδίο χάρη σε διάφορες προβολές. Έτσι, παρκάρετε με ασφάλεια ακόμα και σε θέσεις στάθμευσης με περιορισμένη ορατότητα. Επιπλέον, η εικόνα της κάμερας διευκολύνει την προσέγγιση και τη σύνδεση του ρυμουλκούμενου στις διαδρομές με ρυμουλκούμενο.

Close
Σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών MBUX
Σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών MBUX

Μόνο το καλύτερο για τους συνεπιβάτες σας: το σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών MBUX.

Με το προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών MBUX μπορείτε να διαμορφώνετε το πρόγραμμα του ταξιδιού σας με απόλυτη ελευθερία ακόμη και από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Εκεί θα βρείτε, για πρώτη φορά, δύο οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης, μέσω των οποίων μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες και μουσική, να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να τηλεφωνείτε ή να επιλέγετε ρυθμίσεις ανέσεων.

Close
Σύστημα φωνητικών εντολών MBUX
Σύστημα φωνητικών εντολών MBUX

Η τέχνη του λόγου. Τώρα και στη νέα GLS.

Δυο σας λέξεις αρκούν: "Hey, Mercedes". Τόσο απλά τίθεται σε λειτουργία το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC με φυσική ομιλία και δυνατότητα μάθησης, το οποίο καταλαβαίνει σχεδόν κάθε λέξη σας και μπορεί να επεξεργάζεται την έμμεση ομιλία. Έτσι, ο κλιματισμός αντιδρά ακόμα και σε φράσεις όπως "κρυώνω" και ρυθμίζει υψηλότερη θερμοκρασία.

Close
In-Car-Communication
In-Car-Communication

Συζητήστε ήρεμα με τους επιβάτες σε όλες τις σειρές καθισμάτων.

Η νέα GLS σάς προσφέρει αποκλειστικά σε συνεργασία με το ηχοσύστημα Burmester® μια λειτουργία ενίσχυσης φωνής 2 δρόμων In-Car-Communication. Το μικρόφωνο καταγράφει κάθε φράση και τη μεταδίδει ενισχυμένη μέσω των ηχείων προς όλες τις κατευθύνσεις. Έτσι, μπορείτε να συνομιλείτε άνετα με τους επιβάτες σε όλες τις σειρές καθισμάτων.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν ενοχλεί τους άλλους οδηγούς. Εάν ο δρόμος είναι ελεύθερος, ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE αυξάνει την εμβέλεια κατά 150 μέτρα. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το πεδίο ορατότητας.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Οδηγήστε με διαρκώς αναμμένους προβολείς. Κάνουν τη νύχτα σχεδόν μέρα και σας ξεκουράζει κατά την οδήγηση. Δείτε μακριά χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους – αυτή είναι η αρχή της λειτουργίας του προσαρμοζόμενου συστήματος υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus. Το έξυπνο αυτό σύστημα προφυλάσσει τους οδηγούς οχημάτων που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ή προπορεύονται χάρη στις λυχνίες LED υψηλής ακρίβειας και δεν χρειάζεται να εναλλάσσετε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Στοιχεία:

  • Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων μεγάλης σκάλας για διαρκή φωτισμό του οδοστρώματος με μεγάλη εμβέλεια
  • Μερική απενεργοποίηση των LED φώτων μεγάλης σκάλας MULTIBEAM LED, ώστε να μην ενοχλούνται οι οδηγοί μπροστά από το όχημα ή στο αντίθετο ρεύμα
  • Η λειτουργία είναι ενεργή από ταχύτητα οδήγησης 30 km/h σε δρόμους χωρίς οδικό φωτισμό
Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE
AMG Line

Το εκφραστικό στιλ της AMG Line χαρίζει στο αυτοκίνητό σας μια απόλυτα δυναμική παρουσία. Ξεκάθαρη διαφοροποίηση από το βασικό μοντέλο που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης.

excLUSIVE Εσωτερικού
EXCLUSIVE Εσωτερικού

Με το EXCLUSIVE εσωτερικού δείχνετε ότι αυτό που μετράει για εσάς είναι η κορυφαία κομψότητα και ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οι πολυτελείς λεπτομέρειες και η κομψή ατμόσφαιρα του εσωτερικού, σας χαρίζουν καθημερινά άφθονες στιγμές χαράς και εκφράζουν το καλό σας γούστο. 

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Κυριαρχία και παρουσία υψηλού επιπέδου. Το εξωτερικό συνδυάζει στοιχεία χαρακτηριστικά ενός SUV με τη μοντέρνα, δυναμική σχεδίαση. Τα υψηλής ποιότητας υλικά, οι γενναιόδωρες διαστάσεις και οι έξυπνες λεπτομέρειες διαμορφώνουν τη βάση για μια πολυτελή ατμόσφαιρα και μια άνετη διαδρομή έως και για επτά άτομα.

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLS τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz GLS: απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.