Mercedes-Benz C-Class

Mercedes-Benz C-Class

Η νέα C-Class Sedan.

Καλώς ήρθατε στον χώρο ανέσεων.

Κλείσε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εξωτερικό


Εμφάνιση: Δυναμική και προοδευτική.

Οι απέριττες γραμμές συναντούν τις έντονα σμιλευμένες επιφάνειες. Το αποτέλεσμα είναι μια μινιμαλιστική σχεδίαση, που συνδυάζει σχεδόν φυσικά την πολυτέλεια και την αθλητικότητα. Οι δυναμικές αναλογίες, το μακρύτερο μεταξόνιο και το φαρδύ μετατρόχιο προσδίδουν στη νέα C-Class τη σαφή παρόρμηση για κίνηση.

Νέα C-Class Sedan εξωτερική σχεδίαση μπροστινό και πίσω τμήμα

Εσωτερικό


Άνετη. Ψηφιοποιημένη.

Η νέα C-Class Sedan ενσαρκώνει την εξέλιξη της σύγχρονης πολυτέλειας. Στο σπορ εσωτερικό της C-Class, οι καινοτομίες βρίσκουν τη θέση τους. Μια μεγάλη, κάθετη οθόνη αφής 30,2 cm (11,9") μετατρέπει την κεντρική κονσόλα στο ψηφιακό κέντρο του εσωτερικού χώρου. Μοντέρνα στοιχεία διάκοσμου αναδεικνύουν τη σύγχρονη σχεδίαση.

 

Νέα C-Class Sedan εσωτερική σχεδίαση

Εναλλακτικά συστήματα κίνησης

Η C 300 e Sedan plug-in hybrid.

C-Class C 300 e Sedan | WLTP: σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου 0.7-0.5 l/100 km, σταθμισμένες εκπομπές CO₂ 16.0-12.0 g/km, σταθμισμένη κατανάλωση ρεύματος 19.7-17.8 kWh/100 km

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10-80% της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 300A.

c class 300e

 

Extra εξοπλισμός
Close
DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής
DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής

 

Με το DIGITAL LIGHT αναλαμβάνετε ιδανικές συνθήκες φωτισμού, απολύτως προσαρμοσμένες στους άλλους χρήστες του δρόμου και το περιβάλλον. Επιπλέον, το DIGITAL LIGHT θα σας συναρπάσει με τις λειτουργίες προβολής του, οι οποίες είναι διαθέσιμες ανάλογα με τους κανονισμούς ταξινόμησης της χώρας, προς το παρόν με ένα μέρος των λειτουργιων του στις ΗΠΑ, στην ΕΕ, την Κίνα και τα κράτη του Κόλπου. 

Close
Κεντρική οθόνη
Κεντρική οθόνη

 

Η υψηλής ανάλυσης κεντρική μονάδα οθόνης ενθουσιάζει με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Ο χειρισμός πραγματοποιείται μέσω αφής. Η ενιαία κρυστάλλινη επιφάνεια οθόνης με κάθετο προσανατολισμό είναι στραμμένη ελαφρώς προς τον οδηγό, ώστε να μπορεί να τη βλέπει και να τη χειρίζεται ευκολότερα. Αυτός ο προσανατολισμός είναι πιο σαφής ιδίως για τους χάρτες πλοήγησης. 

Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

 

Με ανοιχτή ή κλειστή την προαιρετική, πανοραμική συρόμενη οροφή, βιώνετε μοναδική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, ενώ εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου πιο ανάλαφρη και πολυτελή. 

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

 

Δεν χρειάζεται να στερείστε πλέον την άνεση του ενεργού συστήματος υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC στη ρέουσα και αργή κυκλοφορία σε μποτιλιάρισμα. Το σύστημα σάς ξεκουράζει ρυθμίζοντας αυτόματα την ταχύτητα οδήγησης, με βάση τα προπορευόμενα οχήματα που κινούνται πιο αργά. Η επιθυμητή απόσταση μπορεί να ρυθμίζεται σε διάφορες βαθμίδες.

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus

 

Ακολουθήστε τον δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση. Μοντέρνα συστήματα σάς υποστηρίζουν ανάλογα με τις συνθήκες στην προσαρμογή της ταχύτητας οδήγησης, στη διεύθυνση και σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης. Ο κίνδυνος ατυχήματος μειώνεται, οι επιβάτες και οι άλλοι συμμετέχοντες της κυκλοφορίας προστατεύονται αποτελεσματικά. Έτσι, φτάνετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus

 

Κινηθείτε ξέγνοιαστα, με ασφάλεια και απόλυτη προστασία. Χάρη στα σύγχρονα, ευφυώς δικτυωμένα συστήματα αισθητήρων, απολαμβάνετε τα πολλαπλά οφέλη της ημι-αυτοματοποιημένης οδήγησης. Πολλά συστήματα υποβοήθησης σάς προσφέρουν υποστήριξη ανάλογα με τις συνθήκες, προειδοποιούν όταν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης και, εάν χρειάζεται, επεμβαίνουν. Σε κρίσιμες καταστάσεις, τα δύο συστήματα PRE-SAFE® του οχήματος μετριάζουν τις συνέπειες του ατυχήματος.

Close
Σύστημα PRE-SAFE®

 

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, προσφέροντας τη δυνατότητα μετριασμού των επιπτώσεων με μια σειρά μέτρων. Ο καινοτόμος ήχος PRE-SAFE® παράγει έναν θόρυβο που εκπέμπεται από τα ηχεία και διεγείρει ένα προστατευτικό αντανακλαστικό. Έτσι, το εσωτερικό του αυτιού προστατεύεται χάρη στην απορρόφηση των θορύβων του ατυχήματος.

Close
Ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση
Ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση

 

Μία ανάρτηση – τρεις διαμορφώσεις. Με το DYNAMIC BODY CONTROL επιλέγετε ανάμεσα στη μέγιστη ευκινησία ή την εξαιρετική άνεση απόσβεσης - σε απόλυτη αρμονία με τη διαδρομή και το προσωπικό σας στιλ οδήγησης. Η κατά 5 mm χαμηλωμένη ανάρτηση σάς προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο οδήγησης.

Close
Σπορ ανάρτηση

 

Η σπορ ανάρτηση με σύστημα επιλεκτικής απόσβεσης κραδασμών βελτιώνει το κράτημα του αυτοκινήτου στον δρόμο και εντείνει την απόλαυση κατά τη γρήγορη οδήγηση σε στροφές. Η πιο σφιχτή σχεδίαση των ελατηρίων και των αποσβεστήρων, καθώς και το σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης προσφέρουν, σε συνδυασμό με τη χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά ανάρτηση, πιο άμεσο χειρισμό και πιο δυναμικές εμφανίσεις.

Close
Ανάρτηση ανέσεων

 

Η ανάρτηση ανέσεων με σύστημα επιλεκτικής απόσβεσης συνδυάζει ισορροπημένη οδηγική άνεση και αυξημένη ευστάθεια. Χάρη στο παθητικό σύστημα απόσβεσης, απολαμβάνετε κορυφαία εμπειρία οδήγησης σε κάθε οδόστρωμα: τα χαρακτηριστικά κύλισης, η απόσβεση και η σταθεροποίηση προσαρμόζονται συνεχώς και αυτόματα σε κάθε έδαφος.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

 

Εξαιρετική υπηρεσία στάθμευσης μέσα στο όχημα. Το πακέτο στάθμευσης διευκολύνει την αναζήτηση θέσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα, σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, αφήνετε το σύστημα να σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς. Στη θέση στάθμευσης στο σπίτι σας, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με μνήμη αναλαμβάνει, προαιρετικά, τους ελιγμούς για λογαριασμό σας.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

 

Αυτό το πακέτο σάς προσφέρει πολύπλευρη υποστήριξη κατά τη στάθμευση, καθώς το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC αναγνωρίζει κενές θέσεις για στάθμευση, καθώς περνάτε από δίπλα τους. Μόλις επιλεγεί μια θέση για στάθμευση, μπορείτε να παρκάρετε με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας, τους αισθητήρες υπερήχων και τις πρακτικές εικόνες – ή να παρκάρετε με βοήθεια από το σύστημα.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας

 

Ενεργοποιείτε το σύστημα με μια κίνηση και επωφελείστε από τη μεγάλη ακτίνα προβολέων. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας ενεργοποιεί πάντα τον φωτισμό μεγάλης σκάλας, εφόσον δεν ανιχνεύσει οχήματα μπροστά του ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε καλύτερα το οδόστρωμα ή να εντοπίζετε κινδύνους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Close
DIGITAL LIGHT
DIGITAL LIGHT

 

Με το DIGITAL LIGHT απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες φωτισμού, απολύτως προσαρμοσμένες στους άλλους χρήστες του δρόμου και το περιβάλλον. Αυτό το σύστημα HD λειτουργεί ως συσκευή προβολής και αντιδρά με φως πολύ υψηλής ανάλυσης όταν αλλάζουν οι συνθήκες της κυκλοφορίας, του οδοστρώματος ή του καιρού.

Close
DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής
DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής

 

Με το DIGITAL LIGHT απολαμβάνετε ιδανικές συνθήκες φωτισμού, απολύτως προσαρμοσμένες στους άλλους χρήστες του δρόμου και το περιβάλλον. Επιπλέον, το DIGITAL LIGHT θα σας συναρπάσει με τις λειτουργίες προβολής του, οι οποίες είναι διαθέσιμες ανάλογα με τους κανονισμούς ταξινόμησης της χώρας, προς το παρόν με ένα μέρος των λειτουργιών του στις ΗΠΑ, στην ΕΕ, την Κίνα και τα κράτη του Κόλπου

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Δυναμική οδήγηση

Δυναμική, άνετη και ευέλικτη στην οδήγηση.

Η νέα C-Class Sedan προσφέρει χαλάρωση σε όλες τις συνθήκες, και σε αυτό βοηθά η οδηγική συμπεριφορά της. Η καινοτόμα ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση σάς προσφέρει την επιλογή ανάμεσα σε μέγιστη ευκινησία και εξαιρετική άνεση απόσβεσης. Το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα παρέχει επιπλέον υποστήριξη σε κάθε ταχύτητα οδήγησης.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Το εντυπωσιακό styling της AMG Line προσφέρει στο εξωτερικό της C-Class μία σπορτιφ, αποκλειστική νότα, που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητες σάς προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, όπως η ευέλικτη σπορ ανάρτηση με σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης (όχι για plus-in υβριδικά μοντέλα)  

AVANTGARDE
AVANTGARDE

Με την γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE Εξωτερικού αναδεικνύετε το μοναδικό και σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας και δείχνετε ξεκάθαρα ότι για εσάς μετράει η μοντέρνα πολυτέλεια. Ο συνδυασμός σχεδιαστικών στοιχείων δημιουργεί ένα απίστευτα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, όπου η χαμηλωμένη ανάρτηση προσφέρει την ιδανική ισορροπία δυναμικής, άνεσης και ασφάλειας.

 

Βασικός Εξοπλισμός
Βασικός Εξοπλισμός

Στον βασικό εξοπλισμό, το εξωτερικό είναι υπέροχο από κάθε άποψη. Στα χαρακτηριστικά στοιχεία σχεδίασης περιλαμβάνονται power dome στο καπό κινητήρα, προβολείς LED High Performance και ζάντες αλουμινίου 43.2 cm (17"). Όλα τα στοιχεία συνυπάρχουν αρμονικά για μια σπορ συνολική εμφάνιση με κομψές λεπτομέρειες. 

Γνωρίστε την Mercedes-Benz C-Class τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας