Mercedes-Benz S-Class Maybach

Mercedes-Benz S-Class Maybach

Η νέα Mercedes-Maybach S-Class.

The wealth of independence. 

Διαμόρφωσε την δική σου

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Θεαματική εξωτερικά. Αποτελεσματική εσωτερικά.

Τέλεια, κομψή κινητικότητα: αυτό φιλοδοξεί να προσφέρει η Mercedes-Maybach S-Class Saloon. Κομψότητα, πολυτέλεια και σύγχρονη άνεση συνθέτουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Εξωτερικό


Η υπεροχή είναι το καλύτερο διαπιστευτήριο.

S CLASS MAYBACH

Εσωτερικό


Το εσωτερικό της ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις: τις δικές σας.

S CLASS MAYBACH

Το αποκορύφωμα της πολυτέλειας στην αυτοκίνηση: η θρυλική δίχρωμη βαφή. Για τη Mercedes-Maybach S-Class προσφέρονται εννέα διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί. Για τον εσωτερικό χώρο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αποκλειστικά είδη δέρματος σε νέα χρώματα, νέα στοιχεία διάκοσμου και νέες διακοσμητικές ραφές, δημιουργώντας πιθανόν ένα μοναδικό συνδυασμό: τον δικό σας. 

Extra εξοπλισμός
Close
Πατάκια ποδιών υπερυψωμένου δαπέδου
Πατάκια ποδιών υπερυψωμένου δαπέδου

Το σετ από πατάκια ποδιών τεσσάρων τεμαχίων για υπερυψωμένο δάπεδο διατίθεται στο αντίστοιχο χρώμα εξοπλισμού του οχήματος και δίνει μία αποκλειστική νότα ποιότητας και σχεδίασης στο εσωτερικό. Ταυτόχρονα, ο θόρυβος βελτιώνεται ακόμη περισσότερο και ο χώρος ποδιών προστατεύεται πιο αποτελεσματικά από βρωμιές.

Close
Πρόσθετο μαξιλάρι στον χώρο των πίσω επιβατών με κεντημένο λογότυπο Maybach
Πρόσθετο μαξιλάρι στον χώρο των πίσω επιβατών με κεντημένο λογότυπο Maybach

Το MAGIC SKY CONTROL προσφέρει αίσθηση open air με πάτημα ενός κουμπιού. Η πανοραμική συρόμενη οροφή 2 τμημάτων σκουραίνει ή γίνεται διαφανής μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα δύο τμήματα της οροφής μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα μεταξύ τους. 

Close
Βελούδο υπόστρωμα πορτμπαγκάζ designo με κεντημένο λογότυπο Maybach
Βελούδο υπόστρωμα πορτμπαγκάζ designo με κεντημένο λογότυπο Maybach

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεση σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι, που μπορούν να εναλλάσσονται δυναμικά ή να φωτίζουν πολλά σημεία με διάφορα χρώματα.  

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Το σύστημα βοηθά να αποτρέπονται ατυχήματα πρόσκρουσης και σύγκρουσης με πεζούς και, ενδεχομένως, να μετριάζονται οι συνέπειες ενός ατυχήματος. Περιλαμβάνει προειδοποίηση απόστασης και σύγκρουσης, υποστήριξη της πέδησης ανάλογα με την κατάσταση και αυτόνομη λειτουργία πέδησης.

Close
Παλμός συστήματος PRE-SAFE
Παλμός συστήματος PRE-SAFE

Στην πρώτη φάση μιας μετωπικής σύγκρουσης, οι ζώνες ασφαλείας πιέζουν τους επιβάτες στα μπροστινά καθίσματα πιο κοντά στο κάθισμα. Τη στιγμή του μέγιστου φορτίου σύγκρουσης, η πίεση μειώνεται με ελεγχόμενο τρόπο. Αυτό επιτρέπει στον παλμό συστήματος PRE-SAFE® να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού.

Close
Οθόνη Head-up
Οθόνη Head-up

Οι σημαντικότερες πληροφορίες μπροστά στα μάτια σας, χωρίς να τα παίρνετε από τον δρόμο, χάρη στην οθόνη Head-up. Προβάλλει στο οπτικό πεδίο του οδηγού μία εικονική οθόνη διαστάσεων περ. 21 x 7 cm, την οποία αντιλαμβάνεται σαν να αιωρείται περίπου 2 μέτρα μπροστά του, πάνω από το καπό του κινητήρα.

Τα στοιχεία της οθόνης Head-up:

 • Πλήρως έγχρωμη μονάδα οθόνης με λυχνίες High Power LED
 • Σύστημα φακών και κατόπτρων
 • Ειδικό παρμπρίζ Head-up με σφηνοειδή σύνθετη μεμβράνη
 • Αισθητήρας φωτός στην επάνω ακμή της οροφής για προσαρμογή της φωτεινότητας
 • Ρυθμίσεις στο μενού της οθόνης οργάνων
Close
Πακέτο απομακρυσμένης στάθμευσης
Πακέτο απομακρυσμένης στάθμευσης

Γνωρίστε το μέλλον της στάθμευσης: ο συνδυασμός διαφόρων συστημάτων στο αυτοκίνητο διευκολύνει την είσοδο και την έξοδο από θέσεις στάθμευσης – είτε μέσα από το αυτοκίνητο με την προβολή 360° και την υποβοήθηση διεύθυνσης, είτε έξω από το αυτοκίνητο με τηλεχειρισμό μέσω εφαρμογής στο smartphone.


Στοιχεία

 • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360° (P47)
 • Keyless-GO (889)
 • Προεγκατάσταση για σύστημα υποβοήθησης απομακρυσμένης στάθμευσης (503)[1]
Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης διευκολύνει την αναζήτηση και επιλογή θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από παράλληλες και κάθετες θέσεις στάθμευσης ή γκαράζ. Η κάμερα 360° μεταδίδει μια ρεαλιστική εικόνα στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων και σας υποστηρίζει κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς.


Τα στοιχεία του πακέτου στάθμευσης με κάμερα 360°:

 • Συνολικά 12 αισθητήρες υπερήχων: από 4 μπροστά και πίσω και από 2 πλευρικά στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα
 • Ενδείξεις στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων με σχηματική προβολή του χώρου στάθμευσης
 • Ενδείξεις στην οθόνη του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων: τα σύμβολα P/κάμερας δείχνουν ότι το σύστημα είναι σε λειτουργία, αναζητά θέσεις στάθμευσης και υπολογίζει. Επιπλέον εμφανίζονται βέλη, τα οποία δείχνουν σε ποια πλευρά εντοπίστηκαν θέσεις στάθμευσης. Το σύμβολο "P-Off" δείχνει ότι το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν είναι ενεργό
 • Πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του ενεργού συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC στην κεντρική κονσόλα ή στη ζώνη χειριστηρίων των συστημάτων υποβοήθησης
 • Ηχητικό σήμα για το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης μπροστά και πίσω
 • 4 ψηφιακές κάμερες μικρής εμβέλειας με λειτουργία HDR
 • Εγκέφαλος στάθμευσης, μεταξύ άλλων για τον υπολογισμό μία ενιαίας προβολής από τις εικόνες των 4 καμερών
Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας διευκολύνει την αναζήτηση και επιλογή θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από παράλληλες και κάθετες θέσεις στάθμευσης ή γκαράζ. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης υποστηρίζει τον οδηγό με αυτόματες αλλαγές σχέσεων, επεμβάσεις στο τιμόνι και έλεγχο της ταχύτητας οδήγησης.

 

Στοιχεία του πακέτου στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας:

 • Συνολικά 12 αισθητήρες υπερήχων: από 4 μπροστά και πίσω και από 2 πλευρικά στον μπροστινό και πίσω προφυλακτήρα
 • Ενδείξεις στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων με σχηματική προβολή του χώρου στάθμευσης και της εικόνας από την κάμερα οπισθοπορείας
 • Ενδείξεις στην οθόνη του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων: τα σύμβολα P/κάμερας δείχνουν ότι το σύστημα είναι σε λειτουργία, αναζητά θέσεις στάθμευσης και υπολογίζει. Επιπλέον εμφανίζονται βέλη, τα οποία δείχνουν σε ποια πλευρά εντοπίστηκαν θέσεις στάθμευσης. Το σύμβολο "P-Off" δείχνει, ότι το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν είναι ενεργό
 • Πλήκτρο με LED κατάστασης για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC στην κεντρική κονσόλα ή στη ζώνη χειριστηρίων συστημάτων υποβοήθησης. Μία φωτεινή λυχνία LED δείχνει, ότι το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν είναι ενεργό
 • Ηχητικό σήμα για το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC μπροστά και πίσω
 • Κάμερα οπισθοπορείας στο πίσω καπό
 • Εγκέφαλος στάθμευσης, μεταξύ άλλων για τον υπολογισμό μία ενιαίας προβολής από τις εικόνες των 4 καμερών
Close
COMAND Online
COMAND Online

Το σύστημα COMAND Online δεν αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη ως προς το infotainment, την πλοήγηση και την επικοινωνία. Οι ενδείξεις προβάλλονται με υψηλή ανάλυση στην οθόνη πολυμέσων 31,2 cm (12,3"). Η πλοήγηση από σκληρό δίσκο σάς καθοδηγεί με τη βοήθεια του Live Traffic Information, των δεδομένων κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, γρήγορα στον προορισμό σας.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Οι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας αφήνει εκτός αναγνωρισμένους χρήστες του δρόμου - σε ανοιχτές ευθείες, ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE φωτίζει με τη μέγιστη ακτίνα των προβολέων που επιτρέπεται από τον νόμο

Close
Σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας Plus

Το σύστημα υποβοήθησης νυχτερινής ορατότητας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στο σκοτάδι. Έτσι, μπορείτε να αναγνωρίζετε έγκαιρα τυχόν εμπόδια στο δρόμο, όπως οχήματα με βλάβη ή εμπορεύματα που έχουν πέσει στο οδόστρωμα. Το σύστημα μπορεί επίσης να σας προειδοποιεί για την παρουσία πεζών ή μεγάλων ζώων στην περιοχή κινδύνου με επισημάνσεις στην οθόνη.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Κύρια χαρακτηριστικά αυτοκινήτου

Θεαματική εξωτερικά. Αποτελεσματική εσωτερικά.

Το αποκορύφωμα της πολυτέλειας στην αυτοκίνηση: η θρυλική δίχρωμη βαφή. Για τη Mercedes-Maybach S-Class προσφέρονται εννέα διαφορετικοί χρωματικοί συνδυασμοί. Για τον εσωτερικό χώρο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αποκλειστικά είδη δέρματος σε νέα χρώματα, νέα στοιχεία διάκοσμου και νέες διακοσμητικές ραφές, δημιουργώντας πιθανόν έναν μοναδικό συνδυασμό: τον δικό σας.

Γραμμές Εξοπλισμού
Exclusive
Πακέτο Exclusive

Απολαύστε μια φανταστική ατμόσφαιρα με το πακέτο Exclusive. Σχεδόν όλες οι επιφάνειες επενδύονται με εκλεκτό δέρμα νάπα, για παράδειγμα το επάνω τμήμα του ταμπλό οργάνων, τα καθίσματα με ρομβοειδή σχεδίαση ή το μπροστινό και πίσω υποβραχιόνιο. Την ασυνήθιστη αυτή πολυτέλεια συμπληρώνουν ιδανικά τα πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία, όπως στα κεντρικά πλαίσια των θυρών.

Στοιχεία

 • Καλύμματα καθισμάτων από δέρμα νάπα Exclusive με εμφανείς διακοσμητικές ραφές
 • Ειδικό σχέδιο καθίσματα σε ρομβοειδή σχεδίαση
 • Υποβραχιόνια μπροστά και πίσω, επάνω τμήμα ταμπλό οργάνων, κεντρικά πλαίσια θυρών και λαβές συγκράτησης από δέρμα νάπα με εμφανείς διακοσμητικές ραφές
 • Επάνω τμήμα ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε ρομβοειδή σχεδίαση
 • Εσωτερική επένδυση οροφής και αλεξήλια από ύφασμα μικροϊνών DINAMICA
 • Πακέτο διάκοσμου Exclusive (πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία στα κεντρικά πλαίσια των θυρών, στα καλύμματα των αεραγωγών στον χώρο πίσω επιβατών και στην πίσω πλευρά των μπροστινών καθισμάτων)
 • Φωτιζόμενα μαρσπιέ επιβίβασης με επιγραφή "Mercedes-Benz" (U25)
 • Ακμή φόρτωσης πορτμπαγκάζ από ανοξείδωτο χάλυβα
 • Θήκες χαρτών στην πλάτη οδηγού και συνοδηγού από δέρμα νάπα
 • Πατάκια ποδιών designo με περίγραμμα από τεχνητό δέρμα και πλακέτες "designo" (U04)
designo
Πακέτο δέρματος designo

Ολοκληρώστε το δικό σας αριστούργημα με το πακέτο δέρματος designo. Το εκλεκτό δέρμα νάπα επενδύει ακόμη και τα πλαίσια παραθύρων ή την εσωτερική οροφή, η οποία αναδεικνύεται και με διακοσμητικές ραφές. Ακόμη και τα πλευρικά καλύμματα του ταμπλό οργάνων στην πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού επενδύονται στο χρώμα του εξοπλισμού – γνήσια μαγεία MAYBACH.

Exclusive
Πακέτο διακοσμητικών στοιχείων Exclusive

Το εσωτερικό μπορεί να εξατομικευθεί πιο κομψά με αυτό το αποκλειστικό πακέτο. Για μέγιστη πολυτέλεια στον χώρο πίσω επιβατών, φροντίζει ο φαρδύς, πολυσύνθετος διάκοσμος με καμπύλες, καθώς και τα διακοσμητικά στοιχεία στις πίσω πλευρές των πλατών των μπροστινών καθισμάτων.

Στοιχεία του πακέτου διακοσμητικών στοιχείων Exclusive:

 • Διάκοσμος κάτω τμήματος μπροστινών θυρών και χώρου πίσω επιβατών
 • Πίσω πλευρές μπροστινών καθισμάτων με διάκοσμο (μόνο σε συνδυασμό με H06, 727, 729 και 731)
 • Διάκοσμος στην πίσω πλευρά του πίσω ενιαίου καθίσματος
 • Καλύμματα των αεραγωγών στον χώρο πίσω επιβατών

Γνωρίστε την Mercedes-Benz S-Class Maybach τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας