Mercedes-Benz S-Class Long

Mercedes-Benz S-Class Long
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Ανακαλύψτε τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά.

Η S-Class Sedan συνδυάζει την επαγγελματική και την προσωπική ζωή σας με τον καλύτερο τρόπο. Τα υλικά, η ατμόσφαιρα και η ποιότητα κατεργασίας στο εσωτερικό ικανοποιούν τις πολύπλευρες απαιτήσεις ενός πολυτελούς saloon. Επιπλέον, η παρουσίαση τεχνολογικών καινοτομιών που δεν έχουν υπάρξει ξανά σε άλλο αυτοκίνητο, υπάρχει στο DNA της S-Class.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Eπένδυση ψυγείου
Eπένδυση ψυγείου

Η επένδυση ψυγείου διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό τρία διπλά πτερύγια σε χρώμιο.

Close
Γραμμή οροφής
Γραμμή οροφής

Η κομψή, θολωτή γραμμή της οροφής.

Close
Κόκπιτ υψηλής ποιότητας
Κόκπιτ υψηλής ποιότητας

Μπείτε μέσα στην S-Class Sedan και ξεχάστε τον έξω κόσμο – με τις αριστοτεχνικές επιφάνειες, τα κορυφαία υλικά και τις οθόνες που μοιάζουν να αιωρούνται.

Extra εξοπλισμός
Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή με MAGIC SKY CONTROL
Πανοραμική συρόμενη οροφή με MAGIC SKY CONTROL

Το MAGIC SKY CONTROL προσφέρει αίσθηση open air με το πάτημα ενός κουμπιού. Η πανοραμική συρόμενη οροφή 2 τμημάτων αλλάζει χρώμα σε λίγα δευτερόλεπτα και γίνεται διαφανής από σκούρη ή αντιστρόφως. Και τα 2 τμήματα της οροφής μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα μεταξύ τους.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Ανάρτηση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
MAGIC BODY CONTROL
MAGIC BODY CONTROL

Η δυναμικά προσανατολισμένη ανάρτηση προετοιμάζεται για τις ανωμαλίες στο οδόστρωμα πριν ακόμη φτάσετε εκεί. Η λειτουργία κλίσεων σε στροφές φροντίζει ώστε το αμάξωμα του αυτοκινήτου να γέρνει στις στροφές προς τα μέσα έως 2,65°. Έτσι, οι εγκάρσιες δυνάμεις γίνονται πολύ λιγότερο αισθητές.

Close
AIRMATIC
AIRMATIC

Το σύστημα αερανάρτησης, σε συνδυασμό με τη συνεχή ρύθμιση της απόσβεσης, προσφέρει άνεση κύλισης και δυναμική οδήγηση πολύ υψηλού επιπέδου. Η απόσβεση προσαρμόζεται συνεχώς ξεχωριστά για κάθε τροχό στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και αποκτά άνετα ή σπορτίφ χαρακτηριστικά ανάλογα με την επιθυμία σας.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Οι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας αφήνει εκτός αναγνωρισμένους χρήστες του δρόμου - σε ανοιχτές ευθείες, τα φώτα μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE αλλάζουν στο μέγιστο εύρος των προβολέων που επιτρέπεται από το νόμο.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Κιβώτια ταχυτήτων – μεταφράζουν την ισχύ του κινητήρα σε οδηγικό πολιτισμό.

Η Mercedes-Benz είναι ο μόνος κατασκευαστής premium αυτοκινήτων που αναπτύσσει τα δικά του κιβώτια ταχυτήτων - και αυτή την προσπάθεια μπορείτε να την αισθανθείτε σε κάθε διαδρομή. Η ομαλή αλλαγή ταχυτήτων, οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης και η βέλτιστη προσαρμογή σε κάθε στυλ οδήγησης δημιουργούν μια ιδιαίτερα ανώτερη εμπειρία οδήγησης. Ζήστε το στην S-Class Sedan.

 

Image removed.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line Plus
AMG Line Plus

Βασισμένη στην AMG Line, προσφέρει ακόμη περισσότερο δυναμισμό και πολυτέλεια με επιλεγμένα στοιχεία εξοπλισμού. Σε αυτά περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, οι ζάντες αλουμινίου AMG 50,8cm (20'') σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε μαύρο γυαλιστερό και στιλβωμένες, τα σπορ καθίσματα AMG και το τιμόνι AMG Performance.

AMG Line
AMG Line

Αυτή η γραμμή εξοπλισμού συνδυάζει τέλεια μεταξύ τους συγκεκριμένα στοιχεία, εντείνοντας περισσότερο τον σπορ και πολυτελή χαρακτήρα του αυτοκινήτου- από το δυναμικό AMG Styling με σπορ ζάντες αλουμινίου AMG και διάτρητους δίσκους φρένων μέχρι το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. 

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Η εντυπωσιακή επένδυση ψυγείου με τρία διπλά πτερύγια προσφέρει μοναδικό κύρος. Τα πίσω φώτα νέας σχεδίασης σε εμφάνιση κρυστάλλου υπογραμμίζουν την πολυτελή αίσθηση, που είναι εμφανής και στον εσωτερικό χώρο με την δερμάτινη επένδυση και τον αισθαντικό ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Γνωρίστε την Mercedes-Benz S-Class Long τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας