A-Class

A-Class

New A-Class

 

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Η νέα A-Class είναι τόσο νεανική και δυναμική όσο ποτέ. Αναμορφώνει εντελώς τη σύγχρονη πολυτέλεια στη συμπαγή κατηγορία και επαναφέρει την εσωτερική διακόσμηση. Τεχνολογικά, η νέα A-Class δεν κερδίζει μόνο την πρώτη θέση χάρη στην εμπειρία χρήστη MBUX - Mercedes-Benz: προσφέρει επίσης και πολλές λειτουργίες που ήταν παλαιότερα η κατηγορία της πολυτέλειας. Το MBUX μπορεί να εξατομικευθεί και να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στο χρήστη. Δημιουργεί έτσι μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ του οχήματος, του οδηγού και των επιβατών.

Α160 FREEDOM από 24.600€

A160 FREEDOM

A180d με όφελος έως 4.000€

A 180D

A200 με όφελος έως 4.000€

A200
Βασικός Εξοπλισμός
Close
Νέα Εποχή. Νέα Σχεδίαση.
Νέα Εποχή. Νέα Σχεδίαση.

Επιλεγμένα κύρια χαρακτηριστικά:

  • MBUX (Mercedes-Benz User Experience) 
  • Σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC
  • Οθόνη Head up
Close
Οθόνη Head-Up
Οθόνη Head-Up

Με την οθόνη Head-Up στην A-Class το βλέμμα μένει στραμμένο μπροστά, εντελώς αυτόματα, αφού οι σημαντικές πληροφορίες όπως η ταχύτητα κίνησης, τα όρια ταχύτητας ή οι οδηγίες πλοήγησης, προβάλλονται απευθείας στο οπτικό σας πεδίο. Εικονικά και έγχρωμα. 

Extra εξοπλισμός
Close
Οθόνη πολυμέσων
Οθόνη πολυμέσων

Η μεγάλη οθόνη πολυμέσων υψηλής ανάλυσης (10,25'') σας δικτυώνει εκτενώς με το αυτοκίνητο. Αντιδρά ευαίσθητα στην αφή σας. Συγχρόνως τα εικονίδια διευκολύνουν τον χειρισμό χωρίς να αποσπούν την συγκέντρωση. Για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, μπορείτε να συνδυάσετε την οθόνη πολυμέσων με την μεεγαλύτερη οθόνη ταμπλό και να δημιουργήσετε ένα κοκπιτ ευρείας οθόνης. 

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Παρκάρετε με την άνεσή σας. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σάς υποστηρίζει σε συνεργασία με την κάμερα 360° στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης, αλλά και στην είσοδο και έξοδο από θέση στάθμευσης και τους ελιγμούς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η περιμετρική ορατότητα που εξασφαλίζει η κάμερα 360°, αλλά και η εικονική, πανοραμική άποψη.

 

Close
Τεχνητή νοημοσύνη
Τεχνητή νοημοσύνη

Χάρη στο MBUX, το νέο Mercedes-Benz Users Experience, η A-Class είναι ευφυέστερη από πριν. Καθημερινά μαθαίνει και γνωρίζει καλύτερα τον οδηγό της. Μπορεί να απομνημονεύει τα αγαπημένα του τραγούδια και τη διαδρομή προς το γραφείο. Ανάλογα με τις συνήθειές σας, εντοπίζει τους κατάλληλους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τους προβάλλει ως Αγαπημένους ή σας δείχνει τη συνομότερη διαδρομή όταν βρεθείτε σε μποτιλιάρισμα. Αυτόματα και μόνο εάν το επιθυμείτε. 

Close
Ασύρματη φόρτιση και σύνδεση
Ασύρματη φόρτιση και σύνδεση

Στην A-Class φορτίζετε το smartphone σας ακουμπώντας το στην κεντρική κοσνόλα. Πολύ απλά, χωρίς καθόλου καλώδια, με το πρώτυπο Qi. Και το καλύτερο: χάρη στην Near Field Communication (NFC) το smartphone σας συνδέεται αμέσως με την A-Class Saloon, μέσα σε λίγα βήματα. 

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεσή σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι, για παράδειγμα στους φωτιζόμενους αεραγωγούς, τις πόρτες ή το ταμπλο οργάνων. 

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE
AMG LINE

Με την AMG Line το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας κάνουν. μία σαφή δήλωση υψηλών επιδόσεων. Το AMG Styling με ειδικά σχεδιασμένη μπροστινή και πίσω ποδιά παραπέμπει οπτικά στα μοντέλα AMG. Η τεχνολογία χαμηλωμένης ανάρτησης με σπορ ρύθμιση και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης εντείνουν την οδηγική εμπειρία.

Α180 από 35.625,45€

STYLE
STYLE

Με τη γραμμή εξοπλισμού Style το αυτοκίνητό σας διαφοροποιείται από τον βασικό εξοπλισμό, για νεανική, μοντέρνα εμφάνιση στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό. Περιλαμβάνονται στοιχεία όπως οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, καθώς και επενδύσεις και διακοσμητικές ραφές σε μοντέρνα χρώματα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτήν την γραμμή εξοπλισμού.

Α180 από 27.859,99€

PROGRESSIVE
PROGRESSIVE

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Η γοητεία και η προηγμένη τεχνολογία ενός premium compact car είναι πιο έντονες από κάθε οπτική γωνία. 

Α180 από 31.713,55€ 

Γνωρίστε την A-Class τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για δοκιμαστική διαδρομή.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας