A-Class Sedan

A-Class Sedan

Νέα A-CLASS Sedan.

Ακριβώς όπως εσύ.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Το Salloon γίνεται Α-Class.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Νέα Εποχή. Νέα Σχεδίαση.
Νέα Εποχή. Νέα Σχεδίαση.

Επιλεγμένα κύρια χαρακτηριστικά:

  • MBUX (Mercedes-Benz User Experience) 
  • Σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC
  • Οθόνη Head up
Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο δέρματος
Πακέτο δέρματος

Ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα μετατρέπει το εσωτερικό σε εμπειρία. Τα καθίσματα αναβαθμίζονται με τη χρήση φυσικού δέρματος υψηλής ποιότητας. Άλλες εντυπωσιακές πινελιές είναι οι διακοσμητικές ραφές στην ακμή του παραθύρου και στο ταμπλό οργάνων. Ωραία εμφάνιση που είναι ωραία και στην αίσθηση.

Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Βιώστε την απόλαυση της ανοικτής οδήγησης σχεδόν όπως στα cabrio ή στα roadster ευχάριστα και χωρίς ρεύματα αέρα. Η πανοραμική συρόμενη οροφή κατεβαίνει εύκολα χωρίς βαθμίδες. Εξίσου ευχάριστη είναι και όταν μένει κλειστή αφού χάρη στο διαφανές υλικό της επιτρέπει να εισέρχεται περισσότερο φως στο εσωτερικό.

  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενσωμάτωση smartphone
Ενσωμάτωση smartphone

Ακόμα και η αποστολή SMS ή η αναζήτηση στις επαφές γίνεται εύκολα. Στη νέα A-Class Sedan μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας χωρίς να το κρατάτε στα χέρια σας. Η σύνδεση γίνεται μέσω USB ή NFC. Από τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι, μπορείτε να χειρίζεστε πολύ άνετα σχεδόν όλες τις εφαρμογές κα λειτουργίες στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Πανεύκολα και στη στιγμή.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Οι προβολείς MULTIBEAM LED προσαρμόζονται στις συνθήκες ορατότητας και στα άλλα οχήματα μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας, παραδείγματος χάριν, εξαιρεί τα οχήματα που αναγνωρίζει και φωτίζει τέλεια τον δρόμο, χωρίς να ενοχλεί τους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE SEDAN
AMG LINE

Με την AMG Line το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του αυτοκινήτου σας κάνουν μία σαφή δήλωση υψηλών επιδόσεων. Το AMG Styling με ειδικά σχεδιασμένη μπροστινή και πίσω ποδιά παραπέμπει οπτικά στα μοντέλα AMG. Η τεχνολογία χαμηλωμένης ανάρτησης με σπορ ρύθμιση και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης εντείνουν την οδηγική εμπειρία.

από 33.744€
PROGRESSIVE SEDAN
PROGRESSIVE

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Η γοητεία και η προηγμένη τεχνολογία ενός premium compact car είναι πιο έντονες από κάθε οπτική γωνία. 

από 32.106€
STYLE SEDAN
STYLE

Με τη γραμμή εξοπλισμού Style το αυτοκίνητό σας διαφοροποιείται από τον βασικό εξοπλισμό, για νεανική, μοντέρνα εμφάνιση στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό. Περιλαμβάνονται στοιχεία όπως οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, καθώς και επενδύσεις και διακοσμητικές ραφές σε μοντέρνα χρώματα που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για αυτήν την γραμμή εξοπλισμού.

από 28.230€

Γνωρίστε την A-Class Sedan τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για δοκιμαστική διαδρομή.

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας