C-Class Estate

C-Class Estate

Η C-Class Estate 

Never stop improving.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Αισθαντικά καθαρή όσο πάντα. Δυναμική και εξελιγμένη όσο ποτέ.

Εξωτερικό

Θα σας μείνει αξέχαστη.

Η παρόρμηση για κίνηση αποτυπώνεται στο πρόσωπο της C-Class Estate: το μπροστινό τμήμα της εκφράζει τον δυναμικό και μοντέρνο χαρακτήρα της. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, οι προφυλακτήρες είναι νέας σχεδίασης, τα στοιχεία χρωμίου λάμπουν και οι νέοι προβολείς LED συναρπάζουν.

enter

 

Εσωτερικό

Δυναμική που την αισθάνεστε.

Το νέο τιμόνι με πλήκτρα ελέγχου αφής, τα πλήρως ψηφιακά όργανα και οι μεγάλες οθόνες, ανάλογα με τον εξοπλισμό, προσφέρουν πλήρως εξατομικευμένο και σύγχρονο χειρισμό.

INTER

C-CLASS 300 e 

Με τη C 300 de ισχύος 225 kW (306 hp) και τη C 300 e ισχύος 235 kW (320 hp) με ροπή στρέψης 700 Nm και στα δύο μοντέλα, η Plug-in υβριδική έκδοση της C- Class Estate προσφέρει την επιλογή ανάμεσα σε δυο κινητήρες. Και τα δυο μοντέλα εντυπωσιάζουν με το δυναμισμό, τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ έως και 1.335 λίτρων, καθώς και ως οχήματα ρυμούλκησης.

C-CLASS 300 e: συνδυασμένη κατανάλωση 2.0-1.6 I/100km, συνδυασμένες εκπομπές co2 42.0-32.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.5-16.8 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 47.0-56.0 kmC-

Class 300 de Estate: συνδυασμένη κατανάλωση 1.6-1.2 I/100km, συνδυασμένες εκπομπές co2 47.0-36.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 17.8-16.4 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 47.0-56.0 km

300DE

Extra εξοπλισμός
Close
Διάκοσμος από ξύλο βελανιδιάς
Διάκοσμος από ξύλο βελανιδιάς

Ο διάκοσμος χαρίζει μια μοναδική λάμψη στο εσωερικό του αυτοκινήτου σας. Δημιουργεί αρμονικούς συνδυασμούς και ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, εμπλουτίζοντας και τονίζοντας την σχεδίαση στο εσωτερικό. Ταυτόχρονα, ο διάκοσμος αποτελεί ένα απτό ποιοτικό premium χαρακτηριστικό που έχει υποστεί προσεκτική κατεργασία.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ανάρτηση AIR BODY CONTROL
Ανάρτηση AIR BODY CONTROL

Η ανάρτηση AIR BODY CONTROL με συνεχή ρύθμιση της απόσβεσης σε κάθε τροχό προσφέρει μια ιδιαίτερα ήπια χαρακτηριστικά κύλισης. Έτσι οδηγείτε με εξαιρετική άνεση, προστατεύετε τη μέση σας από περιττές καταπονήσεις και φτάνετε ξεκούραστοι στον προορισμό σας. Επιπλέον η ανάρτηση προσαρμόζεται αυτόματα σε διάφορες καταστάσεις φορτίου.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC

Μην αγχώνεστε για τις στενές θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν βρίσκει απλώς θέσεις στάθμευσης – σας βοηθά να μπείτε και να βγείτε από αυτές. Επιπλέον, σας υποστηρίζει κατά τη διεύθυνση του αυτοκινήτου και επιπρόσθετα, στα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κατά την επιτάχυνση, την πέδηση και την αλλαγή ταχύτητας.

Σε κάθετες θέσεις στάθμευσης, το σύστημα παρέχει υποβοήθηση κατά τη στάθμευση με εμπροσθοπορεία και οπισθοπορεία – σε οριζόντιες θέσεις στάθμευσης μόνο κατά την οπισθοπορεία. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιήσατε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης για τη στάθμευση, το σύστημα σάς υποστηρίζει αντιστρόφως και κατά την έξοδο από τη θέση στάθμευσης.

Close
Πακέτο ενσωμάτωσης smartphone
Πακέτο ενσωμάτωσης smartphone

Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει το κινητό τηλέφωνο με το σύστημα πολυμέσων μέσω Apple® CarPlay® και Android Auto®. Έτσι, έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του smartphone σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε γρήγορα κι εύκολα εφαρμογές τρίτων, όπως π.χ. το Spotify.

Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

Αυτοί οι προβολείς αποτελούν highlight από διπλή άποψη: χάρη στην τεχνολογία εξ ολοκλήρου LED προσφέρουν καλύτερη ορατότητα – και, κατά συνέπεια, περισσότερη ασφάλεια. Με την εντυπωσιακή σχεδίασή τους, τα μπροστινά και πίσω φώτα ακτινοβολούν την τεχνολογική υπεροχή τους όλη τη μέρα, αλλά κυρίως τη νύχτα.

 

 

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Δυναμική οδήγηση.

Εξαιρετική άνεση και συναρπαστική δυναμική προσφέρουν οι προηγμένες τεχνολογίες. Και το πάτημα ενός κουμπιού.

Close
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC

Εμπιστευτείτε τις ταχύτητες στο αυτοκίνητό σας: σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G TRONIC. Εννέα σχέσεις επιτρέπουν χαμηλές στροφές, με αποτέλεσμα να μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και οι θόρυβοι.

Close
Τετρακίνηση 4MATIC
Τετρακίνηση 4MATIC

Η τετρακίνηση 4MATIC μετατρέπει με δύναμη αυτό που αποδίδουν οι αποδοτικοί κινητήρες. Το σύστημα βελτιώνει, κυρίως σε αντίξοες συνθήκες οδοστρώματος, την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα στη βροχή, το χιόνι και τον πάγο. Και μια αξιόπιστη βάση για σπορ οδηγική απόλαυση.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Το εντυπωσιακό Styling της AMG Line προσφέρει στο εξωτερικό της C-Class μια σπορτίφ αποκλειστική νότα, που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικης σχεδίασης. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητες σας προσφέρουν αισθητά μεγάλυτερη οδηγική απόλαυση, καθώς η ευκίνητη σπορ ανάρτηση με σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης εξασφαλίζει πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. 

Η AMG Line προσδίδει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ορατά και αισθητά περισσότερο σπορτίφ και αποκλειστικό χαρακτήρα. Έτσι, κάνετε μια σαφή δήλωση και δείχνετε με την πρώτη ματιά ότι αυτό που μετράει για εσάς είναι μια δυναμική και αποκλειστική ατμόσφαιρα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 

EXCLUSIVE Εσωτερικού
EXCLUSIVE

Με τη γραμμή εξοπλισμού EXCLUSIVE εξωτερικού αναδεικνύετε την κομψότητα του αυτοκινήτου σας και δείχνετε ξεκάθαρα ότι για εσάς μετράει η κομψή πολυτέλεια. Ο συνδυασμός των σχεδιαστικών στοιχείων δημιουργεί μια ιδιαίτερα φροντισμένη συνολική εντύπωση. Με το EXCLUSIVE εσωτερικού δείχνετε ότι αυτό που μετράει για εσάς είναι η κορυφαία κομψότητα και ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Τα πολυτελή διακοσμητικά στοιχεία και η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας θα σας προσφέρουν απόλαυση κάθε μέρα, ξανά και ξανά. Τα πλεονεκτήματα του εσωτερικού χώρου αναδεικνύονται ιδιαίτερα από το πακέτο φωτισμού εσωτερικού χώρου.

AVANTGARDE
AVANTGARDE

Με τη γραμμή εξοπλισμού AVANTAGARDE εξωτερικού αναδεικνύετε τον μοναδικό και σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας και δείχνετε ξεκάθαρα ότι για εσάς μετράει η μοντέρνα πολυτέλεια. Ο συνδυασμός σχεδιαστικών στοιχείων δημιουργεί ένα απίστευτα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, όπου η χαμηλωμένη ανάρτηση προσφέρει την ιδανική ισορροπία δυναμικής, άνεσης και ασφάλειας.

Με το AVANTGARDE εσωτερικού δείχνετε τι έχει σημασία για εσάς: κομψή αθλητικότητα, εξατομίκευση με έντονο χαρακτήρα και κορυφαία ποιότητα. Οι πρωτοποριακές λεπτομέρειες και η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα θα σας προσφέρουν άφθονη απόλαυση κάθε μέρα, ξανά και ξανά. Τα πλεονεκτήματα του εσωτερικού χώρου αναδεικνύονται ιδιαίτερα από το πακέτο φωτισμού εσωτερικού χώρου.

 

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Στον βασικό εξοπλισμό, το εξωτερικό είναι υπέροχο από κάθε άποψη. Στο επίκεντρο βρίσκεται η αρμονική συνύπαρξη των σχεδιαστικών στοιχείων, για μια κομψή, συνολική εντύπωση με σπορ πινελιές. Με το εσωτερικό του βασικού εξοπλισμού, επιλέγετε διαχρονική ελκυστικότητα. Ρευστές γραμμές, κομψά, σκούρα χρώματα και ήπιες αντιθέσεις δημιουργούν μια απέριττη συνολική εικόνα και επαναπροσδιορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια.

Τα μερικώς ηλεκτρικά καθίσματα βασικού εξοπλισμού προσφέρουν εξαιρετική άνεση, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές.

Γνωρίστε την C-Class Estate τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας