E-Class Sedan

E-Class Sedan

Η E-Class Sedan.

Masterpiece of Intelligence. 

 

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εκπληκτικές ρευστές γραμμές σχεδίασης.

Οι οριζόντιες γραμμές μεγαλώνουν οπτικά το εύρος. Τα εκλεπτυσμένα υλικά υπογραμμίζουν το στιλ.

Εξωτερικό

Δυναμική κομψότητα.

Το κύρος της E-Class Sedan εκφράζεται στο πρόσωπό της. Η γεμάτη αυτοπεποίθηση και σπορ εξωτερική σχεδίαση ενσαρκώνει τέλεια τη φιλοσοφία μας περί αισθαντικής καθαρότητας.

E CLASS EXTER

 

Εσωτερικό

Η υπεροχή συναντά την αισθαντικότητα.

Η E-Class Sedan σάς υποδέχεται με μια ατμόσφαιρα η οποία αποπνέει ηρεμία και ασφάλεια. Τα οριζόντια στοιχεία δημιουργούν αίσθηση γαλήνης και οπτικό εύρος. Τα υλικά υψηλής ποιότητας αγκαλιάζουν τις διακριτικές καμπύλες του διάκοσμου, που εκτείνονται κυματιστά από το ταμπλό οργάνων μέχρι τις πόρτες. Το σμιλεμένο συγκρότημα καθισμάτων προσφέρει άνεση αντιπροσωπευτική της Mercedes-Benz σε μεγάλες διαδρομές.

E CLASS INTERIOR

 

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Οι μαύρες λεπτομέρειες του πακέτου Night κάνουν το εξωτερικό ακόμα πιο σπορ και εκφραστικό. Οι ζάντες αλουμινίου, τα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών και επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία χρωμίου είναι σε Μαύρο. Το πακέτο αναβαθμίζει την AVANTGARDE εξωτερικού ή την AMG Line εξωτερικού.

Close
Sportstyle
Sportstyle

Με σπορ λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό, αυτό το πακέτο προσδίδει στο αυτοκίνητο ένα σαφές πλεονέκτημα δυναμικής από όλες τις απόψεις. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επιλεγμένα στοιχεία διάκοσμου, εμφανή πλαίσια απολήξεων, καθώς και σπορ πεντάλ και πατάκια ποδιών αποκλειστικής σχεδίασης.

Close
Sportstyle Avantgarde
Sportstyle Avantgarde

Με κομψά, εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία, το πακέτο SPORTSTYLE Avantgarde συνδυάζει δυναμισμό και αποκλειστικότητα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη μάσκα ψυγείου με δύο γρίλιες σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο, καθώς και αποκλειστικά στοιχεία διάκοσμου από αλουμίνιο με ανθρακονήματα με ανοιχτόχρωμες γραμμές λείανσης στο εσωτερικό.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης με λειτουργία διασταύρωσης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης με λειτουργία διασταύρωσης

Το σύστημα μπορεί να μεταδίδει προειδοποιήσεις σε περίπτωση που αναγνωρίζεται κίνδυνος ατυχήματος, να προσφέρει υποβοήθηση σε πέδηση έκτακτης ανάγκης και, εάν χρειάζεται, να φρενάρει αυτόματα. Μπορεί να αναγνωρίζει οχήματα που κινούνται αργά, σταματάνε ή ακινητοποιούνται, καθώς και την κυκλοφορία σε διασταυρώσεις, οχήματα στο τέλος μίας ουράς μποτιλιαρίσματος και πεζούς στην περιοχή κινδύνου.

Close
Πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
Πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας και το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας μπορούν να προειδοποιούν οπτικά και ηχητικά τον οδηγό για οχήματα στη νεκρή γωνία και να τον ειδοποιούν για ακούσια εκτροπή από τη λωρίδα κυκλοφορίας. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας συμβάλλει στην αποτροπή συγκρούσεων με επεμβάσεις στα φρένα.

Close
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Το σύστημα είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να προβάλλει όρια ταχύτητας, πινακίδες απαγόρευσης εισόδου και απαγόρευσης προσπέρασης και την ακύρωση τους. Αν, για παράδειγμα, αναγνωριστεί η είσοδος σε δρόμο όπου υπάρχει απαγορευτικό σήμα, το σύστημα εκπέμπει μια οπτική και ηχητική προειδοποίηση.

Close
Πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE®
Πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE®

Ο πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE® είναι μια νέα, μοναδική λειτουργία: με έναν πλευρικό παλμό, μπορεί να προετοιμάζει τους μπροστινούς επιβάτες για πλευρική σύγκρουση και να μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Close
AIR BODY CONTROL
AIR BODY CONTROL

Το σύστημα αερανάρτησης, σε συνδυασμό με τη συνεχώς μεταβαλλόμενη απόσβεση, προσφέρει άνεση κύλισης και δυναμική οδήγηση πολύ υψηλού επιπέδου. Η απόσβεση προσαρμόζεται συνεχώς ξεχωριστά για κάθε τροχό στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και αποκτά άνετα ή σπορτίφ χαρακτηριστικά ανάλογα με την επιθυμία σας.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Απολαμβάνετε άνετα, σπορ, πολύ σπορ, αποδοτικά ή εντελώς εξατομικευμένα χαρακτηριστικά οδήγησης με ένα άγγιγμα με το DYNAMIC SELECT. Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης, προσαρμόζονται παράμετροι, όπως τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, του ESP® και του συστήματος διεύθυνσης.

Close
DYNAMIC BODY CONTROL
DYNAMIC BODY CONTROL

Μέσω του διακόπτη DYNAMIC SELECT, ο οδηγός μπορεί να μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά απόσβεσης του αυτοκινήτου. Έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ανάμεσα στον τρόπο λειτουργίας "Comfort" με χαρακτηριστικά άνετης απόσβεσης και 2 τρόπους λειτουργίας "Sport" για σπορ, σφιχτή ρύθμιση της απόσβεσης.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης διευκολύνει την αναζήτηση και επιλογή θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από παράλληλες και κάθετες θέσεις στάθμευσης ή γκαράζ. Η κάμερα 360° μεταδίδει μια ρεαλιστική εικόνα στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων και σας υποστηρίζει κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Οι προβολείς MULTIBEAM LED προσφέρουν συνεχή φωτισμό μεγάλης σκάλας, χωρίς να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Ξεχωριστά ελεγχόμενες LED φωτίζουν έντονα το περιβάλλον, δίχως να θαμπώνουν τους οδηγούς των άλλων οχημάτων. Ένα ακόμα κύριο χαρακτηριστικό της σχεδίασης: ο γαλάζιος φωτισμός στους προβολείς.

Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

Εκτός από την επιβλητική τους εμφάνιση, οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα, χάρη στην ευρεία κατανομή και το χρώμα του φωτισμού, που μοιάζει με το φως της ημέρας, καθώς και χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Η AMG Line εξωτερικού προσφέρει πιο σπορ χαρακτήρα και περισσότερη οδηγική απόλαυση συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο διάφορα χαρακτηριστικά εξοπλισμού – από το δυναμικό AMG Styling και τις ζάντες αλουμινίου AMG μέχρι τη χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL. Τα γνώριμα χαρακτηριστικά της AMG υπογραμμίζουν την σπορτίφ και αποκλειστική σχεδίαση. 

AVANTGARDE
AVANTGARDE

Με αυτήν τη γραμμή εξοπλισμού, το εξωτερικό γίνεται ακόμα πιο δυναμικό και πιο σπορ. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου, αυτόνομο μπροστινό προφυλακτήρα, καθώς και σχεδιαστικές λεπτομέρειες σε χρώμιο και αλουμίνιο. Τρεις χρωματικοί συνδυασμοί, 3άκτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα, στοιχεία διάκοσμου από αλουμίνιο με τραπεζοειδείς γραμμές λείανσης και καθίσματα ανέσεων με οριζόντιες ραφές σε συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Νοργουιτς αναδεικνύουν τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα της γραμμής AVANTGARDE εσωτερικού.

EXCLUSIVE
EXCLUSIVE

Ο σπορτίφ-κομψός βασικός εξοπλισμός για το εξωτερικό περιλαμβάνει επένδυση ψυγείου με 3 γρίλιες και το αστέρι Mercedes στο καπό κινητήρα, ζάντες αλουμινίου 43,2 cm (17”) και πίσω προφυλακτήρα 2 τμημάτων με στοιχείο σε εμφάνιση διαχύτη. Το μοντέρνο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό δείχνει εξαιρετικά κομψό ακόμη και με τον βασικό εξοπλισμό. 

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Ο κομψός εξωτερικός βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επένδυση ψυγείου με 3 γρίλιες και το αστέρι Mercedes στο καπό κινητήρα, ζάντες αλουμινίου 40,6 cm(16”) και πίσω προφυλακτήρα 2 τμημάτων με στοιχείο σε εμφάνιση διαχύτη. Το μοντέρνο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό δείχνει εξαιρετικά κομψό, ακόμη και με τον βασικό εξοπλισμό.   

Γνωρίστε την E-Class Sedan τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας