GLE Coupé

GLE Coupé

H GLE Coupé.

Είναι στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Οδηγικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερη διαμήκης ευκινησία. Περισσότερη εγκάρσια δυναμική. Χάρη στα DYNAMIC SELECT και ACTIVE CURVE SYSTEM της GLE Coupé.

Από το βασικό μοντέλο μέχρι το μοντέλο AMG: μία GLE Coupé προσφέρει από τα πρώτα μέτρα την αίσθηση ενός γνήσιου sport coupé. Παρόρμηση και ευκινησία κορυφαίου επιπέδου: οι τεχνολογίες συνεχώς στο μήκος κύματος του οδηγού – χάρη στις δυνατότητες εξατομικευμένων ρυθμίσεων.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Το μαύρο είναι σπορτίφ εκφραστικό.

Εξατομικεύστε τη δική σας GLE Coupé με το πακέτο Night – με αποκλειστικότητα και πολυτέλεια.

Αυτό το πακέτο βασίζεται στην AMG Line Εξωτερικού. Τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία σε Μαύρο υπογραμμίζουν τον σπορτίφ εκφραστικό χαρακτήρα του οχήματος – από τις γρίλιες της επένδυσης μάσκας ψυγείου και τους εξωτερικούς καθρέφτες μέχρι τις ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Κατ'εξοχήν μαύρα: τα οπτικά προστατευτικά υποδαπέδου μπροστά και πίσω, η διακοσμητική λωρίδα οροφής και οι ακμές παραθύρων. Τα θερμομονωτικά σκούρα τζάμια από τις πίσω πόρτες και πίσω προστατεύουν από τα βλέμματα και τον ήλιο και τονίζουν την σπορ εμφάνιση.

Δεν διατίθεται για τις Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC και Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC.

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης 
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης 

Αυτός ο συνδυασμός αλληλοσυμπληρωματικών συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης συμβάλλει στην ανακούφιση του οδηγού, στη μείωση των κινδύνων ατυχημάτων και στη βελτίωση της προστασίας των επιβατών, καθώς και των υπόλοιπων συμμετεχόντων στην κυκλοφορία.

Τα στοιχεία του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης:

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC (233)
 • Ενεργή υποβοήθηση πέδησης με λειτουργία διασταύρωσης (269)
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας (237)
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (238)
 • PRE-SAFE® PLUS (253)
Close
Πακέτο Μνήμης
Πακέτο Μνήμης

Όσο περισσότεροι οδηγοί, τόσο περισσότερη υποστήριξη.

Η GLE Coupé με πακέτο μνήμης αποθηκεύει τις θέσεις καθίσματος έως τριών ατόμων.

Εάν το αυτοκίνητό σας έχει πολλούς χρήστες, το πακέτο μνήμης προσφέρει ιδιαίτερη άνεση. Μπορείτε να αποθηκεύετε και να ανακαλείτε έως και τρεις διαφορετικές θέσεις των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων μπροστινών καθισμάτων, της κολόνας τιμονιού και των εξωτερικών καθρεπτών με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πακέτο σας βοηθά επίσης και κατά την στάθμευση.

Όταν επιλέγετε την όπισθεν, ο εξωτερικός καθρέπτης στην πλευρά συνοδηγού χαμηλώνει αυτόματα και σας παρέχει καλύτερη ορατότητα. Όταν επιλέξετε άλλη ταχύτητα, ο καθρέφτης επανέρχεται στην αρχική του θέση.

Close
Πακέτο καθρεφτών
Πακέτο καθρεφτών

Πακέτο καθρεφτών: Προστασία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ηλεκτρική ρύθμιση – η αποτελεσματική προστασία των περιβλημάτων καθρεφτών στην GLE Coupé.

Η κυκλοφορία στην πόλη κρύβει πολλές παγίδες. Οι στενοί δρόμοι και οι στενόχωρες θέσεις στάθμευσης αποτελούν καθημερινές προκλήσεις για κάθε οδηγό. Είναι πολύ χρήσιμο να μπορείς να μειώνεις κάπως το πλάτος του αυτοκινήτου. Οι δύο εξωτερικοί καθρέφτες διπλώνουν και εκτείνονται ηλεκτρικά πατώντας ένα πλήκτρο, ώστε να προστατεύονται τα περιβλήματα καθρεπτών από ζημιές, π.χ. κατά την στάθμευση. Για βελτιωμένη ορατότητα και ασφάλεια, ο εξωτερικός καθρέφτης στην πλευρά του οδηγού και ο εσωτερικός καθρέφτης σκουραίνουν συνεχώς αυτόματα. Ιδιαίτερο highlight: τα φώτα σε σχήμα αστεριού που είναι ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέφτες προβάλλουν στο έδαφος το αστέρι Mercedes.

Close
Πακέτο designo Exclusive
Πακέτο designo Exclusive

Μοναδικά προσωπικό.

Απολαύστε μέγιστη οδηγική ευγένεια και εξατομίκευση με το πακέτο designo Exclusive.

Το πακέτο designo Exclusive υπογραμμίζει την αποκλειστικότητα του εσωτερικού με το συνδυασμό χρώματος Πορσελάνης και Μαύρου. Τα καθίσματα με αποκλειστική ρομβοειδή ραφή, ευγενές δέρμα νάπα designo και πλακέτες "designo“ αποπνέουν πολυτέλεια.

Δεν διατίθεται για τις Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC και Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC με σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης

Το καινοτόμο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης υποστηρίζει αυτόματα τον οδηγό στη διατήρηση της επιθυμητής απόστασης από το προπορευόμενο όχημα, και τον ξεκουράζει κατά την οδήγηση σε μακρινές διαδρομές καθώς και κατά την οδήγηση σε μποτιλιάρισμα. Το σύστημα προειδοποιεί οπτικά εάν μειωθεί η απόσταση ασφαλείας και ηχητικά σε περίπτωση κινδύνου πρόσκρουσης.

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC συνοπτικά:

 • Αυτόματη ρύθμιση απόστασης
 • Χρησιμοποιεί τις πληροφορίες από το σύστημα αισθητήρων ραντάρ
 • Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά, όταν η απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα ή τα σταθερά εμπόδια μειώνεται πολύ
 • Λειτουργεί σε εύρος ταχυτήτων από 0 έως 200 km/h, αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί και με το όχημα ακινητοποιημένο
 • Δυνατότητα ρύθμισης επιθυμητής ταχύτητας από 30 έως 200 km/h
 • Αυτόματη επιτάχυνση και πέδηση με επιβράδυνση έως 5 m/s2 
 • Μπορεί περιορίζει τον κίνδυνο ατυχημάτων πρόσκρουσης και να υποστηρίζει τον οδηγό
 • Σπορ ή άνετα χαρακτηριστικά οδήγησης ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης
Close
Οθόνη Head-up
Οθόνη Head-up

Παρέχει υψηλό επίπεδο υποστήριξης και άνεσης, κυρίως σε μακρινές διαδρομές και κατά την οδήγηση σε μποτιλιάρισμα. Το σύστημα, το οποίο λειτουργεί με υποστήριξη από ραντάρ, φρενάρει εάν χρειαστεί και επιταχύνει ξανά, εφόσον είναι δυνατό, στην επιλεγμένη ταχύτητα. Έτσι, μειώνεται ο κίνδυνος για ατυχήματα πρόσκρουσης.

Πληροφορίες στο ύψος των ματιών σας.

Οι σημαντικότερες πληροφορίες μπροστά στα μάτια σας, χωρίς να τα παίρνετε από το δρόμο, χάρη στην οθόνη Head-up.

Προβάλλει στο οπτικό πεδίο του οδηγού μία εικονική οθόνη, την οποία αντιλαμβάνεται σαν να αιωρείται περίπου δύο μέτρα μπροστά του, πάνω από το καπό του κινητήρα. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, προβάλλονται για παράδειγμα οδηγίες πλοήγησης, η ταχύτητα, ή οι ρυθμίσεις των συστημάτων υποβοήθησης.

Close
Ανάρτηση 4MATIC
Ανάρτηση 4MATIC

Τετραπέρατη τετρακίνηση.

Offroad ή onroad, με βροχή, πάγο ή χιόνι, το 4MATIC βελτιώνει την πρόσφυση, τη δυναμική οδήγηση και την οδηγική ευστάθεια.

Η μόνιμη τετρακίνηση, σε συνδυασμόμε τα συστήματα ABS, ESP® και το ηλεκτρονικό σύστημα πρόσφυσης 4ETS προσφέρει εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά σε κάθε έδαφος. Επίσης, το σύστημα 4MATIC καταργεί τα συνηθισμένα μπλοκέ διαφορικά. Οι τροχοί με ανεπαρκή πρόσφυση στο οδόστρωμα επιβραδύνονται στοχευμένα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η κινητήρια ροπή στους τροχούς με καλή πρόσφυση. Με αυτούς τους γρήγορους αυτόματος παλμούς πέδησης επιτυγχάνεται η απόδοση σχεδόν τριών μπλοκέ διαφορικών. Η καθορισμένη κατανομή ισχύος 50:50 μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα εγγυάται κυρίαρχη και πάντα ελεγχόμενη οδηγική συμπεριφορά.

 

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Ανάρτηση

DYNAMIC SELECT

Η οδηγική απόλαυση είναι θέμα προτίμησης.

Με το χειριστήριο DYNAMIC SELECT στην κεντρική κονσόλα μπορείτε να επιλέγετε μεταξύ πέντε διαφορετικών προγραμμάτων οδήγησης. 

Άνετη, σπορτίφ, πολύ σπορτίφ, βελτιωμένη χειμερινή ή εντελώς εξατομικευμένη οδήγηση: επιλέγοντας πρόγραμμα οδήγησης, μεταβάλλονται παράμετροι όπως χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και της ανάρτησης.

Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι το γνωστό πρόγραμμα, χαμηλής κατανάλωσης "Comfort“. Περισσότερη ευελιξία και δυναμισμό προσφέρει το πρόγραμμα οδήγησης "Sport“, το οποίο χαρακτηρίζεται από σπορτίφ ρύθμιση της ανάρτησης και τροποποιημένους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων. Με το πρόγραμμα "Sport+“, τα σπορτίφ χαρακτηριστικά εντείνονται περισσότερο και η ανάρτηση χαμηλώνει κατά 25 mm. Επιπλέον, περιλαμβάνει τον σπορ φωτισμό, με τον οποίο ο φωτισμός στροφών ρυθμίζεται πιο δυναμικά και αλλάζει ταχύτερα η λειτουργία φωτισμού της υποβοήθησης μεγάλης σκάλας των φώτων. Το πρόγραμμα οδήγησης "Ολισθηρότητα“ προσφέρει βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά σε παγωμένους και χιονισμένους δρόμους . Το πρόγραμμα "Individual“ επιτρέπει στον οδηγό να μεταβάλλει όπως επιθυμεί μεμονωμένες παραμέτρους – από το σύστημα μετάδοσης κίνησης μέχρι την ανάρτηση.

Close
Στάθμευση
Στάθμευση

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Το σύστημα αυτό επιτρέπει την στάθμευση και τους ελιγμούς με ρεαλιστική περιμετρική ορατότητα με τη βοήθεια 4 δικτυωμένων καμερών. Το αυτοκίνητο και ο περιβάλλων χώρος μπορούν να εμφανίζονται στην οθόνη πολυμέσων πανοραμικά, και ο οδηγός μπορεί να βλέπει ακόμη και εμπόδια που βρίσκονται κάτω από το ύψος της γραμμής παραθύρων.

Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360° συνοπτικά:

 • Σύστημα υποβοήθησης με 4 συνδεδεμένες κάμερες για την επιτήρηση και των 4 πλευρών του αυτοκινήτου κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς
 • Απεικόνιση πληροφοριών του ενεργού συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC στο περίγραμμα οχήματος
 • Πανοραμική προβολή του αυτοκινήτου και του περιβάλλοντος χώρου στην οθόνη πολυμέσων
 • Προβολή εμποδίων που βρίσκονται κάτω από το ύψος των παραθύρων, π.χ. πεζοδρομίων
 • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες προβολές, για βέλτιστη ορατότητα κατά τους ελιγμούς
 • Εμφάνιση βοηθητικών γραμμών για καθοδήγηση κατά την στάθμευση με όπισθεν
 • Προστασία κάμερας οπισθοπορείας από ακαθαρσίες χάρη σε ένα ηλεκτρικά εκτεινόμενο κάλυμμα
Close
Συνδεσιμότητα
Συνδεσιμότητα

COMAND Online

Το κέντρο ελέγχου σας για υψηλές απαιτήσεις.

Το COMAND Online προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε καθ' οδόν – για χαλάρωση, πληροφόρηση και επικοινωνία.

Πλοήγηση, τηλέφωνο, ήχος, βίντεο ή διαδίκτυο – με το σύστημα χειρισμού και ενδείξεων COMAND Online έχετε τον απόλυτο έλεγχο και άμεση πρόσβαση σε όλα τα μέσα. Οι ενδείξεις προβάλλονται με υψηλή ανάλυση στην οθόνη 20,3 cm (8‘‘). Ο χειρισμός είναι απλός και διαισθητικός.

Τα πλεονεκτήματα συνοπτικά:

 • Σας καθοδηγεί ξέγνοιαστα στον προορισμό.

Η γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με ρεαλιστική τοπογραφική προβολή χαρτών και τρία χρόνια δωρεάν ενημερώσεων λαμβάνει και συνυπολογίζει τις τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία.

 • Δικτυώνει το αυτοκίνητό σας με τον κόσμο.

Σε συνδυασμό με κατάλληλο κινητό τηλέφωνο είναι δυνατή η εμφάνιση ιστοσελίδων με σταματημένο αυτοκίνητο και η χρήση των Mercedes-Benz Apps[1] όπως αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος, καιρός ή διαδικτυακό ραδιόφωνο, κατά την οδήγηση. Η ενσωματωμένη λειτουργία hotspot WLAN επιτρέπει τη σύνδεση φορητών υπολογιστών και tablet.

 • Η καλύτερη ψυχαγωγία. 

Για ψυχαγωγία "κατά παραγγελία" φροντίζουν ένα DVD player, το ραδιόφωνο, η λειτουργία μεταφοράς μουσικής μέσω audio streaming, καθώς και διεπαφές για τη σύνδεση εξωτερικών συσκευών.

 • Υπακούει στις εντολές σας.

Το πρακτικό σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC κατανοεί φωνητικές εντολές και λειτουργεί ακόμα και όταν οι θόρυβοι από την οδήγηση είναι πιο έντονοι.

 • Φροντίζει για την απόλυτη συγκέντρωση.

Η διεπαφή Bluetooth® με λειτουργία ανοικτής ακρόασης και ανάγνωσης SMS προσφέρει ασφαλή και άνετη επικοινωνία στη διάρκεια της διαδρομής.

[1]

Οι ενσωματωμένες εφαρμογές Mercedes-Benz Apps υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Βλέπετε πάντα μακριά.

Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus επιτρέπει την οδήγηση με διαρκώς αναμμένα τα φώτα μεγάλης σκάλας, χωρίς να ενοχλούνται οι υπόλοιποι οδηγοί.

Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας ανιχνεύει, με τη βοήθεια μιας στερεοσκοπικής κάμερας πίσω από το παρμπρίζ, τα φώτα άλλων οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα ή προπορευόμενων οχημάτων και προσαρμόζει αυτόνομα τους προβολείς στις τρέχουσες συνθήκες της κυκλοφορίας.

Η λειτουργία είναι ενεργή από ταχύτητα οδήγησης 30 km/h σε δρόμους χωρίς οδικό φωτισμό.

Close
LED Intelligent Light System
LED Intelligent Light System

Βέλτιστη ορατότητα – σε κάθε κατάσταση.

Το LED Intelligent Light System προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες καιρού, φωτισμού και οδήγησης, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ορατότητα.

Η τεχνολογία LED πείθει με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και το ευχάριστο λευκό φως που προσομοιάζει με το φως της ημέρας.

Ο φωτισμός επαρχιακών δρόμων φωτίζει την άκρη του δρόμου δίπλα στο αυτοκίνητο καλύτερα και ευρύτερα από τα συνηθισμένα φώτα μεσαίας σκάλας. Σε ταχύτητες άνω των 90 km/h ανάβει αυτόματα ο φωτισμός αυτοκινητοδρόμου. Πρώτα απ'όλα αυξάνεται η φωτιστική απόδοση, γεγονός που εξασφαλίζει καλύτερο φωτισμό του δρόμου και των πλευρών του. Σε ταχύτητες άνω των 110 km/h επεκτείνεται η εμβέλεια φωτισμού. 

Άλλες λειτουργίες αυτού του συστήματος είναι:

 • Ενεργός φωτισμός στροφών.

Οι προβολείς στρέφονται προς την κατεύθυνση της στροφής – ο οδηγός μπορεί να βλέπει πολύ πιο μακριά.

 • Εξελιγμένος φωτισμός ομίχλης.

Το εξωτερικό μισό του οδοστρώματος φωτίζεται εντονότερα – και ο οδηγός θαμπώνεται λιγότερο από την αντανάκλαση του φωτός.

 • Φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης.

Βελτιωμένος φωτισμός του οδοστρώματος, χάρη στο εντονότερο φως προς την πλευρά της αλλαγής κατεύθυνσης.

Κατά το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, ο φωτισμός υποδοχής καλωσορίζει τον οδηγό με ένα μοναδικό, φωτεινό θέαμα.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Οδηγικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερη διαμήκης ευκινησία. Περισσότερη εγκάρσια δυναμική. Χάρη στα DYNAMIC SELECT και ACTIVE CURVE SYSTEM της GLE Coupé.

Από το βασικό μοντέλο μέχρι το μοντέλο AMG: μία GLE Coupé προσφέρει από τα πρώτα μέτρα την αίσθηση ενός γνήσιου sport coupé. Παρόρμηση και ευκινησία κορυφαίου επιπέδου: οι τεχνολογίες συνεχώς στο μήκος κύματος του οδηγού – χάρη στις δυνατότητες εξατομικευμένων ρυθμίσεων.

Η υπεροχή είναι πρόγραμμα.

Οδηγική δυναμική, οδηγική απόλαυση, οδηγική άνεση – στην GLE Coupé τα πάντα είναι θέμα ρύθμισης: με τα πέντε προγράμματα DYNAMIC SELECT τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του συστήματος διεύθυνσης, του κιβωτίου ταχυτήτων και της ανάρτησης ρυθμίζονται από άνετα έως άκρως σπορτίφ. Η ειδικά ρυθμισμένη αερανάρτηση AIRMATIC με σύστημα προσαρμοζόμενης απόσβεσης ADS PLUS προσαρμόζεται σε κάθε οδηγική κατάσταση και οδόστρωμα – από άνετη έως πολύ σπορτίφ ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης.

Close
ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Ειδικό μοντέλο.

Το ειδικό μοντέλο Orange (πορτοκαλί) της GLE Coupé λάμπει σαν τον ήλιο που δύει πάνω από τη Sunset Boulevard με την σπορτίφ-αποκλειστική του εμφάνιση. Εκφραστικά στοιχεία σε Πορτοκαλί χρώμα κάνουν την παρουσία του χαρακτηριστική – εσωτερικά κι εξωτερικά.

Εξωτερικό – Εκφραστικότητα και δυναμισμός στην καλύτερη μορφή τους.

Το νέο OrangeArt Edition διαθέτει σπορτίφ χαρακτήρα και κομψότητα. Με εντυπωσιακά στοιχεία, οι πορτοκαλί στεφάνες στις ζάντες και εκφραστικές λεπτομέρειες στην μπροστινή ποδιά σε Πορτοκαλί χρώμα υπογραμμίζουν το μοναδικό δυναμισμό του.

Εξολισμός πολλών αστέρων:

 • Ζάντες αλουμινίου 21’’ AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε Μαύρο γυαλιστερό
 • Στεφάνη ζάντας σε Πορτοκαλί
 • Μεμβράνη στην μπροστινή ποδιά σε Πορτοκαλί
 • LED Intelligent Light System με δακτύλιο LED σε Μαύρο
 • Πλακέτα "OrangeArt Edition“ στα φτερά (δεν διατίθεται για τη Mercedes-AMG GLE 43)

Γνωρίστε την GLE Coupé τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα GLE Coupé: απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.