EQE

EQE

EQE SUV.

Νέα επίπεδα σύγχρονης πολυτέλειας.

Ενδιαφέρομαι

 

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Έως 593 χλμ. πλήρως ηλεκτρική αυτονομία (WLTP) | Σε 32 λεπτά για φόρτιση στο 80% | Φόρτιση έως 4,9-6,7 χλμ. αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία σε 15 λεπτά

Έως 1.675 Λίτρα Χωρητικότητα χώρου φόρτωσης

 

Εξωτερικό

Δείχνει χαρακτήρα.

Η νέα EQE SUV διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση εξωτερικά, που ικανοποιεί ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις λειτουργίας και αεροδυναμικής. Οι δυναμικές αναλογίες της ενισχύουν αυτήν την εντύπωση και αναδεικνύουν τις γενναιόδωρα διαμορφωμένες επιφάνειες, τις λιγότερες ενώσεις και τις αρμονικές μεταβάσεις. Αυτό είναι το οπτικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση της EQE με τη σχεδίαση SUV.

EQE SUV EXTERIOR

Εσωτερικό

Ένα ιδιαίτερο SUV. Ένας πρωτοπόρος.

Η νέα EQE SUV είναι ένα πρωτοποριακό, πολυτάλαντο όχημα στην κατηγορία των πλήρως ηλεκτρικών πολυτελών SUV. Ασυμβίβαστα οραματίστρια, δυναμικά ηλεκτρική και με αυτονομία που καλύπτει μεγάλες αποστάσεις. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε την οδηγική εμπειρία επόμενης γενιάς ήδη από σήμερα: σπορ, πολυτελής και πλήρως δικτυωμένη ψηφιακά. Και κάθε φορά πιο εντυπωσιακή στο υπερσύγχρονο εσωτερικό με προαιρετική οθόνη MBUX Hyperscreen.

EQE SUV INTERIOR

 

EQE SUV 350+ | προσωρινές τιμές: WLTP: κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο: 21,8-17,6 kWh/100 km, εκπομπές CO2 σε συνδυασμένο κύκλο: 0 g/km.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Κατάργηση του τούνελ άξονα μετάδοσης
Κατάργηση του τούνελ άξονα μετάδοσης

Στηριζόμενη στην πρωτοποριακή αρχιτεκτονική οχήματος, η EQE SUV αξιοποιεί με συνέπεια τα πλεονεκτήματα της φιλοσοφίας του πλήρως ηλεκτρικού συστήματος κίνησης: με το μακρύ μεταξόνιο και την κατάργηση του τούνελ άξονα μετάδοσης, οι επιβάτες απολαμβάνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση ευρυχωρίας.

Close
Καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος με λειτουργία μασάζ
Καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος με λειτουργία μασάζ

Τα καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος για τον οδηγό και τον συνοδηγό προσφέρουν άριστη εργονομία. Τα ενεργά μαξιλάρια αέρα στα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα φροντίζουν για κορυφαία άνεση και βέλτιστη πλευρική στήριξη. Ένα άλλο κύριο χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία μασάζ ENERGIZING με διαφορετικά προγράμματα και δύο βαθμίδες έντασης.

Close
Επίπεδες λαβές θυρών.
Επίπεδες λαβές θυρών.

Οι επίπεδες λαβές των θυρών ενσωματώνονται διακριτικά στο αμάξωμα και ολοκληρώνουν την κομψή εμφάνιση της νέας EQE SUV.  

Close
Μάσκα Black Panel με Mercedes-Benz Pattern
Μάσκα Black Panel με Mercedes-Benz Pattern

Οι προβολείς που συνδέονται με μια φωτεινή λωρίδα και η μάσκα Black Panel με κεντρικό αστέρι Mercedes διαμορφώνουν το χαρακτηριστικό πρόσωπο της EQE SUV. Προαιρετικά, διατίθεται επίσης με τρισδιάστατο μοτίβο αστεριών (Mercedes-Benz Pattern).

Extra εξοπλισμός
Close
KEYLESS-GO
KEYLESS-GO

Οι επίπεδες λαβές των θυρών ενσωματώνονται διακριτικά στο αμάξωμα και ολοκληρώνουν την κομψή εμφάνιση της νέας EQE SUV. Οι λαβές εκτείνονται αυτόματα, μόλις βρεθείτε δίπλα στο όχημα κατά το ξεκλείδωμα. Κατά τον ίδιο τρόπο, συμπτύσσονται ξανά όταν ενεργοποιείται το κλείδωμα των θυρών ή κατά την εκκίνηση.

Close
Sound Experience
Sound Experience

Γνωρίστε συναισθηματικά ηχοτοπία και διαδραστικά ηχητικά σήματα για τον εσωτερικό χώρο με μια ιδιαίτερη ηχητική διαμόρφωση:

  • Silver Waves (αισθαντικό και καθαρό) 
  • Vivid Flux (συνθετικό και θερμό) 
  • Roaring Pulse (δυναμικό και εξωστρεφές)
  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Οθόνη Head-up
Οθόνη Head-up

Η προαιρετική οθόνη Head-up προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια κατά την οδήγηση. Οι πληροφορίες κατάστασης και οι οδηγίες προβάλλονται στο μπροστινό παρμπρίζ, ώστε να βρίσκονται στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Έτσι, παραμένετε πλήρως συγκεντρωμένοι στην οδήγηση, χωρίς να σας διαφεύγουν σημαντικές πληροφορίες.

Close
Οθόνη MBUX Hyperscreen
Οθόνη MBUX Hyperscreen

Η προαιρετική οθόνη MBUX Hyperscreen μετατρέπει το εσωτερικό σε ένα θεαματικό, υπερσύγχρονο κέντρο ελέγχου. Τρεις μεγάλες οθόνες συγχωνεύονται οπτικά πίσω από ένα ενιαίο κρύσταλλο, σχηματίζοντας μία μοναδική, υψηλής ανάλυσης επιφάνεια χρήστη, που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό οργάνων.

Close
Στοιχεία πίσω φώτων σε σχεδίαση τρισδιάστατης έλικας.
Στοιχεία πίσω φώτων σε σχεδίαση τρισδιάστατης έλικας.

Στη χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή της Mercedes-EQ προστίθενται τα στοιχεία πίσω φώτων σε μορφή τρισδιάστατης έλικα και η φωτεινή λωρίδα.

Γνωρίστε το EQE τώρα.

Κλείστε ραντεβού και μάθετε περισσότερα για το EQ

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας