Mercedes-EQ EQS SUV

Mercedes-EQ EQS SUV

Η νέα EQS SUV της 

Mercedes-EQ

This is for pioneers.

Θα διατίθεται σύντομα

 

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Σχεδίαση

Ο χαρακτήρας της Mercedes-EQ με απαράμιλλο στιλ.

Οι ρέουσες επιφάνειες δημιουργούν ένα κομψό παιχνίδι καθαρότητας και δυναμικής στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα αποκλειστικά στοιχεία διάκοσμου και τα περίτεχνα φώτα LED, ενώ οι διακριτικές αποχρώσεις τονίζουν τη γενναιόδωρη αίσθηση του χώρου.

EQS SUV

MBUX

Γεια σου πρωτοπόρε, καλώς ήρθες σε έναν νέο, ψηφιακό κόσμο.

Στο ψηφιακό εσωτερικό της νέας EQS SUV θα ανακαλύψετε πολλά εντυπωσιακά πράγματα - για παράδειγμα, την προαιρετικά διαθέσιμη οθόνη MBUX Hyperscreen, οι ενδείξεις της οποίας «μαθαίνουν» να προσαρμόζονται στις συνήθειές σας, και τη μεγάλη οθόνη Head-up με επαυξημένη πραγματικότητα.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Επτά θέσεις
Επτά θέσεις

Στη νέα EQS SUV μπορούν να απολαύσουν ηλεκτροκίνηση κορυφαίου επιπέδου έως επτά επιβάτες.

Close
Πλοήγηση με Electric Intelligence
Πλοήγηση με Electric Intelligence

Και με την EQS SUV προσφέρουμε τη μοναδική μας πλοήγηση με Electric Intelligence - έτσι, η πλοήγηση όχι μόν σχεδιάζει τη βέλτιστη προσωπική διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων των απαραιτήτων στάσεων φόρτισης, αλλά υπολογίζει και το προβλεπόμενο κόστος κάθε μεμονωμένης στάσης φόρτισης. Επιπλέον, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται στοχευμένα την προγραμματισμένη διαδρομή, προσθέτοντας τους σταθμούς φορτίσης που προτιμά στη διαδρομή ή αποκλείοντας προτεινόμενους σταθμούς φορτισης.  

Close
Green Charging
Green Charging

Η συνείδηση μας παραμένει καθαρή, καθώς με το Mercedes me Charge* διασφαλίζεται μια "πράσινη" διαδικασία φόρτισης. Διασφαλίζουμε μέσω αξιόπιστων πιστοποιητικών προέλευσης, ότι το ρεύμα για τη φόρτιση μέσω του Mercedes me Charge*, τροφοδοτείται εκ των υστέρων στο δίκτυο από ανανέωσιμες πηγές ενέργειας. 

 

* Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Mercedes me connect «Mercedes me Charge», απαιτείται ξεχωριστό συμβόλαιο φόρτισης με έναν επιλεγμένο τρίτο πάροχο, μέσω του οποίου πραγματοποιείται η πληρωμή και η τιμολόγηση των διαδικασιών φόρτισης. Η χρήση των υπηρεσιών Mercedes me connect προϋποθέτει ένα προσωπικό Mercedes me ID, καθώς και την αποδοχή των όρων χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect.
Close
Σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα
Σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα

Το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα του βασικού εξοπλισμού προσφέρει εκπληκτική ευελιξία. Η νέα EQS SUV είναι απίστευτα κόμπακτ και ευκίνητη κατά τους ελιγμούς. 

Close
DIGITAL LIGHT
DIGITAL LIGHT

Η σύγχρονη τεχνολογία προβολέων DIGITAL LIGHT επιτρέπει την προβολή βοηθητικών σημάνσεων ή προειδοποιητικών συμβόλων πάνω στο οδόστρωμα. Έτσι, αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια οδήγησης σε καταστάσεις που δεν υπάρχει καλή ορατότητα. 

Extra εξοπλισμός
Close
  • Συνδεσιμότητα
Close
Οθόνη Head-up επαυξημένης πραγματικότητας MBUX
Οθόνη Head-up επαυξημένης πραγματικότητας MBUX

Ο ψηφιακός και ο πραγματικός κόσμος γίνονται ένα - εντός του οπτικού σας πεδίου εμφανίζονται γραφήματα με πληροφορίες για το όχημα, οδηγίες πλοήγησης και κυκλοφορίας, χωρίς να αποσπούν την προσοχή σας. Για παράδειγμα, πάνω από τη διασταύρωση, στην οποία πρέπει να στρίψετε, «αιωρούνται» μεγάλα βέλη κατεύθυνσης. Έτσι, φτάνετε άνετα στον προορισμό σας ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες κυκλοφορίας.

Close
Σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών High-End MBUX
Σύστημα ψυχαγωγίας χώρου πίσω επιβατών High-End MBUX

Και στον χώρο πίσω επιβατών της νέας EQS SUV, οι επιβάτες έχουν άμεση πρόσβαση στα περιεχόμενα του Mercedes-Benz User Experience μέσα από δύο οθόνες υψηλής ανάλυσης 29,5 cm (11,6 ιντσών) μέσω αφής και μετάδοσης ομιλίας. Προαιρετικά διατίθεται και μια ταμπλέτα χώρου πίσω επιβατών MBUX, στην οποία αντικατοπτρίζονται τα περιεχόμενα της οθόνης για τηλεχειρισμό.

Close
Προσωπικές ρυθμίσεις
Προσωπικές ρυθμίσεις

Χάρη στο λογισμικό με δυνατότητα εκμάθησης, οι επιβάτες της νέας EQS SUV απολαμβάνουν ένα απόλυτα προσωποποιημένο User Experience. Πολλές λειτουργίες infotainment, ανέσεων και οχήματος προσαρμόζονται τέλεια στις συνήθειες και τις προτιμήσεις των χρηστών, εφόσον το επιθυμούν.

Close
Οθόνη MBUX Hyperscreen
Οθόνη MBUX Hyperscreen

Η εκπληκτική οθόνη MBUX Hyperscreen εκτείνεται σε όλο το πλάτος του εσωτερικού χώρου. Πίσω από το φίνο κρύσταλλο ασφαλείας, κρύβεται μια οθόνη οδηγού LCD, μια κεντρική οθόνη μέσων και μια οθόνη συνοδηγού υπερσύγχρονης τεχνολογίας OLED.

Close
Επιφάνεια χρήστη zero layer
Επιφάνεια χρήστη zero layer

Με την εκκίνηση της νέας EQS SUV, δεν εμφανίζονται απλώς οποιεσδήποτε πληροφορίες στην οθόνη – αλλά αυτές ακριβώς που χρησιμοποιείτε συνήθως. Το σύστημα «μαθαίνει» με βάση τις αποφάσεις σας και δημιουργεί μια εξατομικευμένη επιφάνεια χρήστη.

Γνωρίστε το Mercedes-EQ EQS SUV τώρα.

Κλείστε ραντεβού και μάθετε περισσότερα για το EQ

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας