T-Class MPV

T-Class MPV

Η νέα T-Class

Life gets big.

>> Ενδιαφέρομαι

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Η νέα T-Class

Πολυμορφική, ελκυστική, ασφαλής.

Ένα πολύπλευρο όχημα για τις ανάγκες σας.

Η νέα T-Class είναι μία κατηγορία από μόνη της: ανακαλύψτε τώρα το πρώτο premium μικρό van της Mercedes-Benz. Το πολυτάλαντο όχημα συντροφεύει ιδανικά την καθημερινότητα της οικογένειας και τις περιπέτειες του ελεύθερου χρόνου σας. Προσφέρει ευρυχωρία και λειτουργικότητα, άνεση και συνδεσιμότητα, ασφάλεια και ποιότητα.

Σχεδίαση


Λειτουργικότητα με στιλ.

Συνδυάζοντας την τέλεια μορφή και την αγάπη για τη λεπτομέρεια με την πρακτικότητα, η εξωτερική εικόνα της T-Class θα σας πείσει αμέσως. Οι δύο γραμμές εξοπλισμού Style και Progressive, η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα βαφής, καθώς και οι διάφορες εκδόσεις τροχών δεν αφήνουν ανεκπλήρωτη καμία επιθυμία για εξατομίκευση. Το φάσμα των διαθέσιμων δυνατοτήτων διαμόρφωσης είναι μοναδικό για ένα premium μικρό van.

t class exterior

Χώρος ευεξίας

Ευμετάβλητη και άνετη.

Στην T-Class απολαμβάνετε το όμορφο συναίσθημα της άφιξης στον προορισμό ήδη από τη στιγμή της επιβίβασης: ο εσωτερικός χώρος προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό άνεσης και ελευθερίας κινήσεων, καθώς και κορυφαία ποιότητα. Διαμορφώστε το εσωτερικό σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις σας. Είναι ιδανική στο να προσαρμόζεται στα σχέδιά σας.

t-class interior

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Για οικογένειες.
Για οικογένειες.

Οι συρόμενες πόρτες στις δυο πλευρές κάνουν την επιβίβαση και αποβίβαση εξαιρετικά εύκολη και ασφαλή. Τα μεγάλα ανοίγματα των θυρών και το πρακτικό ύψος των καθισμάτων αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα, κυρίως όταν υπάρχουν στο αυτοκίνητο παιδιά που ακόμη δεν μπορούν να δέσουν μόνα τους τις ζώνες. 

Close
Για εκδρομές.
Για εκδρομές.

Σανίδα SUP, ποδήλατο βουνού ή αποσκευές για ένα ταξίδι πολλών εβδομάδων: με την ευρυχωρία και την ευελιξία της, η T-Class προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη φόρτωση. 

Close
Για κάθε μέρα.
Για κάθε μέρα.

Η T-Class προσφέρει όλα όσα εκτιμάτε σε μια Mercedes. Εντυπωσιάζει με το σπορτίφ, κομψό παρουσιαστικό που συνδυάζεται με την πρακτικότητα την οποία περιμένει κανείς από ένα μικρό van.

Extra εξοπλισμός
Close
Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
Close
Η υποβοήθηση συναντά την ευφυή υποστήριξη.
Η υποβοήθηση συναντά την ευφυή υποστήριξη.

Στην T-Class επωφελείστε από μια ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης για ασφαλέστερη και στιβαρή οδήγηση, που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό ή μπορείτε να προσθέσετε σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες σας. Τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης αυξάνουν την ασφάλεια και συμβάλλουν σε πολύτιμο βαθμό στην υποστήριξη και την καλή φυσική κατάσταση του οδηγού.

Κύρια χαρακτηριστικά εξοπλισμού:

  • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
  • Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
  • Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας
  • Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας (προαιρετικά)
Close
Αποτελεσματική υποβοήθηση κατά την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης.
Αποτελεσματική υποβοήθηση κατά την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης.

Με αυτό το πακέτο, επιλέγετε εάν θέλετε να παρκάρετε μόνοι σας ή με βοήθεια. Η υποστήριξη ξεκινά ήδη από την αναζήτηση και την επιλογή μιας θέσης στάθμευσης. Μόλις βρεθεί αυτή η θέση, μπορείτε να κάνετε σωστούς ελιγμούς με τη βοήθεια της κάμερας οπισθοπορείας ή να αφήσετε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης να σας βοηθήσει κατά τη στάθμευση με οπισθοπορεία.

Close
Mercedes me connect T-Class
Mercedes me connect T-Class

Με τις υπηρεσίες Mercedes me connect[1] και τις κατάλληλες εφαρμογές Mercedes me App, απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια, οδηγική απόλαυση και ψηφιακή υποστήριξη, καθώς έχετε στη διάθεσή σας σημαντικές πληροφορίες και πρακτικές λειτουργίες για τη Mercedes σας από το αυτοκίνητο και το smartphone σας.

Με την πλούσια γκάμα των υπηρεσιών Mercedes me connect απολαμβάνετε πάντα μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης, απόλυτα προσαρμοσμένη στις επιλογές σας. Εσείς αποφασίζετε ποιες υπηρεσίες θέλετε να χρησιμοποιείτε ενεργά. Και με τις κατάλληλες εφαρμογές στο smartphone έχετε διαθέσιμες και υπό έλεγχο σημαντικές πληροφορίες και πρακτικές λειτουργίες της Mercedes σας, ακόμη κι όταν δεν είστε στο όχημα.

Τα κυριότερα σημεία:

  •  Άνεση
  •  Remote έλεγχος
  •  Πλοήγηση
Close
Σύστημα πολυμέσων MBUX
Σύστημα πολυμέσων MBUX

Διαισθητική άνεση χειρισμού.

Το σύστημα πολυμέσων MBUX προσφέρει πληροφόρηση, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα υψηλής αισθητικής στο εσωτερικό. Με το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, μπορείτε να χειρίζεστε το MBUX και πολλές λειτουργίες του οχήματος άνετα από τα πλήκτρα ελέγχου αφής, χωρίς να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Ο προαιρετικός χειρισμός με φωνητικές εντολές μέσω της φράσης «Hey Mercedes» διευκολύνει ιδιαίτερα τον χειρισμό του MBUX.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Γνωρίστε το T-Class MPV τώρα.

Κλείστε ραντεβού και μάθετε περισσότερα για το EQ

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας