EQC

EQC

H Nέα EQC.

Electric now has a Mercedes.

Κλείσε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εξωτερική σχεδίαση


EQC. Η πρώτη αποτύπωση της νέας φιλοσοφίας σχεδίασης.

Η νέα EQC επιδεικνύει μια πρωτοποριακή, αυτόνομη αισθητική συμβολίζοντας συγχρόνως την προοδευτική πολυτέλεια. Με τις καθαρές και άκρως λιτές γραμμές της, γίνεται αμέσως αναγνωρίσιμη ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Mercedes.

EQC 400 4MATIC: Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 20,8-19,7 και εκπομπές CO2 σε g/km (σε μικτό κύκλο): 0.[1]

 

etc

 

Εσωτερική σχεδίαση


Η συναρπαστική γοητεία της EQC είναι αισθητή σε κάθε λεπτομέρεια.

Χάρη στον σχεδόν αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα, μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερο το νέο, ιδιαίτερο εσωτερικό της EQC. Πολλά στοιχεία διάκοσμου, υλικά επένδυσης και χρώματα σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την EQC και υπογραμμίζουν τη μοναδικότητά της.

interior

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Σχεδίαση Φώτων
Σχεδίαση Φώτων

Η νέα EQC προσαρμόζεται στο περιβάλλον της κυριολεκτικά με ταχύτητα φωτός. Γι' αυτό φροντίζουν οι προβολείς MULTIBEAM LED του βασικού εξοπλισμού με εσωτερικό περίβλημα σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό, διακοσμητικές γραμμές σε Μπλε Energy και σχεδίαση φώτων EQ. Μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια είναι οι επιβλητικές φωτεινές λωρίδες LED εμπρός και πίσω, που προειδοποιούν κυρίως τη νύχτα.

Close
Σχεδίαση ζαντών EQ
Σχεδίαση ζαντών EQ

Με την EQC, επανεξετάσαμε σχεδόν τα πάντα από την αρχή. Ακόμα και τις ζάντες. Έχουν διαμορφωθεί με βάση την ειδική σχεδίαση ζαντών EQ και διατίθενται προαιρετικά με μπλε λεπτομέρειες EQ.

Close
Δυναμική γραμμή οροφής σε στιλ coupé
Δυναμική γραμμή οροφής σε στιλ coupé

Με τη νέα EQC, παρουσιάζουμε μια εντελώς νέα εκδοχή της σχεδίασης SUV. Η γραμμή της οροφής κλίνει ελαφρώς προς τα κάτω μέχρι το πίσω τμήμα. Έτσι, χαρίζει δυναμική εμφάνιση σε συνδυασμό με αρκετό χώρο πάνω από το κεφάλι για τους πίσω επιβάτες.

Extra εξοπλισμός
Close
AMG Line
AMG Line

Η νέα EQC επιταχύνει αυθόρμητα σαν sports car. Με την προαιρετική AMG Line, αποκτά ακόμα και την αντίστοιχη εμφάνιση. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι το αυτόνομο μπροστινό τμήμα σε επιβλητικό Μαύρο. Η γραμμή εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης μπροστινή ποδιά και ανεξάρτητο πίσω διαχύτη, καθώς και ειδικές ζάντες αλουμινίου από την εταιρεία AMG High Performance.

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Σε κάθε διαδρομή με τη νέα EQC μπορείτε να απολαμβάνετε μια νέα αισθητική. Πολλά σημεία του εσωτερικού φωτίζονται προαιρετικά με στιλ. Διατίθενται 64 διαφορετικά χρώματα, καθώς και πολλά χρωματικά θέματα και εφέ.

Close
Κόκπιτ με ευρεία οθόνη
Κόκπιτ με ευρεία οθόνη

Η οθόνη του πλήρως ψηφιακού οργάνου πολλαπλών ενδείξεων και η οθόνη μέσων διαθέτουν διαγώνιο 26 cm (10,25") η καθεμία και συνδιαμορφώνουν το κόκπιτ με μία ευρεία οθόνη και κομψή κρυστάλλινη πρόσοψη. Μοντέρνα, υψηλής ποιότητας σχεδίαση. Οι πληροφορίες εμφανίζονται σε υψηλή ανάλυση και έγχρωμη μορφή και συμπληρώνονται από λεπτομερείς, κινούμενες εικόνες. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίζετε τα περιεχόμενα όπως θέλετε και να τα χειρίζεστε διαισθητικά μέσω αφής ή και με φωνητικές εντολές.

Close
Άνεση καθισμάτων με λειτουργία μασάζ
Άνεση καθισμάτων με λειτουργία μασάζ

Με το προαιρετικό πακέτο καθισμάτων πολλαπλού περιγράμματος, σας περιμένει μια εμπειρία άνεσης, που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη σε εσάς και το σώμα σας μέχρι το τελευταίο χιλιοστό. Δύο παλλόμενοι αεροθάλαμοι στην περιοχή της οσφυïκής χώρας κάνουν μασάζ στην πλάτη και ανακουφίζουν αισθητά τους κουρασμένους μύες.

Close
Συρόμενη οροφή
Συρόμενη οροφή

Η ηλεκτρική συρόμενη οροφή στη γυάλινη έκδοση σάς προσφέρει περισσότερο φως και αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τόσο όταν είναι κλειστή όσο και - ιδιαίτερα - όταν είναι ανοιχτή, αυξάνει τη φωτεινότητα στον εσωτερικό χώρο. Επίσης, με το άνοιγμα της συρόμενης οροφής διασφαλίζεται ευχάριστη κυκλοφορία του φρέσκου αέρα, χωρίς ρεύματα. Για επιπλέον προστασία από τον ήλιο, υπάρχει ένα πτυσσόμενο αλεξήλιο οροφής.

  βασικός εξοπλισμός εξωτερικό aMG Line εξωτερικό

  Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

  Γνωρίστε το EQC τώρα.

  Διαμόρφωση τώρα.

  Car Configurator

  Κλείστε ραντεβού και μάθετε περισσότερα για το EQ

  Κράτηση ραντεβού

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας
  Φωτογραφίες και ταινίες

  Φωτογραφίες.

  Το νέο EQC: απολαύστε το, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.