EQV MPV

EQV MPV

Η νέα EQV.

Make your move. For the next generation.

Προγραμμάτισε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

EQV

Εξωτερική Σχεδίαση


Συναρπαστική εμφάνιση.

Υπέροχη σχεδίαση με χαρακτηριστικά στοιχεία EQ. Με την πρώτη ματιά είναι σαφές ότι η EQV εκφράζει τέλεια τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes-Benz.

Διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία, τα οποία αναπτύχθηκαν ειδικά για την οικογένεια EQ - όπως η μάσκα ψυγείου Black Panel - δίνουν στην EQV τον συναρπαστικό και προοδευτικό χαρακτήρα της. Προαιρετικά, μπορείτε να εξατομικεύσετε ακόμη περισσότερο τη σχεδίαση, για παράδειγμα, με το πακέτο Design EQV της AVANTGARDE Line, το εξωτερικό πακέτο Design EQV και ελκυστικές ζάντες αλουμινίου.

EQV EXTER

Εσωτερική Σχεδίαση


Χώρος ευεξίας.

Το μοντέρνο εσωτερικό με τη μοναδική αισθητική EQ αποτελεί υπόδειγμα εργονομίας και υψηλής ποιότητας για την κατηγορία των πολυτελών πολυμορφικών. Μεταξύ άλλων το αποδεικνύει η νέα οθόνη μέσων MBUX με υψηλής ποιότητας, γυάλινη επιφάνεια, η ελκυστική σχεδίαση των αεραγωγών και ο γενναιόδωρος διάκοσμος. Μπορείτε να εξοπλίσετε την EQV σας με το προαιρετικό πακέτο Design EQV της AVANTGARDE Line και το προαιρετικό εσωτερικό πακέτο Design EQV, ώστε να της δώσετε ακόμη πιο μοναδική και σπορ εμφάνιση. Ο χαρακτηριστικός διάκοσμος EQ, οι λεπτομέρειες σε Ροζ Χρυσό και οι ειδικές επενδύσεις αναβαθμίζουν τον εσωτερικό χώρο.

EQV INTER

EQV 300: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (μικτός κύκλος): 26,4 - 26,3, εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 0.[1]

[1]

EQV 300 κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο δοκιμών 26,4 - 26,3 kWh/100 km, εκπομπές CO2 0 g /km.

Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία υπολογίστηκαν με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία εξαρτώνται από τη διαμόρφωση οχήματος.

Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία υπολογίστηκαν με βάση τον Κανονισμό 2017/1151/ΕΕ. Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία εξαρτώνται από τη διαμόρφωση οχήματος. 

Η πραγματική αυτονομία εξαρτάται, επίσης, από το προσωπικό στιλ οδήγησης, τις συνθήκες του δρόμου και της κυκλοφορίας, την εξωτερική θερμοκρασία, τη χρήση του συστήματος κλιματισμού/θέρμανσης κι άλλων ηλεκτρικών καταναλωτών.

 

Extra εξοπλισμός
Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

 

Η υψηλής ποιότητας πανοραμική συρόμενη οροφή φροντίζει να εισέρχεται πολύ φως στο εσωτερικό, χάρη στις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, δημιουργώντας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον ευεξίας μέσα στο όχημα. Η συρόμενη οροφή στο μπροστινό τμήμα ανοίγει ηλεκτρικά και προσφέρει επιπλέον δυνατότητα αερισμού.

Close
Ηχοσύστημα Surround Burmester®
Ηχοσύστημα Surround Burmester®

 

Το ηχοσύστημα Surround Burmester®, με ένα εξαιρετικά συνδυασμένο σύστημα ενισχυτή και ηχείων αποδίδει συναρπαστικό ήχο περιβάλλοντος μέσα στο όχημα. Τα 15 ηχεία και το Bass Reflex Box έχουν συνολική ισχύ 640 W. Χάρη στην τεχνολογία πολυκάναλου ήχου περιβάλλοντος προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα ήχου σε όλες τις θέσεις.

Close
Πακέτο τραπεζιού
Πακέτο τραπεζιού

 

Το πακέτο τραπεζιού περιλαμβάνει πολλά λειτουργικά πρόσθετα χαρακτηριστικά που κάνουν πιο άνετη την παραμονή στον χώρο πίσω επιβατών. Στο πτυσσόμενο και συρόμενο τραπέζι μπορείτε να τρώτε, να εργάζεστε ή να παίζετε. Οι ποτηροθήκες στα πλευρικά τοιχώματα προσφέρουν ασφαλή θέση για τα ποτά. Επίσης, οι πρόσθετες δυνατότητες αποθήκευσης στα δίχτυα που βρίσκονται στις πλάτες καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού καθώς και τα ανεξάρτητα καθίσματα στον χώρο πίσω επιβατών κάνουν τον εσωτερικό χώρο ακόμη πιο λειτουργικό. Στην πρίζα 12 V μπορούν να συνδέονται και να φορτίζονται κινητές συσκευές.

Close
Πακέτο κουκετών
Πακέτο κουκετών

 

Με το πακέτο κουκετών, το τριθέσιο ενιαίο κάθισμα στη 2η σειρά πίσω καθισμάτων μετατρέπεται σε μια αναπαυτική κουκέτα με ελάχιστες κινήσεις – για ένα σύντομο διάλειμμα ή μια διανυκτέρευση καθ' οδόν. Με την αντίστοιχη επέκταση κρεβατιού, δημιουργείται μια ενιαία επιφάνεια κουκέτας διαστάσεων περ. 1,93 m x 1,35 m. Το σκούρο φιμέ τζάμι προφυλάσσει όσους κοιμούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Close
Κεντρική κονσόλα με ενσωματωμένη ψυχόμενη θήκη
Κεντρική κονσόλα με ενσωματωμένη ψυχόμενη θήκη

 

Η κεντρική κονσόλα, με ενσωματωμένη ψυχόμενη θήκη, υπογραμμίζει το πολυτελές περιβάλλον επιβατικού αυτοκινήτου. Οι 2 ισοθερμικές ποτηροθήκες εξυπηρετούν τον οδηγό και τον συνοδηγό. Επίσης, το μαλακό υποβραχιόνιο προσφέρει επιπλέον άνεση μπροστά. Από κάτω βρίσκεται μία μονάδα συνδέσεων πολυμέσων με 2 θύρες USB και μία υποδοχή κάρτας SD, μία μεγάλη θήκη μικροαντικειμένων καθώς μία ψυχόμενη θήκη 3,2 l, η οποία χωράει δύο φιάλες 0,5 l. Στον χώρο πίσω επιβατών διατίθενται μία πρίζα 230 V και μία πρίζα 12 V, καθώς και μία θήκη μικροαντικειμένων με ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός κόκπιτ
Ατμοσφαιρικός φωτισμός κόκπιτ

 

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στο κόκπιτ υποδέχεται τον οδηγό και τον συνοδηγό με ευχάριστο, έμμεσο φως. Ανάλογα με τη διάθεση φωτισμού, τα 3 διαφορετικά χρώματα, «ουδέτερο», «ηλιακό» και «πολικό», δημιουργούν μία κομψή ατμόσφαιρα θαλπωρής. Επιπλέον, υπάρχουν 5 βαθμίδες ρύθμισης της φωτεινότητας. Ο διακριτικός φωτισμός διευκολύνει στο σκοτάδι την προσαρμογή των ματιών από τον εσωτερικό χώρο στον δρόμο, μειώνοντας τη διαφορά φωτεινότητας.

Close
Πίσω καπό EASY-PACK
Πίσω καπό EASY-PACK

 

Το ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο του πίσω καπό EASY-PACK με το πάτημα ενός κουμπιού επιτρέπει την άνετη φόρτωση και εκφόρτωση του χώρου φόρτωσης. Ο χειρισμός είναι πολύ πρακτικός μέσω του πλήκτρου στο κλειδί του οχήματος ή της λαβής απασφάλισης στο πίσω καπό. Για να περιορίζεται ο κίνδυνος πρόκλησης ζημιών, το πίσω καπό EASY-PACK διαθέτει μία αυτόματη λειτουργία αναγνώρισης αντικειμένου. Κατά το άνοιγμα, το πίσω καπό μπορεί να ακινητοποιείται σε οποιαδήποτε θέση. Το αυτόματο κλείσιμο επιτυγχάνεται μέσω του πλήκτρου στο κλειδί του οχήματος ή της λαβής απασφάλισης στο πίσω καπό. Εάν υπάρχουν αντικείμενα που εμποδίζουν το κλείσιμο, διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Συνδεσιμότητα
Close
Πολύτιμη υποστήριξη για τη διατήρηση της πορείας.
Πολύτιμη υποστήριξη για τη διατήρηση της πορείας.

 

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων λόγω εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας. Η κάμερα πολλαπλών λειτουργιών μπορεί να αναγνωρίζει τις διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα και παρακολουθεί αν το όχημα κινείται στη λωρίδα κυκλοφορίας. Εάν ανιχνευθεί ακούσια εκτροπή από τη λωρίδα κυκλοφορίας – για παράδειγμα, λόγω απροσεξίας – το σύστημα προειδοποιεί μέσω παλμικής δόνησης στο τιμόνι. Με τον τρόπο αυτό ειδοποιείται ο οδηγός ότι πρέπει να επανέλθει στη λωρίδα κυκλοφορίας.

Close
Παρακολουθεί σχεδόν πάντα τι επιτρέπεται.
Παρακολουθεί σχεδόν πάντα τι επιτρέπεται.

 

Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας μπορεί να υποστηρίζει τον οδηγό, καθώς προβάλλει συνεχώς τα σήματα ορίων ταχύτητας και απαγόρευσης εισόδου ή προσπέρασης καθώς και τη λήξη τους. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά σε διαδρομές με συχνά εναλλασσόμενα σήματα ορίων ταχύτητας, π.χ. σε οδικά έργα. Ένα οπτικό και ένα ηχητικό σήμα προειδοποιούν τον οδηγό, για παράδειγμα, εάν ανιχνευθεί ότι έχει παραβλέψει κάποια απαγόρευση εισόδου.

Close
Προνοητική προστασία σε κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις. PRE-SAFE®
Προνοητική προστασία σε κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις. PRE-SAFE®

 

Το προνοητικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE® μπορεί να αναγνωρίζει έγκαιρα κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και να εφαρμόζει προληπτικά μέτρα προστασίας. Στα μέτρα προστασίας περιλαμβάνεται η επαναφερόμενη προένταση των ζωνών ασφαλείας οδηγού και συνοδηγού, το κλείσιμο ανοιχτών παραθύρων και συστημάτων οροφής, καθώς και – σε συνδυασμό με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα – η μετακίνηση του καθίσματος συνοδηγού σε καταλληλότερη θέση για τυχόν ατύχημα.

Close
Προειδοποιεί τον οδηγό για υπερβολική κούραση.
Προειδοποιεί τον οδηγό για υπερβολική κούραση.

 

ATTENTION ASSIST

Το σύστημα ATTENTION ASSIST μπορεί να βοηθά ώστε να μην αποκοιμηθεί ο οδηγός και αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης ιδίως σε μεγάλες, νυχτερινές διαδρομές. Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά όταν αναγνωρίζει χαρακτηριστικά σημάδια κούρασης ή έντονης έλλειψης συγκέντρωσης και τον παροτρύνει να κάνει ένα διάλειμμα. Για την ανάλυση της οδηγικής συμπεριφοράς αξιολογούνται οι κινήσεις του τιμονιού και δημιουργείται ένα προσωπικό προφίλ οδηγού.

Close
Πλοήγηση
Πλοήγηση
Close
Ραδιόφωνο
Ραδιόφωνο
Close
Μουσική
Μουσική
Οδηγικά χαρακτηριστικά
Close
Η φόρτιση γίνεται εύκολη υπόθεση – παντού.
Η φόρτιση γίνεται εύκολη υπόθεση – παντού.

Η φόρτιση γίνεται εύκολη υπόθεση – παντού.

Φορτίζει σε wallbox, σταθμό φόρτισης ή πρίζα δικτύου.

Η EQV 300 εντυπωσιάζει επίσης με τις ευέλικτες δυνατότητες[1] φόρτισης: στο σπίτι, στο Mercedes-Benz Wallbox, ή σε πρίζα δικτύου αλλά και καθ' οδόν σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Μπορείτε να φορτίζετε πολύ γρήγορα την EQV 300[1] στους σταθμούς ταχείας φόρτισης του δικτύου IONITY με ισχύ φόρτισης έως 350 kW. Επίσης, σ' ένα Mercedes-Benz Wallbox ισχύος έως 22 kW η φόρτιση πραγματοποιείται πολύ γρηγορότερα από ό,τι σε μία κοινή πρίζα δικτύου.

Γνωρίστε το EQV MPV τώρα.

Κλείστε ραντεβού και μάθετε περισσότερα για το EQ

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Το νέο EQV MPV: απολαύστε το, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.