Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. γιορτάζει τα 30 χρόνια εκπροσώπισης της Mercedes-Benz.

 

30 χρόνια δίπλα σας!
30 χρόνια δίπλα σας!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό να αποτελέσει εξουσιοδοτημένο διανομέα της Mercedes-Benz Hellas στην Αττική. Έχοντας αναλάβει από την πρώτη στιγμή την ευθύνη να αναπτυχθεί σύμφωνα με το όραμα και τα στοιχεία που αντιπροσωπεύουν την μάρκα ακολούθησε μια αναπτυξιακή πορεία σε όλους τους τομείς δραστηριοπίησης της. Σήμερα, γιορτάζουμε τα 30 χρόνια της πορείας μας που βασίστηκε στην δημιουργία ξεχωριστών σχέσεων με όλους τους ανθρώπους που αλληλεπιδρούν με την Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Είμαστε ο μεγαλύτερος εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής του δικτύου της Mercedes-Benz Hellas χάρη σε όλους όσους μας εμπιστεύονται διαχρονικά. 

Ευθύνη μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς και να δημιουργούμε μέλλον!  

Η φιλοσοφία της Α. Ισμαήλος Α.Ε. μέσα από τα λόγια του ιδρυτή της:

"Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz Hellas, φέτος μετρά αισίως 30 χρόνια πορείας. Η διαδρομή που μεσολάβησε σ'αυτές τις δεκαετίες είχε ως απώτερο σκοπό να προσδώσει αξία στον Άνθρωπο. Στον Άνθρωπο που λέγεται πελάτης και είναι για εμάς το Α και το Ω.

Στον Άνθρωπο που λέγεται τεχνικός, μηχανικός, ηλεκτρολόγος, διαγνώστης και θα αφιερώσει στο κάθε αυτοκίνητο εκτός από τον απαιτούμενο χρόνο και μέρος της προσωπικής του φροντίδας. Το αποτύπωμά μας προσπαθούμε να το αφήνουμε σε κάθε αυτοκίνητο που περνά από την εταιρεία μας. 

Δηλώνουμε με ταπεινότητα πως τα αυτοκίνητα που περνούν την πόρτα της Α. Ισμαήλος Α.Ε. τα θεωρούμε ξεχωριστά. Γιατί τους φερόμαστε ξεχωριστά.

Ο Άνθρωπος που λέγεται πωλητής και επιβεβαιώνει καθημερινά ό,τι πρεσβεύει την εταιρική μας κουλτούρα, έχει την ευθύνη να εντάξει στην οικογένεια μας νέα μέλη. Επιπλέον. έχει την ευθύνη της γνωριμίας του πελάτη όχι μόνο με το προϊόν αλλά και με το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών που μας καθιστούν διαφορετικούς. 

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι η εταιρεία μας να παραμένει, παρά το μέγεθος της, οικογενειακή. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και στόχος μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις που ορίζουν οι εποχές και η τεχνολογική πρόοδος παραμένοντας πιστοί σε όσα μας έφεραν ως εδώ.   

Πέραν των Ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες, υπάρχουν και τα στελέχη μας που κατευθύνουν τις προσπάθειές μας. Είναι η ίδια ομάδα που ξεκίνησε την εταιρεία, η ομάδα που υπηρετεί τον πελάτη μας και εξυπηρετεί τους στόχους μας.

Όλα όσα περιστρέφονται γύρω από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. θέλω να αποτυπώνονται σε ένα και μόνο πράγμα, το χαμόγελο!

Το χαμόγελο των οδηγών, των πελατών, των συνεργατών...των ανθρώπων μας! Αυτής της μεγάλης οικογένειας"!

 

Αντώνης Ισμαήλος 

Ο Αντώνης Ισμαήλος δηλώνει:
Αντώνης και Πάνος Ισμαήλος.
Αντώνης και Πάνος Ισμαήλος.

Πάνω από όλα ο άνθρωπος!

Λiγες εiναι οι περιπτώσεις στον επιχειρηµατικό κόσµο του αυτοκινήτου που ένα όνοµα είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεµένο µε µια µάρκα αυτοκινήτου. Μια από αυτές είναι το όνοµα Ισµαήλος που ακούγοντάς το, αυτόµατα το µυαλό πηγαίνει στη Mercedes-Benz.

Kαι όχι άδικα: Τριάντα χρόνια τώρα ο Αντώνης Ισµαήλος υπηρετεί αξιόπιστα ένα από τα πιο εµβληµατικά brand της αυτοκίνησης, έχοντας παράλληλα χτίσει µια µοναδική σχέση µε τους πελάτες που εµπιστεύονται τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της εταιρείας. Με αυτή λοιπόν την ευκαιρία, των 30 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, θελήσαµε να µιλήσουµε τόσο µε τον Αντώνη όσο και τον Πάνο Ισµαήλο για να διαπιστώσουµε ότι κάποια πράγµατα, όσο περνά ο χρόνος, γίνονται όλο και καλύτερα. Σαν το κρασί που παλαιώνει και αποκτά αξία. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

 

30 χρόνια φροντίδας.

30 χρόνια φροντίδας και συνεχίζουμε...

Η πορεία της εξέλιξής μας υπήρξε σημαντική δίνοντας μας την νούμερο 1 θέση.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Mercedes-Benz αυτοκινήτων, μας επιλέγουν για την αγορά και την συντήρηση του αστεριού τους. Εξυπηρετούμε όσους μας εμπιστεύονται την φροντίδα του αυτοκινήτου τους με το υψηλότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών που ορίζει η μάρκα μας.

Καλύπτοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που μπορεί να αναπτύξει ένας εξουσιοδοτημένος διανομέας έχουμε αποκτήσει 4 εξουσιοδοτημένα σημεία εξυπηρέτησης.

Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας είναι το αποτέλεσμα της καθημερινής μας προσπάθειας και την αφοσίωσης στο έργο μας.

Ξεκινάμε για τα επόμενα 30 χρόνια θέλοντας να είμαστε πάντα η πρώτη επιλογή.

Γράφημα
30 YEARS Video
VIDEO

H A. Iσμαήλος Α.Ε. με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας της, τα γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Κάλεσε 30 τυχαίους πελάτες και τους πρόσφερε ένα Test Drive μεγάλης διάρκειας με το αστέρι της επιλογής τους.

Δείτε τις αντιδράσεις τους!

Τα καταστήματά μας.
Γλυφάδα
Close
Γλυφάδα
Γλυφάδα

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 156 , 16674 Γλυφάδα

Τηλέφωνο

210 89 86 900

 • Πωλήσεις καινούριων Mercedes-Benz και μεταχειρισμένων StarClass
 • Service Mercedes-Benz
 • Πωλήσεις Ανταλλακτικών Mercedes-Benz

     

  Κορωπί
  Close
  Κορωπί
  Κορωπί

  Λεωφόρος Κορωπίου – Βάρης 58 , 194 00 Κορωπί

  Τηλέφωνο

  210 60 22 222

  • Πωλήσεις καινούριων Mercedes-Benz και μεταχειρισμένων StarClass
  • Service Mercedes-Benz
  • Πωλήσεις και service ελαφρών επαγγελματικών Mercedes-Benz
  • Πωλήσεις Ανταλλακτικών Mercedes-Benz

   

  Άγιος Δημήτριος
  Close
  Άγιος Δημήτριος

  Εθνικής Αντιστάσεως 154 , 17236 Άγιος Δημήτριος

  Τηλέφωνο

  210 97 60 595

  • Service Mercedes-Benz
  • Πωλήσεις Ανταλλακτικών Mercedes-Benz
  Άγιος Δημήτριος
  Ρόδος
  Close
  Ρόδος

  9ο χλμ. Λεωφόρου Ρόδου – Λίνδου , 851 00 Ρόδος

  Τηλέφωνο

  2241200900

  • Πωλήσεις καινούριων Mercedes-Benz και μεταχειρισμένων StarClass
  Ρόδος