Mercedes-AMG A-Class

Mercedes-AMG A-Class

Mercedes-AMG A-Class.

Instant Wow.

Διαμόρφωσε την δική σου

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Driving Performance. Αυθεντική δυναμική οδήγηση με το χαρακτηριστικό DNA της AMG. Η Mercedes-AMG αναπτύσσει αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και σπορ αυτοκίνητα, αλλά δίνει ταυτόχρονα και μία υπόσχεση. Την υπόσχεση να κάνει συνεχώς ένα βήμα παραπέρα, πραγματοποιώντας με ασυναγώνιστο τρόπο όσα είναι τεχνολογικά εφικτά. Έτσι δημιουργούμε ξεχωριστά αυτοκίνητα για ξεχωριστούς ανθρώπους. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Mercedes-AMG.

Mercedes AMG A35 4MATIC

Η νέα Mercedes-AMG A 35 4MATIC είναι ένα ελκυστικό entry performance car και αποτελεί από κάθε άποψη την ιδανική είσοδο στον κόσμο του AMG Driving Performance. Η ειδική επένδυση ψυγείου AMG, η μπροστινή ποδιά με flic στο πλέγμα εισαγωγής αέρα, το μπροστινό splitter και ο διάκοσμος σε Ασημί Χρωμίου συνθέτουν μια σαφή σχεδιαστική δήλωση για τη Mercedes-AMG. Εξίσου χαρακτηριστικές AMG είναι οι προαιρετικές ζάντες 19 ιντσών σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων και η επένδυση πλευρικών μαρσπιέ AMG. Εντύπωση δεν κάνει μόνο η εξωτερική της εμφάνιση.

a351
 
 
omg interior

 

Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ & Mercedes-AMG A 45s 4MATIC+

Παίρνει το προβάδισμα από την εκκίνηση. Η χαρακτηριστική σπορτίφ σχεδίαση διαφοροποιεί σημαντικά τα μοντέλα Mercedes-AMG A 45 από τη Mercedes-AMG A 35 4MATIC και την AMG Line. Χάρη στη μοναδική μπροστινή ποδιά και την ειδική επένδυση ψυγείου AMG καθώς και το καπό κινητήρα με power dome, οι διαφορές των μοντέλων Mercedes-AMG A 45 είναι απολύτως διακριτές. Τα σαφώς φαρδύτερα μπροστινά φτερά, σε σύγκριση με την Mercedes-AMG A 35 4MATIC, αποτυπώνουν με εντυπωσιακό τρόπο τη φιλοδοξία για πραγματική οδηγική απόλαυση.

test1

 Με διάμετρο 82 χιλιοστών (στη Mercedes-AMG A 45 4MATIC+) και 90 χιλιοστών (στη Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+), τα δύο πλαίσια διπλών απολήξεων δεσπόζουν επιβλητικά στο σπορτίφ, φαρδύ πίσω τμήμα. Το ίδιο ισχύει και για την ειδική εμφάνιση διαχύτη με τέσσερα κάθετα πτερύγια. Η λεπτή αεροτομή AMG στην αεροτομή οροφής, βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, ολοκληρώνει
την εικόνα.

test1

Χάρη στη μοναδική μπροστινή ποδιά και την ειδική επένδυση ψυγείου AMG καθώς και το καπό κινητήρα με χαρακτηριστικά power dome, η Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ και η Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ διαφοροποιούνται σαφώς από την Mercedes-AMG A 35 4MATIC.

Extra εξοπλισμός
Close
Mercedes AMG A 35 4MATIC Edition 1
Mercedes AMG A 35 4MATIC Edition 1

Απολαύστε την αποκλειστικότητα. Το μοντέλο Edition 1, το
οποίο θα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με τις μοναδικές λεπτομέρειες σε Tech Gold ματ, προσελκύει τα βλέμματα. Η εκφραστική, λαμπερή του εμφάνιση αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο με το πακέτο αεροδυναμικής με πίσω αεροτομή, καθώς και ειδικά στοιχεία εκτροπής αέρα. Στο εσωτερικό, η προσέγγιση είναι εξίσου δυναμική με τα καθίσματα AMG Performance και τον διάκοσμο αλουμινίου σε σχεδίαση AMG.

Close
Mercedes AMG A 45 s 4MATIC Edition 1
Mercedes AMG A 45 s 4MATIC Edition 1

Η Edition1 της Mercedes-AMG A 45 S 4MATIC+ σας φέρνει στην pole position, από άποψη εμφάνισης και τεχνολογίας. Το πακέτο αεροδυναμικής AMG με πίσω αεροτομή AMG συνδυάζει άριστα και τα δύο πλεονεκτήματα. Το πακέτο καθισμάτων AMG Performance εντείνει την αγωνιστική εμπειρία και μεγαλώνει την άνεση. Οι μαύρες ζάντες αλουμινίου και οι αυτοκόλλητες μεμβράνες σε Γκρι Βουνού magno δημιουργούν ενδιαφέρουσα αντίθεση με το αμάξωμα σε Κίτρινο
του Ήλιου.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Ανάρτηση
Close
Ανάρτηση AMG RIDE CONTROL
Ανάρτηση AMG RIDE CONTROL

Η προαιρετική ανάρτηση AMG RIDE CONTROL σάς προσφέρει υψηλές επιδόσεις τόσο στις καθημερινές σας μετακινήσεις όσο και στην πίστα αγώνων. Η προσαρμοζόμενη απόσβεση προσφέρει πολύ μεγάλο εύρος ανάμεσα στην άνετη και τη σπορ ρύθμιση. Με μία μόνο κίνηση επιλέγετε τη διαμόρφωση Comfort, Sport ή Sport+ και αμέσως τα χαρακτηριστικά της ανάρτησης αλλάζουν.

Γνωρίστε την Mercedes-AMG A-Class τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-AMG A-Class: απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.