Mercedes-AMG A-Sedan

Mercedes-AMG A-Sedan

Mercedes-AMG 

A 35 4MATIC Sedan.

Ενδιαφέρομαι

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

a35 sedan

Εξωτερικό

Η ιδιαίτερη γοητεία ενός sport sedan.

Η νέα Mercedes-AMG A 35 4MATIC ως κλασικό sport sedan επιστρέφει στις ρίζες και στον ιστορικό πυρήνα της μάρκας Mercedes-AMG. Με κόμπακτ διαστάσεις, δυναμικές αναλογίες και κοντούς προβόλους, αυτό το μοντέλο προσφέρει έναν αναπαυτικό χώρο για επιβάτες και αποσκευές. Στο εκφραστικό μπροστινό τμήμα δεσπόζει η μάσκα AMG με κάθετες ράβδους, η οποία παραπέμπει στη δυναμική οδήγηση που χαρακτηρίζει τη μάρκα.

a 35 amg sedan

 

Εσωτερικό

Σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις.

Το πολυτελές εσωτερικό AMG με τον σπορ εξοπλισμό και το σύστημα Infotainment MBUX εντείνει την προσωπική σύνδεση οδηγού και αυτοκινήτου. Τα διαμορφωμένα καθίσματα AMG Performance αναδεικνύουν τον αγωνιστικό χαρακτήρα και προσφέρουν μια ιδανική θέση καθίσματος για ενεργητική οδήγηση με καλή πλευρική στήριξη. Οι δερμάτινες δίχρωμες επενδύσεις σε Γκρι Ωρίων/Μαύρο είναι κλασικές και προσθέτουν χαρακτηριστικές AMG λεπτομέρειες.  

a 35 sedan interior

 

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Τιμόνι AMG Performance
Τιμόνι AMG Performance

Το τιμόνι AMG Performance νέας γενιάς, με επίπεδη στεφάνη στο κάτω μέρος, εξασφαλίζει την τέλεια σύνδεση με το αυτοκίνητο. Με τα πλήκτρα τιμονιού AMG ενεργοποιείτε απευθείας τα προγράμματα οδήγησης AMG και χειρίζεστε περισσότερες λειτουργίες AMG εύκολα και διαισθητικά απευθείας από το τιμόνι.

Close
Σύστημα πολυμέσων MBUX με όργανο πολλαπλών ενδείξεων και ειδική σχεδίαση AMG
Σύστημα πολυμέσων MBUX με όργανο πολλαπλών ενδείξεων και ειδική σχεδίαση AMG

Το σύστημα πολυμέσων MBUX δεύτερης γενιάς συνδυάζει σπορ σχεδίαση και πρωτοποριακή φιλοσοφία χειρισμού και ενδείξεων. Με ιδιαίτερες ενδείξεις σε στυλ AMG, οπτικοποιεί τον δυναμικό σχεδιασμό. Στο πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών ενδείξεων, μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ τριών δυναμικών στυλ AMG.

Close
Διάκοσμος αλουμινίου σχεδίασης AMG σε Μαύρο/Ασημί
Διάκοσμος αλουμινίου σχεδίασης AMG σε Μαύρο/Ασημί

Ο υψηλής ποιότητας διάκοσμος αλουμινίου σχεδίασης AMG σε Μαύρο/Ασημί προσθέτει χαρακτηριστικές, χρωματιστές λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Υπογραμμίζει τη συγγένεια με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και συμπληρώνει τις σπορ νότες στον εσωτερικό χώρο.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night AMG 
Πακέτο Night AMG 

Τα εντυπωσιακά στοιχεία σχεδίασης σε Μαύρο και γυαλιστερό Μαύρο τονίζουν τον εκφραστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, όπως για παράδειγμα το μπροστινό splitter, τα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών και οι ακμές των παραθύρων, καθώς και τα θερμομονωτικά φιμέ κρύσταλλα από την κολόνα B και πίσω.

Close
Πακέτο Night II AMG 
Πακέτο Night II AMG 

Το πακέτο Night AMG II περιλαμβάνει κι άλλες λεπτομέρειες πολυτελούς σχεδίασης. Με τις σκούρες ράβδους της μάσκας και τα τυπογραφικά στοιχεία στα μπροστινά φτερά και στο πίσω καπό σε μαύρο χρώμιο, το αυτοκίνητο προσφέρει ένα ελκυστικό θέαμα.

Close
Πακέτο αεροδυναμικής AMG 
Πακέτο αεροδυναμικής AMG 

Το πακέτο αεροδυναμικής AMG που αναπτύχθηκε στην αεροδυναμική σήραγγα αποτελεί βασικό στοιχείο για ασυμβίβαστες επιδόσεις. Τα προσαρτήματα και η μεγαλύτερη λεπτή αεροτομή AMG στο πίσω τμήμα αυξάνουν την κάθετη δύναμη και βελτιώνουν τα χαρακτηριστικά οδήγησης σε υψηλές ταχύτητες.

Close
Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων 
Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων 

Οι ζάντες αλουμινίου AMG 48,3 cm (19") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων βαμμένες σε γυαλιστερό Μαύρο και στιλβωμένες.

Close
AMG TRACK PACE 
AMG TRACK PACE 

Το AMG TRACK PACE μετατρέπει το αυτοκίνητο σας στον προσωπικό σας εικονικό μηχανικό αγώνων. Με τη βοήθεια χρόνων γύρου, τμήματος διαδρομής και επιτάχυνσης, καθώς και ειδικά live δεδομένα τηλεμετρίας, μπορείτε να αναλύετε και να βελτιστοποιείτε στοχευμένα τις επιδόσεις σας σε κλειστές διαδρομές.

Close
Πακέτο καθισμάτων AMG Performance High-End 
Πακέτο καθισμάτων AMG Performance High-End 

Το πακέτο καθισμάτων AMG Performance High-End καλύπτει όλους τους τομείς. Ρυθμίζετε τα πλευρικά τμήματα του καθίσματος μέσω της λειτουργίας καθίσματος πολλαπλού περιγράμματος και προσαρμόζετε ηλεκτρικά τη θέση καθίσματος. Επιπλέον, επιλέγετε εξατομικευμένα τη δική σας δερμάτινη επένδυση με ενσωματωμένη θέρμανση καθίσματος.

Close
Κλιματισμός καθίσματος οδηγού και συνοδηγού 
Κλιματισμός καθίσματος οδηγού και συνοδηγού 

Ο προαιρετικός κλιματισμός καθισμάτων αερίζει και ψύχει τα μπροστινά καθίσματα, ρυθμίζοντας έτσι και την υγρασία. Όταν κάνει κρύο, η θέρμανση καθισμάτων δημιουργεί γρήγορα μια ευχάριστη θερμοκρασία στις έδρες και τις πλάτες των καθισμάτων.

Close
Τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα/ύφασμα μικροϊνών MICROCUT 
Τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα/ύφασμα μικροϊνών MICROCUT 

Σε αυτό το τιμόνι AMG, το πολυτελές δέρμα νάπα συναντά το σταθερό ύφασμα μικροϊνών MICROCUT, για τέλειο κράτημα και ακριβείς χειρισμούς. Το επίπεδο τμήμα του τιμονιού, που είναι χαρακτηριστικό της AMG, προέρχεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση του κόκπιτ. Οι εργονομικά τοποθετημένοι πίνακες διακοπτών αφής προσφέρουν άνετο, διαισθητικό χειρισμό και συμβάλλουν στη συγκεντρωμένη οδήγηση.

Close
Καλύμματα μαρσπιέ AMG με επιγραφή «AMG» 
Καλύμματα μαρσπιέ AMG με επιγραφή «AMG» 

Ακόμα και η επιβίβαση ή η αποβίβαση γίνεται εμπειρία. Τα υψηλής ποιότητας μαρσπιέ από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτουν φωτεινή επιγραφή «AMG». Χάρη στη δυνατότητα αντικατάστασης των καλυμμάτων, μπορείτε να αλλάζετε τα καλύμματα μαρσπιέ με άλλα, ελκυστικά, γνήσια εξαρτήματα της Mercedes-AMG ή της Mercedes-Benz.

Close
Πακέτο δέρματος AMG 
Πακέτο δέρματος AMG 

Το πακέτο δέρματος AMG κάνει ακόμη πιο πολυτελή την ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο. Τα δερμάτινα σπορ καθίσματα δεν είναι απλώς ωραία, αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά. Άλλες εντυπωσιακές λεπτομέρειες είναι οι διακοσμητικές ραφές στις ακμές των παραθύρων και στο ταμπλό οργάνων.

Close
AMG RIDE CONTROL 
AMG RIDE CONTROL 

Με την προαιρετική προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση AMG RIDE CONTROL μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε τρεις ρυθμίσεις ανάρτησης, από άνετη μέχρι σπορ: Comfort, Sport ή Sport+. Το σύστημα λειτουργεί πλήρως αυτόματα και προσαρμόζει την ισχύ απόσβεσης ξεχωριστά σε κάθε τροχό ανάλογα με την κατάσταση του οδοστρώματος και τις συνθήκες.

Close
Κόκκινες δαγκάνες φρένων 
Κόκκινες δαγκάνες φρένων 

Οι κόκκινες δαγκάνες φρένων με επιγραφή «AMG» τονίζουν τόσο τη δυναμική όσο και την αποκλειστικότητα του αυτοκινήτου σας. Αποτελούν ένα στοιχείο που ξεχωρίζει οπτικά και παραπέμπει εμφανώς στις υψηλές επιδόσεις του συστήματος φρένων και του κινητήρα.

    Γνωρίστε την Mercedes-AMG A-Sedan τώρα.

    Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

    Ζητήστε μας Προσφορά

    Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

    Δείτε τα καταστήματά μας