Mercedes-AMG A-Sedan

Mercedes-AMG A-Sedan
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εξωτερική σχεδίαση


Instant Eyecatcher.

Η νέα Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan είναι η είσοδός σας στον κόσμο του AMG Driving Performance. Η επένδυση ψυγείου AMG και τα μεγάλα πλέγματα εισαγωγής αέρα με flics στην μπροστινή ποδιά συνθέτουν έναν άκρως σπορ χαρακτήρα και αποδεικνύουν τα γονίδια της AMG. Επιπλέον, η σπορτίφ νέα ερμηνεία της κλασικής σχεδίασης 3 όγκων προσδίδει δυναμισμό και κομψότητα σε αυτήν τη Mercedes-AMG.

A35 AMG SEDAN εξωτερικη σχεδίαση

Εσωτερική σχεδίαση


Instant ON!

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν το κόκπιτ με ευρεία οθόνη αφής, υψηλής ανάλυσης, το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX και η κεντρική κονσόλα AMG. Από την οθόνη αφής μπορείτε να ρυθμίζετε λειτουργίες οδήγησης όπως το ESP, ο χειροκίνητος τρόπος λειτουργίας του κιβωτίου ταχυτήτων ή η προαιρετική ανάρτηση AMG RIDE CONTROL. Ιδίως στον τρόπο λειτουργίας Supersport, το κεντρικό, στρογγυλό στροφόμετρο υπογραμμίζει τον αγωνιστικό χαρακτήρα του Sedan. Το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πλήκτρα ελέγχου αφής προσφέρει την απόλυτη αίσθηση μηχανοκίνητου αθλητισμού.

A35 AMG SEDAN εσωτερική σχεδίαση

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Μπροστινή ποδιά AMG
Μπροστινή ποδιά AMG

Το εξωτερικό της Mercedes-AMG A 35 4MATIC Sedan παρουσιάζει πρόσθετα και σαφώς διαφοροποιημένα στοιχεία:

- Ειδική επένδυση ψυγείου AMG και επιγραφή AMG
- Μπροστινή ποδιά με ειδικά flic στις εξωτερικές εισαγωγές αέρα, ως στοιχεία εκτροπής αέρα
- Μπροστινό splitter και διακοσμητικά στοιχεία στις γρίλιες των εξωτερικών εισαγωγών αέρα σε Ασημί Χρωμίου

Close
Ζάντες αλουμινίου 19" AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων
Ζάντες αλουμινίου 19" AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων

Ζάντες αλουμινίου 48,3 cm (19") AMG σχεδίαση πολλαπλών ακτίνων σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο και στιλβωμένες με ελαστικά 235/35 R19 σε 8J x 19 ET40.

Close
Πίσω ποδιά AMG
Πίσω ποδιά AMG

Η εντυπωσιακή πίσω ποδιά AMG με ειδική εμφάνιση διαχύτη (με τέσσερα κάθετα πτερύγια και δύο στρογγυλά, χρωμιωμένα πλαίσια απολήξεων εξάτμισης διαμέτρου 90 χιλιοστών) εγγυάται την απολύτως αναγνωρίσιμη εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Close
Όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG
Όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG

Το όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG προσφέρει εντυπωσιακή σχεδίαση AMG και πολύτιμες πληροφορίες για οδηγούς που τους αρέσει η σπορ οδήγηση.  Γι' αυτό φροντίζει το μενού AMG με πρόσθετες, σπορ τύπου πληροφορίες όπως:

- Ένδειξη επιλεγμένης σχέσης (μεταξύ άλλων, με κίτρινο εικονίδιο "M" στη χειροκίνητη λειτουργία)
- Μενού Warm-Up (μεταξύ άλλων, με θερμοκρασία λαδιού κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων)
- Μενού Set-Up (μεταξύ άλλων, με ρυθμίσεις AMG DYNAMIC SELECT)
- G-Meter
- Race-Timer
- Στοιχεία κινητήρα

Close
Κεντρική κονσόλα AMG
Κεντρική κονσόλα AMG

Η αποκλειστική κεντρική κονσόλα AMG σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο, με πλήκτρα για τις λειτουργίες δυναμικής οδήγησης, υπαινίσσεται τις τεράστιες τεχνολογικές δυνατότητες του αυτοκινήτου ακόμη κι όταν είναι σταματημένο. Περιλαμβάνει διακόπτες για τη χειροκίνητη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων, το ESP® 3 βαθμίδων και την ανάρτηση AMG RIDE CONTROL (προαιρετικά).

Close
MBUX (Mercedes-Benz User Experience)
MBUX (Mercedes-Benz User Experience)

Απολαύστε την υψηλή αισθητική και την ευφυΐα ενός ψηφιοποιημένου συστήματος πολυμέσων. Εσείς επιλέγετε τις πληροφορίες που προβάλλονται, ενώ εξίσου ευέλικτα χειρίζεστε το σύστημα, π.χ. από την οθόνη μέσων αφής. 

Δημιουργήστε μία συναισθηματική σχέση με το δικό σας αυτοκίνητο. Οι διευρυμένες λειτουργίες MBUX είναι στη διάθεσή σας. Πείτε «Hey Mercedes» και το MBUX περιμένει να ακούσει τις επιθυμίες σας. Προσωπικά προφίλ, λειτουργίες πρόβλεψης καθώς και ένα WiFi hotspot δίνουν νέο ορισμό στην ψηφιακή δικτύωση.

Close
Τιμόνι AMG Performance
Τιμόνι AMG Performance

Σε αυτό το τιμόνι AMG, το δέρμα νάπα συναντά το ύφασμα μικροϊνών DINAMICA, για σταθερό κράτημα και ακριβείς χειρισμούς. Το επίπεδο τμήμα του τιμονιού, που είναι χαρακτηριστικό της AMG, προέρχεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση του κόκπιτ. Προαιρετικά, τα εργονομικά τοποθετημένα πλήκτρα ελέγχου αφής προσφέρουν άνετο, διαισθητικό χειρισμό και συμβάλλουν στην προσεκτικότερη οδήγηση.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night AMG
Πακέτο Night AMG

Τα εντυπωσιακά στοιχεία σχεδίασης σε Μαύρο και γυαλιστερό Μαύρο υπογραμμίζουν τον εκφραστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Έντονη επίδραση στην εμφάνιση έχουν το βαμμένο μπροστινό splitter και τα μαύρα χρωμιωμένα πλαίσια απολήξεων εξάτμισης. Επιπλέον, οι σκούρες, θερμομονωτικές επιφάνειες των παραθύρων από την κολόνα Β και πίσω προσφέρουν και πρακτικά πλεονεκτήματα. 

Close
Πακέτο Night AMG II*
Πακέτο Night AMG II*

Το πακέτο Night AMG II είναι ιδανικό για τους λάτρεις της εξατομίκευσης, που ξέρουν να εκτιμούν τις κορυφαίες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Με τα στοιχεία σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο, η Mercedes-AMG σας θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα 

Close
Πακέτο αεροδυναμικής AMG*
Πακέτο αεροδυναμικής AMG*

Το πακέτο αεροδυναμικής AMG που έχει αναπτυχθέι σε αεροδυανμική σήραγγα βελτιώνει τα χαρακτηριστικά οδήγησης σε υψηλές ταχύτητες και βάζει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Τα προσαρτήματα αυξάνουν την πίεση επαφής. Η λεπτή, μεγαλύτερη αεροτομή στο καπό του πορτμπαγκάζ υποδηλώνει ξεκάθαρα την επιθυμία για επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς.  

Close
Πακέτο καθισμάτων AMG Performance
Πακέτο καθισμάτων AMG Performance

Τα καθίσματα AMG Performance για τον οδηγό και τον συνοδηγό ενσωματώνονται τέλεια στο κόκπιτ και σας προσφέρουν την ιδανική πλευρική στήριξη. Τα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα της πλατης και της έδρας του καθίσματος εφάπτονται στο σώμα. Έτσι απολαμβάνετε πραγματική αίσθηση αγωνιστικού αυτοκινήτου όταν κάνετε δυναμικούς ελιγμούς. Εάν χρειαστεί, η ενσωματωμένη θέρμανση καθίσματος προσφέρει ανακουφιστική άνεση. 

Close
Πλήκτρα τιμονιού AMG
Πλήκτρα τιμονιού AMG

Με τα πλήκτρα τιμονιού AMG μπορείτε να διαμορφώσετε το τιμόνι σας άκρως σπορτίφ, καθώς σας επιτρέπουν να χειρίζεστε γρήγορα και με ασφάλεια ειδικές λειτουργιες δυναμικής οδήγησης. Για ασφαλή αίσθηση οδήγησης, με έμφαση στις επιδόσεις και αυθεντική ατμόσφαιρα αγωνιστικού οχήματος στο κόκπιτ.

Close
AMG TRACK PACE
AMG TRACK PACE

 Το AMG TRACK PACE μετατρέπει το αυτόκινητο AMG σας στον προσωπικό σας εικονικό μηχανικό αγώνων. Με τη βοήθεια χρόνων γύρου, τμήματος διαδρομής και επιτάχυνσης, καθώς και επιλεγμένα live δεδομένα τηλεμετρίας, μπορείτε να αναλύετε και να βελτιώνετε στοχευμένα τις επιδόσεις σας σε κλειστές διαδρομές. 

  Γνωρίστε την Mercedes-AMG A-Sedan τώρα.

  Διαμόρφωση τώρα.

  Car Configurator

  Κλείστε ραντεβού για Test Drive

  Κράτηση ραντεβού

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας