Mercedes-AMG CLA Shooting Break

Mercedes-AMG CLA Shooting Break

Mercedes-AMG CLA 

Shooting Break.

Instant Independence.

Διαμόρφωσε την δική σου

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εξωτερική σχεδίαση

Instant Ease.

Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

Η Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake με την εκφραστική της σχεδίαση έχει σαφείς διαφορές από την AMG Line. Ξεχωρίζουν αμέσως η μπροστινή ποδιά AMG με ειδικά flic, οι επενδύσεις των πλευρικών μαρσπιέ AMG και η λεπτή αεροτομή στο χρώμα του αυτοκινήτου. Εξίσου εντυπωσιάζει η πίσω ποδιά AMG με ειδική εμφάνιση διαχύτη.

CLA SHOOTING AMG 35

Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake και Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

Εμβληματική σχεδίαση και επιδόσεις πρωταθλητών. Οι Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake και Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake αναγνωρίζονται σαφώς από την ειδική επένδυση ψυγείου AMG. Η ομοιότητα με τη σχεδίαση της 4θυρης Mercedes-AMG GT 63 4MATIC+ Coupé δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Εντύπωση προκαλούν επίσης η πίσω ποδιά AMG με το χαρακτηριστικό σύστημα εξάτμισης AMG, οι επενδύσεις πλευρικών μαρσπιέ AMG, οι ζάντες AMG αλλά και τα μπροστινά φτερά.

CLA SHOOTING AMG 45

Εσωτερική σχεδίαση


Instant Recharge.

Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

Η δυναμική αισθητική συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Τα σπορ καθίσματα με επένδυση σε συνθετικό δέρμα ARTICO Γκρι Νέβα/Μαύρο ταιριάζουν απόλυτα με το σπορ τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα. Η ανεξάρτητη κεντρική κονσόλα AMG είναι επίσης σαφώς αγωνιστική, ενώ το όργανο πολλαπλών ενδείξεων με το μενού AMG προσφέρει πρόσθετες πληροφορίες, όπως ένδειξη επιλεγμένης σχέσης, μενού Warm-up, μετρητή G, Race-Timer και στοιχεία κινητήρα.

CLA SHOOTING AMG INTER

Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake και Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake

Και το εσωτερικό της νέας Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake και της Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake προσφέρει μια ολοφάνερη αίσθηση επιδόσεων χάρη στη σπορτίφ σχεδίασή του. Το όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG, το τιμόνι AMG Performance, η σπορτίφ κεντρική κονσόλα AMG ή τα σπορ καθίσματα συνθέτουν την αγωνιστική ατμόσφαιρα μιας γνήσιας Mercedes-AMG.

CLA SHOOTING AMG INTER

Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 8.4-7.9 l/100 km, εκπομπές CO2: 189.0-178.0 g/km
Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ Shooting Brake: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 8.7-8.3 l/100 km, εκπομπές CO2: 198.0-189.0 g/km
Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ Shooting Brake: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά):8.7-8.3 l/100 km, εκπομπές CO2: 198.0-190.0 g/km

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night AMG
Πακέτο Night AMG

Τα εντυπωσιακά στοιχεία σχεδίασης σε Μαύρο και γυαλιστερό Μαύρο υπογραμμίζουν τον εκφραστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Έντονη επίδραση στην εμφάνιση έχουν το βαμμένο μπροστινό splitter και τα μαύρα χρωμιωμένα πλαίσια απολήξεων εξάτμισης. Επιπλέον, οι σκούρες, θερμομονωτικές επιφάνειες των παραθύρων από την κολόνα Β και πίσω έχουν και πρακτικά πλεονεκτήματα. 

Close
Πακέτο αεροδυναμικής AMG*
Πακέτο αεροδυναμικής AMG*

Το πακέτο αεροδυναμικής AMG που έχει αναπτυχθεί σε αεροδυναμική σήραγγα βελτιώνει τα χαρακτηριστικά οδήγησης σε υψηλές ταχύτητες και βάζει τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Τα προσαρτήματα αυξάνουν την πίεση επαφής. Η λεπτή αεροτομή AMG στην αεροτομή οροφής σε Μαύρο γυαλιστερό δηλώνει ξεκάθαρα την επιθυμία για επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. 

*Μόνο σε συνδυασμό με: Πακέτο Night AMG.

Close
Εξωτερικό πακέτο χρωμίου AMG Silver**
Εξωτερικό πακέτο χρωμίου AMG Silver**

Εντελώς ιδιαίτερο χαρακτήρα προσφέρει στην AMG σας το εξωτερικό πακέτο χρωμίου AMG Silver, το οποίο αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την αποκλειστικότητα του αυτοκινήτου. Το μπροστινό splitter και τα ενθέματα στις επενδύσεις των πλευρικών μαρσπιέ είναι σε Ασημί Χρωμίου. 

** Διατίθεται μόνο για τις Mercedes-AMG CLA 45 4MATIC+ και Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

Close
Πακέτο καθισμάτων AMG Performance
Πακέτο καθισμάτων AMG Performance

Τα καθίσματα AMG Performance για τον οδηγό και τον συνοδηγό ενσωματώνονται τέλεια στο κόκπιτ και σας προσφέρουν την ιδανική πλευρική στήριξη. Τα πλευρικά ρυθμιζόμενα υποθέματα της πλάτης και της έδρας του καθίσματος εφάπτονται στο σώμα. Έτσι, απολαμβάνετε πραγματική αίσθηση αγωνιστικού αυτοκινήτου όταν κάνετε δυναμικούς ελιγμούς. Εάν χρειαστεί, η ενσωματωμένη θέρμανση καθίσματος προσφέρει ανακουφιστική άνεση. 

Close
AMG TRACK PACE
AMG TRACK PACE

Το AMG TRACK PACE μετατρέπει το όχημά σας AMG στον προσωπικό σας εικονικό μηχανικό αγώνων. Με τη βοήθεια χρόνων γύρου, τμήματος διαδρομής και επιτάχυνσης, καθώς και επιλεγμένα live δεδομένα τηλεμετρίας, μπορείτε να αναλύετε και να βελτιώνετε στοχευμένα τις επιδόσεις σας σε κλειστές διαδρομές. 

Close
Ζάντες αλουμινίου 19'' AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων
Ζάντες αλουμινίου 19'' AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων

Προαιρετικός Εξοπλισμός ζάντα αλουμινίου πολλαπλών ακτινών AMG 48,3 cm (19'') σε χρώμα "titan grey" με διαστάσεις 225/40 R19 σε 7,5J x 19 ET49 (RVG)

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Ανάρτηση
Close
2λιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας turbo
2λιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας turbo

Ο 2λιτρος τετρακύλινδρος κινητήρας AMG με στροβιλοσυμπιεστή και 225 kW[1] (306 hp), 400 Nm[1] διαφοροποιείται με την τεχνολογία Twin Scroll, ένα υδρόψυκτο ψυγείο αέρα υπερπλήρωσης και την ανεξάρτητα σχεδιασμένη εισαγωγή αέρα (αγωγός καθαρού αέρα).

Close
AMG Performance 4MATIC
AMG Performance 4MATIC

Ηλεκτρομηχανικός συμπλέκτης πολλαπλών δίσκων με ακόμη ταχύτερη απόκριση για πλήρως μεταβλητή κατανομή της ισχύος και εξαιρετική πρόσφυση κατά την επιτάχυνση βγαίνοντας από στροφές. Τα διάφορα προγράμματα οδήγησης Comfort, Sport ή Sport+ σάς προσφέρουν οδηγική απόλαυση, από άνετη έως απολύτως σπορτίφ.

Close
AMG SPEEDSHIFT DCT 7G
AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

Το κιβώτιο ταχυτήτων AMG SPEEDSHIFT DCT 7G είναι ο ιδανικός σας σύντροφος για σπορ τρόπο οδήγησης. Κατ' επιλογή το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη ενθουσιάζει με τις εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων, τις οποίες όμως πραγματοποιεί απολύτως ομαλά και ανεπαίσθητα. Έτσι, απολαμβάνετε τα ατού δύο διαφορετικών κόσμων: αγωνιστικές επιδόσεις και κορυφαία άνεση!

Close
Ανάρτηση AMG RIDE CONTROL
Ανάρτηση AMG RIDE CONTROL

Η ανάρτηση AMG RIDE CONTROL σάς προσφέρει υψηλές επιδόσεις τόσο στις καθημερινές σας μετακινήσεις όσο και στην πίστα αγώνων. Η προσαρμοζόμενη απόσβεση προσφέρει πολύ μεγάλο εύρος ανάμεσα στην άνετη και τη σπορ ρύθμιση. Με μία μόνο κίνηση επιλέγετε ανάμεσα στα επιμέρους προγράμματα και αμέσως τα χαρακτηριστικά της ανάρτησης αλλάζουν.

Γνωρίστε την Mercedes-AMG CLA Shooting Break τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας