Mercedes-AMG CLS

Mercedes-AMG CLS

Mercedes-AMG CLS 53

4MATIC+Coupé

Διαμόρφωσε την δική σου

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 9.6 -9.2 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 219.0 - 209.0 g/km[1]

[1] Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις "Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153). Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.

Η επιθυμία ως αρχή

Η Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé είναι γνωστή για την εμβληματική της σχεδίαση και τις κορυφαίες, πρωτοποριακές επιδόσεις. Σε αυτά τα κεφάλαια έρχονται τώρα να προστεθούν περισσότερες καινοτόμες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας. Επιπλέον, το πρωτοποριακό σύστημα χειρισμού και Infotainment MBUX προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία οδήγησης.

Εξωτερική σχεδίαση


Η επιθυμία στην πιο ολοκληρωμένη μορφή της.

Η αισθαντικά καθαρή σχεδίαση της νέας Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé επικεντρώνεται στα βασικά: τέλειες αναλογίες και απέριττη σχεδίαση, εμπλουτισμένη με στοιχεία AMG που παραπέμπουν στις υψηλές επιδόσεις. Μια εμβληματική, μοναδική παρουσία, στην οποία κανείς δεν μπορεί και δεν θέλει να αντισταθεί.

AMG CLS 53 εξωτερικη σχεδίαση

Εσωτερική σχεδίαση 


Βιώστε την ατμόσφαιρα AMG.

Το εσωτερικό της νέας Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé σάς υποδέχεται με αποκλειστικό εξοπλισμό AMG, πολυτελή υλικά και αισθητά περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Επιπλέον, περιλαμβάνει το καινοτόμο σύστημα χειρισμού και ενδείξεων MBUX, το οποίο περιλαμβάνει οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας.

AMG CLS53 εσωτερική σχεδίαση

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Σπορτίφ κυρίαρχη σχεδίαση μπροστινού τμήματος AMG
Σπορτίφ κυρίαρχη σχεδίαση μπροστινού τμήματος AMG

Επιβλητική. Μια γρήγορη ματιά τα λέει όλα. Το μπροστινό τμήμα με δυναμική κλίση προς τα εμπρός, η ειδική επένδυση ψυγείου AMG με κάθετες ράβδους και η μπροστινή ποδιά AMG με χαρακτηριστικούς αεραγωγούς που περιβάλλεται από τους εντυπωσιακούς προβολείς LED High Performance με την ιδιαίτερη υπογραφή.

Close
Σχεδίαση πίσω τμήματος AMG με έμφαση στο φάρδος
Σχεδίαση πίσω τμήματος AMG με έμφαση στο φάρδος

Τα διαιρούμενα πίσω φώτα σε συνδυασμό με τους μετατοπισμένους προς τα έξω πίσω τροχούς και τις τραβηγμένες προς τα μέσα κολόνες C, τονίζουν κομψά το φαρδύ πίσω τμήμα του αυτοκινήτου. Τα σπορ στοιχεία αναδεικνύουν τη λεπτή αεροτομή στο χρώμα του αυτοκινήτου, στο καπό του πορτμπαγκάζ, όπως και το σύστημα εξάτμισης AMG με τετραπλές απολήξεις.

Close
Πλευρική άποψη με τέλειες αναλογίες
Πλευρική άποψη με τέλειες αναλογίες

Η πλευρική σχεδίαση διακρίνεται για την αισθαντική καθαρότητα. Η υπερυψωμένη ακμή παραθύρων και τα χαμηλά πλευρικά παράθυρα χωρίς πλαίσιο, σε συνδυασμό με τη δυναμικά καθοδική γραμμή της οροφής και τους μεγάλους τροχούς κάνουν το προφίλ του αυτοκινήτου ακαταμάχητο. Με τα μαύρα έντονα στοιχεία των δύο προαιρετικών πακέτων Night AMG η πλευρική σχεδίαση μετατρέπεται σε ένα ολοκληρωμένο έργο τέχνης.

Close
Νέα γενιά τιμονιού AMG Performance
Νέα γενιά τιμονιού AMG Performance

Το νέο τιμόνι AMG Performance, με τη χαρακτηριστική επίπεδη σχεδίαση AMG, προέρχεται από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι φτιαγμένο από κομψό δέρμα νάπα (προαιρετικά δέρμα νάπα/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA) και είναι διάτρητο στην περιοχή της λαβής. Τα πλήκτρα τιμονιού AMG σάς επιτρέπουν να χειρίζεστε γρήγορα και με ασφάλεια λειτουργίες δυναμικής οδήγησης, ενώ τα εργονομικά τοποθετημένα χειριστήρια αφής προσφέρουν άνεση διαισθητικού χειρισμού και συμβάλλουν στην απερίσπαστη οδήγηση.

Close
Εκτός από τις επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA AMG σε Μαύρο του βασικού εξοπλισμού, διατίθενται επίσης μονόχρωμες ή δίχρωμες επενδύσεις από δέρμα νάπα AMG σε Μαύρο/Ασημί pearl ή δέρμα νάπα designo, που υπογραμμίζουν έντονα τ
Εκτός από τις επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA AMG σε Μαύρο του βασικού εξοπλισμού, διατίθενται επίσης μονόχρωμες ή δίχρωμες επενδύσεις από δέρμα νάπα AMG σε Μαύρο/Ασημί pearl ή δέρμα νάπα designo, που υπογραμμίζουν έντονα τ

Εκτός από τις επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA AMG σε Μαύρο του βασικού εξοπλισμού, διατίθενται επίσης μονόχρωμες ή δίχρωμες επενδύσεις από δέρμα νάπα AMG σε Μαύρο/Ασημί pearl ή δέρμα νάπα designo, που υπογραμμίζουν έντονα την πολυτελή, αγωνιστική ατμόσφαιρα του εσωτερικού της νέας Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ Coupé.

Close
Touchpad
Touchpad

Με το touchpad του βασικού εξοπλισμού χειρίζεστε την οθόνη του συστήματος Infotainment, όπως σε ένα smartphone. Μπορείτε να μετακινείτε ή να μεγεθύνετε τα περιεχόμενα πολύ εύκολα, ενώ κάθε εισαγωγή σας συνοδεύεται από μια απτική ανάδραση. Σε περίπτωση που θέλετε να πληκτρολογήσετε διευθύνσεις ή αριθμούς τηλεφώνου, το touchpad αναγνωρίζει τον γραφικό σας χαρακτήρα.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night AMG
Πακέτο Night AMG

Με το πακέτο Night AMG διατίθενται επιλεγμένα στοιχεία του εξωτερικού σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι προκύπτουν - ανάλογα με το επιλεγμένο χρώμα βαφής -έντονες αντιθέσεις ή αρμονικοί συνδυασμοί. Συναρπαστικές λεπτομέρειες ή κυρίαρχη αυτοσυγκράτηση: και στις δυο περιπτώσεις εσείς εκφράζετε το πάθος σας για αποκλειστική, δυναμική σχεδίαση. 

Close
Πακέτο Night AMG ΙΙ
Πακέτο Night AMG ΙΙ

Tο πακέτο Night AMG ΙΙ είναι ιδανικό για τους λάτρεις της εξατομίκευσης που ξέρουν να εκτιμούν τις εκλεπτυσμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Με τα πρόσθετα στοιχεία σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο και την επένδυση ψυγείου σε σκούρο χρώμιο κάθε μοντέλο Mercedes-AMG γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. 

Close
Πακέτο DYNAMIC PLUS με Drift Mode
Πακέτο DYNAMIC PLUS με Drift Mode

Με το πακέτο AMG DYNAMIC PLUS εντείνεται ακόμη περισσότερο ο σπορτίφ χαρακτήρας. Τα επιλεγμένα στοιχεία High Performance προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική, χαρίζοντας μια εμπειρία οδήγησης που "θυμίζει" αγώνες ταχύτητας.   

Close
Εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας με μίζα-δυναμό EQ Boost
Εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας με μίζα-δυναμό EQ Boost

Συνεπής ηλεκτροκίνηση, εκπληκτική εμπειρία οδήγησης -η ενσωματωμένη μίζα-δυναμό ενισχύει και ανακτά ενέργεια, το ηλεκτρικό κύκλωμα οχήματος 48 Volt τροφοδοτεί τους καταναλωτές ρεύματος και ο πρόσθετος συμπιεστής κρατά τη ροπή στρέψης μόλις πάνω από το ρελαντί. Άλλο ένα πλεονέκτημα είναι η ομαλή λειτουργία των έξι κυλίνδρων εν σειρά. 

Close
Πακέτο AMG DYNAMIC PLUS
Πακέτο AMG DYNAMIC PLUS

Με το πακέτο AMG DYNAMIC PLUS απολαμβάνετε ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις. Από τις κόκκινες δαγκάνες φρένων και το πρόγραμμα οδήγησης "RACE" με λειτουργία Drift του AMG DYNAMIC SELECT, έως το τιμόνι AMG Performance με πλήκτρα, απολαμβάνετε λειτουργίες δυναμικής οδήγησης και με εμπειρία οδήγησης που θυμίζει αγώνες ταχύτητας. 

Close
Επιλεγμένο σύστημα εξάτμισης AMG Performance
Επιλεγμένο σύστημα εξάτμισης AMG Performance

Το επιλεγμένο σύστημα εξάτμισης AMG  Performance προσφέρει μια ξεχωριστη ακουστική εμπειρία. Με τα κλαπέτα καυσαερίων μεταβαλλόμενης ρύθμισης μπορείτε να αλλάζετε τον ήχο με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα χαρακτηριστικά του ήχου μεταβάλλονται ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης, προσφέροντας από διακριτική άνεση έως έντονες συγκινήσεις. 

Close
AMG SPEEDSHIFT TCT 9G
AMG SPEEDSHIFT TCT 9G

Το AMG SPEEDSHIFT TCT 9G ενθουσιάζει τους σπορ οδηγούς με τα δυναμικά χαρακτηριστικά αλλαγής ταχυτήτων και τη συναισθηματική λειτουργία διπλής σύμπλεξης. Ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης, προσφέρει γρήγορες, αγωνιστικές ή άνετες, σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές ταχυτήτων. Χάρη στις εννέα σχέσεις του φροντίζει ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί σχεδόν πάντα στη βέλτιστη περιοχή αριθμού στροφών. 

Close
AMG TRACK PACE
AMG TRACK PACE

Το AMG TRACK PACE μετατρέπει το αυτοκίνητό ας στον προσωπικό σας εικονικό μηχανικό αγώνων και περιλαμβάνει μαι σειρά από μεθόδους ανάλυσης και προβολές. Με τη βοήθεια χρόνων γύρου, τμήματος διαδρομής και επιτάχυνσης, καθώς και επιλεγμένα live δεδομένα τηλεμετρίας, μπορείτε να αναλύετε και να βελτιώνετε στοχευμένα τις επιδόσεις σας σε κλειστές διαδρομές.

  Πίσω τμήμα Πακέτο Night AMG Πίσω τμήμα Πακέτο Night AMG II

  Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

  Γνωρίστε την Mercedes-AMG CLS τώρα.

  Διαμόρφωση τώρα.

  Car Configurator

  Κλείστε ραντεβού για Test Drive

  Κράτηση ραντεβού

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας