Mercedes-AMG EQE

Mercedes-AMG EQE

Mercedes-AMG

EQE SUV.

Θα διατίθεται σύντομα.

Ενδιαφέρομαι

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

AMG-EQE SUV

Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC SUV | Προσωρινές τιμές: WLTP: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε συνδυασμένο κύκλο): 25,1–22,0 εκπομπές CO2 σε g/km (σε συνδυασμένο κύκλο): 0.
Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC+ SUV | Προσωρινές τιμές: WLTP: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε συνδυασμένο κύκλο): 27,8–22,6 εκπομπές CO2 σε g/km (σε συνδυασμένο κύκλο): 0.

Εξωτερικό

Ηλεκτρική AMG Driving Performance νέου επιπέδου. 

Η εξωτερική σχεδίαση της Mercedes-AMG EQE SUV συνδυάζει την καθαρότητα των μοντέλων Mercedes-EQ με χαρακτηριστικά στοιχεία σχεδίασης της Mercedes-AMG και έτσι διαφοροποιείται σαφώς από τα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η Mercedes-AMG EQE SUV αποκτά ιδιαίτερη εμφάνιση χάρη στο χαρακτηριστικό πίσω τμήμα AMG και τη μάσκα AMG με κάθετες ράβδους σε χρώμιο. Το έμβλημα AMG στο καπό κινητήρα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

AMG EQE EXTERIOR

Εσωτερικό

Αυτόνομη και δυναμική, όπου και να κοιτάξει κανείς.

Ακόμη και στο εσωτερικό κυριαρχούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της AMG. Τα σπορ καθίσματα με εμφανείς διακοσμητικές ραφές και τα καλύμματα καθισμάτων AMG, καθώς και το προαιρετικό λογότυπο AMG στο προσκέφαλο υπογραμμίζουν την εξατομικευμένη, σπορ εμφάνιση. Το τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα με χειριστήρια αλουμινίου και πλήκτρα τιμονιού AMG, καθώς και τα σπορ πεντάλ AMG και τα πατάκια ποδιών AMG αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο το μοναδικό στυλ. Το MBUX προσφέρει διάφορες λειτουργίες AMG, όπως ειδικές ενδείξεις στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων και στην οθόνη μέσων, που τονίζουν τον χαρακτήρα Performance.

eqe suv amg interior

Επιδόσεις

Δύο μοναδικές προσφορές για μεγαλύτερη απόλαυση σε όλους τους δρόμους.

Και τα δύο νέα μοντέλα Mercedes-AMG EQE SUV προσφέρουν έναν σχεδιασμό μετάδοσης κίνησης προσανατολισμένο στις επιδόσεις, με δύο ηλεκτροκινητήρες υψηλής ροπής στρέψης, άμεση απόκριση και συναισθηματικό ήχο. Το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης (eATS), με έναν κινητήρα στον μπροστινό και έναν στον πίσω άξονα, περιλαμβάνει επίσης πλήρως μεταβλητή τετρακίνηση, η οποία μεταφέρει βέλτιστα την ισχύ μετάδοσης κίνησης στην άσφαλτο σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Η επιλογή θα είναι δύσκολη.

EQE 43 4MATIC SUV

Mercedes-AMG-EQE-43-4MATIC-SUV

 

EQE 53 4MATIC+ SUV

Mercedes-AMG-EQE-53-4MATIC-SUV

Τεχνολογία

Ιδανικές προϋποθέσεις για μια συναισθηματική εμπειρία οδήγησης.

 

Τα δύο μοντέλα της Mercedes-AMG EQE SUV είναι τα πρώτα πλήρως ηλεκτρικά SUV της Mercedes-AMG και συνεπώς μία πραγματική πρεμιέρα. Η EQE 43 4MATIC SUV προσφέρει μία πρώτη επαφή με το ηλεκτρικό Driving Performance της Mercedes-AMG, ενώ η EQE 53 4MATIC+ SUV εστιάζει στην ακόμη πιο σπορ και πιο δυναμική οδήγηση. Και οι δύο διαθέτουν καινοτόμες τεχνικές λύσεις, που τις καθιστούν γνήσιες AMG.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Μάσκα Black Panel AMG με επιγραφή «AMG»
Μάσκα Black Panel AMG με επιγραφή «AMG»

Στο μπροστινό τμήμα δεσπόζει η μάσκα Black Panel AMG με κάθετες ράβδους σε χρώμιο, ενσωματωμένο αστέρι Mercedes και επιγραφή «AMG».  

Close
Έμβλημα AMG στο καπό κινητήρα
Έμβλημα AMG στο καπό κινητήρα

Το έμβλημα AMG στο καπό του κινητήρα δίνει έμφαση στο γεγονός ότι η νέα Mercedes-AMG EQE SUV ανήκει στην πλούσια σε παράδοση οικογένεια AMG.  

Close
Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων
Ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων

Η πρωτοποριακή σχεδίαση των ζαντών αλουμινίου AMG υπογραμμίζει την εμφάνιση της νέας Mercedes-AMG EQE SUV.

Close
Διακοσμητικά στοιχεία σε ύφασμα μικροϊνών MICROCUT
Διακοσμητικά στοιχεία σε ύφασμα μικροϊνών MICROCUT

Η περιοχή γύρω από την πρώτη σειρά καθισμάτων, με τις ακμές των παραθύρων, τα κεντρικά πάνελ θυρών, το ταμπλό οργάνων και την κεντρική κονσόλα σε πολυτελές ύφασμα μικροϊνών MICROCUT, που εν μέρει συμπληρώνει μια κόκκινη διακοσμητική ραφή, αποπνέει μία σπορτίφ ατμόσφαιρα γεμάτη συναρπαστικές αντιθέσεις.

Close
Προγράμματα οδήγησης AMG DYNAMIC SELECT
Προγράμματα οδήγησης AMG DYNAMIC SELECT

Μπορείτε να αλλάζετε τα χαρακτηριστικά οδήγησης πατώντας ένα κουμπί, για να τα προσαρμόσετε στην εκάστοτε κατάσταση ή στις προτιμήσεις σας. Τα πέντε προγράμματα οδήγησης AMG DYNAMIC SELECT «Ολισθηρότητα», «Comfort», «Sport», «Sport+» και «Individual» καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από την υψηλή άνεση έως τις έντονες συγκινήσεις.

Close
Σπορ πεντάλ AMG
Σπορ πεντάλ AMG

Τα σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με μαύρα αντιολισθητικά στοιχεία προσφέρουν οπτική και λειτουργικότητα όπως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Τα αντιολισθητικά στοιχεία προσφέρουν την αναγκαία επιπλέον συγκράτηση κατά την έντονα ενθουσιώδη οδήγηση, καθώς και σε απαιτητικές καταστάσεις οδήγησης.

Close
Τιμόνι AMG Performance με πλήκτρα τιμονιού AMG
Τιμόνι AMG Performance με πλήκτρα τιμονιού AMG

Για να έχετε τα πάντα υπό τον έλεγχό σας, το τιμόνι AMG Performance είναι σε δέρμα νάπα και διαθέτει διάτρηση στις λαβές. Επιπλέον, διαθέτει πλήκτρα τιμονιού AMG με δυνατότητα διαισθητικού χειρισμού, καθώς και ασημί χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων από αλουμίνιο για τη ρύθμιση των βαθμίδων ανάκτησης ενέργειας. Με αυτά μπορείτε να χειρίζεστε γρήγορα και με ακρίβεια ειδικές λειτουργίες δυναμικής οδήγησης.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night AMG
Πακέτο Night AMG

Συναρπαστικά χαρακτηριστικά σχεδίασης, όπως το προαιρετικό πακέτο Night AMG, με στοιχεία σε μαύρο και μαύρο χρώμιο, ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση ανάλογα με τις επιθυμίες.

    Γνωρίστε την Mercedes-AMG EQE τώρα.

    Κλείστε ραντεβού για Test Drive

    Κράτηση ραντεβού

    Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

    Δείτε τα καταστήματά μας