Mercedes-AMG GLC SUV

Mercedes-AMG GLC SUV

Τα νέα μοντέλα Mercedes-

AMG GLC SUV.

Not an SUV. An AMG.

Διαμόρφωσε την δική σου

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Όλα AMG. Όλες οι πληροφορίες με μια ματιά.

Τα τρία νέα μοντέλα Mercedes-AMG GLC δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την ευχαρίστησή σας. Τόσο η Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC, όσο και οι GLC 63 και 63 S 4MATIC+ συνδυάζουν την αγωνιστική απόλαυση με την πρακτικότητα. Η ειδική επένδυση ψυγείου AMG και οι κορυφαίες επιδόσεις παραπέμπουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Εξωτερική σχεδίαση


Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

Τα τρία νέα μοντέλα Mercedes-AMG GLC είναι «καθαρόαιμες» AMG. Από την επανασχεδιασμένη ειδική επένδυση ψυγείου AMG με κάθετες, μαύρες γρίλιες και τη διακοσμητική λωρίδα σε πολύ γυαλιστερό χρώμιο μέχρι το σύστημα εξάτμισης AMG στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου. Έτσι, ανεξαρτήτως εδάφους, τόσο η Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC όσο και τα μοντέλα V8 GLC 63 4MATIC+ και GLC 63 S 4MATIC+ κάνουν μια εμφάνιση χαρακτηριστική της AMG.

GLC AMG 43

Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ και Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ 

Τα νέα μοντέλα Mercedes-AMG GLC διακρίνονται για την ορατά και, κυρίως, αισθητά ενισχυμένη κίνηση και εγκάρσια δυναμική τους. Η σειρά ανήκει ξεκάθαρα στην οικογένεια Mercedes-AMG, τόσο τεχνικά όσο και οπτικά, και εντυπωσιάζει με τις κορυφαίες οδηγικές επιδόσεις. Έχοντας επιτύχει τους καλύτερους χρόνους στην πίστα αγώνων Nürburgring, η Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ καταφέρνει να συνδυάζει τις αγωνιστικές επιδόσεις και την καθημερινή πρακτικότητα όσο κανένα άλλο SUV. Η νέας σχεδίασης επένδυση ψυγείου AMG προσθέτει τη δική της πινελιά στην εμφάνιση ενός σαφώς αγωνιστικού αυτοκινήτου.

63 S SUV

 

Εσωτερική σχεδίαση


Μοναδική και εσωτερικά.

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

Εντός, αλλά και εκτός δρόμου έχετε τον απόλυτο έλεγχο καθενός από τα τρία νέα μοντέλα Mercedes-AMG GLC χάρη στο τιμόνι AMG Performance από δέρμα νάπα με διακόπτες αλλαγής ταχυτήτων και τον διακόπτη για τα προγράμματα οδήγησης AMG DYNAMIC SELECT στην κεντρική κονσόλα.

GLC 43 INTER

Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ και Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+

Στον δρόμο αλλά και σε κάθε έδαφος, ο οδηγός έχει τον πλήρη έλεγχο της Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ SUV χάρη στο τιμόνι AMG Performance από δέρμα νάπα με διακόπτες αλλαγής ταχυτήτων και προαιρετικό AMG DRIVE UNIT για τα προγράμματα οδήγησης DYNAMIC SELECT AMG. Το σύστημα infotainment MBUX – με το TRACK PACE στον βασικό εξοπλισμό – προσφέρει διαισθητικό χειρισμό και πλούσια ψυχαγωγία.

GLC 63+S INTER

 

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 10.9-10.2 l/100 km, εκπομπές CO2: 247.0-231.0 g/km
Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 13.2-12.7 l/100 km, εκπομπές CO2: 298.0-288.0 g/km,
Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 13.2-12.9 l/100 km, εκπομπές CO2: 298.0-293.0 g/km

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Σφυρήλατες ζάντες AMG 53,3 cm (21") σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων
Σφυρήλατες ζάντες AMG 53,3 cm (21") σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων

Οι σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων είναι βαμμένες σε Μαύρο ματ και διαθέτουν στιλβωμένη στεφάνη. Επιπλέον, αποκλειστικά για τη Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC, διατίθενται οι ζάντες αλουμινίου AMG 53,3cm (21") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων.

Close
Διαχύτης με διπλά πλαίσια απολήξεων
Διαχύτης με διπλά πλαίσια απολήξεων

Η νέα Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC επιδεικνύει μέχρι τέλους το AMG Performance. Ο χαρακτήρας AMG είναι ευδιάκριτος και στο πίσω τμήμα, χάρη στον διαχύτη με δύο στρογγυλά διπλά πλαίσια απολήξεων, καθώς και το σύστημα εξάτμισης AMG.

Close
Οπτικό πακέτο AMG
Οπτικό πακέτο AMG

Μπορείτε να αναδείξετε τον σπορ χαρακτήρα της Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC ακόμη περισσότερο. Με διάφορα επιπλέον στοιχεία σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο από το οπτικό πακέτο AMG, όπως, το μπροστινό splitter σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο στην μπροστινή ποδιά ή η βάση διαχύτη στην πίσω ποδιά με διακοσμητική λωρίδα σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα σκούρα στοιχεία του πακέτου Night AMG προκύπτει έτσι μια εντυπωσιακή και συνολικά επιβλητική εικόνα.

Close
Επένδυση ψυγείου AMG
Επένδυση ψυγείου AMG

Η ειδική επένδυση ψυγείου AMG με κάθετες, μαύρες γρίλιες και διακοσμητική λωρίδα σε πολύ γυαλιστερό Χρώμιο δηλώνει ξεκάθαρα την καταγωγή της νέας Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ και της νέας 63 S 4MATIC+. Ταυτόχρονα, τα φαρδύτερα φτερά AMG και τα τραπεζοειδή πλαίσια απολήξεων αποκαλύπτουν τα αγωνιστικά γονίδια των δύο νέων μοντέλων Mercedes-AMG GLC.

Close
Τραπεζοειδή πλαίσια απολήξεων
Τραπεζοειδή πλαίσια απολήξεων

Τόσο η νέα Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ όσο και η νέα GLC 63 S 4MATIC+ παρουσιάζουν εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία από την οικογένεια AMG, από τον μπροστινό προφυλακτήρα μέχρι το πορτ-μπαγκάζ. Ο χαρακτήρας AMG είναι ευδιάκριτος και στο πίσω τμήμα, χάρη στα φαρδύτερα φτερά AMG και τα τραπεζοειδή πλαίσια απολήξεων.

Close
Ζάντες αλουμινίου AMG 53,3 cm (21") σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων
Ζάντες αλουμινίου AMG 53,3 cm (21") σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων

Οι ζάντες αλουμινίου AMG 53,3 cm (21") σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, οι οποίες διατίθενται αποκλειστικά για τη Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ και τη GLC 63 S 4MATIC+, αποπνέουν τόσο δυναμισμό όσο και οι σφυρήλατες ζάντες AMG σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων σε Μαύρο ματ με στιλβωμένη στεφάνη.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night AMG
Πακέτο Night AMG

Με το πακέτο Night AMG διατίθενται επιλεγμένα στοιχεία του εξωτερικού σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι προκύπτουν-ανάλογα με το επιλεγμένο χρωμα βαφής , έντονες αντιθέσεις ή αρμονικοί συνδυασμοί. Συναρπαστικές λεπτομέρειες ή κυρίαρχη αυτοσυγκράτηση: και στις δυο περιπτώσεις εσείς επιδεικνύετε το πάθος σας για αποκλειστική, δυναμική σχεδίαση. 

Close
Πακέτο αεροδυναμικής AMG
Πακέτο αεροδυναμικής AMG

Αναδείξτε στο μέγιστο το αυτοκίνητο σας. Με το πακέτο αεροδυναμικής AMG βελτιώνετε στοχευμένα την εμφάνιση και επιπλέον απολαμβάνετε βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης. Η πρόσθετη μπροστινή αεροτομή και ο μεγαλύτερος πίσω διαχύτης με πρόσθετο επάνω τμήμα μειώνουν την άνωση στο μπροστινό και πίσω τμήμα και κάνουν το αυτοκίνητο ακόμη πιο σπορ. 

Close
Καθίσματα AMG Performance
Καθίσματα AMG Performance

Τα καθίσματα AMG Performance οδηγού και συνοδηγού εκφράζουν τη φιλοσοφία AMG: άκρως αγωνιστική θέση καθίσματα για μέγιστη απόδοση στην οδήγηση. Η ιδανική πλευρική στήριξη γίνεται ιδιαίτερα αισθητή κατά τους δυναμικούς ελιγμούς οδήγησης. 

Close
AMG TRACK PACE
AMG TRACK PACE

Το AMG TRACK PACE μετατρέπει το αυτόκινητο AMG σας στον προσωπικό σας εικονικό μηχανικό αγώνων. Με τη βοήθεια χρόνων γύρου, τμήματος διαδρομής και επιτάχυνσης, καθώς και επιλεγμένα live δεδομένα τηλεμετρίας, μπορείτε να αναλύετε και να βελτιώνετε στοχευμένα τις επιδόσεις σας σε κλειστές διαδρομές. 

  Γνωρίστε την Mercedes-AMG GLC SUV τώρα.

  Διαμόρφωση τώρα.

  Car Configurator

  Κλείστε ραντεβού για Test Drive

  Κράτηση ραντεβού

  Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

  Δείτε τα καταστήματά μας