Mercedes-AMG GLE Coupé

Mercedes-AMG GLE Coupé

Mercedes-AMG

GLE Coupé.

Θα διατίθεται σύντομα.

Ενδιαφέρομαι

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

NEW GLE AMG COUPE

Εντυπωσιακά σπορ.  

Στο μοντέλο AMG γίνεται ιδιαίτερα αισθητή η δυναμική παρουσία της GLE Coupé: τονισμένη σχεδίαση coupé, αυτόνομη μπροστινή ποδιά με ειδική μάσκα AMG και ζάντες μεγέθους έως 55,9 cm (22"). Χαρακτηριστικός της AMG είναι και ο προβολέας λογότυπου, ο οποίος προβάλλει το έμβλημα AMG στο έδαφος κατά το άνοιγμα των μπροστινών θυρών και αποτελεί βασικό εξοπλισμό στην GLE 63 S 4MATIC+ Coupé. Στο σκοτάδι, οι νέοι προβολείς φροντίζουν να έχει ορατότητα ο οδηγός, ενώ τα πίσω φώτα φροντίζουν να είναι ορατή η Mercedes-AMG GLE Coupé.


GLE 53 4MATIC+ Coupé

GLE53 COUPE EXTERIOR

GLE 63S 4MATIC+Coupé

GLE63S COUPE EXTERIOR

Επιδόσεις σε άλλη διάσταση.

Το εσωτερικό της νέας Mercedes-AMG GLE Coupé παρουσιάζεται στην πιο πολυτελή και σπορ μορφή του. Τα στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού AMG εξασφαλίζουν δυναμισμό, άνεση και εξατομίκευση. Εκτός από τα σπορ καθίσματα και το τιμόνι AMG Performance, το σύστημα χειρισμού και ενδείξεων έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει οδηγική απόλαυση όπως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο κορυφαίος βασικός εξοπλισμός της Mercedes-AMG GLE Coupé, με στοιχεία όπως το ηχοσύστημα Surround Burmester® και η πανοραμική συρόμενη οροφή, δεν αφήνει ανεκπλήρωτη καμία επιθυμία.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Νέα σχεδίαση τιμονιού
Νέα σχεδίαση τιμονιού

Η τέλεια σύνδεση οδηγού και αυτοκινήτου. Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου τιμονιού AMG Performance είναι τα πολυτελή υλικά – όπως, για παράδειγμα, τα ανθρακονήματα και οι μικροΐνες MICROCUT – και η στεφάνη τιμονιού με κάτω επίπεδο τμήμα. Με τα πλήκτρα τιμονιού AMG μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενεργοποιείτε απευθείας τα προγράμματα οδήγησης AMG του βασικού εξοπλισμού και να καλείτε περισσότερες λειτουργίες AMG απευθείας από το τιμόνι.

 

 

Close
Κόκπιτ με ευρεία οθόνη με ειδικούς σχεδιασμούς ενδείξεων AMG
Κόκπιτ με ευρεία οθόνη με ειδικούς σχεδιασμούς ενδείξεων AMG

Έξυπνο και διαισθητικό. Το όργανο πολλαπλών ενδείξεων εμφανίζει ειδικά περιεχόμενα AMG, όπως το TRACK PACE, που αποτελεί βασικό εξοπλισμό, και το μενού AMG Start-up, με το δικό σας προσωπικό στυλ. Μπορείτε να εναλλάσσεστε εύκολα μεταξύ πολλών σχεδιασμών ενδείξεων – όπως ο «Supersport», που διατίθεται ειδικά για την AMG.

 

 

Close
Ηχοσύστημα Surround Burmester®
Ηχοσύστημα Surround Burmester®

Η εμπειρία των υψηλών επιδόσεων και της αποκλειστικότητας με τον θρυλικό ήχο Burmester. Τα ηχεία υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ήχου. Η εμπειρία ήχου του ηχοσυστήματος Surround Burmester®, το οποίο περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, μπορεί τώρα να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας προτιμήσεις με την εξατομικευμένη ρύθμιση ήχου και προσφέρει ακόμη πιο έντονο surround ήχο.

Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Με ανοιχτή ή κλειστή την πανοραμική συρόμενη οροφή, νιώθετε μια συναρπαστική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε την ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκίνητου πιο ανάλαφρη και πολυτελή.

Close
Κλιματιζόμενα σπορ καθίσματα AMG για οδηγό και συνοδηγό
Κλιματιζόμενα σπορ καθίσματα AMG για οδηγό και συνοδηγό

Τα κλιματιζόμενα σπορ καθίσματα AMG για τον οδηγό και τον συνοδηγό, με ειδικό σχέδιο καθίσματος AMG, συμπεριλαμβανομένου του πακέτου μνήμης, που αποτελεί βασικό εξοπλισμό, της βελτιστοποιημένης πλευρικής στήριξης και του λογότυπου AMG στις μπροστινές πλάτες καθισμάτων, αποπνέουν δυναμισμό. Ανάλογα με το μοντέλο, διαθέτουν επενδύσεις από δέρμα νάπα AMG για την GLE 53 4MATIC+ Coupé ή από δέρμα νάπα Exclusive AMG για την GLE 63 S 4MATIC+ Coupé, σε διάφορα χρώματα εξοπλισμού.

Close
Φωτιζόμενα μαρσπιέ επιβίβασης AMG
Φωτιζόμενα μαρσπιέ επιβίβασης AMG

Τώρα η επιβίβαση και η αποβίβαση γίνονται εμπειρία. Τα υψηλής ποιότητας μαρσπιέ από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτουν φωτεινή επιγραφή «AMG». Χάρη στη δυνατότητα αντικατάστασης των καλυμμάτων, μπορείτε να αλλάζετε τα καλύμματα μαρσπιέ με άλλα, ελκυστικά, γνήσια εξαρτήματα της Mercedes-AMG ή της Mercedes-Benz.

    Γνωρίστε την Mercedes-AMG GLE Coupé τώρα.

    Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

    Ζητήστε μας Προσφορά

    Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

    Δείτε τα καταστήματά μας