Mercedes-AMG GLE SUV

Mercedes-AMG GLE SUV

Mercedes-AMG GLE SUV.

Όχι ένα SUV. Μία AMG.

Διαμόρφωσε την δική σου

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 11.0 - 16.6  l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 251.0 - 241.0 g/km;
Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 12.6 - 12.1 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 287.0 - 276.0 g/km;
Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 12.6 - 12.2 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 287.0 - 276.0 g/km

 

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC

Υψηλή απόδοση off-road και στην καθημερινή ζωή: εδώ τα αντίθετα έρχονται μαζί και δημιουργούν ένα συναρπαστικό σύνολο. Η ευρυχωρία και ο εύκολος χειρισμός του μέσα στην πόλη είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν!

GLE 53AMG

Mercedes-AMG GLE 63 & 63 S 4MATIC+

Το κόκπιτ της Mercedes-AMG GLE έχει σκοπό να σας καταπλήξει. Διαθέτει, ήδη στον βασικό εξοπλισμό, πολυτελή υλικά, σπορ σχεδιαστικά στοιχεία και μια πληθώρα πρωτοποριακών χαρακτηριστικών, που δεν θα σας αφήνουν να βγείτε από το αυτοκίνητο.

GLE 63 & 63S

 

 

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night AMG
Πακέτο Night AMG

Με το πακέτο Night AMG διατίθενται επιλεγμένα στοχεία του εξωτερικού σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι προκύπτουν - ανάλογα με το επιλεγμένο χρώμα βαφής- έντονες αντιθέσεις η αρμονικοί συνδυασμοί. Συναρπαστικές λεπτομέρειες ή κυρίαρχη αυτοσυγκράτηση: και στις δυο περιτπώσεις εσείς επιδεικνύετε το πάθος σας για αποκλειστική, δυναμική σχεδίαση.

Close
AMG Driver's Package
AMG Driver's Package

Με το AMG Driver's Package η τελική ταχύτητα ανεβαίνει στα 280 km/h χαρίζοντας στη Mercedes-AMG σας μεγαλύτερη ευελιξία και πιο σπορ αίσθηση.

Close
Σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG
Σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG

Επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης σε κάθε περίπτωση. Το σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, όταν απαιτείται απόλυτα ακρίβεια στην αύξηση και τη μείωση της ταχύτητας. Οι μεγάλων διαστάσεων δίσκοι φρένων είναι εσωτερικά αεριζόμενοι. 

Close
Σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG
Σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG

Το σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG (μπροστινός άξονας) είναι ο "αιώνιος αντίπαλος" για το δυναμικό σύστημα κίνησης της AMG σας. Ακόμη και σε συνθήκες ακραίας καταπόνησης, προσφέρει μικρές αποστάσεις πέδησης, ακριβή έλεγχο πέδησης και μέγιστη αντοχή. Συγκριτικά με τα φρένα του βασικού εξοπλισμού, έχει μικρότερο βάρος και αυξημένη ευελιξία. 

 

Διατίθεται μόνο για τη Mercedes- AMG GLE 63 4MATIC+ και τη Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+. 

Close
Διάκοσμος ανθρακονημάτων AMG
Διάκοσμος ανθρακονημάτων AMG

Τα υλικά κορυφαίας τεχνολογίας από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό χαρίζουν ξεκάθαρες πινελιές στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου σας. Η χαρακτηριστική υφή των επιφανειών τους υπογραμμίζει τον performance χαρακτήρα και την τεχνολογική πρόκληση. Με την εκπληκτική εμφάνιση του και την προσεκτική κατεργασία, ο διάκοσμος προσφέρει σε όλο τον εσωτερικό χώρο μια τόσο σπορ όσο και premium ατμόσφαιρα. 

Close
Ζάντες αλουμινίου AMG 55,9 cm (22'') σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων
Ζάντες αλουμινίου AMG 55,9 cm (22'') σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων

Ζάντες αλουμινίου  AMG 55,9 cm (22'') σχεδίασης σταυρωτών ακτίνων σε Γκρι Ιμαλαίων και στιλβωμένες με ελαστικά ΜΑ 285/40 R22 σε 10 J x 22 ET55, ΠΑ R 325/35 R22 σε 11,5 J x 22 ET53.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Βέλτιστη ορατότητα – σε κάθε κατάσταση.

Το LED Intelligent Light System προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες καιρού, φωτισμού και οδήγησης, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ορατότητα.

Η τεχνολογία LED πείθει με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και το ευχάριστο λευκό φως που προσομοιάζει με το φως της ημέρας.

Ο φωτισμός επαρχιακών δρόμων φωτίζει την άκρη του δρόμου δίπλα στο αυτοκίνητο καλύτερα και ευρύτερα από τα συνηθισμένα φώτα μεσαίας σκάλας. Σε ταχύτητες άνω των 90 km/h ανάβει αυτόματα ο φωτισμός αυτοκινητοδρόμου. Πρώτα απ'όλα αυξάνεται η φωτιστική απόδοση, γεγονός που εξασφαλίζει καλύτερο φωτισμό του δρόμου και των πλευρών του. Σε ταχύτητες άνω των 110 km/h επεκτείνεται η εμβέλεια φωτισμού. 

Άλλες λειτουργίες αυτού του συστήματος είναι:

  • Ενεργός φωτισμός στροφών.

Οι προβολείς στρέφονται προς την κατεύθυνση της στροφής – ο οδηγός μπορεί να βλέπει πολύ πιο μακριά.

  • Εξελιγμένος φωτισμός ομίχλης.

Το εξωτερικό μισό του οδοστρώματος φωτίζεται εντονότερα – και ο οδηγός θαμπώνεται λιγότερο από την αντανάκλαση του φωτός.

  • Φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης.

Βελτιωμένος φωτισμός του οδοστρώματος, χάρη στο εντονότερο φως προς την πλευρά της αλλαγής κατεύθυνσης.

Κατά το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, ο φωτισμός υποδοχής καλωσορίζει τον οδηγό με ένα μοναδικό, φωτεινό θέαμα.

Γνωρίστε την Mercedes-AMG GLE SUV τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας