Μεταχειρισμένα

USED CERTIFIED

 

Δείτε όλα μας τα αυτοκίνητα

 

Η ταυτότητα των Certified Pre-owned.

Ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Mercedes-Benz, προκειμένου να γίνει "Certified Pre-owned", πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις που έχουν σχέση με την ηλικία του, την εμφάνισή του και τη μηχανική του αρτιότητα.

Επιλέξτε ένα επιλεγμένo μεταχειρισμένο Mercedes-Benz και απολαύστε ένα αυτοκίνητο σε άριστη τεχνική κατάσταση μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια. Ένα αυτοκίνητο όμορφο σαν να μην έχει περάσει ούτε λεπτό από την πρώτη φορά που βγήκε στο δρόμο. Ανακαλύψτε τώρα τις εντυπωσιακές επιλογές των αυτοκινήτων Mercedes-Benz Certified Pre-owned. Επωφεληθείτε από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Mercedes-Benz Financial που τις συνοδεύουν.

 

Επισκόπηση με τα οφέλη των μεταχειρισμένων αυτοκίνητων Mercedes-Benz Certified Pre-owned:

13 Σημεία ελέγχου κατά τη δοκιμαστική διαδρομή

39 Σημεία εσωτερικού ελέγχου

5 Σημεία ελέγχου χώρου αποσκευών

18 Σημεία εξωτερικού ελέγχου

7 Σημεία ελέγχου κινητήρα

11 Σημεία ελέγχου κάτω μέρους οχήματος

3 Σημεία διαγνωστικού ελέγχου οχήματος

4 Σημεία ελέγχου στα συστήματα Daimler

έως 5 χρόνια ηλικία και έως 100.000 χλμ.

12 μήνες εγγύηση και οδική βοήθεια

30 ημέρες δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου

ειδικά πακέτα επέκτασης παροχών*

*Διατίθενται με επιπλέον χρέωση.

 

Λοιπά Αυτοκίνητα

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. δραστηριοποιούμενη στον τομέα των ανταλλαγών αυτοκινήτων, διαθέτει ευρεία γκάμα οχημάτων τα οποία δεν περιορίζονται μόνο σε Mercedes-Benz & Smart.

Η ποιότητα των αυτοκινήτων που διαθέτουμε είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Κάθε όχημα αφού περάσει τους ποιοτικούς ελέγχους της Α. Ισμαήλος Α.Ε. και δεχθεί τις επισκευές που μπορεί να χρειάζεται, διατίθεται προς πώληση.

Όλα βασίζονται στη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη και αυτό αποτελεί για εμάς στοιχείο που διαφοροποιεί τα αυτοκίνητά μας. Ο κάθε πελάτης της Α. Ισμαήλος Α.Ε. είναι ξεχωριστός.

Η φροντίδα της εταιρίας μας είναι ίδια σε όλα τα οχήματα που διαθέτουμε.

Δείτε όλα μας τα αυτοκίνητα