Συνεργείο

service

Κλείσε online ραντεβού

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. συνδεδεμένη για 30 χρόνια με την Mercedes-Benz έχει ως πρώτη προτεραιότητα την φροντίδα του αυτοκινήτου σας. Η μέγιστη ικανοποίηση των οδηγών μιας Mercedes είναι μέρος της κουλτούρας όλων των μελών που εργάζονται στα συνεργεία της Α. Ισμαήλος Α.Ε. Για εμάς το χαμόγελο όλων των πελατών μας σε όλη τη διάρκεια της ιδιοκτησίας και της χρήσης ενός αυτοκινήτου της μάρκας είναι η επιβράβευση της καθημερινής μας εργασίας. Οι λειτουργίες των συνεργείων μας, έχουν ως στόχο την διατήρηση του αυτοκινήτου σας σε άψογη μηχανολογική κατάσταση. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας αυξάνονται κάθε χρόνο αφού πρώτα επιλέγουν και στην συνέχεια εμπιστεύονται την Α. Ισμαήλος Α.Ε. Το πρώτο service του αυτοκινήτου σας και η πρώτη εμπειρία εξυπηρέτησης θα δημιουργήσουν δεσμούς εμπιστοσύνης για την συνέχεια της συνεργασίας μας. Η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η διατήρηση της αξίας του οχήματος σας εξασφαλίζεται από την συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας. To service στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας συνδυάζει την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού με την φροντίδα προς τον πελάτη, την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών με τη σωστή και λεπτομερή ενημέρωση για όλες τις προβλεπόμενες εργασίες. Η συντήρηση με τις προδιαγραφές της Mercedes-Benz είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στη Mercedes σας – με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών service και ελέγχου, για συντήρηση σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις συνθήκες χρήσης του αυτοκινήτου σας. Άλλωστε, ως εκπρόσωποι του κατασκευαστή, γνωρίζουμε το αυτοκίνητό σας καλύτερα από όλους. Η συντήρηση Mercedes-Benz είναι τέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Εκεί βρίσκεται η διαφορά.
Ανάλογα με την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα της Mercedes σας θα υπάρχει η ανάγκη να πραγματοποιηθούν το Service A ή το πιο εκτεταμένο Service Β.

Έχει ανάψει η ένδειξη service στο αυτοκίνητο σας?

 

service

Ζήτα την δική σου προσφορά για Service

  • 1 Τρέχοντα: Όχημα
  • 2 Υπηρεσίες Service
  • 3 Ραντεβού

Τα στοιχεία οχήματός μου

Για να ετοιμάσουμε μία δεσμευτική προσφορά service, χρειαζόμαστε κάποιες πληροφορίες για το όχημά σας. Εναλλακτικά, πατήστε το κουμπί «Συνέχεια».

Αν το όχημα σας είναι από 6 ετών και άνω, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να συνδεθείτε στο πρόγραμμα Mercedes me.

Με το πρόγραμμα συντήρησης Service Select, η Mercedes-Benz προσφέρει μία εναλλακτική οικονομική λύση για επιλεγμένες κατασκευαστικές σειρές παλαιότερων μοντέλων οχημάτων της. Προσφέρει στους πελάτες των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων της έκπτωση 38% σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα (όπως τα τακτικά Service A και Β, αλλαγή τακάκια κλπ), καθώς και στα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις συνήθεις εργασίες service. Επιπλέον όλες οι απαιτούμενες εργασίες εκτελούνται από τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, με μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45€.

Η συμμετοχή στο Service Select προϋποθέτει την απόκτηση της κάρτας μέλους στο πρόγραμμα μέσω της πλατφόρμας υπηρεσιών Mercedes me κι ακολουθώντας 4 απλά βήματα. 

  • Δημιουργία λογαριασμού στο Mercedes me.
  • Καταχώρηση του αριθμού πλαισίου στο λογαριασμό Mercedes me.
  • Επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Επισκευαστή της επιλογής του.
  • Αποθήκευση της ψηφιακής κάρτας μέλους Service Select.

Συμπληρώστε την φόρμα πατώντας εδώ & θα σας αποστείλουμε λεπτομερώς τον τρόπο απόκτησης της κάρτας μέλους.