Πρόταση μεταχειρισμένου | Mercedes-Benz CLA 180 STYLE LINE AUTO DIESEL '20

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Mercedes-Benz CLA 180 '20 STYLE LINE AUTO DIESEL

Η Mercedes-Benz ήταν από τις πρώτες εταιρείες που προσπάθησε να δώσει ένα διαφορετικό σχεδιαστικό «χρώμα» στην κατηγορία των 4θυρων αυτοκινήτων παρουσιάζοντας πριν από 15 περίπου χρόνια την CLS – ένα μοντέλο που επιχείρησε να παντρέψει την αισθητική των fastback αμαξωμάτων με εκείνη των κουπέ. Το όλο εγχείρημα κάθε άλλο παρά απαρατήρητο πέρασε, και ως εκ τούτου, επαναλήφθηκε με ανάλογο τρόπο και μεθοδολογία το 2013, όταν το γερμανικό εργοστάσιο έφερε στο φως την πρώτη γενιά της μικρότερης CLA. Έξι χρόνια μετά, το αστέρι της Στουτγάρδης επανέρχεται με την δεύτερη εκδοχή του 4θυρου κουπέ μοντέλου όπου τις εντυπώσεις στην προσεγμένη σε κάθε της πτυχή καμπίνα κλέβει ο… ψηφιακός κόσμος, με το σύστημα πολυμέσων MBUX της Mercedes και τις δύο «κολλητές» οθόνες να κλέβουν την παράσταση. 

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου και με το ταμπελάκι «CLA 180 d» πίσω αριστερά φιλοξενείται ο γνωστός πλέον 1.500άρης ντίζελ κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 116 ίππους και ροπή 260 Nm, συνδυαζόμενος για την περίσταση με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με paddles στο τιμόνι και 7 στο σύνολο σχέσεις.

Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. μπορείς να αποκτήσεις την δική σου Mercedes CLA 180d που έχουμε επιλέξει για εσένα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

Για το αυτοκίνητο που κοιτάζετε υπάρχει λεπτομερής ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 100 ΣΗΜEΙΩΝ.

Σας προτρέπουμε να τη ζητήσετε για να έχετε μια αναλυτική παρουσίαση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Ο εξοπλισμός αυτής της CLA 180D περιλαμβάνει:
-ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ:
218 Κάμερα Οπισθοπορείας
548 MBUX Σύστημα πολυμέσων
-ΠΑΚΕΤΟ STYLE LINE:
L3E Sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα
632 Προβολείς LED
76R Ζάντες αλουμινίου [17''] 43,2 cm, 5 διπλών ακτίνων
-ΠΑΚΕΤΟ STYLE:
7U2 Εμπρός καθίσματα Luxury
-U59 ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΕΣΗΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ
-CRUISE CONTROL 

χαρακτηριστικά CLA


Σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούμε να σας δώσουμε μια πρόταση χρηματοδότησης του αυτοκινήτου.
Σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούμε να σας δώσουμε προτάσεις ασφάλισης του αυτοκινήτου. Εκπροσωπώντας τη νούμερο 1 μάρκα για 30 χρόνια.

 

Διάλεξε το δικό σου όχημα μέσα από την μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων της Α. Ισμαήλος Α.Ε.