"One-Stop Shop". Ένα SERVICE με πολλές παροχές.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

ONE STOP SHO-SERVICE MERCEDES

Η Mercedes-Benz για ακόμη μια φορά πηγαίνει την συντήρηση του αυτοκινήτου σας ένα βήμα μπροστά καθιστώντας τα συνεργεία της σε "One-Stop Shop".

Η ιδέα του "One-Stop Shop" συνοψίζει το σύνολο υπηρεσιών που σας δίνει την δυνατότητα σε μια μόνο επίσκεψη των εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Α. Ισμαήλος Α.Ε. του καθιερωμένου σας service να επωφεληθείτε και τις νέες παροχές εξοικονομώντας ποιοτικό χρόνο.

Κάποιες από αυτές τις παροχές είναι:    

Η επιλογή των ελαστικών με την πιστοποίηση της Mercedes-Benz για το δικό σας αυτοκίνητο. 

Επιλέξτε γνήσια ελαστικά που προέρχονται από αναγνωρισμένες εταιρείες του είδους και φέρουν την πιστοποίηση «Mercedes Original», ώστε να είστε σίγουροι για την κορυφαία ποιότητά τους.

Η γκάμα αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά ελαστικά για επιβατικά κι ένα για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, όπου το καθένα έχει περάσει επιτυχώς από έναν αυστηρό έλεγχο διάρκειας 1.000 ωρών, σύμφωνα με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές της Mercedes-Benz. Είναι εύκολα αντιληπτά, λόγω του «MO» στο πλευρικό τοίχωμα, λογότυπο που τοποθετείται μόνο αν ικανοποιούνται πάνω από 40 προκαθορισμένες παράμετροι που έχει θέσει η εταιρεία.  Η τοποθέτηση γίνεται στα συνεργεία της Α. Ισμαήλος Α.Ε.

 

ONE STOP SHOP SERVICES ελαστικά

 

Άμεση επικοινωνία με τα συνεργεία της Α. Ισμαήλος Α.Ε. μέσω της υπηρεσίας Mercedes me

Μέσω της εφαρμογής Mercedes me,  μπορείτε να λαμβάνετε εξατομικευμένη προσφορά για το επόμενο service του οχήματός σας από την άνεση του σπιτιού σας, ή να έρθετε σε επικοινωνία με το συνεργείο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επίσης, μέσω της εφαρμογής έχετε τον απόλυτο έλεγχο του οχήματος σας, αφού  μπορείτε για παράδειγμα μέσω της εφαρμογής να ελέγξετε την πίεση των ελαστικών, να δείτε την τρέχουσα κατάσταση του οχήματος, να ελέγξετε ακόμα και αν είναι κλειστά τα παράθυρα ή πόσο καύσιμο υπάρχει στο ρεζερβουάρ.

Εξίσου σημαντική είναι και η εφαρμογή Mercedes me Service. Πρόκειται ουσιαστικά για τον ψηφιακό σύμβουλο σε όλα τα θέματα που αφορούν τη συντήρηση του οχήματος, με τον χρήστη να ενημερώνεται εγκαίρως για το επόμενο service και να κλείνει το επόμενο ραντεβού με τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία της Α. Ισμάηλος Α.Ε.  με το πάτημα ενός κουμπιού σε μέρα και ώρα που τον βολεύει. Ένας ακόμη πυλώνας της εφαρμογής είναι το Mercedes me Store, μέσα από το οποίο είναι εφικτές οι online αγορές προϊόντων και υπηρεσιών για το αυτοκίνητο.

Για την ενεργοποίηση και αναγνώριση όλων των λειτουργιών του αυτοκινήτου είναι απαραίτητη η σύνδεση του Mercedes me ID με το όχημα. Ο Σύμβουλος Service μπορεί να κάνει τη σύνδεση κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη στο συνεργείο.

Τέλος, η Mercedes-Benz δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της και για τους κατόχους παλαιότερων μοντέλων (2002 και μετά), με την εφαρμογή Mercedes me Adapter, όπου μέσω Bluetooth ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με το αυτοκίνητό του έχοντας πλήρη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του οχήματός του.

Ο εξοπλισμός διατίθεται δωρεάν από τα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία μας και τη σύνδεση του κινητού με το όχημα το αναλαμβάνει ο Σύμβουλος Service κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη.

ONE STOP SHOP SERVICES

 

Δώστε αέρα Mercedes-Benz σε κάθε σας διαδρομή.

Η Mercedes-Benz σας έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει κορυφαία άνεση και ασφάλεια σε κάθε σας διαδρομή. Για να συνεχίσει, όμως να το κάνει όπως την πρώτη μέρα, χρειάζεται κατάλληλη περιποίηση και τακτικό service. 

Σε συνδυασμό με τις προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης, δίνεται πλέον και η δυνατότητα περιποίησης του αυτοκινήτου, ώστε να παραμένει σε άριστη κατάσταση. Σε κάθε εξουσιοδοτημένο συνεργείο υπάρχουν πακέτα εσωτερικού καθαρισμού και προϊόντα περιποίησης για τον ολοκληρωμένο καθαρισμό του οχήματος.  Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο, αφού σε συνδυασμό με τις καθιερωμένες εργασίες συντήρησης μπορούν να επαναφέρουν στο αυτοκίνητό τους αυτή τη μοναδική φρεσκάδα.     


Γνήσια αξεσουάρ με ποιότητα Mercedes-Benz

Πέρα από τα γνήσια ανταλλακτικά για τη διαδικασία συντήρησης, μία επίσκεψη στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο σας φέρνει σε επαφή με πλούσια γκάμα επώνυμων αξεσουάρ της γερμανικής εταιρείας. Οι κάτοχοι Mercedes έχουν πρόσβαση σε μοναδικά είδη κάθε κατηγορίας. Μέσω του Mercedes-Benz Collection & Mercedes-Benz Accessories, μπορούν να επιλέξουν από συστήματα μεταφοράς αποσκευών και παιδικά καθίσματα μέχρι γυαλιά ηλίου και μινιατούρες αυτοκινήτων.

 

Προγραμμάτισε σήμερα το ραντεβού σου για service και επωφελήσου από τις παροχές του "One- Stop Shop".