Mercedes-AMG GLB 35 | Επιλογές Μεταχειρισμένων

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Mercedes-Benz GLB 35 AMG

Με εμφάνιση SUV της Mercedes-Benz και δύναμης AMG, η Mercedes-AMG GLB 35 συνδυάζει δύο στοιχεία σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτοκίνητο, που κάνει τα πάντα για το καλό του οδηγού και των επιβατών!

Την ποιότητα και την πολυτέλεια επιπέδου Mercedes-Benz φυσικά, που συνδυάζεται άριστα με την hi-tech διπλή οθόνη στο ταμπλό. 

Δείτε σήμερα στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. δυο ξεχωριστές επιλογές μεταχειρισμένων Mercedes-AMG GLB 35 που σας προτείνουμε παρακάτω: 

Mercedes-Benz GLB 35 AMG 4Matic 8G-DCT '21

Mercedes-Benz GLB 35 AMG '21 4Matic 8G DCT NIGHT PACK

Επιλέξτε το μεταχειρισμένο όχημα που επιθυμείτε και στείλτε το αίτημα σας συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε δίπλα σε κάθε αγγελία και ένας Σύμβουλος Πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε. θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Για την καλύτερη διευκόλυνση σας οι σύμβουλοι πωλήσεων, μπορούν να φτιάξουν μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς και σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούν να σας προσφέρουν προτάσεις χρηματοδότησης του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει. Επίσης, σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούν να σας δώσουν και προτάσεις ασφάλισης του.