Mercedes-Benz GLA 200 | Επιλογές Μεταχειρισμένων

Α. Ισμαήλος Α.Ε

mercedes-benz-gla-200-used-block

Η διαφάνεια και η αξιοπιστία είναι αξίες που χαρακτηρίζουν την Α. Ισμαήλος Α.Ε. και τα αυτοκίνητά της.

Στην εταιρεία μας, εκτός από την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων και την δυνατότητα service, επισκευών φανοποιείου και βαφείου για όλα τα μοντέλα της Mercedes-Benz, διαθέτουμε άριστης ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Η πρόταση της εβδομάδας αφορά σε μια σειρά της Mercedes-Benz GLA 200:

Για τα παρακάτω οχήματα που κοιτάζετε, υπάρχει λεπτομερής ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 100 ΣΗΜEΙΩΝ. Σας προτρέπουμε να τη ζητήσετε για να έχετε μια αναλυτική παρουσίαση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου που επιθυμείτε.

Mercedes-Benz GLA 200 Progressive Plus 7G-DCT '19

Mercedes-Benz GLA 200 Progressive 7G-DCT '19

Mercedes-Benz GLA 200 Progressive 7G-DCT '17

Mercedes-Benz GLA 200 Urban Manual '15

Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι για τα αυτοκίνητα που προσφέρουμε στους πελάτες μας!
 
Στα άμεσα διαθέσιμα, ετοιμοπαράδοτα, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υπάρχουν ευκαιρίες μοναδικών επιλογών. Επιλέξτε σήμερα το μεταχειρισμένο όχημα που επιθυμείτε και στείλτε το αίτημα σας συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε δίπλα σε κάθε αγγελία και ένας Σύμβουλος Πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε. θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Για την καλύτερη διευκόλυνση σας οι σύμβουλοι πωλήσεων, μπορούν να φτιάξουν μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς και σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούν να σας προσφέρουν προτάσεις χρηματοδότησης του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει. Επίσης, σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούν να σας δώσουν και προτάσεις ασφάλισης του.
 

Ανακαλύψτε το αγαπημένο σας μοντέλο σήμερα μέσα από μια μεγάλη γκάμα οχημάτων που συνοδεύονται με πιστοποιήσεις και εγγυήσεις της εταιρείας της Α. Ισμαήλος Α.Ε.