Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz CLA

Η νέα CLA Coupé

Η ζωή σου. Οι κανόνες σου.

Κλείσε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Coupé. Χωρίς συμβιβασμούς.

Μια ασυναγώνιστη μορφή coupé.

Εξωτερικό

Η νέα CLA σας πάει τέλεια.

Μια CLA δεν ακολουθεί ποτέ τη μόδα. Η σχεδίασή της ανήκει σε μια μοναδική κατηγορία.

CLA EXTERIOR

Εσωτερικό

Θέλετε να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας;

Μπορείτε να διαμορφώσετε τη νέα CLA σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες της τέχνης.

CLA 250e 

cla 250e

Ισχυρή και αποδοτική, η τεχνολογία του Plug-in υβριδικού οχήματος συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός τετρακύλινδρου κινητήρα με τα οφέλη της ηλεκτρικής κινητικότητας. Έτσι, η CLA 250 e εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις υψηλές, σπορ επιδόσεων με ισχύ συστήματος 160 kW (218 hp), καθώς και μέγιστη ροπή στρέψης 450 Νm. 

CLA 250 e: συνδυασμένη κατανάλωση 1.3 -0.9 Ι/100 km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 30.0-22 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.1-16.9 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 65.0-75.0 km.

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Σχεδίαση coupé.
Σχεδίαση coupé.

Σπορ σχεδίαση coupé ή τέσσερις πρακτικές πόρτες; Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, αφού και τα δύο συνυπάρχουν κάτω από την εντυπωσιακή γραμμή οροφής της νέας CLA. Μοιάζει να κινείται ακόμη και όταν είναι σταματημένη και συγκαταλέγεται αναμφίβολα ανάμεσα στις πιο κομψές φόρμες της Mercedes-Benz.

Close
Διευρυμένο μετατρόχιο.
Διευρυμένο μετατρόχιο.

Κοιτάζοντάς την από μπροστά, μαγνητίζει το βλέμμα: η νέα CLA ακτινοβολεί πολυτέλεια και δύναμη πάνω στους τροχούς της. Όμως, το φαρδύ μετατρόχιο δεν προσθέτει πόντους μόνο στην εμφάνιση, αφού, χάρη σε αυτό, το όχημα πατάει πιο γερά στον δρόμο, βελτιώνεται αισθητά η δυναμική οδήγηση στις στροφές και σταθεροποιείται η κίνηση στην ευθεία.

Close
Μπροστινό τμήμα κεκλιμένο προς τα εμπρός με μάσκα ψυγείου diamond.
Μπροστινό τμήμα κεκλιμένο προς τα εμπρός με μάσκα ψυγείου diamond.

Από το πλάι, το προφίλ είναι χαρακτηριστικό: το μπροστινό τμήμα με το μακρύ καπό κινητήρα είναι ελαφρώς κεκλιμένο προς τα εμπρός, εκφράζοντας δυναμισμό. Από μπροστά, λαμπερή όψη: η μάσκα ψυγείου diamond φαντάζει κομψή και εκλεπτυσμένη. Μια μορφή που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Μια μορφή μέσα στο πλήθος.

Close
Πόρτες χωρίς πλαίσιο.
Πόρτες χωρίς πλαίσιο.

Αυτή είναι η αίσθηση και η εμφάνιση της ελευθερίας. Οι πόρτες χωρίς πλαίσια δείχνουν ασυναγώνιστα ανάλαφρες και κομψές. Ένα χαρακτηριστικό που διαθέτουν λίγα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα όλα τα θρυλικά coupé.

Close
Πίσω φώτα δύο τμημάτων.
Πίσω φώτα δύο τμημάτων.

Για δυναμικό, φαρδύ πίσω τμήμα, τα φώτα έχουν σχεδιαστεί οριζόντια και σε δύο τμήματα, ώστε να ενσωματώνονται εν μέρει στο πίσω καπό. Επιπλέον, αυτό προσφέρει μεγαλύτερο άνοιγμα του χώρου αποσκευών, για να μπορούν να φορτώνονται ευκολότερα ακόμη και ογκώδεις αποσκευές.

Close
Μυώδεις φόρμες.
Μυώδεις φόρμες.

Αν έπρεπε να αναφέρουμε ένα σχεδιαστικό στοιχείο που χαρακτηρίζει καλύτερα τη νέα CLA, θα ήταν οι μυώδεις ώμοι, οι οποίοι εκτείνονται από τους μπροστινούς τροχούς μέχρι το γλυπτό πίσω τμήμα.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Το πακέτο Night αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση. Διαθέτει πολλά και εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία χάρη στα πολυάριθμα στοιχεία σε Μαύρο και πολύ γυαλιστερό Μαύρο.

Close
Μοντέρνο εσωτερικό με σχεδίαση "wrap around".
Μοντέρνο εσωτερικό με σχεδίαση "wrap around".

Αισθανθείτε τη ζεστή αγκαλιά της. Οι μεταβάσεις ανάμεσα στο ταμπλό οργάνων, στην κεντρική κονσόλα και τις επενδύσεις των θυρών είναι ρευστές και διαμορφώνουν την ευχάριστη σχεδίαση "wrap around". Είναι τόσο μοναδική για αυτή την κατηγορία όσο και η ποικιλία στοιχείων διάκοσμου και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με έως 64 χρώματα, που αναδεικνύει όμορφα το εσωτερικό.

Close
Θερμαινόμενο τιμόνι.
Θερμαινόμενο τιμόνι.

Σε αυτή την κατηγορία, το θερμαινόμενο τιμόνι είναι μάλλον σπάνιο χαρακτηριστικό. Αλλά όταν το ζήσεις μία φορά, μετά δεν μπορείς να το αποχωριστείς. Το δέρμα μπορεί να θερμαίνεται σε πολλές βαθμίδες και ζεσταίνει τα χέρια τις κρύες ημέρες.

Close
Πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων.
Πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων.

Βιώστε όλο το φάσμα δυνατοτήτων των ψηφιακών ενδείξεων. Η μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης 10,25'' διαμορφώνεται εξατομικευμένα-για παράδειγμα, σε κλασικό στιλ, με το ταχύμετρο αριστερά και το στροφόμετρο δεξιά. Εντυπωσιακή εμφάνιση, εύκολη κατανόηση: οι πληροφορίες ταξιδιού και συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης προβάλλονται σε όλη την επιφάνεια της οθόνης.

Close
Κλιματιζόμενα μπροστινά καθίσματα.
Κλιματιζόμενα μπροστινά καθίσματα.

Απολαύστε δροσιά. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα στη νέα CLA με το πάτημα ενός πλήκτρου. Τα προαιρετικά κλιματιζόμενα καθίσματα σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε καλύτερα τις ζεστές μέρες και νύχτες.

Close
Ηχοσύστημα surround Burmester®
Ηχοσύστημα surround Burmester®

Το προαιρετικό ηχοσύστημα surround Burmester® μεταμορφώνει το εσωτερικό της νέας CLA σε ένα μοναδικό ηχητικό σύνολο. Οι επιβάτες απολαμβάνουν τη μουσική σαν να βρίσκονται μέσα σε μια αίθουσα συναυλιών. Για αυτό φροντίζουν 12 ηχεία, ένα πανίσχυρο Subwoofer και η τελειότερη ποιότητα ήχου Burmester®.

Close
Πακέτα ENERGIZING.
Πακέτα ENERGIZING.

Να βγαίνετε από το αυτοκίνητο μετά από οδήγηση πιο ξεκούραστοι και σε καλύτερη φόρμα από ό,τι όταν μπήκατε; Αυτό δεν γίνεται ως διά μαγείας, αλλά χάρη στα μελετημένα πακέτα ENERGIZING. Ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό, διάφορα συστήματα ανέσεων δικτυώνονται σε καθορισμένα προγράμματα, για παράδειγμα, το χρώμα φωτισμού, η μουσική και τα προαιρετικά καθίσματα με λειτουργία μασάζ. Ο οδηγός μπορεί να χειρίζεται άνετα τα διάφορα προγράμματα μέσω αφής.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Αυτό το προηγμένο σύστημα θα σας γίνει απολύτως απαραίτητο, κυρίως σε μονότονες διαδρομές ή μποτιλιάρισμα. Η ενεργή υποβοήθηση απόστασης DISTRONIC σάς ξεκουράζει αισθητά, ρυθμίζοντας αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Σε συνδυασμό με την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, μπορείτε να αποδέχεστε τα όρια ταχύτητας απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Close
Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Η κάμερα και η λειτουργία πλοήγησης λαμβάνουν πάντα υπόψη την ταχύτητα – έτσι, γνωρίζετε το όριο ταχύτητας ακόμα και όταν τα σήματα εναλλάσσονται συνεχώς. Καθώς το σύστημα σάς ενημερώνει διαρκώς, περιορίζεται ο κίνδυνος να υπερβείτε το όριο. Έτσι, απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση και, συγχρόνως, αυξημένη ασφάλεια στις καθημερινές μετακινήσεις σας.

Close
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, Με μια σειρά μέτρων μπορεί να μειώνει τις καταπονήσεις που προκύπτουν για τους επιβάτες. Ο πρωτοποριακός ήχος PRE-SAFE® παράγει μέσω των ηχείων έναν θόρυβο που ενεργοποιεί ένα αντανακλαστικό προστασίας: η ακοή απομονώνεται προσωρινά και με αυτόν τον τρόπο προφυλάσσεται από τους επιβλαβείς, δυνατούς θορύβους της σύγκρουσης.

Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Ακολουθήστε τον δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση. Μοντέρνα συστήματα σάς υποστηρίζουν στην προσαρμογή της ταχύτητας οδήγησης, στη διεύθυνση, στην αλλαγή λωρίδας και σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης ανάλογα με τις συνθήκες. Ο κίνδυνος ατυχήματος μειώνεται, οι επιβάτες και οι άλλοι χρήστες του δρόμου προστατεύονται αποτελεσματικά. Έτσι, φτάνετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Close
Ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση
Ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση

Προτιμάτε περισσότερη οδηγική απόλαυση στις στροφές ή υψηλά επίπεδα άνεσης στις μεγάλες αποστάσεις; Η ανάρτηση με μεταβαλλόμενη απόσβεση προσφέρει ένα εντυπωσιακό φάσμα δυνατοτήτων. Ο διακόπτης DYNAMIC SELECT στην κεντρική κονσόλα επιλέγει το πρόγραμμα και επομένως τα χαρακτηριστικά: "Eco", "Comfort" ή "Sport". Έτσι, είναι σαν να έχετε δύο αναρτήσεις σε ένα αυτοκίνητο και απολαμβάνετε πολιτισμένη σπορ οδήγηση.

Close
DYNAMIC SELECT

Οδηγήστε όπως θέλετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το DYNAMIC SELECT προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης. Με τον τρόπο λειτουργίας "Sport", οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα "Comfort" πολύ ισορροπημένες. Αντίθετα, το πρόγραμμα "ECO" εστιάζει στη μέγιστη αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC

Μην αγχώνεστε για τις στενές θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν βρίσκει απλώς θέσεις στάθμευσης – σας βοηθά να μπείτε και να βγείτε από αυτές. Επιπλέον, σας υποστηρίζει κατά τη διεύθυνση του αυτοκινήτου και επιπρόσθετα, στα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κατά την επιτάχυνση, την πέδηση και την αλλαγή ταχύτητας.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Παρκάρετε με την άνεσή σας. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σας υποστηρίζει σε συνεργασία με την κάμερα 360° στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης, αλλά και στην είσοδο και έξοδο από θέση στάθμευσης και τους ελιγμούς. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η περιμετρική ορατότητα που εξασφαλίζει η κάμερα 360°, αλλά και η εικονική, πανοραμική άποψη.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Αυτό το πακέτο σας προσφέρει απίστευτη ευκολία ακόμα και σε στενές θέσεις στάθμευσης Για τη δική σας άνεση, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης αναζητά κατάλληλες θέσεις και, στη συνέχεια, σας βοηθά να σταθμεύετε. Για περισσότερη άνεση φροντίζει και η κάμερα οπισθοπορείας, που αποτρέπει τις ζημιές στο αμάξωμα προσφέροντας ορατότητα στην περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο.

 

Close
Ενσωμάτωση smartphone
Ενσωμάτωση smartphone

Τα smartphone αγαπούν την νέα CLA. Προαιρετικά συνδέονται μόνα τους μέσω USB, WLAN ή NFC με το όχημα. Από τα πλήκτρα ελέγχου αφής στο τιμόνι, ο οδηγός μπορεί να χειρίζεται πολύ άνετα πολλές εφαρμογές και λειτουργίες στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων. Πανεύκολα και στη στιγμή.

Close
Ψηφιακό κλειδί οχήματος.
Ψηφιακό κλειδί οχήματος.

Μπορείτε να ξεκλειδώνετε την νέα CLA πολύ άνετα μέσω Near Field Communication (NFC) με το smartphone σας, αρκεί να το κρατήσετε κοντά στη λαβή της πόρτας. Κατά τον ίδιο τρόπο μπορείτε να εκκινήσετε τον κινητήρα, τοποθετώντας το smartphone στην ειδικά προβλεπόμενη θήκη. Έτσι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την οδηγήσετε.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας

Ενεργοποιείτε το σύστημα με μια κίνηση και επωφελείστε από τη μεγάλη ακτίνα προβολέων. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας ενεργοποιεί πάντα το φωτισμό μεγάλης σκάλας εφόσον δεν ανιχνεύσει οχήματα μπροστά του ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι μπορείτε να βλέπετε καλύτερα το οδόστρωμα ή να εντοπίζετε κινδύνους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Close
Προβολείς LED High Performance

Οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα και χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς – προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Close
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν ενοχλεί τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει οπτικό πεδίο επιτρέποντάς σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα πιθανούς κινδύνους.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Με την AMG Line, το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας κάνουν μια σαφή δήλωση υψηλών επιδόσεων. Το AMG Styling με ειδικά σχεδιασμένη μπροστινή και πίσω ποδιά παραπέμπει οπτικά στα μοντέλα AMG. Επιπλέον, η τεχνολογία με χαμηλωμένη, σπορ ανάρτηση και άμεσο σύστημα διεύθυνσης εντείνει την οδηγική εμπειρία. 

Progressive
Progressive

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Η γοητεία και η προηγμένη τεχνολογία ενός σπορ Coupé είναι πιο έντονες από κάθε οπτική γωνία. Επιπλέον, η γραμμή προσφέρει περαιτέρω ελκυστικούς συνδυασμούς μέσα και έξω, όπως για παράδειγμα με το πακέτο δέρματος και Night.

 

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Απολαμβάνετε ήδη πολλά στοιχεία της CLA, χωρίς να επιλέξετε τίποτα από τον προαιρετικό εξοπλισμό. Έτσι, το αυτοκίνητο δείχνει τον γενναιόδωρο χαρακτήρα του ήδη από τον βασικό εξοπλισμό. Με τη μάσκα diamond, τα φώτα πορείας ημέρας LEDκαι τις ζάντες αλουμινίου, η σπορ εμφάνιση είναι εγγυημένη, ενώ η ενεργή υποβοήθηση πέδησης προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφαλείας. 

Συνδεσιμότητα

MBUX. Θα το αγαπήσετε όπως το smartphone σας.

Η ψηφιοποίηση προσφέρει πάρα πολλές δυνατότητες, όπως τον υπερσύγχρονο και διαισθητικό τρόπο χειρισμού ενός αυτοκινήτου.

Με τον βοηθό MBUX, η νέα CLA σάς επιτρέπει να χειρίζεστε διάφορες λειτουργίες των συστημάτων άνεσης και του MBUX διαισθητικά και ανέπαφα με απλές κινήσεις. Μια κάμερα στη μονάδα χειρισμού οροφής αναγνωρίζει τις κινήσεις των χεριών του οδηγού και του συνοδηγού κοντά στην οθόνη αφής ή το touchpad και προσαρμόζει την προβολή στην οθόνη πολυμέσων ανάλογα με τη διαμόρφωση. Επιπλέον, οι αγαπημένες λειτουργίες μπορούν να επιλέγονται ανοίγοντας τον δείκτη και τον αντίχειρα σε σχήμα "V".

mbux

βασικός εξοπλισμός εξωτερικό progressive εξωτερικου

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε την Mercedes-Benz CLA τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz CLA: απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.