Mercedes-Benz Cla Shooting Break

Mercedes-Benz Cla Shooting Break

Η νέα CLA

Shooting Break

Ενδιαφέρομαι

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Εξωτερικό

Πιο απολαυστική από ποτέ.

Τα κύρια εξωτερικά χαρακτηριστικά της νέας CLA Shooting Brake της Mercedes-Benz περιλαμβάνουν νέες βαφές, νέες ζάντες ελαφρού κράματος, καθώς και τις ανασχεδιασμένες μπροστινές και πίσω ποδιές. Με τις διάφορες γραμμές εξοπλισμού, προσθέτετε στο όχημά σας το προσωπικό σας στυλ - τη γραμμή εξοπλισμού Progressive, που υιοθετεί πλέον τον ρόλο του πλούσιου βασικού εξοπλισμού, μέχρι την AMG Line.

NEW CLA SHOOTING

Εσωτερικό

Προσαρμόζεται στις ανάγκες σου.

Ακόμη και με τον βασικό εξοπλισμό, το εσωτερικό της νέας CLA Shooting Brake της Mercedes-Benz προσφέρει πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας ευρύχωρη αρχιτεκτονική και πλήρως ψηφιακό κόκπιτ. Για να προσαρμόσετε τα καθίσματα, τις επενδύσεις και πολλά άλλα στοιχεία, έχετε στη διάθεσή σας, εκτός από την Progressive Line στον βασικό εξοπλισμό, την προαιρετική γραμμή εξοπλισμού AMG Line.

NEW CLA SHOOTING INTERIOR

Εναλλακτικά συστήματα μετάδοσης κίνησης

Το νέο υβριδικό ηλεκτρικό όχημα CLA Shooting Brake.  

Και η νέα CLA Shooting Brake με εξελιγμένη τεχνολογία υβριδικού ηλεκτρικού οχήματος εντυπωσιάζει συνεχώς: η ηλεκτρική αυτονομία αυξήθηκε χάρη στην αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας, ενώ η ηλεκτρική απόδοση ενισχύθηκε.

 

new cla shooting break e

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10-80% της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 500 A.

 

CLA 250 e Shooting Brake | WLTP: σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 1,1-0,8 l/100 km, σταθμισμένη κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο: 17,2-15,1 kWh/100 km, σταθμισμένες εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο: 26-19 g/km.

 

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Σχεδίαση Shooting Brake
Σχεδίαση Shooting Brake

Η νέα CLA Shooting Brake εντυπωσιάζει με τις καθαρές επιφάνειες, τις διακριτικές γραμμές και τις τέλειες αναλογίες. Το μεταξόνιο μεγάλου μήκους και η ευρεία τροχιά ενσωματώνουν τον κυρίαρχο σπορ χαρακτήρα, ενώ οι πόρτες χωρίς πλαίσιο με τις διακοσμητικές λωρίδες του βασικού εξοπλισμού σε χρώμιο τονίζουν τη διαχρονική της κομψότητα.

 

 

Close
Νέα σχεδίαση πίσω τμήματος
Νέα σχεδίαση πίσω τμήματος

Το δυναμικό παρουσιαστικό της ολοκληρώνεται με τους τονισμένους της ώμους και τον πίσω προφυλακτήρα με νέα εμφάνιση διαχύτη. Τα φώτα 2 τμημάτων διευκολύνουν τη φόρτωση και εκφόρτωση του πορτμπαγκάζ ενώ παράλληλα διαθέτουν εξ' ολοκλήρου τεχνολογία LED στον βασικό εξοπλισμό. 

Close
Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών
Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών

Μπορείτε να χειρίζεστε το όχημά σας τόσο διαισθητικά όσο το smartphone σας. Το τιμόνι νέας γενιάς αναγνωρίζει την επαφή με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, για βελτιωμένη «πλοήγηση με τα δάχτυλα», με κινήσεις σάρωσης και πίεσης. Η νέα ανίχνευση hands-on καταγράφει επίσης το άγγιγμα του τιμονιού και μπορεί να προειδοποιήσει εάν είναι απαραίτητο.

 

 

Close
Κόκπιτ με ευρεία οθόνη
Κόκπιτ με ευρεία οθόνη

Η κεντρική οθόνη μέσων έχει πλέον μέγεθος 26 cm (10,25") στον βασικό εξοπλισμό. Έτσι, σε συνδυασμό με την προαιρετική πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων 26 cm (10,25"), η οποία είναι  τοποθετημένη κάτω από μια ενιαία γυάλινη επιφάνεια, διαμορφώνει την εντυπωσιακή ευρεία οθόνη του κόκπιτ.

 

Close
Κεντρική κονσόλα σε νέα σχεδίαση
Κεντρική κονσόλα σε νέα σχεδίαση

Η εσωτερική ανανέωση της νέας CLA Shooting Brake κάνει την κεντρική κονσόλα να δείχνει ακόμη πιο τακτοποιημένη, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερη αποθηκευτική επιφάνεια. Τα νέα στοιχεία δίνουν πιο διαισθητικό χαρακτήρα καθώς επίσης είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή

Close
Ευρύχωρο εσωτερικό
Ευρύχωρο εσωτερικό

Το εσωτερικό της CLA Shooting Brake συναντά τη σύγχρονη ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας της Coupé, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοποριακής ένταξης του ψηφιοποιημένου χειρισμού. Ταυτόχρονα, η CLA Shooting Brake προσφέρει στους επιβάτες, εκτός από τον μεταβλητό χώρο φόρτωσης, περισσότερο χώρο στην περιοχή των ώμων, του κεφαλιού και των αγκώνων.

 

 

 

Close
Πορτμπαγκάζ και άνετη φόρτωση
Πορτμπαγκάζ και άνετη φόρτωση

Πρακτική για καθημερινή χρήση: οι πτυσσόμενες πλάτες καθίσματος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου προσφέρει  αποσκευών έως και 1.310 λίτρα, ενώ τα πίσω φώτα δύο τμημάτων διευκολύνουν τη φόρτωση μεγάλων αποσκευών. Το ανέπαφο άνοιγμα του πορτμπαγκάζ με το HANDS-FREE ACCESS [4] επιτρέπει επίσης την άνετη και ξέγνοιαστη φόρτωση και εκφόρτωση της CLA Shooting Brake.

 

[4] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Extra εξοπλισμός
Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Με ανοιχτή ή κλειστή την πανοραμική συρόμενη οροφή[4], νιώθετε μια τη συναρπαστική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε μια ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο του οχήματος. Εξωτερικά, η μεγάλη συρόμενη οροφή κάνει την εμφάνιση του αυτοκίνητου πιο ανάλαφρη και πολυτελή.

Close
Νέες ζάντες ελαφρού κράματος
Νέες ζάντες ελαφρού κράματος

Εκφράστε το μοναδικό σας στυλ: για παράδειγμα, σε συνδυασμό με την AMG  Line[4]και τις βελτιστοποιημένες ζάντες αλουμινίου 48,3 cm (19") σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων[4]. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται ήδη οι επίσης εξελιγμένες και αεροδυναμικές ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18”) σχεδίασης 10 ακτίνων.

Close
Ηχοσύστημα Surround Burmester® με Dolby® Atmos
Ηχοσύστημα Surround Burmester® με Dolby® Atmos

Με 12 ηχεία, subwoofer 60 Watt και ισχύ συστήματος 590 Watt, απολαμβάνετε υψηλότερες επιδόσεις και μεγαλύτερη αποκλειστικότητα χάρη στον θρυλικό ήχο surround της Burmester®. Τα ηχεία με τις κομψές επιγραφές παράγουν κορυφαίο ήχο, τον οποίο μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα για τις μπροστινές και πίσω θέσεις. Μπορείτε επίσης να παίζετε μουσική σε ποιότητα Dolby® Atmos.[4]

Close
Νέα καλύμματα καθίσματος
Νέα καλύμματα καθίσματος

Ακόμη στο εσωτερικό, η μοντέρνα κομψότητα της CLA Shooting Brake αναδιαμορφώνεται μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια: με τα νέα καλύμματα καθίσματος, π.χ. από συνθετικό δέρμα ARTICO σε sage grey,[4]τονίζεται ταυτόχρονα η αισθητική της και δημιουργείται ένα άνετο περιβάλλον.

Close
Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO 
Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO 

Μέγιστη άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις σας: Με το πακέτο άνεσης KEYLESS-GO[4] μπορείτε να ξεκλειδώνετε, να ξεκινάτε και να κλειδώνετε το όχημά σας έχοντας απλώς το κλειδί μαζί σας. Επιπλέον, με το HANDS-FREE ACCESS ανοίγετε το πίσω καπό, τοποθετώντας το πόδι σας κάτω από τον προφυλακτήρα, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο όταν είστε φορτωμένοι με ψώνια.

Close
Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC 
Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC 

Το THERMOTRONIC[4] ρυθμίζει εξατομικευμένα τη θερμοκρασία σε δύο ζώνες. Έτσι, εσείς και ο συνοδηγός σας μπορείτε να ρυθμίζετε ξεχωριστά τον κλιματισμό ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης, δεν χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις καθώς οι αισθητήρες υψηλής ακρίβειας καταγράφουν και τις μεταβολές των συνθηκών, όπως η ηλιακή ακτινοβολία.

Close
Πίσω καπό EASY-PACK 
Πίσω καπό EASY-PACK 

Εξαιρετικά πρακτικό είναι το πίσω καπό EASY-PACK[4], που ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά, κάνοντας ακόμη πιο άνετη τη φόρτωση και εκφόρτωση του χώρου αποσκευών. Μπορείτε να ανοίγετε και να κλείνετε το καπό πολύ εύκολα πατώντας ένα κουμπί και να διακόπτετε την κίνησή του ανά πάσα στιγμή πατώντας το κουμπί άλλη μία φορά.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας 
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας 

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας παρακολουθεί προσεκτικά και, όταν παρεκκλίνετε ακούσια από τη λωρίδα κυκλοφορίας ή πλησιάζετε επικίνδυνα σε άλλα οχήματα, μπορεί να σας επαναφέρει στη λωρίδα επεμβαίνοντας στη διεύθυνση. Εάν, ωστόσο, τελικά βγείτε από τη λωρίδα κυκλοφορίας, ακολουθεί και μια προειδοποιητική δόνηση τιμονιού.[1]

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης 
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης 

Η υποβοήθηση μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή συγκρούσεων με προπορευόμενα ή σταματημένα οχήματα, με οχήματα στο αντίθετο ρεύμα κατά την αλλαγή κατεύθυνσης, καθώς και με πεζούς που κινούνται και ποδηλάτες. Εκτός από τη λειτουργία προειδοποίησης για απόσταση και σύγκρουση, το σύστημα προσφέρει πρωτίστως ενίσχυση δύναμης πέδησης ανάλογα με την περίσταση έως και αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης.[1]

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC 
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC 

Δεν χρειάζεται πλέον να στερείστε την άνεση του ενεργού συστήματος υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC[4]στην αργή και πυκνή κυκλοφορία. Το σύστημα σας ξεκουράζει ρυθμίζοντας αυτόματα την ταχύτητα οδήγησης με βάση τα προπορευόμενα οχήματα που κινούνται πιο αργά. Η επιθυμητή κανονική απόσταση μπορεί να ρυθμίζεται σε διάφορες βαθμίδες.[1][2]

Close
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας 
Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας 

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας[4] ελέγχει για εσάς την κατάσταση, ειδικά μόλις ανάψετε τα φώτα φλας. Έτσι, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πλευρικές συγκρούσεις με άλλα οχήματα ή πεζούς που βρίσκονται στη νεκρή γωνία ορατότητας. Το σύστημα παραμένει σε ετοιμότητα και μετά τη διαδρομή και σας προειδοποιεί αν ανοίξετε την πόρτα τη λάθος στιγμή.[1]

Close
Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση 
Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση 

Για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πολύπλοκες κυκλοφοριακές καταστάσεις, η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας MBUX για πλοήγηση δικτυώνει τον εικονικό κόσμο με τον πραγματικό. Εμφανίζει τις οδηγίες για την πλοήγηση και την κυκλοφορία με τη μορφή γραφικών σε «ζωντανές» εικόνες. Έτσι, φτάνετε στον προορισμό σας γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς άγχος.

Close
Προστασία αυτοκινήτου GUARD 360° Plus 
Προστασία αυτοκινήτου GUARD 360° Plus 

Η προστασία αυτοκινήτου GUARD 360° Plus[4] προσφέρει περιμετρική επιτήρηση του περιβάλλοντος χώρου του οχήματος. Χάρη στο σύστημα συναγερμού κλοπής και διάρρηξης και την απενεργοποίηση κλειδιού έκτακτης ανάγκης* μπορείτε να δράσετε άμεσα. Όταν είστε καθ' οδόν, σας ειδοποιεί η αναγνώριση σύγκρουσης* μέσω εφαρμογής. Επιπλέον, η υπηρεσία «Βοήθεια σε περίπτωση κλοπής του οχήματος»* αυξάνει τις πιθανότητες ανάκτησης του αυτοκινήτου σας.

Close
Πλευρικοί αερόσακοι στον χώρο πίσω επιβατών 
Πλευρικοί αερόσακοι στον χώρο πίσω επιβατών 

Οι πλευρικοί αερόσακοι στον χώρο πίσω επιβατών[4] προστατεύουν την περιοχή του θώρακα των επιβατών στα εξωτερικά πίσω καθίσματα σε περίπτωση σφοδρής πλευρικής σύγκρουσης. Σε συνδυασμό με τους αερόσακους παραθύρου στον βασικό εξοπλισμό, μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη τραυματισμών ή/και στη μείωση της σοβαρότητας των τραυματισμών. Για τον σκοπό αυτό, τα μαξιλάρια αέρα ωθούνται ανάμεσα στην πλευρά της πόρτας ή/και στην επένδυση πλευρικού τοιχώματος και τον επιβάτη.

Close
Σύστημα ανάρτησης τροχών με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση 
Σύστημα ανάρτησης τροχών με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση 

Χάρη στο σύστημα ανάρτησης τροχών με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση[4]μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μέγιστης ευελιξίας και υψηλής άνεσης απόσβεσης - ανάλογα με τη διαδρομή και το προσωπικό σας στυλ οδήγησης. Για να το κάνετε αυτό, ρυθμίζετε τη σκληρότητα των αποσβεστήρων από «Comfort» έως «Sport». Το χαμηλότερο ύψος της ανάρτησης και το άμεσο σπορ σύστημα διεύθυνσης υποστηρίζουν επιπρόσθετα έναν δυναμικό τρόπο οδήγησης.

Close
DYNAMIC SELECT 
DYNAMIC SELECT 

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το DYNAMIC SELECT προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα ανάρτησης τροχών ή το σύστημα διεύθυνσης. Στη λειτουργία «Sport» οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα «Comfort» πολύ ισορροπημένες. Το πρόγραμμα «Eco» εστιάζει στην αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

Close
Συστήματα στάθμευσης 
Συστήματα στάθμευσης 

Τα συστήματα στάθμευσης[4] της τελευταίας γενιάς βοηθούν στη στάθμευση προς τα εμπρός και με την όπισθεν σε παράλληλη και κάθετη στάθμευση. Από την αναζήτηση όλων των κενών χώρων για στάθμευση που αναγνωρίζονται στη γύρω περιοχή, μέχρι την περιμετρική ορατότητα 360° και την επιλογή διαφόρων ειδών στάθμευσης. Επιπλέον, κατά τη στάθμευση με οπισθοπορεία, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί για διερχόμενα οχήματα.[1]

Close
MBUX νέας γενιάς
MBUX νέας γενιάς

Με την κυκλοφορία της νέας γενιάς του συστήματος πολυμέσων MBUX, ο εσωτερικός χώρος της CLA Shooting Brake γίνεται ακόμα πιο ψηφιακός και  έξυπνος. Οι οθόνες LCD επιτρέπουν τον διαισθητικό έλεγχο των λειτουργιών του οχήματος μέσω ομιλίας, αφής ή χειρονομιών, ενώ το σύστημα μαθαίνει κι άλλο κάθε φορά. Η εμφάνιση των οθονών μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα σας επιλέγοντας ανάμεσα σε τρία στυλ οθόνης και τρεις τρόπους λειτουργίας (πλοήγηση, υποβοήθηση, service).

 

 

Close
Ενσωμάτωση smartphone
Ενσωμάτωση smartphone

Η ενσωμάτωση smartphone[4]συνδέει το κινητό τηλέφωνο με το σύστημα πολυμέσων χωρίς καλώδια μέσω Apple CarPlay™[5]και Android Auto™[6]. Έτσι, έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες εφαρμογές του smartphone σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε γρήγορα κι εύκολα εφαρμογές τρίτων, όπως π.χ. το Spotify.[2]

Close
Σύστημα ψυχαγωγίας MBUX Entertainment

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική με το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX Entertainment[4]. Στη νέα CLA Shooting Brake μπορείτε να επιλέξετε τις υπηρεσίες streaming μουσικής και το διαδικτυακό ραδιόφωνο. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μπορεί να διαφέρει.

Close
Προβολείς νέας σχεδίασης
Προβολείς νέας σχεδίασης

Οι προβολείς MULTIBEAM LED με νέα σχεδίαση ταιριάζουν επίσης[1] με τη νέα μπροστινή ποδιά. Το ίδιο ισχύει και για τους προβολείς LED High Performance, που πλέον περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό. Όταν ξεκλειδώνετε ή κλειδώνετε το όχημά σας, και οι δύο παραλλαγές αντιδρούν προβάλλοντας σύντομα το λογότυπο.

 

[1]Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Γραμμές Εξοπλισμού
Progressive εξωτερική σχεδίαση
Progressive εξωτερική σχεδίαση

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[1]:

 • Μάσκα με Mercedes-Benz Pattern σε πολύ γυαλιστερό χρώμιο και μονή γρίλια σε γκρι ματ με διακοσμητικό ένθεμα σε χρώμιο 
 • Μπροστινή ποδιά με διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο 
 • Πίσω ποδιά με κάτω τμήμα σε μαύρο σαγρέ καθώς και με πλαίσια συγκράτησης τελικού σωλήνα και διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο 
 • Ζάντες ελαφρού κράματος 45,7 cm (18") σχεδίασης 10 ακτίνων, αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες
AMG Line  εξωτερική σχεδίαση
AMG Line  εξωτερική σχεδίαση

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[1]:

 • AMG Styling με μπροστινή ποδιά AMG με splitter σε χρώμιο, επένδυση πλαισίου παραθύρου AMG και πίσω ποδιά AMG με πλαίσια συγκράτησης τελικού σωλήνα και διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο 
 • Μάσκα με Mercedes-Benz Pattern σε χρώμιο και μονή γρίλια με διακοσμητικό ένθεμα σε χρώμιο 
 • Διακοσμητικές λωρίδες αμαξώματος και στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό αλουμίνιο 
 • Ζάντες ελαφρού κράματος AMG 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων
Progressive εσωτερική σχεδίαση
Progressive εσωτερική σχεδίαση

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[1]:

 • Καθίσματα ανέσεων με καλύμματα κατ’ επιλογή από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Μπέρτριξ σε μαύρο 
 • Δερμάτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με μονάδες χειριστηρίων αφής, χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων και πλαίσιο σε χρώμιο 
 • Εσωτερική επένδυση οροφής από μαύρο ύφασμα
AMG Line εσωτερική σχεδίαση
AMG Line εσωτερική σχεδίαση

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού[1]:

 • Σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών MICROCUT σε μαύρο με διακοσμητικές ραφές σε κόκκινο 
 • Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα, με επίπεδο κάτω τμήμα, διάτρητο στην περιοχή της λαβής με μονάδες χειριστηρίων αφής καθώς και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε ασημί χρωμίου 
 • Πατάκια ποδιών AMG 
 • Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με μαύρα αντιολισθητικά στοιχεία

Γνωρίστε την Mercedes-Benz Cla Shooting Break τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας