Mercedes-Benz E-Class All Terrain

Mercedes-Benz E-Class All Terrain

Η E-Class Estate

Masterpiece of Intelligence.

Ενδιαφέρομαι 

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Η σχεδίαση της E-Class Estate.

Οι δυναμικές αναλογίες σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές σχεδιαστικές γραμμές προσδίδουν στην E-Class Estate μοναδική ελαφρότητα και κάνουν τον μεγαλύτερο χώρο στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων να δείχνει απίστευτα κομψός. Η ποικιλία εκδόσεων εξοπλισμού επιτρέπει εξατομικευμένη διαμόρφωση.

Εξωτερικό


Σπορ εμφάνιση.

Η E-Class Estate ήταν πάντα κομψή – τώρα, τα εντυπωσιακά power dome, το τονισμένο μπροστινό τμήμα και πολλές ακόμη σπορ σχεδιαστικές λεπτομέρειες φροντίζουν για ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση.

E-class all terrain εξωτερική σχεδίαση

Εσωτερικό


Εντυπωσιακοί αποθηκευτικοί χώροι.

Στα θέματα της άνεσης, της καινοτομίας ή της ποιότητας κατεργασίας, η νέα E-Class Estate προσφέρει πολλά από κάθε άποψη. Οι δυναμικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες προσφέρουν σπορ κομψότητα. Το σημαντικότερο, όμως, χαρακτηριστικό της είναι  ότι ανεβάζει τους παλμούς σας.

E CLASS ALL TERRAIN εσωτερική σχεδίαση

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Από τις πιο κομψές σιλουέτες στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων.
Από τις πιο κομψές σιλουέτες στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων.

Όλα τα βλέμματα καθηλώνονται στη νέα χαρακτηριστική γραμμή του αυτοκινήτου, που απλώνεται με ακρίβεια σε όλο το μήκος του. Μια επιτυχημένη έκφραση της αισθαντικής και καθαρής σχεδίασης που χαρακτηρίζει τη Mercedes-Benz.

Close
Μεγάλος όσο πάντα, πολυμορφικός όσο ποτέ πριν.
Μεγάλος όσο πάντα, πολυμορφικός όσο ποτέ πριν.

Με τον τεραστίων διαστάσεων χώρο φόρτωσης, η E-Class Estate δεν ικανοποιεί απλώς τις υψηλότερες απαιτήσεις. Έξυπνες λύσεις, όπως η πλάτη πίσω καθισμάτων που αναδιπλώνεται σε αναλογία 40/20/40, προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση και ευέλικτες δυνατότητες μεταφοράς για την επαγγελματική χρήση και τον ελεύθερο χρόνο.

 

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Οι μαύρες λεπτομέρειες του πακέτου Night κάνουν το εξωτερικό ακόμα πιο σπορ και εκφραστικό. Οι ζάντες αλουμινίου, τα περιβλήματα των εξωτερικών καθρεφτών και επιλεγμένα διακοσμητικά στοιχεία χρωμίου είναι σε Μαύρο. Το πακέτο αναβαθμίζει την AVANTGARDE εξωτερικού ή την AMG Line εξωτερικού.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus

Για να φτάνετε στον προορισμό σας με ασφάλεια. Το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης μετατρέπει το αυτοκίνητο σε πολύτιμο σύντροφο και περιλαμβάνει τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης. Τα συστήματα αυτά επιτηρούν το περιβάλλον, μπορούν να αναγνωρίζουν κινδύνους, αλλά και να προειδοποιούν και να φρενάρουν σε περίπτωση ανάγκης. Ανακαλύψτε ξανά την άνεση: τα συστήματα σας υποστηρίζουν κατά την οδήγηση σε μονότονες καταστάσεις όπως κίνηση σε φάλαγγα ή σε μποτιλιάρισμα.

Close
Ανάρτηση AIR BODY CONTROL
Ανάρτηση AIR BODY CONTROL

Η ανάρτηση AIR BODY CONTROL με συνεχή ρύθμιση της απόσβεσης σε κάθε τροχό προσφέρει μια ιδιαίτερα ήπια χαρακτηριστικά κύλισης. Έτσι οδηγείτε με εξαιρετική άνεση, προστατεύετε τη μέση σας από περιττές καταπονήσεις και φτάνετε ξεκούραστοι στον προορισμό σας. Επιπλέον η ανάρτηση προσαρμόζεται αυτόματα σε διάφορες καταστάσεις φορτίου.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC

Μην αγχώνεστε για τις στενές θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης δεν βρίσκει απλώς τις κατάλληλες θέσεις στάθμευσης – σας βοηθά να μπείτε και να βγείτε από αυτές. Επιπλέον σας υποστηρίζει κατά τη διεύθυνση του αυτοκινήτου και το πάτημα του πεντάλ γκαζιού.

Close
Πακέτο ενσωμάτωσης smartphone

Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει το κινητό τηλέφωνο με το σύστημα πολυμέσων μέσω Apple® CarPlay® και Android Auto®. Έτσι, έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του smartphone σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε γρήγορα κι εύκολα εφαρμογές τρίτων, όπως π.χ. το Spotify.

Close
Οθόνη Head-up
Οθόνη Head-up

Η οθόνη Head-up μετατρέπει το μπροστινό παρμπρίζ σε ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα στο οπτικό σας πεδίο σημαντικές για την κυκλοφορία πληροφορίες, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο. Για ασφαλή και σπορ αίσθηση οδήγησης.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Οι προηγμένες τεχνολογίες φροντίζουν για εξαιρετική άνεση και συναρπαστική δυναμική. Και με το πάτημα ενός κουμπιού.

Close
AIR BODY CONTROL
AIR BODY CONTROL

Η ανάρτηση AIR BODY CONTROL με συνεχή ρύθμιση της απόσβεσης σε κάθε τροχό προσφέρει μια ιδιαίτερα ήπια χαρακτηριστικά κύλισης. Έτσι οδηγείτε με εξαιρετική άνεση, προστατεύετε τη μέση σας από περιττές καταπονήσεις και φτάνετε ξεκούραστοι στον προορισμό σας. Επιπλέον η ανάρτηση προσαρμόζεται αυτόματα σε διάφορες καταστάσεις φορτίου

Close
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC

Εμπιστευτείτε τις ταχύτητες στο αυτοκίνητό σας: σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G TRONIC. Εννέα σχέσεις επιτρέπουν χαμηλές στροφές, με αποτέλεσμα να μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου και οι θόρυβοι.

Close
Τετρακίνηση 4MATIC
Τετρακίνηση 4MATIC

Η τετρακίνηση 4MATIC μετατρέπει με δύναμη αυτό που αποδίδουν οι αποδοτικοί κινητήρες. Το σύστημα βελτιώνει, κυρίως σε αντίξοες συνθήκες οδοστρώματος, την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια. Ένα πραγματικό πλεονέκτημα στη βροχή, το χιόνι και τον πάγο. Και μια αξιόπιστη βάση για σπορ οδηγική απόλαυση.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG LINE
AMG LINE

H AMG Line για το εξωτερικό προσφέρει πιο σπορτίφ αίσθηση και οδηγική απόλαυση με τέλεια συνδυασμένα στοιχεία εξοπλισμού - από το δυναμικό AMG Styling και τις ζάντες αλουμινίου AMG μέχρι τη χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL. Τα γνώριμα χαρακτηριστικά AMG υπογραμμίζουν αισθητά και ορατά την σπορτίφ και αποκλειστική σχεδίαση. 

AVANTGARD
AVANTGARDE

Αυτή η γραμμή κάνει το εξωτερικό πιο δυναμικό και πιο σπορ. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης, αυτόνομο μπροστινό προφυλακτήρα, καθώς και στοιχεία σχεδίασης σε χρώμιο και αλουμίνιο. Επιπλέον, η χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITYCONTROLυπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση. 

EXCLUSIVE
EXCLUSIVE

Το εξωτερικό EXCLUSIVE έχει μοντέρνα και πολυτελή εμφάνιση, με μπροστινό προφυλακτήρα που αναβαθμίστηκε ειδικά γι΄ αυτήν τη γραμμή. Τα αποκλειστικά στοιχεία εξοπλισμού δημιουργούν έναν κομψό εσωτερικό χώρο, δίνοντας μια νέα, συναρπαστική ερμηνεία της πολυτέλειας. Ανάμεσα σε αυτά, τα καθίσματα με αποκλειστικό σχέδιο σε επένδυση από δέρμα/ύφασμα Valence, 3 ελκυστικοί χρωματικοί συνδυασμοί και οι μεγάλες επιφάνειες ξύλινου διάκοσμου.

ALL TERRAIN
E-Class ALL TERRAIN 

Αυθόρμητες εξορμήσεις στην εξοχή, μέσα από λιβάδια, στα χιόνια και σε αμμουδιές – η All-Terrain βγαίνει πρόθυμα και απολύτως κυρίαρχα "εκτός δρόμου". Με απόλυτη αίσθηση σιγουριάς.

Στιβαρή εικόνα.

Κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που υπογραμμίζουν τις ικανότητες εκτός δρόμου είναι η επένδυση ψυγείου σε στυλ SUV, τα στιβαρά προσαρτήματα και οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου.

Αυξημένη απόσταση από το έδαφος και 4MATIC.

Εκεί που άλλα αυτοκίνητα αναγκάζονται να εγκαταλείψουν, η E-Class All-Terrain συνεχίζει εύκολα – μεταξύ άλλων, χάρη στο πρόγραμμα οδήγησης All-Terrain.

Βασικός Εξοπλισμος
Βασικός Εξοπλισμός

O sport chic βασικός εξοπλισμός για το εξωτερικό περιλαμβάνει επένδυση ψυγείου με 3 γρίλιες και το αστέρι Mercedes στο καπό του κινητήρα, ζάντες αλουμινίου 43,2 cm (17") και πίσω προφυλακτήρα 2 τμημάτων με ένθεμα σε εμφάνιση διαχυτη. Το μοντέρνο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό έχει εξαιρετικά κομψή εμφάνιση, ακόμη και χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. 

Συνδεσιμότητα

 

 

 

Γνωρίστε την Mercedes-Benz E-Class All Terrain τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας