Mercedes-Benz E-Class Coupé

Mercedes-Benz E-Class Coupé

Η νέα E-Class Coupé.

Made to win the day. 

Κλείσε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Κύρια χαρακτηριστικά αυτοκινήτου

Μια εξαιρετική αθλήτρια με πολλά ταλέντα.

Η σχεδίαση σάς συνεπαίρνει. Το σύστημα infotainment σάς καταλαβαίνει σαν καλός φίλος και σας προσφέρει άνεση κάθε δευτερόλεπτο της διαδρομής. Ο τέλειος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας, όχι μόνο με στιλ, αλλά με δυναμισμό και άνεση. Ανακαλύψτε τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας E-Class Coupé.

 

Εξωτερικό

Αποκτήστε περισσότερη δυναμική.

Η σχεδίαση της νέας E-Class Coupé αποτελεί μία σαφή δήλωση δυναμικής, από το μακρύ καπό κινητήρα και τα επιβλητικά power dome μέχρι τις νέες, μοντέρνες ζάντες. Άλλο ένα highlight είναι το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με την επιβλητική επένδυση ψυγείου και τους εντελώς νέους προβολείς LED.

 

E COUPE FACE EXTER

Εσωτερικό 

 

E FACE INTER

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Ευρυχωρία στο εσωτερικό που εντυπωσιάζει.
Ευρυχωρία στο εσωτερικό που εντυπωσιάζει.

Ο εσωτερικός χώρος είναι ασυνήθιστα μεγάλος για ένα Coupé. Στην παράδοση των πολυτελών αυτοκινήτων Gran Turismo, η E-Class Coupé έρχεται να προσφέρει όλες τις ανέσεις και, φυσικά, μεγαλειώδη ευρυχωρία σε τέσσερις θέσεις.

Close
Mηχανισμός προώθησης ζώνης.
Mηχανισμός προώθησης ζώνης.

Ο μηχανισμός προώθησης ζώνης στον βασικό εξοπλισμό διευκολύνει την τοποθέτηση της ζώνης ασφαλείας για οδηγό και συνοδηγό.

Μετά την επιβίβαση η ζώνη ρυθμίζεται αυτόματα σε μια πιο ευνοϊκή θέση. Η έκταση του μηχανισμού προώθησης ζώνης γίνεται από ένα πλήκτρο στην κεντρική κονσόλα.

Extra εξοπλισμός
Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεσή σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι που μπορούν να εναλλάσσονται δυναμικά ή να φωτίζουν πολλές περιοχές με διαφορετικά χρώματα.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν στις τρέχουσες συνθήκες της κυκλοφορίας με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν θαμπώνει τους άλλους οδηγούς. Τα φώτα μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE μεγιστοποιούν την εμβέλεια. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει το πεδίο ορατότητας. 

Close
Πακέτο Night
Πακέτο Night

Με το πακέτο Night, το σπορτίφ εξωτερικό δείχνει ακόμη πιο εκφραστικό χάρη στα πολυάριθμα στοιχεία σε Μαύρο ή πολύ γυαλιστερό Μαύρο. Έτσι, προκύπτουν αντιθέσεις ή συνεχείς μεταβάσεις, ανάλογα με το χρώμα βαφής. Σε κάθε περίπτωση, εσείς απολαμβάνετε σαφώς μεγαλύτερη αποκλειστικότητα. 

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus.
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης Plus.

 

Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Ακολουθήστε τον δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση. Μοντέρνα συστήματα σάς υποστηρίζουν στην προσαρμογή της ταχύτητας οδήγησης, στη διεύθυνση, στην αλλαγή λωρίδας και σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης, ανάλογα με τις συνθήκες. Ο κίνδυνος ατυχήματος μειώνεται, οι επιβάτες και οι άλλοι συμμετέχοντες της κυκλοφορίας προστατεύονται αποτελεσματικά. Έτσι φτάνετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

οπτικά και ηχητικά.

Close
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, καθώς μετριάζονται οι επιπτώσεις του με μια σειρά μέτρων. Ο καινοτόμος ήχος PRE-SAFE® παράγει έναν θόρυβο που εκπέμπεται από τα ηχεία και διεγείρει ένα προστατευτικό αντανακλαστικό. Έτσι, το εσωτερικό του αυτιού προστατεύεται χάρη στην απορρόφηση των θορύβων του ατυχήματος.

Close
AIR BODY CONTROL
AIR BODY CONTROL

Η ανάρτηση AIR BODY CONTROL συνδυάζει τα πλεονεκτήματα διαφόρων αναρτήσεων και σας επιτρέπει να επιλέγετε άνετη ή δυναμική οδήγηση όποτε θέλετε. Το φάσμα των ρυθμίσεων είναι εντυπωσιακό. Η αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων διαθέτει τριπλή ρύθμιση. Προσφέρει εκπληκτική άνεση κύλισης, ακόμη και σε δύσκολα εδάφη, ή σπορ χαρακτηριστικά. Άκρως πρακτικό είναι το σύστημα ρύθμισης ύψους ανάρτησης.

Close
Ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL με μεταβαλλόμενη απόσβεση
Ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL με μεταβαλλόμενη απόσβεση

Μία ανάρτηση – τρεις διαμορφώσεις. Με την ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL επιλέγετε ανάμεσα στη μέγιστη ευκινησία ή την εξαιρετικά άνετη απόσβεση. Ανάλογα με τη διαδρομή και το προσωπικό σας στιλ οδήγησης. Η  χαμηλωμένη, κατά 15 mm, ανάρτηση και το άμεσο, σπορ σύστημα διεύθυνσης σάς προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο οδήγησης.

Close
Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC

Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC σάς υποστηρίζει κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς. Οι περιοχές μπροστά και πίσω από το αυτοκίνητο επιτηρούνται με αισθητήρες υπερήχων, ενώ οπτικοακουστικές οδηγίες σάς βοηθάνε να εκτιμάτε καλύτερα τις αποστάσεις από εντοπισμένα εμπόδια και να αποφεύγετε ενοχλητικές ζημιές κατά τη στάθμευση.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Με το πακέτο αυτό έχετε την επιλογή να σταθμεύετε μόνοι σας ή να αφήνετε το σύστημα να σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο. Η πρακτική υποστήριξη ξεκινά ήδη από την αναζήτηση και την επιλογή μιας θέσης στάθμευσης. Μόλις αυτή εντοπιστεί, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας ή να αφήσετε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης να σας βοηθήσει κατά την είσοδο και έξοδο από τη θέση στάθμευσης.

Οι εύκολα κατανοητές, οπτικοακουστικές οδηγίες μπορούν να σας βοηθούν να αποφεύγετε εκνευριστικές ζημιές κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς. Χάρη στην απεικόνιση ολόκληρου του περιβάλλοντος χώρου πίσω από το αυτοκίνητο με πρακτικές βοηθητικές γραμμές, μπορείτε να εκτιμάτε καλύτερα τη διαδρομή, το πλάτος του αυτοκινήτου και τις αποστάσεις από τα αναγνωρισμένα αντικείμενα.

Το πακέτο στάθμευσης αυξάνει και την ασφάλεια, αφού χάρη στη λειτουργία Rear Cross Traffic Alert σάς προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά όταν ανιχνευθεί διασταυρούμενη κυκλοφορία κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης με όπισθεν. Εάν χρειαστεί, το σύστημα εκκινεί αυτόματα πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

Οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα και χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα προσαρμοζόμενα πίσω φώτα τεχνολογίας LED προσαρμόζουν την ένταση φωτισμού τους στις συνθήκες περιβάλλοντος.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν στις τρέχουσες συνθήκες της κυκλοφορίας με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν θαμπώνει τους άλλους οδηγούς. Τα φώτα μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE μεγιστοποιούν την εμβέλεια. Επίσης, ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το πεδίο ορατότητας.

Οδηγικά χαρακτηριστικά

Η πρωτοποριακή φιλοσοφία ασφάλειας της νέας E-Class Coupé.

Τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδήγησης της νέας E-Class Coupé διατηρούν πάντα το προβάδισμα.

 

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Δείξτε πόσο σημαντικός είναι για εσάς ο σπορ χαρακτήρας, με τα μοντέρνα και δυναμικά στοιχεία της γραμμής εξοπλισμού AMG Line. Ο συνδυασμός όλων των στοιχείων συνθέτει μια συνολικά εκφραστική εικόνα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν οι αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου AMG και η ειδική πίσω ποδιά με διαχύτη AMG.  

 

AVANTGARDe
AVANTGARDE

Μοναδικότητα και σπορτίφ χαρακτήρας στον βασικό εξοπλισμό. Ήδη από τη βασική της έκδοση, η E-Class αποκτά την όμορφη γραμμή AVANTGARDE εξωτερικού, η οποία προσφέρει στο αυτοκίνητό σας δυναμισμό και κομψότητα. Ο συνδυασμός πολυάριθμον σχεδιαστικών στοιχείων δημιουργεί ένα ακαταμάχητο σύνολο. Η χαμηλωμένη ανάρτηση εντείνει αυτή την εντύπωση.

 

Γνωρίστε την Mercedes-Benz E-Class Coupé τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας