Mercedes-Benz GLB Facelift

Mercedes-Benz GLB Facelift
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Έως 7 Καθίσματα στον εσωτερικό χώρο | 1.805 Λίτρα Χωρητικότητα χώρου φόρτωσης | Έως 165 / 224 kW/hp Ονομαστική ισχύς | Φορτίο ρυμούλκησης 750 / 2.000 kg με φρένο / χωρίς φρένο

Εξωτερικό

Το εξωτερικό της GLB.

NEW GLB

Η εντυπωσιακή σχεδίαση είναι χαρακτηριστική της GLB. Έχει αναβαθμιστεί κι άλλο, κυρίως μέσω των ανασχεδιασμένων μπροστινών και πίσω φώτων, καθώς και των ζαντών 50,8 cm (20"). Με την άκρως εντυπωσιακή πανοραμική συρόμενη οροφή, το σπορ SUV προσφέρει απρόσκοπτη θέα στους επιβάτες του.

 

Εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας GLB.

NEW GLB INTERIOR

Offroad αίσθηση και στο εσωτερικό. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός της νέας Mercedes-Benz GLB συνδυάζει τη σπορ πολυτέλεια με την ανθεκτικότητα και την υψηλή ποιότητα. Είτε πρόκειται για το ανεξάρτητο κόκπιτ με ευρεία οθόνη, τον όγκο του χώρου αποσκευών ή την προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων – η ευρύχωρη SUV προσφέρει πάντα δυνατότητες για περισσότερα. Στην βασική της έκδοση συνδυάζονται τα χαρακτηριστικά της σειράς Progressive με το πλούσιο πακέτο Advanced.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Οθόνη Head-up
Οθόνη Head-up

Η οθόνη Head-up μετατρέπει το μπροστινό παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόκπιτ για να έχετε πάντα τις σημαντικότερες πληροφορίες στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στον δρόμο και στην κυκλοφορία μπροστά σας.

Close
Ανεξάρτητο κόκπιτ με ευρεία οθόνη
Ανεξάρτητο κόκπιτ με ευρεία οθόνη

Παρέχει πολλά περισσότερα από την καλή ορατότητα για τον οδηγό: το ελεύθερο κόκπιτ με ευρεία οθόνη πρωταγωνιστεί μέσω της αλληλεπίδρασης που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και τα κλασικά διακοσμητικά στοιχεία στο εσωτερικό.

Close
Διακοσμητικά στοιχεία νέας σχεδίασης
Διακοσμητικά στοιχεία νέας σχεδίασης

Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία: το φωτιζόμενο μοτίβο αστεριών Mercedes-Benz του νέου διακοσμητικού στοιχείου στο ταμπλό υπογραμμίζει τον χαρακτήρα του κομψού SUV και ολοκληρώνει το πολυτελές εσωτερικό της νέας GLB.

Close
Νέα χρώματα ταπετσαρίας
Νέα χρώματα ταπετσαρίας

Είτε σε μικρές είτε σε μεγάλες διαδρομές, τα αναρτώμενα καθίσματα υψηλής ποιότητας της νέας GLB σάς επιτρέπουν να ταξιδεύετε πάντα με άνεση – και κυρίως με στιλ: για παράδειγμα, με το νέο χρώμα ταπετσαρίας από δέρμα ARTICO / μικροΐνες MICROCUT σε Καφέ Μπαΐα.

Close
Τιμόνι με δέρμα νάπα
Τιμόνι με δέρμα νάπα

Το νέο σπορ τιμόνι τριών ακτίνων σε δέρμα νάπαδιευκολύνει τον χειρισμό με τους ομαλά ενσωματωμένους πίνακες αλλαγής ταχυτήτων και τα απτικά βοηθήματα αισθήσεων. Όσοι ωστόσο, παρ' όλη την ψηφιακή τεχνολογία, επιθυμούν και πάλι την αναλογία, μπορούν να ενεργοποιούν το 8G-TRONIC και χειροκίνητα μέσω των προαιρετικών διακοπτών αλλαγής ταχυτήτων.

Close
Πανοραμική συρόμενη οροφή
Πανοραμική συρόμενη οροφή

Είτε ανοιχτή είτε κλειστή – νιώστε μια συναρπαστική αίσθηση ελευθερίας και ελαφρότητας και απολαύστε την ευχάριστη φωτεινή ατμόσφαιρα στον εσωτερικό χώρο, ανεξάρτητα από το έδαφος στο οποίο οδηγείτε.

 

 

 

Close
Νέα σχεδίαση ζαντών
Νέα σχεδίαση ζαντών

Οι νέες ζάντες αλουμινίου 50,8 cm (20") καθιστούν την GLB ιδανική για κάθε έδαφος και τονίζουν τον ευέλικτο και σπορ χαρακτήρα της.

Close
Νέα σχεδίαση μπροστινού τμήματος
Νέα σχεδίαση μπροστινού τμήματος

Το νέο μπροστινό τμήμα με μάσκα σε στιλ Offroad καθώς και οι εκ νέου σχεδιασμένοι προβολείς τεχνολογίας MULTIBEAM LED υπογραμμίζουν την αναβαθμισμένη δομή της νέας GLB.

Close
Εντυπωσιακή σχεδίαση SUV
Εντυπωσιακή σχεδίαση SUV

Εκφραστικά στοιχεία σχεδιασμού με στιβαρές γωνίες και άκρες: Οι περιστρεφόμενες επενδύσεις, η οπτική προστασία αντισφήνωσης και η ράγα οροφής, μαζί με τις ισχυρές αναλογίες, προσφέρουν στη νέα GLB τη δυναμική της εμφάνιση.

Extra εξοπλισμός
Close
Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Συνδεσιμότητα
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Τα πακέτα υποβοήθησης οδήγησηςτης Mercedes-Benz σάς υποστηρίζουν ανάλογα με τις οδικές συνθήκες κατά την προσαρμογή ταχύτητας, τη διεύθυνση και τον κίνδυνο σύγκρουσης – π.χ. με τη βοήθεια του ενεργού συστήματος υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC και του ενεργού συστήματος υποβοήθησης πέδησης. Έτσι, μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας, χαλαρά και με ασφάλεια.

Close
Σύστημα υποβοήθησης ελιγμών ρυμουλκούμενου
Σύστημα υποβοήθησης ελιγμών ρυμουλκούμενου

Με το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης ελιγμών ρυμουλκούμενου, οι ελιγμοί οπισθοπορείας δεν αποτελούν πλέον πρόκληση. Το σύστημα βοηθά τον οδηγό και ελέγχει αυτόματα τη σωστή γωνία σε ταχύτητες έως 5 km/h.

Close
Συστήματα στάθμευσης
Συστήματα στάθμευσης

Τα συστήματα στάθμευσης νέας γενιάς βοηθούν στη στάθμευση προς τα εμπρός και προς τα πίσω σε παράλληλη και κάθετη στάθμευση. Από μια παρουσίαση όλων των κενών χώρων για στάθμευση που αναγνωρίζονται στη γύρω περιοχή, μέχρι την προβολή μιας πανοραμικής εικόνας 360° και την ενεργοποίηση διαφόρων επιλογών στάθμευσης. Επιπλέον, κατά τη στάθμευση με οπισθοπορεία, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί για διερχόμενα οχήματα.

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η υποβοήθηση αυτή μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή συγκρούσεων με προπορευόμενα ή σταματημένα οχήματα, με οχήματα στο αντίθετο ρεύμα κατά την αλλαγή κατεύθυνσης, καθώς και με πεζούς που κινούνται και ποδηλάτες. Εκτός από τη λειτουργία προειδοποίησης για απόσταση και σύγκρουση, το σύστημα προσφέρει πρωτίστως ενίσχυση του φρεναρίσματος ανάλογα με την περίσταση έως και αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

Close
Διάταξη ρυμουλκούμενου με σύστημα σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου ESP®
Διάταξη ρυμουλκούμενου με σύστημα σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου ESP®

Με τη διάταξη ρυμουλκούμενουεπεκτείνετε τις μεταφορικές σας δυνατότητες. Η σφαιρική κεφαλή κοτσαδόρου απασφαλίζει και ασφαλίζει εύκολα και άνετα με το πάτημα ενός πλήκτρου. Επιπλέον, πέρα από τη μεταφορά τροχόσπιτου ή ρυμουλκούμενου, μπορείτε να τοποθετείτε επάνω της μια σχάρα ποδηλάτων.

Close
Πακέτο μηχανικού εξοπλισμού Offroad
Πακέτο μηχανικού εξοπλισμού Offroad

Το πρόσθετο πρόγραμμα οδήγησης Offroad προετοιμάζει το αυτοκίνητό σας για δύσκολα εδάφη, βελτιστοποιώντας την πρόσφυση, για παράδειγμα, στο χιόνι, τη λάσπη ή το ασταθές υπέδαφος. Παράλληλα προσαρμόζει κατάλληλα την απόδοση ισχύος του κινητήρα και τη ρύθμιση ABS για οδήγηση σε ελαφρώς ανώμαλο, μη ασφαλτοστρωμένο έδαφος.

Close
Ανάρτηση άνεσης
Ανάρτηση άνεσης

Υψηλή άνεση σε μεγάλες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο και σπορ επιδόσεις κατά την οδήγηση σε στροφές: το αμάξωμα ανέσεων συνδυάζει ελκυστικά εφεδρικά στοιχεία ανάρτησης με πολύ καλή οδηγική ευστάθεια. Αυτός ο ισορροπημένος συνδυασμός καθιστά την οδήγησή σας ασφαλή. Ταυτόχρονα, προσφέρει διασκέδαση στην οδήγηση.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Οδηγήστε όπως νιώθετε. Με το πάτημα ενός κουμπιού, το DYNAMIC SELECT προσφέρει διάφορα προγράμματα οδήγησης, που ρυθμίζουν εκ των προτέρων π.χ. τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, την ανάρτηση ή το σύστημα διεύθυνσης. Με τον τρόπο λειτουργίας SPORT, οι μετακινήσεις σας γίνονται ιδιαίτερα δυναμικές, ενώ με το βασικό πρόγραμμα COMFORT πολύ ισορροπημένες. Το πρόγραμμα ECO εστιάζει στην αποδοτικότητα, εξοικονομώντας καύσιμα και χρήματα.

Close
Σύστημα υποβοήθησης εσωτερικού χώρου MBUX
Σύστημα υποβοήθησης εσωτερικού χώρου MBUX

Απολαύστε την άνεση του ανέπαφου χειρισμού. Το καινοτόμο σύστημα καταγράφει και ερμηνεύει τις κινήσεις των χεριών σας. Έτσι, μπορείτε να ενεργοποιείτε επιλεγμένες λειτουργίες κυριολεκτικά με μία κίνηση. Παράλληλα, το σύστημα μπορεί να διακρίνει ανάμεσα στον οδηγό και τον συνοδηγό, ώστε να έχετε πρόσβαση ακριβώς στα μενού που θέλετε να χειριστείτε.

Close
Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση
Επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση

Για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε περίπλοκες συνθήκες κυκλοφορίας, η επαυξημένη πραγματικότητα MBUX για πλοήγηση δικτυώνει τον εικονικό κόσμο με τον πραγματικό. Εμφανίζει τις οδηγίες για την πλοήγηση και την κυκλοφορία με τη μορφή γραφικών σε «ζωντανές» εικόνες. Έτσι, φτάνετε στον προορισμό σας γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς άγχος.

Close
Χειρισμός με φωνητικές εντολές MBUX
Χειρισμός με φωνητικές εντολές MBUX

Χάρη στον χειρισμό με φωνητικές εντολέςMBUX, η νέα GLB είναι ένας συνεργάτης που σας καταλαβαίνει και σας ακούει κατά την οδήγηση. Ένα «Hey Mercedes» αρκεί και έχετε την πλήρη προσοχή του. Έτσι, ελέγχετε π.χ. τον ατμοσφαιρικό φωτισμό ή τη θερμοκρασία στο όχημα.

Close
MBUX νέας γενιάς
MBUX νέας γενιάς

Εξατομικευμένο Infotainment: Το έξυπνο σύστημα πολυμέσων MBUX ενσωματώνεται στην ψηφιακή σας ζωή χάρη στον διαισθητικό έλεγχο που προσφέρει μέσω φωνής, αφής ή χειρονομιών.

Close
Πρόσθετες ψηφιακές λειτουργίες
Πρόσθετες ψηφιακές λειτουργίες

Με τις πρόσθετες ψηφιακές λειτουργίες και τις κατάλληλες εφαρμογές Mercedes me App, απολαμβάνετε μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια, οδηγική απόλαυση και ψηφιακή υποστήριξη, καθώς έχετε στη διάθεσή σας σημαντικές πληροφορίες και πρακτικές λειτουργίες για τη Mercedes σας, από το αυτοκίνητο και το smartphone σας.

Close
Ηχοσύστημα Surround Burmester®
Ηχοσύστημα Surround Burmester®

Η εμπειρία των υψηλών επιδόσεων και της αποκλειστικότητας συνεχίζεται με τον θρυλικό ήχο Burmester®. Τα ηχεία με κομψές επιγραφές προσφέρουν κορυφαίο περιβάλλοντα ήχο, τον οποίο μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα και να εντείνετε για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα. Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε μουσική σε ποιότητα Dolby® Atmos.

Close
Ατμοσφαιρικός φωτισμός
Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεσή σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμούπροκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι, για παράδειγμα, στους φωτιζόμενους αεραγωγούς αερισμού, τις πόρτες ή τον πίνακα οργάνων.

 

Close
Νέα σχεδίαση πίσω φώτων
Νέα σχεδίαση πίσω φώτων

Τα νέα πίσω φώτα ξεχωρίζουν για την υψηλής ποιότητας εσωτερική τους σχεδίαση και την τεχνολογία LED στον βασικό εξοπλισμό. 

Γραμμές Εξοπλισμού
Progressive Εξωτερικού
Progressive Εξωτερικού

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού:

 • Μάσκα με κεντρικό αστέρι Mercedes-Benz και τέσσερις μονές γρίλιες σε γαλβανισμένο Silver Shadow 
 • Μαύρη σαγρέ πλευρική επένδυση μαρσπιέ με διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο 
 • Ράγες οροφής από στιλβωμένο αλουμίνιο 
 • Οπτική προστασία κάτω μέρους μπροστά και πίσω σε χρώμιο 
 • Ορατά πλαίσια απολήξεων σε χρώμιο 
 • Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων 
 • Προβολείς LED
AMG Line Εξωτερικού
AMG Line Εξωτερικού

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού:

 • Μπροστινή ποδιά AMG με splitter σε χρώμιο και πίσω ποδιά AMG με ορατά πλαίσια συγκράτησης τελικού σωλήνα και διακοσμητικό στοιχείο σε χρώμιο 
 • Μάσκα σε στιλ diamond, στοιχεία σε χρώμιο και μονή γρίλια σε γκρι βουνού magno με ενθέματα σε χρώμιο 
 • Διακοσμητικές λωρίδες αμαξώματος και στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό αλουμίνιο 
 • Ζάντες αλουμινίου AMG 48,3 cm (19") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων
Progressive Εσωτερικού
Progressive Εσωτερικού

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού:

 • Αναρτώμενα καθίσματα ανέσεων με καλύμματα κατ’ επιλογή από συνθετικό δέρμα ARTICO / ύφασμα Μπέρτριξ 
 • Δερμάτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πεδία χειρισμού αφής αριστερά και δεξιά, χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων και πλαίσιο σε Ασημί 
 • Στοιχεία διάκοσμου με Mercedes-Benz Star Pattern 
 • Εσωτερική επένδυση οροφής σε μαύρο ύφασμα 
 • Πακέτο καθισμάτων ανέσεων με οσφυϊκή στήριξη 4 σημείων 
 • Κεντρική οθόνη οδηγού 10,25''
AMG Line Εσωτερικού
AMG Line Εσωτερικού

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της γραμμής εξοπλισμού:

 • Σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα ρυθμιζόμενου ύψους και καλύμματα καθισμάτων από συνθετικό δέρμα ARTICO / μικροΐνες MICROCUT σε Μαύρο με διακοσμητικές ραφές σε Κόκκινο 
 • Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών από δέρμα νάπα, πίνακες διακοπτών αφής αριστερά και δεξιά καθώς και γαλβανισμένα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε Ασημί Χρωμίου 
 • Διακοσμητικά στοιχεία σε στιλ ανθρακονημάτων 
 • Εσωτερική επένδυση οροφής από ύφασμα σε Μαύρο 
 • Σπορ πεντάλ AMG από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με μαύρα αντιολισθητικά στοιχεία

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLB Facelift τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας