Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLC

Η GLC Plug-in Hybrid.

Η νέα Plug-in υβριδική έκδοση της GLC

Διαμόρφωσε την τώρα 

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Διαφορετική σε κάθε χιλιόμετρο. Ξεχωριστή με κάθε ματιά.

Κυρίαρχη και δυναμική όσο ποτέ άλλοτε, η νέα GLC ακτινοβολεί τώρα ακόμη πιο έντονα την αίσθηση σιγουριάς ενός SUV, χωρίς να επιβάλλεται. Η σύγχρονη πολυτέλεια εκφράζεται πιο καθαρά και αισθαντικά από ποτέ.

Εξωτερικό


Χάρμα οφθαλμών.

Κυρίαρχη και δυναμική όσο ποτέ άλλοτε, η νέα GLC ακτινοβολεί τώρα ακόμη πιο έντονα την αίσθηση σιγουριάς ενός SUV, χωρίς να επιβάλλεται. Η σύγχρονη πολυτέλεια εκφράζεται πιο καθαρά και αισθαντικά από ποτέ.

 

GLC SUV EXTER

Εσωτερικό


Καλώς ήρθατε στη νέα GLC.

Ο εσωτερικός χώρος σάς υποδέχεται γενναιόδωρος και πολυτελής. Όλα εδώ υπηρετούν έναν απώτερο στόχο: να διαμορφώσουν όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και εύκολα τον χρόνο σας. Πιο συναρπαστικά, μοντέρνα και έξυπνα από ποτέ.

GLC SUV INTER

GLC SUV e 4MATIC

Η πολύπλευρη premium SUV έκδοση της GLC 300 e 4MATIC εντυπωσιάζει με την άνεση, τη λειτουργικότητα και την ευελιξία της. Με ισχύ συστήματος 235 kW (320 hp), ροπή στρέψης συστήματος 700 Nm και ηλεκτρική αυτονομία 46-49 χιλιομέτρων (NEDC) προσφέρεται για κάθε χρήση σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις. 

GLC 300 e 4MATIC: συνδυασμένη κατανάλωση 8,3-9.2 I/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 68.0-52.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 27,6-30,3 kWh/100km. 

Glc e

 
Βασικός Εξοπλισμός
Close
Το μπροστινό τμήμα δίνει μια νέα διάσταση στην αίσθηση σιγουριάς.
Το μπροστινό τμήμα δίνει μια νέα διάσταση στην αίσθηση σιγουριάς.

Η μάσκα ψυγείου, η μπροστινή ποδιά και οι προβολείς διαμορφώθηκαν εκ νέου. Ως αποτέλεσμα, το μπροστινό τμήμα δείχνει ακόμα πιο δυναμικό και κυρίαρχο. Επιπλέον, η νέα GLC περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό της τους προβολείς LED High Performance.

Close
Ένα πίσω τμήμα που είναι πολύ μπροστά.
Ένα πίσω τμήμα που είναι πολύ μπροστά.

Ακόμα και το πίσω τμήμα βλέπει μπροστά. Την προσοχή τραβάει αμέσως η νέα σχεδίαση των προφυλακτήρων και τα σπορ πλαίσια συγκράτησης τελικού σωλήνα SUV. Επιπλέον, τα επίπεδα πίσω φώτα τεχνολογίας LED περιλαμβάνονται για πρώτη φορά στον βασικό εξοπλισμό.

Close
Αιωρείται ελεύθερα, προσαρμόζεται ελεύθερα: η νέα οθόνη αφής.
Αιωρείται ελεύθερα, προσαρμόζεται ελεύθερα: η νέα οθόνη αφής.

Ο βασικός εξοπλισμός της νέας GLC περιλαμβάνει πλέον μια οθόνη πολυμέσων υψηλής ανάλυσης 17,8 cm (7 ίντσες) με πλοήγηση με το δάχτυλο, ενώ προαιρετικά διατίθεται για πρώτη φορά ένα πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ένδειξη πλοήγησης. Χάρη στο διαισθητικό MBUX (Mercedes-Benz User Experience), απολαμβάνετε επίσης πρωτόγνωρη ελευθερία κατά τον χειρισμό. Χάρη στα διάφορα στυλ προβολής και θέματα, οι οθόνες προσαρμόζονται στις επιθυμίες σας χρησιμοποιώντας στοιχεία χειρισμού αφής, φωνητικές εντολές ή ακόμα και απλές κινήσεις των χεριών.

Extra εξοπλισμός
Close
Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC
Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC με 3 ζώνες και 3 στυλ κλιματισμού προσφέρει εξατομικευμένο κλίμα μέσα στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία, την κατανομή αέρα και το στυλ κλιματισμού ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η τρίτη ζώνη κλιματισμού βρίσκεται στον χώρο πίσω επιβατών, με ξεχωριστά ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και παροχή αέρα. 

Close
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα νέα πακέτα ENERGIZING.
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα νέα πακέτα ENERGIZING.

Σε μακρινά ταξίδια με την οικογένεια ή στη διαδρομή προς το γραφείο, η νέα GLC σάς βοηθάει να φτάνετε στον προορισμό σας αναζωογονημένοι και ήρεμοι. Για τον σκοπό αυτό, τα προαιρετικά πακέτα ENERGIZING διασυνδέουν, ανάλογα με τον εξοπλισμό, πολλά συστήματα, όπως κλιματισμό, φωτισμό, ηχοσύστημα, αρωματισμό και άνεση καθίσματος, σε προγράμματα διάρκειας μερικών λεπτών, που κατ' επιλογή σάς αναζωογονούν ή σάς χαλαρώνουν. Τα καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος σάς προσφέρουν προαιρετικά την πολυτέλεια ενός μασάζ προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας.

Close
Ηχοσύστημα Surround υψηλών προδιαγραφών.
Ηχοσύστημα Surround υψηλών προδιαγραφών.

Με το προαιρετικό ηχοσύστημα Surround Burmester® η νέα GLC μετατρέπεται σε μια μοναδική ακουστική εμπειρία. Πίσω από το σύστημα λειτουργούν, τέλεια ενορχηστρωμένα και προσαρμοσμένα στον εσωτερικό χώρο του οχήματος, 13 ηχεία υψηλής απόδοσης, η τεχνολογία Frontbass, καθώς και ένας 9κάναλος ενισχυτής DSP με συνολική ισχύ εξόδου 590 Watt. Για εξαιρετική ποιότητα ήχου με μεγάλα αποθέματα έντασης.

Close
Νέα σπορ καθίσματα της AMG Line.
Νέα σπορ καθίσματα της AMG Line.

Πιο σταθερό κράτημα από ποτέ:
τα νέα σπορ καθίσματα της AMG Line.

Τα νέα σπορ καθίσματα της AMG Line σάς προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη πλευρική στήριξη και άνεση, ειδικά κατά τη δυναμική οδήγηση. Οπτικά το βλέμμα μαγνητίζουν οι κομψές δίχρωμες επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO σε Κόκκινο Μύρτιλλου και Μαύρο, καθώς και η χαρακτηριστική, συναρπαστική σχεδίαση AMG.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

 • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
 • Ανάρτηση
 • Στάθμευση
 • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης
Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Ακολουθήστε τον δρόμο προς την αυτόνομη οδήγηση. Μοντέρνα συστήματα σάς υποστηρίζουν στην προσαρμογή της ταχύτητας οδήγησης, στη διεύθυνση, στην αλλαγή λωρίδας και σε περίπτωση κινδύνου σύγκρουσης ανάλογα με τις συνθήκες. Ο κίνδυνος ατυχήματος μειώνεται, οι επιβάτες και οι άλλοι χρήστες του δρόμου προστατεύονται αποτελεσματικά. Έτσι, φτάνετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Τα αποκλειστικά στοιχεία και οι λειτουργίες του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης επισημαίνονται με αστερίσκο (*):

 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC (233)
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας* (546)
 • Διευρυμένη λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης σε αυτοκινητόδρομο*
 • Προσαρμογή ταχύτητας βάσει διαδρομής με λειτουργία μποτιλιαρίσματος*
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης*
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας*
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης ακινητοποίησης έκτακτης ανάγκης με λειτουργία SOS*
 • Λειτουργία Λ.Ε.Α.*
 • Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
 • Λειτουργία αλλαγής κατεύθυνσης και διασταύρωσης*
 • Λειτουργία πέδησης έκτακτης ανάγκης σε μποτιλιάρισμα*
 • Υποβοήθηση ελιγμών αποφυγής*
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (238)
 • Ενεργό σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας* (237)
 • Λειτουργία προειδοποίησης εξόδου
 • Λειτουργία προειδοποίησης για πεζούς σε διαβάσεις πεζών*
 • PRE-SAFE® PLUS*
Close
Πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας
Πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Το συγκεκριμένο πακέτο συνδυάζει τις λειτουργίες και τα πλεονεκτήματα δύο συστημάτων υποβοήθησης: το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας σάς επαναφέρει στη λωρίδα κυκλοφορίας, εάν βγείτε κατά λάθος εκτός της διαγράμμισης του οδοστρώματος. Το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας παρακολουθεί για εσάς την παράλληλη κυκλοφορία στη διάρκεια της διαδρομής και μετά από αυτήν.

Στοιχεία

– Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (243)

 • Με λειτουργία προειδοποίησης με δόνηση του τιμονιού (μπορεί προαιρετικά να απενεργοποιηθεί)
 • Με λειτουργία διόρθωσης πορείας με ενεργή επέμβαση του συστήματος ESP® στα φρένα
 • Δυνατότητα ρύθμισης της ετοιμότητας προειδοποίησης και επέμβασης του συστήματος από "standard" μέχρι "ευαίσθητο"

– Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας (234)

 • Με λειτουργία προειδοποίησης για σύγκρουση στη διάρκεια της διαδρομής
 • Με λειτουργία προειδοποίησης εξόδου μετά τη διαδρομή
Close
AIR BODY CONTROL
AIR BODY CONTROL

Η ανάρτηση AIR BODY CONTROL με συνεχή ρύθμιση της απόσβεσης σε κάθε τροχό προσφέρει μια ιδιαίτερα ήπια συμπεριφορά κύλισης. Έτσι, οδηγείτε με εξαιρετική άνεση, προστατεύετε τη μέση σας από περιττές καταπονήσεις και φτάνετε ξεκούραστοι στον προορισμό σας. Επιπλέον, η ανάρτηση προσαρμόζεται αυτόματα σε διάφορες καταστάσεις φορτίου.

Close
Ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL με μεταβαλλόμενη απόσβεση
Ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL με μεταβαλλόμενη απόσβεση

Μία ανάρτηση, τρεις διαμορφώσεις: με το DYNAMIC BODY CONTROL επιλέγετε ανάμεσα στη μέγιστη ευκινησία ή την εξαιρετική άνεση απόσβεσης, ανάλογα με τη διαδρομή και το προσωπικό σας στυλ οδήγησης. Το ευέλικτο, ακριβές σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης υποστηρίζει επιπρόσθετα την ιδιαίτερη εμπειρία οδήγησης.

Close
DYNAMIC SELECT
DYNAMIC SELECT

Το DYNAMIC SELECT αλλάζει την οδηγική συμπεριφορά με το πάτημα ενός κουμπιού. Χρησιμοποιήστε διάφορα προγράμματα οδήγησης, τα οποία αλλάζουν π.χ. τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης. Δυναμική οδήγηση στον πρόγραμμα Sport, χαλαρή οδήγηση στο πρόγραμμα Comfort ή ιδιαίτερα οικονομική οδήγηση στο πρόγραμμα ECO – εσείς αποφασίζετε τι είναι σπουδαιότερο.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Με το πακέτο αυτό έχετε την επιλογή να σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή το σύστημα να σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς. Η πρακτική υποστήριξη ξεκινά ήδη από την αναζήτηση και την επιλογή μιας θέσης στάθμευσης. Μόλις αυτή εντοπιστεί, μπορείτε να κάνετε ελιγμούς με ασφάλεια χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας ή να αφήσετε το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης να σας βοηθήσει κατά την είσοδο και έξοδο από τη θέση στάθμευσης.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Η καλύτερη υπηρεσία στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360° διευκολύνει την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC

Μην αγχώνεστε για τις στενές θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν βρίσκει απλώς κατάλληλες θέσεις στάθμευσης, αλλά επίσης σας βοηθά να μπείτε και να βγείτε από αυτές. Επιπλέον, σας υποστηρίζει κατά τη διεύθυνση του αυτοκινήτου και επιπρόσθετα, στα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κατά την επιτάχυνση, την πέδηση και την αλλαγή ταχύτητας.

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας

Ενεργοποιείτε το σύστημα με μία κίνηση και επωφελείστε από τη μεγάλη ακτίνα προβολέων. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας ενεργοποιεί πάντα τον φωτισμό μεγάλης σκάλας, εφόσον δεν ανιχνεύσει οχήματα μπροστά του ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε καλύτερα το οδόστρωμα ή να εντοπίζετε κινδύνους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

Εκτός από τη χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση, οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν επίσης περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς, προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα προσαρμοζόμενα πίσω φώτα τεχνολογίας LED προσαρμόζουν την ένταση φωτισμού τους στις συνθήκες περιβάλλοντος.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE μεγιστοποιεί την εμβέλεια. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το πεδίο ορατότητας.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Το εκφραστικό στυλ της AMG Line χαρίζει στο εξωτερικό μια νότα σπορ αποκλειστικότητας που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητες σας προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, καθώς η ευκίνητη σπορ ανάρτηση με σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης εξασφαλίζει πιο δυναμική συμπεριφορά. Η AMG Line προσδίδει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ορατά και αισθητά έναν πιο έντονο σπορτίφ χαρακτήρα. Σας επιτρέπει να εκφράσετε απερίφραστα αυτό που έχει για εσας σημασία: ένα δυναμικό και αποκλειστικό περιβάλλον μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 

EXclusive interior
EXCLUSIVE Εσωτερικού

Με το EXCLUSIVE Εσωτερικού δείχνετε ότι αυτό που μετράει για εσας είναι η κορυφαία κομψότητα και ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οι πολυτελείς λεπτομέρειες και το υψηλής ποιότητας περιβάλλον στον εσωτερικό χώρο, με καθίσματα αποκλειστικής διαμόρφωσης και ταμπλό οργάνων με πολυτελή επένδυση, μεταξύ άλλων, θα προσφέρουν καθημερινά μια απολαυστική εμπειρία. 

OFF-ROAD Εξωτερικού
OFF-ROAD Εξωτερικού

Με το μοναδικό στυλ της γραμμής OFF-ROAD εξωτερικού, η GLC ξεχωρίζει σαφώς από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Εντυπωσιακές είναι οι λεπτομέρειες χρωμίου στο μπροστινό τμήμα και οι ζάντες αλουμινίου 45,7cm (18 ιντσών). Χάρη στην ανάρτηση με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και την αυξημέρνη γωνία ανάβασης του μπροστινού προφυλακτήρα, απολάμβάνετε μεγαλύτερη ελευθερία κατά την οδηγήση εκτός δρόμου.    

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός Εξοπλισμός

Ακόμα και με τον βασικό εξοπλισμό, το εξωτερικό είναι κομψό από κάθε άποψη. Περιλαμβάνει αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία χρωμίου και ελκυστικές ζάντες αλουμινίου. Τα εμφανή, χρωμιωμένα πλαίσια συγκράτησης απολήξεων υπογραμμίζουν τη δυναμική εμφάνισή του αυτοκινήτου. Με το εσωτερικό του βασικού εξοπλισμού, επιλέγετε διαχρονική ελκυστικότητα. Ρευστές γραμμές, κομψά, σκούρα χρώματα και ήπιες αντιθέσεις δημιουργούν μια απέριττη συνολική εικόνα και επαναπροσδιορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια. Τα μερικώς ηλεκτρικά καθίσματα βασικού εξοπλισμού προσφέρουν εξαιρετική άνεση, ακόμη και σε μεγάλες διαδρομές. 

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLC τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας
Φωτογραφίες και ταινίες

Φωτογραφίες.

Η νέα Mercedes-Benz GLC: απολαύστε την, κατεβάστε σχετικές πληροφορίες και κοινοποιήστε τις.