Mercedes-Benz GLC Coupé

Mercedes-Benz GLC Coupé
* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Αισθησιακά ξεκάθαρο: ο σχεδιασμός της νέας Mercedes-Benz GLC Coupé πείθει με σαφείς γραμμές, δυναμικές αναλογίες και σπορ κομψότητα.

Εξωτερικό

Τα κύρια χαρακτηριστικά του εξωτερικού της νέας GLC Coupé.

Από τον εκτεταμένο βασικό εξοπλισμό έως την AMG Line: η νέα Mercedes-Benz GLC Coupé πείθει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τη σπορτίφ γοητεία της από την κορυφή μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

 

new Glc coupe

 

Εσωτερικό

Το εσωτερικό της νέας GLC Coupé.

Ο εσωτερικός χώρος διαθέτει υλικά υψηλής ποιότητας και ρευστά σχήματα, καθιστώντας σαφώς ορατή τη σπορ κομψότητα της νέας GLC Coupé. Με ταπετσαρία από δέρμα ARTICO ή και από κομψό δέρμα νάπα (προαιρετικό), οθόνη αφής και Burmester® 3D surround ηχοσύστημα, πείθει όλες τις αισθήσεις.

 

new Glc coupe interior

Plug-in hybrid

Επιλέξτε τη νέα GLC Coupé με Plug-in-Hybrid.

Η νέα GLC Coupé με plug-in υβριδική τεχνολογία συνδυάζει την αυτονομία του κινητήρα εσωτερικής καύσης με τη δυναμική και την αποδοτικότητα του ηλεκτροκινητήρα. Με ακόμη περισσότερη ηλεκτρική ισχύ, βελτιωμένη απόδοση και μικρότερους χρόνους φόρτισης, απολαμβάνετε μια διασκεδαστική οδήγηση από το μέλλον: χωρίς εκπομπές CO2 στο κέντρο της πόλης, εκτός δρόμου, σε δρόμους χωρίς οδοστρώσεις και άνετα σε μεγάλες διαδρομές.

new glc coupe

 

* Ο χρόνος φόρτισης αντιστοιχεί σε 10-80% της πλήρους φόρτισης με χρήση σταθμού ταχείας φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 V και ένταση ρεύματος τουλάχιστον 500 A.

Mercedes-Benz GLC 300 e 4MATIC Coupé | WLTP: Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 0,6-0,5 l/100 km. Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο: 15,0-11,0 g/km. Κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο: 22,4-20,2 kWh/100 km.

Mercedes-Benz GLC 300 de 4MATIC | WLTP: Κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 0,5-0,4 l/100 km. Εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο: 13,0-10,0 g/km. Κατανάλωση ρεύματος σε συνδυασμένο κύκλο: 22,7-20,3 kWh/100 km.[1][2]

[1] Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει Κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.

[2] Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι μετρηθείσες τιμές CO₂ WLTP σύμφωνα με το άρθρο 2 αρ. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος [και η αυτονομία] υπολογίστηκε[αν] με βάση τον Κανονισμό 2017/1151/ΕΕ.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Νέο μπροστινό τμήμα με σπορ μάσκα και Mercedes-Benz Pattern.
Νέο μπροστινό τμήμα με σπορ μάσκα και Mercedes-Benz Pattern.

Οι προβολείς υπογραμμίζουν το πλάτος της διακοσμημένης με χρώμιο μάσκας και συνδυάζουν τις ισχυρές αναλογίες ενός SUV με τις διαχρονικές λεπτομέρειες ενός Coupé.

Close
Οθόνη Head-up 
Οθόνη Head-up 

Η οθόνη Head-up [1]μετατρέπει το μπροστινό παρμπρίζ σε ψηφιακό κόκπιτ, προβάλλοντας μια εικόνα πάνω από το καπό κινητήρα. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε σημαντικές πληροφορίες όπως την ταχύτητα, τα όρια ταχύτητας, τα μηνύματα προειδοποίησης και τις οδηγίες πλοήγησης χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας.

[1] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Close
Πρόγραμμα οδήγησης Offroad DYNAMIC 
Πρόγραμμα οδήγησης Offroad DYNAMIC 

Με ένα πάτημα του δακτύλου επιλέγετε το νέο πρόγραμμα οδήγησης Offroad μέσω του DYNAMIC SELECT. Η πρόσφυση, η ρύθμιση πέδησης και η συμπεριφορά μετάδοσης κίνησης αλλάζουν και προσφέρουν αυξημένη οδηγική απόλαυση σε λειτουργία offroad. Το plug-in υβριδικό οδηγεί κατά προτίμηση ηλεκτρικά (προαιρετικά κινητήρα εσωτερικής καύσης) στο πρόγραμμα Offroad.

 

Extra εξοπλισμός
Close
Μεγάλη πανοραμική συρόμενη οροφή.
Μεγάλη πανοραμική συρόμενη οροφή.

Για πρώτη φορά, η μεγάλη πανοραμική συρόμενη οροφή (προαιρετικός εξοπλισμός) διατίθεται και στην GLC Coupé για έναν εσωτερικό χώρο γεμάτο φως.

Close
Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα
Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα

Το προαιρετικό σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών της δυναμικής AMG Line[1] έχει διάμετρο 370 mm. Έτσι, φαίνεται ακόμη πιο σπορ. Οι πρακτικοί πίνακες χειρισμού στις οριζόντιες ράβδους τιμονιού έχουν ανακατασκευαστεί και ενσωματωθεί απρόσκοπτα στη διεπαφή καθώς επίσης τα απτικά βοηθήματα αισθήσεων διευκολύνουν τον χειρισμό.

[1] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Close
Το αποκλειστικό Burmester® 3D surround ηχοσύστημα.
Το αποκλειστικό Burmester® 3D surround ηχοσύστημα.

Απολαύστε τον ήχο Burmester®-Sound (προαιρετικός εξοπλισμός) στην GLC Coupé σας: Δεκαπέντε ηχεία υψηλής ποιότητας προσφέρουν εντυπωσιακό, λαμπρό χώρο ήχου και μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα για τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα. Χάρη στην υψηλής ποιότητας επεξεργασία, το ηχοσύστημα με τις τεχνικές του λεπτομέρειες είναι μια απόλαυση και οπτικά.

Close
Επένδυση καθίσματος από αντιπροσωπευτικό δέρμα ARTICO γκρι Νεβά / μαύρο.
Επένδυση καθίσματος από αντιπροσωπευτικό δέρμα ARTICO γκρι Νεβά / μαύρο.

Για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των καθισμάτων της νέας GLC Coupé, χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας με ακρίβεια και τα διάφορα στρώματα τελειοποιούνται με μοναδικές ραφές. Το προαιρετικό, εύκολο στη φροντίδα και ανθεκτικό αντιπροσωπευτικό δέρμα ARTICO παρουσιάζεται εδώ με σπορ πολυτέλεια σε γκρι Νεβά και μαύρο.

 

Close
Πακέτο ENERGIZING Plus 
Πακέτο ENERGIZING Plus 

Αυτό το πακέτο συνδυάζει πολλούς εξοπλισμούς premium [1]για την ευεξία σας και τη μεγαλύτερη απόδοση στο τιμόνι. Μεταξύ άλλων, τα εξατομικευμένα θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ, ατμοσφαιρικό φωτισμό και χαρακτηριστικά συστήματος κλιματισμού διασφαλίζουν ότι θα παραμείνετε άνετοι και χαλαροί κατά την οδήγηση.[1]

[1] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Σύστημα PRE-SAFE® 
Σύστημα PRE-SAFE® 

Το σύστημα PRE-SAFE® μπορεί [1]να αναγνωρίσει επικείμενους κινδύνους και συγκρούσεις και να ενεργοποιήσει προστατευτικά μέτρα για τους επιβάτες του οχήματος. Σε περίπτωση επικείμενης πλευρικής σύγκρουσης, ο πλευρικός παλμός συστήματος PRE-SAFE®[1](στοιχείο του πακέτου υποβοήθησης οδήγησης Plus[1]) φροντίζει για την ευθυγράμμιση των επιβατών προς το κέντρο του οχήματος. Αυτό επιτρέπει τη μείωση των φορτίων κατά την πρόσκρουση.[2]

[1] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

[2] Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και τα συστήματα ασφαλείας είναι υποστηρικτικά και δεν σας απαλλάσσουν από την ευθύνη σας ως οδηγό. Λάβετε υπόψη τις υποδείξεις στις Οδηγίες Χρήσης και τα όρια των συστημάτων που περιγράφονται εκεί.

Close
AIRMATIC με σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα (διατίθεται προαιρετικά με το Πακέτο Τεχνολογίας) 
AIRMATIC με σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα (διατίθεται προαιρετικά με το Πακέτο Τεχνολογίας) 

Το AIRMATIC[1] με διαρκή ρύθμιση απόσβεσης διασφαλίζει μια ιδιαίτερα άνετη συμπεριφορά κύλισης, με την οποία το αμάξωμα προσαρμόζεται αυτόματα σε διάφορες καταστάσεις φόρτωσης. Το δυναμικό σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα με γωνία τιμονιού έως 4,5° διασφαλίζει μεγαλύτερη ευκινησία οχήματος, π.χ. κατά τη στάθμευση.

[1] Ανάλογα με τη διαμόρφωση, προαιρετικά επιλέξιμος εξοπλισμός.

Close
Σύστημα πολυμέσων MBUX με κεντρική οθόνη 30,2 cm (11,9 ιντσών)
Σύστημα πολυμέσων MBUX με κεντρική οθόνη 30,2 cm (11,9 ιντσών)

Η κεντρική οθόνη με τεχνολογία LCD αντιδρά άνετα στο άγγιγμα ενώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις προαιρετικές υπηρεσίες streaming[1] μουσικής και έξυπνου σπιτιού. Επιπλέον, μια λωρίδα διακοπτών περιέχει περαιτέρω λειτουργίες, όπως ρυθμιστή έντασης ήχου, αλάρμ και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για διάφορα αποθηκευμένα προφίλ.[2]

[1] Αυτή η υπηρεσία Mercedes me connect είναι διαθέσιμη για οχήματα με το σύστημα πολυμέσων MBUX. Για τη χρήση απαιτείται ένας ενεργός λογαριασμός χρήστη Mercedes me connect. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη και να είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία «Online μουσική». Επιπλέον, για τη χρήση της υπηρεσίας πρέπει να υπάρχει ένας αντίστοιχος λογαριασμός στον εκάστοτε πάροχο υπηρεσίας streaming. Οι πάροχοι υπηρεσιών streaming μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την κατά τόπους διαθεσιμότητα.

[2] Για τη χρήση των υπηρεσιών, απαιτείται ένα προσωπικό Mercedes me ID, καθώς και η αποδοχή των Όρων Χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me connect. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος είναι εφικτή η ανανέωση των υπηρεσιών έναντι χρέωσης, εφόσον εξακολουθούν να προσφέρονται για το αντίστοιχο όχημα. Η πρώτη ενεργοποίηση των υπηρεσιών μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 1 έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή τη θέση σε λειτουργία από τον πελάτη, όποιο συμβεί πρώτο.

Close
Προβολείς LED High Performance.
Προβολείς LED High Performance.

Χάρη στην τεχνολογία πλήρους LED, οι βασικοί προβολείς LED High Performance προσφέρουν καλύτερη ορατότητα.

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLC Coupé τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Ελάτε πιο κοντά στην Mercedes-Benz της επιλογής σας

Ζητήστε μας Προσφορά

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας