Mercedes-Benz GLC Coupé

Mercedes-Benz GLC Coupé

GLC Coupé

All kinds of strength.

Κλείσε Test Drive

* Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.
Σχεδίαση αυτοκινήτου

Ένα ιδιαίτερο SUV. Ένα ιδιαίτερο coupé. Ένα ιδιαίτερο όχημα.

Η νέα GLC Coupé συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των SUV και των coupé. Είναι σπορτίφ και μοντέρνα όσο πότε άλλοτε.

Εξωτερικό

Διαφορετική σε κάθε χιλιόμετρο. Ξεχωριστή με κάθε ματιά.

Κυρίαρχη και δυναμική όσο ποτέ άλλοτε, η νέα GLC ακτινοβολεί τώρα ακόμη πιο έντονα την αίσθηση σιγουριάς ενός SUV, χωρίς να επιβάλλεται. Η σύγχρονη πολυτέλεια εκφράζεται πιο καθαρά και αισθαντικά από ποτέ.

 

 

Εσωτερικό

Καθίστε άνετα και απολαύστε τη θέα. Σας περιμένουν έξυπνες λειτουργίες άνεσης, ένας εντυπωσιακός νέος σχεδιασμός χειρισμού και ψηφιακές οθόνες.

INTER

GLC Coupé 300 e

Η GLC 300 e 4MATIC Coupé ως Sport Utility Coupé είναι εξίσου πολύπλευρη με την GLC SUV, έχει όμως σπορ χαρακτήρα χάρη στην εκφραστική σχεδίαση που συνδυάζει στοιχεία SUV και Coupé. Με ίδια ισχύ συστήματος και ηλεκτρική αυτονομία 41-50 χιλιομέτρων ενδείκνυται για όλες τις χρήσεις. 

GLC COUPE 300e

GLC 300 e 4MATIC Coupé: συνδυασμένη κατανάλωση 2.7- 1.9  Ι/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 62.0-44.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.8-18.5 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 41.0-50.0 km.

GLC 300 de 4MATIC Coupé: συνδυασμένη κατανάλωση 2.1- 1.7  Ι/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 56.0-45.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.5-18.1 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 41.0-46.0 km.

Βασικός Εξοπλισμός
Close
Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός: το νέο μπροστινό τμήμα.
Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός: το νέο μπροστινό τμήμα.

Η νέα GLC Coupé σάς περιμένει με κομψή αλλά ακόμα πιο αθλητική σχεδίαση. Η επιβλητική μάσκα ψυγείου diamond και τα στοιχεία χρωμίου νέας διαμόρφωσης μαγνητίζουν το βλέμμα, όπως και οι προβολείς LED High Performance με νέα σχεδίαση φώτων, οι οποίοι περιλαμβάνονται για πρώτη φορά στον βασικό εξοπλισμό. Οι επιβλητικές εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα προσδίδουν περισσότερη δύναμη και υπόσταση στη νέα GLC Coupé. Το εξατομικευμένο σπορτίφ στυλ και η κομψότητα κορυφώνονται με τα νέα σχέδια ζαντών, καθώς και την προαιρετική AMG Line.

Close
Ένα highlight τώρα στον βασικό εξοπλισμό: οι προβολείς LED High Performance.
Ένα highlight τώρα στον βασικό εξοπλισμό: οι προβολείς LED High Performance.

Οι προβολείς είναι ακόμα ένα στοιχείο που μαρτυρά τον δυναμισμό της νέας GLC Coupé. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλέον τους λαμπερούς προβολείς LED High Performance με ακόμα πιο πλατιά φωτιστικά σώματα. Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, η τεχνολογία LED πείθει με επιχειρήματα, όπως ο πιο ομοιόμορφος φωτισμός του οδοστρώματος και το ιδιαίτερα ευχάριστο φως. Τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED είναι ένα ακόμα highlight και βελτιώνουν την ορατότητα πρωί και βράδυ.

Extra εξοπλισμός
Close
Πακέτα ENERGIZING.
Πακέτα ENERGIZING.

Με τα προαιρετικά πακέτα ENERGIZING μπορείτε να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας πολύ εύκολα. Για τον σκοπό αυτό, πολλά συστήματα, ανάλογα με τον εξοπλισμό, όπως κλιματισμός, άνεση καθίσματος, ατμοσφαιρικός φωτισμός, ηχοσύστημα και αρωματισμός, διασυνδέονται σε προγράμματα διάρκειας μερικών λεπτών. Έτσι, η νέα GLC Coupé μπορεί κατ' επιλογή να σας χαλαρώνει ή να σας αναζωογονεί. Επιπλέον, τα προαιρετικά καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος σάς προσφέρουν την πολυτέλεια ενός μασάζ προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας. Για ένα προβάδισμα ενέργειας, άνεσης και οδηγικής ασφάλειας.

Close
Νέες οθόνες.
Νέες οθόνες.

Το κόκπιτ σάς υποδέχεται με εργοστασιακή οθόνη πολυμέσων 17,8 cm (7 ίντσες) με λειτουργία αφής, ενώ προαιρετικά διατίθεται για πρώτη φορά ένα πλήρως ψηφιακό όργανο πολλαπλών ενδείξεων με ένδειξη πλοήγησης. Στο παρασκήνιο, το MBUX (Mercedes-Benz User Experience) προσφέρει εντελώς νέο χειρισμό. Χάρη στα διάφορα στιλ προβολής και θέματα, οι οθόνες προσαρμόζονται στις επιθυμίες. Ο χειρισμός είναι επίσης άκρως εξατομικευμένος: με φυσική γλώσσα, από τα στοιχεία χειρισμού αφής ή με απλές κινήσεις των χεριών.

Close
Κορυφαία εμπειρία ήχου.
Κορυφαία εμπειρία ήχου.

Με το προαιρετικό ηχοσύστημα Surround Burmester® μετατρέπετε τη νέα GLC Coupé σε συναυλιακή αίθουσα. 13 ηχεία υψηλής απόδοσης, ένας 9κάναλος ενισχυτής DSP, συνολική ισχύς εξόδου 590 Watt, καθώς και η ακριβής προσαρμογή των ηλεκτρονικών και της ακουστικής στον εσωτερικό χώρο του οχήματος εξασφαλίζουν τον μοναδικό ήχο. Η λειτουργία surround ή η βελτιστοποίηση ήχου για τα μπροστινά και τα πίσω καθίσματα κάνουν ακόμα πιο έντονη την ακουστική εμπειρία.

Close
Συρόμενη οροφή
Συρόμενη οροφή

Η ηλεκτρική συρόμενη οροφή στη γυάλινη έκδοση, σας προσφέρει περισσότερο φως και αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τόσο όταν είναι κλειστή όσο και - ιδιαίτερα- όταν είναι ανοιχτή, αυξάνει τη φωτεινότητα στον εσωτερικό χώρο. Επίσης, με το άνοιγμα της συρόμενης οροφής διασφαλίζεται ευχάριστη κυκλοφορία του φρέσκου αέρα, χωρίς ρεύματα. Για επιπλέον προστασία από τον ήλιο, υπάρχει ένα πτυσσόμενο αλεξήλιο οροφής. 

Οι τεχνολογίες Intelligent Drive αναλυτικά

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

  • Υποβοήθηση οδήγησης & ασφάλεια
  • Ανάρτηση
  • Στάθμευση
  • Συνδεσιμότητα
  • Φωτισμός και ορατότητα
Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Αυτό το προηγμένο σύστημα θα σας γίνει απολύτως απαραίτητο, κυρίως σε μονότονες διαδρομές ή μποτιλιάρισμα. Η ενεργή υποβοήθηση απόστασης DISTRONIC σάς ξεκουράζει αισθητά, ρυθμίζοντας αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Σε συνδυασμό με την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, μπορείτε να αποδέχεστε τα όρια ταχύτητας απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Close
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης
Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων πρόσκρουσης σε προπορευόμενα ή ακινητοποιημένα οχήματα, καθώς και ατυχημάτων με πεζούς και ποδηλάτες εν κινήσει. Εκτός από τη λειτουργία προειδοποίησης για απόσταση και σύγκρουση, προσφέρει πρωτίστως ενίσχυση της πέδησης, ως και αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Close
Υποβοήθηση σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου σε ελιγμούς

Εξοικονομήστε χρόνο και γλιτώστε τον εκνευρισμό κατά τους ελιγμούς: με την υποβοήθηση σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου σε ελιγμούς, διεκπεραιώνετε τους ελιγμούς οπισθοπορείας με ευκολία, ακρίβεια και ξεγνοιασιά – ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Ειδικά για τους οδηγούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με την οδήγηση με ρυμουλκούμενο, η υποβοήθηση αποτελεί τεράστια διευκόλυνση.

Close
Σύστημα PRE-SAFE®
Σύστημα PRE-SAFE®

Το σύστημα PRE-SAFE® αξιοποιεί το χρονικό διάστημα πριν από ενδεχόμενο ατύχημα, καθώς μετριάζονται οι επιπτώσεις του με μια σειρά μέτρων. Ο καινοτόμος ήχος PRE-SAFE® παράγει έναν θόρυβο που εκπέμπεται από τα ηχεία και διεγείρει ένα προστατευτικό αντανακλαστικό. Έτσι, το εσωτερικό του αυτιού προστατεύεται χάρη στην απορρόφηση των θορύβων του ατυχήματος.

Close
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας
Σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας

Το σύστημα υποβοήθησης ορατότητας νεκρής γωνίας ελέγχει για εσάς την κατάσταση, ειδικά μόλις ανάψετε τα φλας. Έτσι, το σύστημα μπορεί να σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πλευρικές συγκρούσεις με άλλα οχήματα που βρίσκονται στη νεκρή γωνία. Το σύστημα παραμένει σε ετοιμότητα και μετά τη διαδρομή και σας προειδοποιεί αν ανοίξετε την πόρτα τη λάθος στιγμή.

Close
Από σπορ έως άνετη: η ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL.
Από σπορ έως άνετη: η ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL.

Με την προαιρετική ανάρτηση DYNAMIC BODY CONTROL μπορείτε να προσαρμόζετε εξατομικευμένα την απόσβεση και την οδική συμπεριφορά της νέας GLC Coupé. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, απολαμβάνετε αισθητά περισσότερη άνεση ή περισσότερη δυναμική. Γι' αυτό, έχετε στη διάθεσή σας τις τρεις βαθμίδες "Comfort", Sport" και "Sport+", για ιδιαίτερα άνετη, σπορ ή εξαιρετικά σπορ οδήγηση. Η απόσβεση ρυθμίζεται αδιαβάθμητα και ξεχωριστά για κάθε τροχό. Για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική ασφάλεια και άνεση κύλισης.

Close
Για υποδειγματική πρόσφυση: η τετρακίνηση 4MATIC.
Για υποδειγματική πρόσφυση: η τετρακίνηση 4MATIC.

Στην άσφαλτο ή σε ελαφρώς ανώμαλο έδαφος, με το 4MATIC, η νέα GLC Coupé παρουσιάζει ιδιαίτερο σθένος σε αντίξοες οδικές συνθήκες, όπως η βροχή, ο πάγος και το χιόνι. Χάρη στη συνεργασία των τροχών, η μόνιμη τετρακίνηση προσφέρει συνεχώς υποδειγματική οδηγική ευστάθεια και πρόσφυση. Για συνολικά περισσότερη δυναμική, άνεση και ασφάλεια.

Close
Δυναμικά στο μέλλον με το EQ Boost.
Δυναμικά στο μέλλον με το EQ Boost.

Στη γραμμή εκκίνησης βρίσκονται οι εξηλεκτρισμένοι βενζινοκινητήρες με EQ Boost σε δύο διαβαθμίσεις απόδοσης. Μια μίζα-δυναμό κινούμενη με ιμάντα με δυναμό μίζας 48 V και αντίστοιχο ηλεκτρικό κύκλωμα οχήματος παράγει πρόσθετη ροπή στρέψης για δυναμικές εμφανίσεις. Σε αυτήν προστίθεται η φόρτιση της μπαταρίας κατά την επιβράδυνση και η σχεδόν αθόρυβη ολίσθηση στον τρόπο λειτουργίας κύλισης σε συνδυασμό με τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, τώρα και στην GLC Coupé παρουσιάζεται μια νέα γενιά αποδοτικών πετρελαιοκινητήρων σε διάφορες διαβαθμίσεις απόδοσης, σύμφωνα με τον τρέχον πρότυπο εκπομπών καυσαερίων Euro 6d-TEMP.

Close
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Η καλύτερη υπηρεσία στάθμευσης στο αυτοκίνητο. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με κάμερα 360° διευκολύνει την αναζήτηση θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από θέσεις στάθμευσης. Χάρη στην περιμετρική ορατότητα σταθμεύετε εύκολα μόνοι σας ή, εναλλακτικά, το σύστημα σταθμεύει αυτόματα το αυτοκίνητο, χωρίς κανένα άγχος για εσάς.

Οι εύκολα κατανοητές, οπτικοακουστικές οδηγίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε εκνευριστικές ζημιές κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς. Χάρη στη σαφή προβολή της περιοχής γύρω από τη θέση στάθμευσης, καθώς και τις πρακτικές βοηθητικές γραμμές, μπορείτε να εκτιμάτε καλύτερα τη διαδρομή, το πλάτος του αυτοκινήτου και τις αποστάσεις από τα αναγνωρισμένα αντικείμενα.

Close
Ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC

Μην αγχώνεστε για τις στενές θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν βρίσκει απλώς θέσεις στάθμευσης: σας βοηθά να μπείτε και να βγείτε από αυτές. Επιπλέον, σας υποστηρίζει κατά τη διεύθυνση του αυτοκινήτου και επιπρόσθετα, στα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κατά την επιτάχυνση, την πέδηση και την αλλαγή ταχύτητας.

Σε κάθετες θέσεις στάθμευσης, το σύστημα παρέχει υποβοήθηση κατά τη στάθμευση με εμπροσθοπορεία και οπισθοπορεία, ενώ σε οριζόντιες θέσεις στάθμευσης μόνο κατά την οπισθοπορεία. Επιπλέον, εάν είχε πραγματοποιήσει τη διαδικασία το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, θα σας υποστηρίξει αντίστοιχα και κατά την έξοδο από τη θέση στάθμευσης. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για τις στενές θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC δεν βρίσκει απλώς κατάλληλες θέσεις στάθμευσης, σας βοηθά επίσης να μπαίνετε και να βγαίνετε από αυτές. Επιπλέον, σας υποστηρίζει κατά τη διεύθυνση του αυτοκινήτου και επιπρόσθετα, στα οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κατά την επιτάχυνση, την πέδηση και την αλλαγή ταχύτητας.

Close
Ενσωμάτωση smartphone.
Ενσωμάτωση smartphone.

 Τώρα στην νέα GLC Coupé μπορείτε εάν θέλετε να χειρίζεστε το smartphone σας εντελώς ανέπαφα. Αφού το συνδέσετε μέσω Bluetooth, NFC ή καλωδίου USB, προβάλλονται στην οθόνη πολυμέσων οι σημαντικότερες εφαρμογές και λειτουργίες τις οποίες μπορείτε να ελέγχετε άνετα με τα στοιχεία χειρισμού αφής ή ακόμα και φωνητικά.

Close
Ασύρματη φόρτιση.
Ασύρματη φόρτιση.

Μία από τις καλύτερες ιδέες μας. Στην νέα GLC Coupé μπορείτε τώρα να φορτίζετε το συμβατό σας smartphone άνετα, χωρίς καλώδια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το τοποθετήσετε στην θήκη άμεσης απόκρισης της κεντρικής κονσόλας. Το κινητό σας τηλέφωνο αναγνωρίζεται αυτόματα από το σύστημα πολυμέσων και ξεκινά η διαδικασία φόρτισης. Το σύστημα αναγνωρίζει όλες τις συμβατές συσκευές, ανεξαρτήτως μοντέλου και μάρκας. 

Close
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus
Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Ενεργοποιείτε το σύστημα με μία κίνηση και επωφελείστε από τη μεγάλη ακτίνα προβολέων. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας ενεργοποιεί πάντα τον φωτισμό μεγάλης σκάλας, εφόσον δεν ανιχνεύσει οχήματα μπροστά του ή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε καλύτερα το οδόστρωμα ή να εντοπίζετε κινδύνους. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εναλλάσσεστε συνεχώς στη λειτουργία του φωτισμού διασταύρωσης.

Close
Προβολείς LED High Performance
Προβολείς LED High Performance

Εκτός από τη χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση, οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν επίσης περισσότερη ασφάλεια τη νύχτα. Χάρη στην τεχνολογία LED, φωτίζουν το οδόστρωμα καλύτερα από τους συμβατικούς προβολείς – προσφέροντας συγχρόνως χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα προσαρμοζόμενα πίσω φώτα τεχνολογίας LED προσαρμόζουν την ένταση φωτισμού τους στις συνθήκες περιβάλλοντος.

Close
MULTIBEAM LED
MULTIBEAM LED

Για τέλεια ορατότητα, οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα στις τρέχουσες συνθήκες του δρόμου και της κίνησης με ξεχωριστά ελεγχόμενα LED. Ο μερικός φωτισμός μεγάλης σκάλας δεν τυφλώνει τους άλλους οδηγούς. Ο φωτισμός μεγάλης σκάλας ULTRA RANGE μεγιστοποιεί την εμβέλεια. Ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης και στροφών φωτίζει βέλτιστα το πεδίο ορατότητας.

Γραμμές Εξοπλισμού
AMG Line
AMG Line

Το εντυπωσιακό στιλ της AMG Line προσθέτει στο εξωτερικό μια σπορτίφ αποκλειστική πινελιά, που αποτελεί σαφή δήλωση της επιβλητικής σχεδίασης. Οι τεχνικές ιδιαιτερότητες σας προσφέρουν αισθητά μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση, καθώς η ευκίνητη σπορ ανάρτηση με σπορ άμεσο σύστημα διεύθυνσης εξασφαλίζει πιο δυναμική οδική συμπεριφορά. Η AMG Line προσδίδει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας ορατά και αισθητά περισσότερο σπορτίφ και αποκλειστικό χαρακτήρα. Σας επιτρέπει να εκφράσετε απερίφραστα αυτό που έχει για εσάς σημασία: ένα δυναμικό και αποκλειστικό περιβάλλον μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. 

EXCLUSIVE
Exclusive

Με το EXCLUSIVE εσωτερικού δείχνετε ότι αυτό που μετράει για εσάς είναι η κορυφαία κομψότητα και ποιότητα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Οι περίτεχνες λεπτομέρειες και το υψηλής ποιότητας περιβάλλον στον εσωτερικό χώρο, με καθίσματα αποκλειστικής διαμόρφωσης και ταμπλό οργάνων με πολυτελή επένδυση, μεταξύ άλλων, θα προσφέρουν καθημερινά μια απολαυστική εμπειρία. 

Βασικός εξοπλισμός
Βασικός εξοπλισμός

Ακόμα και με τον βασικό εξοπλισμό, το εξωτερικό είναι πραγματικά κομψό. Περιλαμβάνει αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία χρωμίου και ελκυστικές ζάντες αλουμινίου. Τα εμφανή, χρωμιωμένα πλαίσια συγκράτησης απολήξεων υπογραμμίζουν τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Με το εσωτερικό του βασικού εξοπλισμού, επιλέγετε διαχρονική ελκυστικότητα. Ρευστές γραμμές, κομψά, σκούρα χρώματα και ήπιες αντιθέσεις δημιουργούν μια απέριττη συνολική εικόνα και επαναπροσδιορίζουν τη σύγχρονη πολυτέλεια. Τα μερικώς ηλεκτρικά καθίσματα βασικού εξοπλισμού προσφέρουν εξαιρετική 

βασικός εξοπλισμός εξωτερικό βασικός Εξοπλισμός

Αλλαγή γραμμών εξοπλισμού

Γνωρίστε την Mercedes-Benz GLC Coupé τώρα.

Διαμόρφωση τώρα.

Car Configurator

Κλείστε ραντεβού για Test Drive

Κράτηση ραντεβού

Βρείτε μας σε ένα από τα καταστήματά μας

Δείτε τα καταστήματά μας