Δωρεά Παιχνιδοκατασκευής Νηπιαγωγείο Πέπλου | Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Δωρεά παιχνιδοκατασκευής νηπιαγωγείο Πέπλου

Μια μικρή έκπληξη βρήκε τους μικρούς μας φίλους στο νηπιαγωγείο Πέπλου στον Έβρο, μετά την δωρεά μιας σύνθεσης παιδικής χαράς από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. Εξουσιοδοτημένου Διανομέα & Επισκευαστή Mercedes-Benz & smart.

Η χορηγία δημιουργίας παιδικής χαράς πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, περί καταλληλότητας και ασφάλειας για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Δωρεά παιχνιδοκατασκευής νηπιαγωγείο Πέπλου Έβρου

"Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την ευγενική και ανιδιοτελή χορηγία σας στο Ν/γείο του Πέπλου. Μέσα από την γενναιόδωρη προσφορά σας αποδεικνύετε εμπράκτως ότι ο εθελοντισμός και η διάθεση προσφοράς μπορεί να αποτελέσει ένα υψηλό ιδανικό.

Η σύνθεση παιδικής χαράς που δωρίσατε θα συμβάλλει στην επίτευξη των παιδαγωγικών και μαθησιακών στόχων του Ν/γείου και στη διαμόρφωση ενός ευχάριστου για τα παιδιά χώρου.

Σας ευχόμαστε καλή δύναμη, καλή συνέχεια στο αξιέπαινο έργο σας και ευελπιστούμε και στη συνέχιση της προσφοράς σας στις σχολικές μονάδες του νομού μας". Αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή της η κα. Δήμητρα Βουρδόγλου, Διευθύντρια Π.Ε. Έβρου. 

Δωρεά παιχνιδοκατασκευής νηπιαγωγείου Πέπλου