Η Ελληνική Σημαία «Κυματίζει» στο Βορειότερο Σχολείο της Ελλάδας

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Πανοραμική λήψη της Ελληνικής Σημαίας από το σχολείο του Έβρου

Η Ελληνική Σημαία «Κυματίζει» στο Βορειότερο Σχολείο της Ελλάδας με τη Στήριξη της Α. Ισμαήλος Α.Ε. και της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε)

 

Σχεδιάζοντας μια μεγάλη Ελληνική σημαία στο τοίχο του Βορειότερου Σχολείου της Ελλάδας οι μαθητές έδωσαν το δικό τους μήνυμα!

Αποτυπώνοντας με αυτό τον τρόπο μια πολύ δυνατή εικόνα που αγγίζει όλους τους Έλληνες, ο Βόρειος Έβρος γιόρτασε με αυτόν τον διαφορετικό τρόπο την χθεσινή ημέρα, υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε.

Η σημαία είναι ορατή τόσο από την Τουρκία όσο και από την Βουλγαρία ενώ τα Δίκαια του Έβρου, που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από το τριεθνές, έχουν αποκτήσει μια δραστήρια μαθητική κοινότητα που αποτυπώνει τις σκέψεις της σε όμορφες πράξεις.

Εδώ και 3 χρόνια η εταιρία Α. Ισμαήλος Α.Ε. Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz, έχει διαμορφώσει ένα πρωτότυπο πρόγραμμα υιοθεσίας των σχολικών βαθμίδων στα Δίκαια και έχει δώσει μια ξεχωριστή πνοή στην καθημερινότητα των μικρών παιδιών αλλά και στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τις προκλήσεις για το μέλλον τους!

Την φετινή επέτειο του ΟΧΙ υλοποιήθηκε μια ξεχωριστή ιδέα!

evros

Λόγω της γεωγραφικής θέσης του χωριού και του σχολείου πρότειναν να σχεδιαστεί μία ελληνική σημαία η οποία θα λειτουργεί ως σύμβολο του ελληνισμού της περιοχής συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην τόνωση της εθνικής συνείδησης και περηφάνιας μαθητών και κατοίκων.

Το κόστος για την υλοποίηση της ενέργειας κάλυψε η Α.Ισμαήλος Α.Ε. μαζί με την ΕΕΝΕ Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε).Η ΕΕΝΕ στέκεται διακριτικά αρωγός στην ανάπτυξη των δράσεων της εταιρίας στην περιοχή.

Για την ενέργεια αυτή ο διευθυντής του ΓΕ.Λ Δικαίων κ. Τσάμογλου Δημήτριος ανέφερε ‘’η σχεδίαση της ελληνικής σημαίας στο πλαϊνό μέρος του σχολείου αποτελεί υλοποίηση μίας ιδέας των ίδιων των μαθητών κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020. Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στην Α.Ισμαήλος Α.Ε. οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να σχεδιαστεί τον Οκτώβρη του 2020 στον τοίχο του σχολείου η διαστάσεων 5*7 μέτρα ελληνική σημαία, την οποία σας παρουσιάζουμε ανήμερα της γιορτής της. Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω σημαία είναι ορατή από μεγάλη απόσταση και από τις γείτονες χώρες Βουλγαρία και Τουρκία»

Από την πλευρά του ο Πάνος Ισμαήλος σημείωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να αναπτύσσουμε δράσεις που πηγάζουν από σκέψεις των μαθητών. Η συγκεκριμένη ενέργεια εξωτερικεύει με έναν απλό τρόπο την ξεχωριστή σχέση όλων των κατοίκων του Βορείου Έβρου με το ιερό εθνικό μας σύμβολο, την σημαία. Η συγκεκριμένη δράση αποτέλεσε μια ωραία στιγμή του μεγάλου προγράμματος που υλοποιούμε προς όφελος των σχολικών βαθμίδων της περιοχής».

Ενώ ο πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος υπογράμμισε: «Στην Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών συναισθανόμαστε και αναγνωρίζουμε το ρόλο και το έργο των ακριτών μας. Είμαστε και θα είμαστε κοντά τους με δράσεις ουσίας και συμβολισμού όπως η σημερινή. Η Ελληνική σημαία αποτελεί για εμάς το απόλυτο σύμβολο εθνικής ενότητας και ομοψυχίας – που είναι τα απαραίτητα συστατικά για την αντιμετώπιση κάθε είδους πρόκλησης».