Κορυφαία Mεταχειρισμένα με την εγγύηση της Α. Ισμαήλος Α.Ε. 

Α. Ισμαήλος Α.Ε

mercedes metaxeirismena mbismailos

Η διαφάνεια και η αξιοπιστία είναι αξίες που χαρακτηρίζουν την Α. Ισμαήλος Α.Ε. και τα αυτοκίνητά της.

Στην εταιρεία μας, εκτός από την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων και την δυνατότητα service, επισκευών φανοποιείου και βαφείου για όλα τα μοντέλα της Mercedes-Benz, διαθέτουμε άριστης ποιότητας μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
 
Καθημερινά εφαρμόζουμε τις πιο υψηλές προδιαγραφές λειτουργίας και αφιερώνουμε σε κάθε αυτοκίνητο το χρόνο που χρειάζεται για να βρίσκεται στο επίπεδο που ορίζει η φήμη της Α. Ισμαήλος Α.Ε.
 
Για κάθε αυτοκίνητο υπάρχει η Τεχνική Αναφορά 100 Σημείων. Απαιτεί τον διεξοδικό έλεγχο κάθε οχήματος, χωρίζεται σε 8 κατηγορίες ελέγχων και συνεργάζονται για αυτό το σκοπό 4 τεχνικοί από διαφορετικές ειδικότητες: Μηχανικός, ηλεκτρολόγος, διαγνώστης και φανοποιός αφιερώνουν χρόνο υπό τα πρότυπα που ορίζει ο κατασκευαστής κάθε οχήματος για να πραγματοποιήσουν τους ελέγχους. Είναι ένα από τα βασικά συστατικά που δημιουργούν το προφίλ των προς πώληση αυτοκινήτων!

Οι έλεγχοι αναλύονται σε: 

  •  39 σημεία ελέγχου εσωτερικού χώρου οχήματος
  •  18 σημεία ελέγχου εξωτερικού χώρου οχήματος
  •  13 σημεία ελέγχου κατά την δοκιμαστική διαδρομή
  •  5 σημεία ελέγχου χώρου αποσκευών
  •  11 σημεία κάτω μέρος οχήματος
  •  4 σημεία ελέγχου στα συστήματα του αυτοκινήτου
  •  7 σημεία ελέγχου χώρου κινητήρα
  •  3 σημεία διαγνωστικού ελέγχου οχήματος

 
Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι για τα αυτοκίνητα που προσφέρουμε στους πελάτες μας!
 
Στα άμεσα διαθέσιμα, ετοιμοπαράδοτα, μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υπάρχουν ευκαιρίες μοναδικών επιλογών. Επιλέξτε σήμερα το μεταχειρισμένο όχημα που επιθυμείτε και στείλτε το αίτημα σας συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε δίπλα σε κάθε αγγελία και ένας Σύμβουλος Πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε. θα έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

Για την καλύτερη διευκόλυνση σας οι σύμβουλοι πωλήσεων, μπορούν να φτιάξουν μια ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς και σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούν να σας προσφέρουν προτάσεις χρηματοδότησης του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει. Επίσης, σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούν να σας δώσουν και προτάσεις ασφάλισης του.
 

Ανακαλύψτε το αγαπημένο σας μοντέλο σήμερα μέσα από μια μεγάλη γκάμα οχημάτων που συνοδεύονται με πιστοποιήσεις και εγγυήσεις της εταιρείας της Α. Ισμαήλος Α.Ε.