Πρόταση μεταχειρισμένου|Mercedes-Benz A 160 MANUAL DIESEL '16

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Mercedes-Benz A 160 MANUAL DIESEL '16

Η A-Class της Mercedes-Benz, ήδη από την πρώτη της εμφάνιση ανέτρεψε τα σχεδιαστικά μοτίβα της κατηγορίας της, αγαπήθηκε όσο λίγα μοντέλα από τους φίλους του αυτοκινήτου και έχει αναδειχτεί στον στίβο των πωλήσεων ως ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα της Ελληνικής αγοράς! Κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, εξαιρετική απόδοση και οικονομία, αξιοπιστία, άνεση και πολυτέλεια, είναι ορισμένα από τα προνόμια που απολαμβάνει κανείς οδηγώντας μια A-Class.

Στην μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων της Α. Ισμαήλος Α.Ε, μπορείς να αποκτήσεις την Α160 d, τηνμικρότερη πετρελαιοκίνητη A-Class, που υπόσχεται και πραγματοποιεί τις πιο οικονομικές μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας κινητήρας 1.500 κυβικών που αποδίδει 90 ίππους και καταναλώνει 3,8 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. 

Στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. μπορείς να αποκτήσεις την δική σου Mercedes A-CLASS 160d που έχουμε επιλέξει για εσένα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. 

Για το αυτοκίνητο που κοιτάζετε υπάρχει λεπτομερής ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 100 ΣΗΜEΙΩΝ. Σας προτρέπουμε να τη ζητήσετε για να έχετε μια αναλυτική παρουσίαση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Ο εξοπλισμός αυτού περιλαμβάνει: ABS ESP Bluetooth TCS - ASR Ζάντες αλουμινίου 16'' Οθόνη TFT Υπολογιστής Ταξιδιού Σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούμε να σας δώσουμε μια πρόταση χρηματοδότησης του αυτοκινήτου. Σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούμε να σας δώσουμε προτάσεις ασφάλισης του αυτοκινήτου. Εκπροσωπώντας τη νούμερο 1 μάρκα για 30 χρόνια, η διαφάνεια και η αξιοπιστία είναι αξίες που χαρακτηρίζουν και τα αυτοκίνητά μας και την εταιρία.

Mercedes-Benz A 160 MANUAL DIESEL '16 περιγραφή

Σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούμε να σας δώσουμε μια πρόταση χρηματοδότησης του αυτοκινήτου.
Σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούμε να σας δώσουμε προτάσεις ασφάλισης του αυτοκινήτου. Εκπροσωπώντας τη νούμερο 1 μάρκα για 30 χρόνια.

Διάλεξε το δικό σου όχημα μέσα από την μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων της Α. Ισμαήλος Α.Ε.