Πρόταση μεταχειρισμένου|Mercedes-Benz A 180 '20 AUTO STYLE DIESEL

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Mercedes-Benz A 180 '20 AUTO STYLE DIESEL

H A-Class επανακαθορίζει την έννοια της σύγχρονης πολυτέλειας στην compact κατηγορία με πολλά πλεονεκτήματα στην εσωτερική διακόσμηση αλλά και στην τεχνολογία της. 

Στην μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων της Α. Ισμαήλος Α.Ε, μπορείς να αποκτήσεις την δική σου Α180 d, για πραγματικά άνετες μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης, που έχουμε επιλέξει για εσένα με τα πιο αυστηρά ποιοτικά κριτήρια. 

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.500 κυβικών που αποδίδει 116 ίππους. 

Για το αυτοκίνητο που κοιτάζετε Mercedes-Benz A 180 '20 AUTO STYLE DIESEL υπάρχει λεπτομερής ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 100 ΣΗΜEΙΩΝ. 

Σας προτρέπουμε να τη ζητήσετε για να έχετε μια αναλυτική παρουσίαση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Ο εξοπλισμός αυτού περιλαμβάνει:

Έκδοση STYLE 
AUTO 7-GTRONIC
Bluetooth
ABS
Cruise control
ESP
Κάμερα οπισθοπορείας
Οθόνη TFT
Keyless
Ζάντες 16''

Σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούμε να σας δώσουμε μια πρόταση χρηματοδότησης του αυτοκινήτου. Σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούμε να σας δώσουμε προτάσεις ασφάλισης του αυτοκινήτου. Εκπροσωπώντας τη νούμερο 1 μάρκα για 30 χρόνια, η διαφάνεια και η αξιοπιστία είναι αξίες που χαρακτηρίζουν και τα αυτοκίνητά μας και την εταιρία.

Mercedes-Benz A 180 '20 AUTO STYLE DIESEL

Σε συνεργασία με όλες τις ελληνικές τράπεζες μπορούμε να σας δώσουμε μια πρόταση χρηματοδότησης του αυτοκινήτου.
Σε συνεργασία με συμβεβλημένες ασφαλιστικές εταιρίες μπορούμε να σας δώσουμε προτάσεις ασφάλισης του αυτοκινήτου. Εκπροσωπώντας τη νούμερο 1 μάρκα για 30 χρόνια.

Διάλεξε το δικό σου όχημα μέσα από την μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων της Α. Ισμαήλος Α.Ε.