A35

Η έλευση της μικρότερης AMG που υπάρχει στην γκάμα, ενθουσίασε το αγοραστικό κοινό και πλέον μετράει 1 χρόνο ιδιαίτερα πετυχημένης εμπoρικής πορείας. Στην  Α. Ισμαήλος Α.Ε. έχουμε πάντοτε διαθέσιμη μια Α35 AMG για δοκιμαστική εμπειρία. Σε οδηγικό επίπεδο συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά μιας AMG με τις ανέσεις και τις τεχνολογίες που εφοδιάζονται όλες οι Mercedes νέας γενιάς. Ο κινητήρας των 2.000 κυβικών, που αποδίδει 40 Nm ροπή και 306 άλογα συνδυάζεται με κιβώτιο 7 σχέσεων και τετρακίνηση, εξελιγμένη από την AMG, ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Μπορεί να κινηθεί από σημείο σε σημείο με πολύ μεγάλες ταχύτητες διατηρώντας σε κορυφαίο επίπεδο την άνεση και την ευκολία χρήσης. 

A35 MASK

Η αρχική τιμή των 59.060€ επιτρέπει την είσοδο στην οικογένεια της AMG σε ένα ευρύτερο κοινό. Οι πίστες και οι ορεινές διαδρομές είναι ένα πεδίο που της αρέσει να κινείται, ενώ στις καθημερινές ανάγκες και μετακινήσεις προσαρμόζεται στα δεδομένα που ζητάει ο οδηγός.

Μπορείτε να προγραμματίσετε μια συνάντηση με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε. για να γνωρίσετε την Α35 AMG από κοντά, κάνοντας κλικ εδώ.

a35 interior