Χριστουγεννιάτικα δώρα στους κατοίκους χωριών του Έβρου μοίρασε η Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

XMAS-GIFTS-EVROS-MBISMAILOS

Στο πλευρό των κατοίκων του Έβρου βρίσκεται για ακόμη μια φορά η Α. Ισμαήλος Α.Ε. προσφέροντας Χριστουγεννιάτικα δώρα στους κατοίκους των ακριτικών χωριών Πλάτη, Σπήλαιο, Κριός, Φυλάκιο, Δίλοφος, Δίκαια, Φτελιά και Ορμένιο. 

Οι μαθητές του Σχολείου Δικαίων, δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα θαλπωρής τραγουδώντας κάλαντα και παραδίδοντας οι ίδιοι τα δώρα στους ηλικιωμένους κατοίκους. Σε μία ευγενική κίνηση πρόσφεραν και από μία χειροποίητη ζωγραφιά με ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος, που είχαν ετοιμάσει. 

XMAS-GIFTS-EVROS-MBISMAILOS

Κατά την παράδοση των δώρων παρόν ήταν και ο κ. Πάνος Ισμαήλος, της Α. ΙΣΜΑΗΛΟΣ Α.Ε. Eξουσιοδοτημένου Διανομέα & Επισκευαστή της Mercedes-Benz ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ενέργεια αυτή καθώς την υλοποιούμε μαζί με το μέλλον του τόπου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά την έννοια της προσφοράς. Σήμερα, είναι μία ημέρα γιορτής για τους κατοίκους των χωριών αυτών αφού γέμισαν τα σπίτια τους με χαρούμενες φωνές και χαμόγελα».

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε., στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Τράπεζας Αλληλεγγύης Έβρου» έχει προχωρήσει την τελευταία τριετία σε μία σειρά από ενέργειες στην περιοχή με προγράμματα υποστήριξης τόσο της νέας γενιάς, μέσω δράσεων στα σχολεία όλων των βαθμίδων, με νέες θέσεις εργασίας στο call center της εταιρείας  καθώς και στήριξη των κατοίκων της 3ης ηλικίας.

XMAS-GIFTS-EVROS-MBISMAILOS

Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει διαθέσει παροχή βοήθειας ύψους 60.000€ ενώ μέσω της «Τράπεζας Αλληλεγγύης Έβρου» πρόκειται να παρέχει ετησίως το ποσό των 20.000€ για την υλοποίηση των ενεργειών που σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής για την κάλυψη τόσο των έκτακτων καθημερινών αναγκών τους όπως η προμήθεια τροφίμων, φαρμάκων κτλ όσο και την παροχή απασχόλησης ηλικιωμένων και μαθητών σε ξεχωριστούς ειδικούς  χώρους.