GLC Coupe 300 4matic

Α. Ισμαήλος Α.Ε

clc 300

GLC Coupé: Το αστέρι της Mercedes-Benz που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων, είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για να συνδυάζεις την καθημερινότητα με την άνεση αλλά και τον σπορ χαρακτήρα!

Πόσο σπορ μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας?

Σίγουρα αυτή είναι μια ερώτηση αυθόρμητη, όμως η απάντηση της είναι που κάνει την GLC 300 Coupé ξεχωριστή. Με το νέο κινητήρα απόδοσης 255 ίππων και την οδηγική συμπεριφορά που έχει, προσαρμόζεται στην κάθε στιγμή της ζωής σας. Είναι ο ορισμός της ισορροπίας ανάμεσα στην άνεση με την οποία κινείται, την πολυτέλεια που την χαρακτηρίζει και τον σπορ χαρακτήρα που κρύβει μέσα στο Coupé σουλούπι της. Ο σχεδιασμός της, κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από το αγοραστικό κοινό! 

clc interior

Μπορεί να κινηθεί σε κάθε πεδίο μαζί σας και σας ακολουθεί όπου και αν της ζητήσετε, με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ο ιδανικός σύμμαχος για την εκδομή σας για σκί, για την νυχτερινή σας έξοδο αλλά και για τις καθημερινές σας μετακινήσεις!

 

Για εμάς στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. είναι προτεραιότητα μας να διαθέτουμε μόνιμα μια GLC Coupé για μια δοκιμαστική εμπειρία που μπορεί να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω και να δημιουργήσετε εσείς την δική σας ξεχωριστή απόψη για το συγκεκριμένο μοντέλο.

 

Τιμή εκκίνησης GLC Coupé από 55.000€ 

Κάντε κλικ εδώ και προγραμματίστε το δικό σας Test Drive!