H EQA έτοιμη για TEST DRIVE στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Α. Ισμαήλος Α.Ε

Mercedes EQ EQA Α. Ισμαήλος Α.Ε

H νέα EQA κάνει ΒΉΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΆ  και ¨ηλεκτρίζει" με την πρώτη ματιά! 

Συναρπαστική τεχνολογία για μια εντελώς νέα οδηγική εμπειρία. Χάρη στον πανίσχυρο ηλεκτροκινητήρα και την μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης, η EQA προσφέρει μοναδική οδηγική απόλαυση.

Διαθέσιμη με τρία πακέτα εξοπλισμού που αλληλοσυμπληρώνονται και αναβαθμίζουν την EQA στο επόμενο επίπεδο. 

  1. Ο διευρυμένος βασικός εξοπλισμός προσφέρει αυξημένη άνεση με τη γραμμή εξοπλισμού Progressive που περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι και καθίσματα ανέσεων, κάμερα οπισθοπορείας και πίσω καπό EASY-PACK. 
  2. Το πακέτο Advanced αναβαθμίζει τον εσωτερικό χώρο με δύο λαμπερές οθόνες 10,25'' που συνθέτουν ένα κόκπιτ με ευρεία οθόνη και με πολλά άλλα. Με το πακέτο Advanced Plus, το κορυφαίας ποιότητας ηχοσύστημα επενδύει την οδήγηση με κρυστάλλινο ήχο, ενώ το smartphone σας φορτίζεται ασύρματα.
  3. Το πακέτο Premium προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά εξοπλισμού, όπως, για παράδειγμα, το ηχοσύστημα Surround Burmester® ή η πανοραμική συρόμενη οροφή. Έτσι, δεν μένει καμία επιθυμία ανικανοποίητη.

Εξωτερική Σχεδίαση EQA

Επιλογές φόρτισης


Η φόρτιση των μπαταριών γίνεται εύκολα είτε στο σπίτι με το Mercedes-Benz Wallbox, είτε στη διαδρομή σε πολλούς σταθμούς φόρτισης, που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα ή σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών.

Φόρτιση στο σπίτι

Με το Mercedes-Benz Wallbox Home, το σπίτι σας μετατρέπεται σε σταθμό φόρτισης. Χάρη στο πανίσχυρο σύστημα φόρτισης με εναλλασσόμενο ρεύμα, η EQA φορτίζεται με ισχύ έως 11 kW (τριφασικό), δηλαδή, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι σε μια οικιακή πρίζα. 

Φόρτιση καθ' οδόν

Σύντομο διάλειμμα στη διαδρομή: Με την ψηφιακή υπηρεσία Mercedes me Charge έχετε πρόσβαση σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, καθώς και στους σταθμούς ταχείας φόρτισης του IONITY, όπου μπορείτε να φορτίζετε την EQA σας με ισχύ έως 100 kW σε περίπου 30 λεπτά από το 10 έως το 80 τοις εκατό. Επιπλέον, με το Mercedes me Charge μπορείτε να φορτίζετε σε όλη την Ευρώπη, πάντα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Mercedes EQ. EQA φωτογραφία κινητήρα και σημείου φόρτισης

Οδηγικές επιδόσεις


Οι εντυπωσιακές τιμές ισχύος και η εξαιρετικά ομαλή επιτάχυνση του ηλεκτρικού οχήματος προσφέρουν γνήσια οδηγική απόλαυση, αφού η Mercedes EQA επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 8,9 sec, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 160 χλμ./ώρα.

  • 140 kW ονομαστική ισχύς
  • 375 Nm σε σ.α.λ. ονομαστική ροπή στρέψης
  • 160 km/h επιτρεπόμενη τελική ταχύτητα

EQA 250 (ηλεκτρική κατανάλωση σε μικτό κύκλο: 15,7 kWh/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 0 g/km)  με 140 kW και αυτονομία κατά WLTP 426 χιλιομέτρων [1]

Ασφάλεια


Υποστηρίζει την αντίληψή σας.

Τα ευφυή συστήματα υποβοήθησης της EQA έχουν σχεδόν παντού αισθητήρες και μπορούν να προειδοποιούν τον οδηγό σε ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις, προστατεύοντας έτσι τους επιβάτες και τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; 

Κλείσε σήμερα ένα Test Drive και ένας Σύμβουλος Πωλήσεων της Α. Ισμαήλος Α.Ε. θα σου πει & θα σου δείξει όλα όσα θες να μάθεις για την μικρή ηλεκτροκίνητη αθλήτρια.